Лъвчета и Деви август 2004 - 22

• 61 605
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Лелее, колко много бебета в нашата тема, да растът здрави и усмихнати дечица  Hug

# 136
  • Sofia
Стела: - ЦЪК!!!  Grinning  Heart Eyes  Hug

# 137
  • Страната на чудесата
Хубавица Heart Eyes
И си личи, че от първия и миг е много обичана и желана  bouquet
А сестра ти много прилича на теб Wink А Алекс-на татко си(въпреки правилото, че младежите приличат на майките си Laughing)
Пожелавам ви много топли мигове с малкото същество, а Алекс да бъде любящ и грижовен батко!
П.С. Много е пораснал!!!

# 138
  • Sofia
Благодаря ти, Плами!  Hug  Heart Eyes   bouquet

# 139
# 140
Здравейте и от мен, момичета!  bouquet Много отдавна не съм влизала в отчетните теми и сега като гледам колко са пораснали и вашите дечица си спомням с умиление бременността с моя калпазанчо. Тогава поне ви четях редовно. Някои от вас си спомням много добре. Не знам какво точно да пиша в момента, исках просто да ви кажа здрасти Laughing.

# 141
  • София
Сладко бубулечеее Simple Smile

# 142
# 143
  • София
Хммм, имам аз един спомен, че тук, днес, освен аз и един татко празнува Рожден ден  newsm53
Колибри, честит ти рожденик! Нали не бъркам Simple Smile Предполагам, че той не чете форум.бг-мамма, за това предай моите поздрави на сърожденика ми Simple Smile

А от мен, една почерпка за всички ви  Simple Smile

# 144
  • Страната на чудесата
Честито на Рожденниците!!!
Пожелавам ви крепко здраве, споделена любов и топлина в душите  bouquet
Достатъчно финикийски знаци, които да си харчите за всичко друго, но не и за лекари/ лекарства Heart Eyes
Бъдете честити - вие и хората, близо до сърцето ви!

# 145
Оооо, Ло!
Честит РОжден Ден!   bouquet  bouquet  bouquet, Бъди Много Прекрасна и Щастлива!!  Flutter Hug Flutter

Ей, Наистина мъжа ми има РД - направо ме разби, как помниш!!!  Crazy Grinning Heart Eyes

Ние сме ок - радвам се че, пишете, чета ви, чат пат и аз пиша.
Големи хора станаха децата, вече много неща научиха и няма какво толкова май да ги обсъждаме - нооо не е ли време да спретнем по още някое човече, за приятелче на големите деца?! Гледам доста мами вече серизно се отнесоха към въпроса, ми останалите - какво става? хехе  Whistling Hug

# 146
  • София
Благодаря ви  Hug

Collibri, как няма да помня, сърожденик ми е Simple Smile

Даааа, на мен как ми се гледа пак бебе... Покрай нас толкова бебета се народиха, че вече сериозно се замислям за второ Simple Smile

# 147
нооо не е ли време да спретнем по още някое човече, за приятелче на големите деца?!
Хехехе, аз по принцип не съм приключила със създаването на приятелчета на Маги.  Wink Но да сме живи и здрави, другото е лесно. Simple Smile

# 148
Честито на рожденниците на патерици! newsm27

Честит празник на всички с имена на цветя, празнуващи днес! 
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

Покрай нас толкова бебета се народиха, че вече сериозно се замислям за второ Simple Smile

lo80, не се замисляй ами действай, то с мислене не става! Wink

# 149
нооо не е ли време да спретнем по още някое човече, за приятелче на големите деца?!
Хехехе, аз по принцип не съм приключила със създаването на приятелчета на Маги.  Wink Но да сме живи и здрави, другото е лесно. Simple Smile

Хихи, на теория и аз не съм приключила със създаването на приятелчета на Йоан, но първо да се роди това  Laughing

Даааа, на мен как ми се гледа пак бебе... Покрай нас толкова бебета се народиха, че вече сериозно се замислям за второ Simple Smile

Ами не му мисли много, а действайте Wink Дано скоро се похвалиш  Peace

Честито на всички празнуващи и от мен със закъснение   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт