Секс по време на цикъл

• 53 405
  • 208
  •   1
Отговори
# 120
По принцип много често из форума се спряга това "ама да не си в цикъл?". Може би трябва да направим една отчетна да пишем кога коя е в цикъл да няма объркване.  Joy

п.п. тъкмо ще се знае от рано кога някоя преминава в отчетните по месеци.  Laughing

# 121
  Не очаквах темата да е толкова забавна! Laughing
  Като цяло,правя извод,че тези,които не са против(или даже са съвсем "за") секса повреме на цикъл ,определено гледат на живота по-позитивно! Simple Smile   
  И много добре правят! Peace

# 122
  Не очаквах темата да е толкова забавна! Laughing
  Като цяло,правя извод,че тези,които не са против(или даже са съвсем "за") секса повреме на цикъл ,определено гледат на живота по-позитивно! Simple Smile   
  И много добре правят! Peace

Е те това е готина зависимост! Joy

# 123
По принцип много често из форума се спряга това "ама да не си в цикъл?". Може би трябва да направим една отчетна да пишем кога коя е в цикъл да няма объркване.  Joy

п.п. тъкмо ще се знае от рано кога някоя преминава в отчетните по месеци.  Laughing
Не само да няма объркване ами и ако на някоя мацка и закъснее да я подсетим да си купи тест за бременност.

# 124
Аз съм ЗА такава отчетна, тъкмо няма да си губя "данните", както наскоро си изтрих без да искам всички дати от телефона безвъзвратно. Joy

# 125
Твърдо съм против. Сега когато съм крива, винаги мога да се оправдая, че съм в цикъл. А с тая тема ще ме хванат.

# 126
Ама вижте ся...има си цикъл и цикъл.Ако на някои им спира или капе едва-едва, при други са 3 дена болки, гадене и теч като река и съсиреци и прочее...на който му капе по капка-не се и замисля, ма на който му е река-не само, че не се и сеща в тези дни за секс, ми му иде да клекне на ВЦ-то и да не мръдне 3 дена от там.Па на гаджето в подобна ситуация, ако му се гледат филми на ужасите с реки от кървища-да си пусне нещо. LaughingИли поне  за да е в тон да си сложи червен презерватив.
smile3521 smile3521

# 127
И аз съм от тези с течовете, така че за какъв секс говорим?!

# 128
За мен лично това е гнусна работа...някой биха ме нарекли старомодна въпреки,че съм на 24,но никога не бих си позволила да правя секс със съпругът ми повреме на цикъл!!!

# 129
не съм, защото ми е дискомфортно Embarassed

# 130
Аз знам,че е вредно за жената, тъй като това е "мръсна " кръв и при полов акт, всичко отново се връща към органите и т.н.

Joy Joy Joy

# 131
Само като прочетох заглавието и  Sick

# 132
Естествено, че сме правили.

# 133
Сме, отделен е въпрос колко е конфортно и за двете страни. Едав ли на някой му е приятно да участва в подобие на филм на ужасите  Mr. Green

# 134
  • На морето!
Ееее, как пък я отворих тази тема точно днес  Joy изпуснах това раздаване, но на следващото ще махна килима, слагам еднократен чаршаф и се отчитам  hahaha
иначе за протокола- случвало се е, в последните дни, в банята, но за първите е абсурд, то ще стане психотрилър, не еротичен или романтичен филм  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт