Да стоплим зимното моренце със сладки клюки и кафенце

• 18 302
  • 239
  •   1
Отговори
# 45
За съжаление ние днес няма да дойдем,но този път не Марти е болен ,а аз,направо не мога да стана от леглото,боли ме всичко.
Много поздрави на Дидка и Павка от мен и Марти  bouquet.Много ме е яд ,че няма да мога да ги видя,надявам се при следващото им идване във Варна да съм на линия

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 15:55 от maraia06

# 46
Maraia 06, много съжалявам и бързо оздравяване!Ще кажем на клубчето "довиждане" и от вас, нали ще го сменяме следващия път

# 47
Светкавица,много съжелявам,но сега ставам.Много ми е трудно да мръдна и още повече да си държа очите отворени.

Maraia,скорошно оздравяване.За срещата в четвъртък да си на линия!

Дидка,да ме извини,но наистина не мога да изляза от вкъщи

# 48
Никак не успявам да се събера във времето на срещите. Така съжалявам. И завиждам.

# 49
Има ли раннобудни като мен?Светкавица "докладвай"как мина срещата.Много ме е яд,че не можах да дойда.
Мaraia,как си днес?   

# 50
Набързо, че с майка ми "слагаме зеле" и ме е подлудила.
Бяхме само с Дидка, имате много поздрави, обеща, че при първа възможност ще дойде пак.
Тя направи снимки, а аз дори не се сетих да и предложа да я снимам и нея,Дидка извинявай!Вероятно ще ви ги покаже ,надявам се, тук.

Бобо си поигра с бате Павчо ш съответно пак подлуди клубчето, но този път бе по-кротък, защото ги нямаше другите дивачета, с които са "на един акъл" за лудории.

Чакам да кажете къде и какво ще организираме следващия път, но наистина вечер става студено и тъмно .

# 51
Така.Сложихме зелето, през зимата освен вички описани тук вкусотии ще ядем и банска капама.не точно приготвена от мен, но това са подробности.Хайде да не обяснявам повече, че току виж ни изгонили в готварския подфорум, пък аз далече не съм готвачка-мечта.

Дидка, ,много се радвам, че се видяхме и побъбрихме, надявам се да успееш скоро пак да наминеш.Поздрави на кака Ваня ,съжалявам, че я нямаше този път, целувки на Павчо.И чакам снимки!

Maraia 06, да оздравяваш!Много ни беше тъжно за "Мате", Бобо още като видя светлините на клуба взе да вика"Мате, Мате",макар че му бях казала, че си болничка и няма как да доведеш другарчето му.

Kokona 68, надявам се да успяваш да си починеш при това работно време.Чакат ни нови подвизи на нашите бойни момчета.Пиши кога ти е по-удобно-събота или неделя за срещи.

Oste_edna, отдавна не си писала,надявам се да си добре.И чакаме баклава.

Miani, надявам се принцесата да е оздравяла вече!И при следващата среща да ни разреши да и изпеем песничката, с която така безуспешно се опитахме да я ухажваме!

Иланг-Иланг, уж съседки, пъс се забравихме.Да не би от "трето място в балното тефтерче" на твоята принцеса да сме изпаднали съвсем в класацията?

Хайде, лека и приятна, аз като "най-зряла"/да не кажа друга дума/ ви направих "вечерна проверка".Денят и мястото на срещата се променят,чакам да кажете къде и кога.

И пак да добавя, че всички нови момичета са добре дошли при нас.

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 18:17 от Светкавица

# 52
Не съм ви забравила! Обаче така са ме налегнали служебни ангажименти и пътувания, че ...
Хайде да не се каним, но се надявам скоро да се видим. (А баклавата ще я заменим с нещо друго, че ... всъщност тази, която беше предназначена за вас я опустошиха други. И не, Светкавица, не съм я правила аз, а всепризнатите Истанбулски майстори. Но - друг път  Wink)
Да ви споделя, в неделя за пръв път бяхме на Капела Плей, в новия мол. Децата се забавляват страхотно, нямат нужда нито от бавачка, нито от усмирител. Може да обсъдим и този вариант за срещи - поне от време на време. Като местоположение не е много удобно, но ще ви питам пак, като им видите светналите очички, червените бузи и предоволните физиономии... Какво ще кажете да опитаме поне веднъж!?

# 53
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Много се радвам, че в неделя успях да се запозная с малкото торнадо на Светкавица  Joy голям сладур!А за разговорите със  щастливата му майка...винаги не ни е стигало времето   Hug Съжалявам, че денят беше неудобен за останалите за да се видим, но се оказа, че пак ще идваме по работа за два дни поне- да ни претапицират тавана на едната кола-служебната,наши приятели се изместиха от Спартак на ул.Кракра и те ще ни я правят, така ще наглася нещата, че да пристигнем в ден с насрочена ваша среща!
Oste_edna много е хубаво предложението ти  Hug
...качвам снимките

# 54
  • ВАРНА
Цитат
наши приятели се изместиха от Спартак на ул.Кракра
Браво,комшии ни станали! WinkИ аз там живея.

# 55
 waveyЗдравейте,всички!Станах преди малко,май не ми стига времето за сън.Пия "бързо"кафе и отивам да си прибера"зверчето"от ясла.Колкото за срещите,на мен ще ми е удобно в събота преди обед,но кажете и вие.В неделя ходихме в Елитис към 10.30,имаше много деца-цената е 6лв. час/за информация/.Чакам и други предложения.
Maraia оздравя ли?

# 56
  • ВАРНА
Утре,къде ще е седянката?

# 57
Вече съм здрава,но сигурно и тази седмица ще отсъствам от срещата,защото в събота и неделя ще имам гости,още не е сигурно но.............надявам се следващата седмица да съм на линия.
иланг-иланг,радвам се,че вече сте здрави и да не ходите вече по младежи извън нашата група,защото виждаш ли какви какви зарази ви носят Laughing

# 58
На мен ми се струва, че студено вечер, не смея да си извеждам зверчето, но ако решите, може и утре да се видим.

Иначе се очертават дотук две предложения-
на Oste_edna за [b]Капела плей[/b] и на Kokona 68 за Елитис

Не съм ходила в нито едното, така че съм съгласна и за двете, може и да ги редуваме.
За мен е без значение кой от почивните дни, съгласни ли сме за събота, както предлага Kokona 68

Може да пробваме някое от клубчетата, а следващия път- на куклен театър?
Нищо не казахте за отзивите след мюзикъла, харесаха ли го децата?

Maraia 06
, оздравя ли?На какво мнение си за мястото на сбирките?

Miani, чакаме и твоето мнение за място и ден!

Иланг-Иланг, хайде, премисли пак за почивните дни идеята, че наистина вечер е много студено и тъмно.

Lilia_n_s, чакаме и ти да се обадиш, винаги като се съберем си говорим за бебчето!

Сорри, ако съм пропуснала някого, давайте мнения, че на моето торнадо много му липсват вече приятелчетата, а и аз чакам с нетърпение тези срещи.

Сега виждам, че с Maraia 06 сме писали едновременно, радвам се, че си добре и съжалявам, че ще пропуснеш тази седмица,но след това се надявам всички да се видим.Много ми се иска един път да се съберем всички.

# 59
Лично на мен не ми допадат тези места за срещи,че са ми много на далеко,но ще се жертвам- е няма да е всеки път,но от време на време ще идваме,за да не се забравят децата Grinning
Вече започна да ме хваща гадното зимно настроение и да не ми се излиза от нас,много я мразя тази зима,нямам търпение пак да дойде лято Wink
За "Мечо пух"какво да кажа- вие видяхте как се изложи моето зверче,иначе представлението беше хубаво и на Марти му хареса и пита кога ще ходим пак,но иска и тигъра да участва Laughing

Общи условия

Активация на акаунт