"Бериа и Василена вече радват АПРИЛските мами Drize и Pepena!"

• 14 509
  • 306
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Моля, вземете отношение по въпроса с поръчаната храна. Имам 2 мнение и то разнопосочни. Ако още нещо искате да звъня и да казвам - има плата и със студена кухня - сирена, колбаси, още едни пилешки хапки newsm78, евентуално парти хапки newsm78

Аз претенции за храната нямам, честно казано. Според мен е напълно достатъчно, все пка не отиваме да се наядем и напием.
Ели, колко се пада долу горе на семейство на този етап?

# 16
  • Попово
Здравейте момичета  Hug
Честити годишнини на Слънце, Клер и половинките им- бъдете здрави и много дълги години се обичайте   bouquet Hug
да ви се похвалим ние направихме първата си разходка с Василена и бате Тошко Simple Smile ходихме на консултация и малката е порастнала с 2см и 400гр за 10 дни Simple Smile много са интересни двамцата като плаче Василена плаче и Тошката... ужас

# 17
Пепе, време ти е да сменяш снимката на аватара  Hug. Целувки на Василена, ама само ако майка й ни покаже малко нови снимки!

Количка: моят беборан няма проблеми със седенето в нея. Дори тези дни му извадихме зимната количка (оранжевото Пег Перего - бях я пуснала в Продавалника да я продавам, ама слава богу, че нямаше желаещи), която не бяхме ползвали от Април и той така й се зарадва, че първия ден отказа да слезе от нея, за да играе. Много съм доволна и от това, че тя е много широка и дребния спи в нея следобедния си сън при хубаво време.

Ларсен, изумена съм  Heart Eyes! Браво на Кики, има ораторска дарба.

Варненска среща: последно да се преброяваме и да решаваме дали ще запазваме предварително зала или направо ще се изтупаме. Предлагам 01.11.2008г. от 10 - 10.30 часа в Central Plaza до Курортна поликлиника. Поставям началото:

Списък на варненските купонджии

1. Sve_dim - Боян+бати Васко и 2 възрастни

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 15:48 от Sve_dim

# 18
Честита дъщеричка на Драйз и на цялото й щастливо семейство Simple Smile
Честита годишнина на Слънце и Клер и дай Боже до 70 да ги докарате....

Много се забавлявах с тези годишнини - ние сме в слоновата кост и нямам нищо слоновокостово за подарък, но за кристалната догодина ще знам вече Simple Smile

Количката за нас е далечен спомен - от началото на лятото сме без, т.е. от заминаването ни за Тетевен. Веднъж след завръщането ни тук успах да я изведа с количка и на следващия ден беше луд див рев само като я приближихме............ пешеходци, с бегачи или с кола

Браво на Калина за дъргото сложно изречение - искрено й се радвам Simple Smile. Гери дрънка много, но бебешки. През цялото време докато си играе, нещо си бърбори и припява с мелодийка дори, като МАМО е всяка втора дума.
Имаше един филм с Робърт ДеНиро, не съм сигурна в името, май "Запознай се с нашите", та там имаше едно момченце, което говореше изключително със знаци..........е, Гери е нещо подобно - всичко показва с ъъъ, ето, това, надига се, сочи си главата, устата, чашата, телевизора, дрехите, носи обувките на всички ни и т.н. и т.н. дори, когато водим Руми на градина знае шкафовете там за обувки и пантофи и държи винаги тя да ги подава на кака....
Със сигурност не се делим, освен, когато спи и не е усетила, че не съм до нея, в противен случай скача да ме търси из стаите....

Спи си в кошара с решетки, то Румена е в по-голяма такава и хич не ми се рискува да е в нормално легло скоро, какво остава за Гергана.........

Добре, че повдигнахте темата за консултациите, че е крайно време да я заведа - на домашния кантар е 11,400 с дрехи и обувки, значи около 11 кг и 84-85 см

elku - elena, честно казано никой не може със сигурност да каже добре ли е толкова храна или не........ Аз съм правила две партита и на първото изхвърлихме ужасно много, а на второто поръчах по-малко и ми се стори, че никой не смее да яде......   Оставяй го по първоначална преценка, пък каквото стане, ще ядат чипс и бонбони, ако не стигне Simple Smile))). За сега и аз пътвърждавам участие на 2 деца и 2-ма родители.

pepena, при вас наистина е весело Simple Smile

Приятен ден на всички ви Simple Smile

# 19
  • София
Леле, Пепе, с тия темпове, ще стане мома за женене за нула време, какво ще правите тогава, не знам. Joy Hug

Ели, аз мисля, че няма да имаме време за повече храна, само докато разменим по две думи всяка с всяка и ще дойде време за тръгване, знам как става. Sad

Ларсен, това твойто малкото детенце направо е за първи клас! Искам и мойта Калина така да бърборииии! Тя казва по една сричка от дума, обикновено не първата и обикновено неправилно. Така 'ке' означава кестен, етикет, сърце и куп други неща. Rolling Eyes Напредъкът й се състои в това, че от няколко дни ме мамосва много усърдно, досега казваше само 'мама', а сега вече се издигнах до 'маму'  hahaha bowuu

Обаче да си я похваля в друго, вече знае какво е то 2 /две/ и непрекъснато ми носи по две еднакви неща, повтаряйки 'де'. Освен това започна съзнателно да ме лъже! В една от книжките си е надраскала с пастел и все ми го показва, аз я питам кой е надраскал, тя отговаря 'Къинкъ' и аз й се карам, че се пише само на листче, не в книжката и т.н. Но от два дни ми носи книжката да ми показва надрасканото и като я попитам кой е надраскал, тя посочва Мая- една от куклите си и казва 'Мея', а после й се заканва с пръстче и ме кара и аз да й се карам! Shocked
Вече и започна доста по контролирано да 'рисува', ето филмче  bowuu

# 20
  • София
Забравих и да се оплача, освен хвалбите. Калина е като зомбирана от компютъра и фотоапарата! Щом пусна компютъра, веднага се настанява, сочи папката с нейните филмчета и докато не й пусна, не спира да мрънка. Думите 'ще ти пусна Мечо Пух' имат магическо въздействие върху нея. Готова е и банан да гризе по малко само и само да гледа филмчето. Rolling Eyes
А вече може да бъде снимана нормално само със скрита камера. Види ли фотоапарат, веднага иска да гледа снимките и клипчетата. За да направя клипче, я убеждавам няколко минути, че първо трябва да направи нещото, което ще снимаме, за да го гледа после. И тя си знае и веднага, след като изпълни набързо 'ролята', идва да гледа.
Ако я откъсна или спра филмчето, следва неизбежа истерия и ужасно тръшкане, придружено с въргаляне по земята и викове.
Сега съм забранила филмчета на компютър поне до началото на декември, защото тя става направо друго дете, когато става дума за това. Вие имате ли такива наблюдения?

# 21
  • гр.Варна
Набързо да се оплачааааааааааааааааааааааааа ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Днес след престой от 5 часа в болницата и докарване на детето почти до истерия от глад,анестезиолога дойде и каза,че операция няма да има.Не и с тези показатали на левкоцитите.Преди това му се молихх няколко пъти да дойде да каже ще оставаме или да се ходим,но уви.....изтрещях направо.така се развиках........ #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfireТъпата му страна бе.....нема такова безобразие просто....
После отидохме при педка.Каза,че най-вероятно имаме отит и ни прати при УНГ.Отидахме при УНГ и той тъкмо излезе в обедна почивка.А с това дете,дето беше станало в 6(ставаме към 9 обикновено),можете да си представите как съм изчакала да свърши обедната почивка.Док ни прегледа и каза,че сме с недоизлекувана ангина и двустранен отит.И отново сме на АБ.Ние никога не сме пили толкова Аб.Ще се побъркам направо......
Бягам при детето,че е доста кривичко
То си беше голямо мъчение днес де ooooh! ooooh!

# 22
Здравейте и от нас в новата темичка!

Хриси, ужас направо си преживяла. Дано се оправи детето по-бързо! Praynig

# 23
Честита Бериа на мама drize! Да расте в здраве, а  усмивки и радост да озаряват детството й!

А вече може да бъде снимана нормално само със скрита камера. Види ли фотоапарат, веднага иска да гледа снимките и клипчетата. За да направя клипче, я убеждавам няколко минути, че първо трябва да направи нещото, което ще снимаме, за да го гледа после. И тя си знае и веднага, след като изпълни набързо 'ролята', идва да гледа.

Ами има афинитет към фотографията Калинито, което трябва да те ласкае!  Hug

Варненска среща: подтвърждавам мястото и часа на срещата с мама тати и Томи.

catty m, страхотен фотос на аватара, много autumn-о

# 24
  • Beyond the Frontiers
Леле, Хриси, бе и яз съм висяла по болници, ама чак пък толкова....Честно казано и аз бих избесняла. Вече не се учудвам на новини за бити лекари. Бързо излекуване и  Hug от нас.

# 25
 mama_na_kiki бързо да оздравявате   bouquet
pepena голям купон при вас  Heart Eyes

# 26
  • гр.Варна
Благодаря за съпричастността момичета...
сякаш се поуспокоих малко...но ми е жал,че трябва да живеем по този начин Rolling Eyesтова отношение е убийствено.Анестезиологът беше доста нагъл.на думите ми:че детето не може да дъвче добре и иискам по-скоро да направим операцията,ми отговори:като му гледам бузките,добре си хапва.....нагляр....абе пропускам доста неща с престоя ни,но само като се сетя....жалко,че е такова отношението дори към дечицата....
Варненска среща,по принсип мисля да дойдем и ние:)Кристиан не мисля,че е заразно болен,но ако някой възрази няма да идваме....няма и да се обидя.Нормално е да се притеснявате.Макар до събота да се надявам да е пушка....А и така ми се иска да Ви видя.
Ели,извинявай мила,че забравих да те поздравя за хубавото заглавийце на темичката:)))как е Боби???Бронхита отшумява ли???
Компютри и фото,и ние сме фенове,големи и то.Като седна на ПС-то и той идва при мен и ме дърпа,за да го взема в скута си и да му пускам клипчета с детски песнички от youtube и vbox.А фото...много се кефи да гледа снимки и на дисплея и на хартия:))Онзи ден го изтървах от поглед и той отишъл в другата стая,намерил ден 2-3 стари наши снимки с баща му и стои и ги гледа.Не ги мачак,а просто ги разглежда:))))
Лека вечер от нас
Радвам се,че този тъй гаден ден свършва

# 27
Хриси, аз лично нямам нищо против да дойдете  Hug! Едва ли има напълно здраво дете в това непостоянно време... И на моя Боян от време на време му теква бистър сопол, ама на консултацията нищо не видяха. Бих се притеснила единствено от явни симптоми на ГРИП.

Значи, допълвам списъка с още две деца!

# 28
  • Beyond the Frontiers
Благодаря за поздравите за заглавието, но те са най-вече за marini, която е авторката.   bouquet

Момичета, дайте по един глас за едно българско бебе http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=341500.0

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 19:50 от elku - elena

# 29
Здравейте в новата тема  Hug

А вече може да бъде снимана нормално само със скрита камера. Види ли фотоапарат, веднага иска да гледа снимките и клипчетата.

Това важи с абсолютна сила и за нас. Види ли фотоапарата се втурва да бяга в посока на обектива и иска да разглежда снимките. Знае къде трябва да натисне и сама се обслужва.  Laughing

Ларсен, Калина наистина е за първи клас  Hug Още мноого път има да извървим, за да ви стигнем.

за количките - ами излизаме с нея, но Виктория ходи през по-голямата част от времето. Или пък си я бута сама  Laughing Накрая като се измори идва сама до мен и вдига ръчички да я сложа да седне.

Да питам как сте със спането? Преди Вики заспиваше най-често със 100 мл мляко, но снощи ни се разказа играта. Изпи си млякото, махаше му за "довиждане" и започна да бърбори, да играе, да става.... Ако щете вярвайте, но от 20 до 22 часа се опитвахме да я приспим - първо млякото, после приказки, галене на гръбчето... И накрая я оставихме, плака 10 мин и заспа. После се събуди в 3 свежа като краставичка и до 4 не успях да я приспя. Млякото, което преди вършеше чудеса, не пожела дори да го помирише. В 4 таткото пое щафетата и чак в 5 е успял да я приспи. С мляко. Та въпросът ми е как се приспивате?

И понеже Виктория днес става на година и половина да ви почерпя виртуално, кой каквото му душа иска  Hug

Общи условия

Активация на акаунт