"Бериа и Василена вече радват АПРИЛските мами Drize и Pepena!"

• 14 501
  • 306
  •   1
Отговори
# 300
  • Beyond the Frontiers
Нуше, за четвъртия говорим. Но на Борис така или иначе сложихме третия по-късно и всъщност сега си е време за 4-тия, така че не сме закъсняли.

# 301
Привет

Днес кашлицата понамаля , вчера и правих компрес от извара който четох из Часът на мама, дали от него незнам!

Понякога  едоста нервна, незнам защо но мен това не ми харесва, примерно понякога като се резглези започва да се опитва да ме удря даже, и това ме ядосва доста, аз се опитвам да и дам всичко , а тя ! Или като и се приспи доста, понеже живеем до братовчедка и и двете са на почти еднаква възраст играят през деня / добре че са те в тази скучна зима / и после така и се приспава ,не иска да си идваме и като я сложа на стола отказва да яде, ако реша да и се скарам, което не лъжа че се случва, започва повече да плаче, става ми жал и я измивам лицето и започва да се храни, но защо по тоя начин, в този миг си мисля че съм лоша майка ! Не искам да имам глезено дете !

Чудесни снимки ! Чакаме още !

# 302
За Пентаксима - ние сигурно сме единствените тук, които нямат 3-и прием на Пентаксим. Сигурно 100 пъти я питах педиатърката, и тя ми каза на 1 год и 9 месеца, че ще я сложи. Даже явно се обижда като а питам, защото ми каза, че би трябвало да и имам доверие... Но нито една майка с която съм говорила, незнае такова нещо. Дали се бърка незнам, питах и Доктор Нивеа, тя ми отговори, уклончиво, че и тогава можело.

POLLY, според нашата педиатърка този прием може да се сложи между 1.5 и 2 г. на детето, стига да е здраво.

За кашлица - в някоя от предишните теми mama na kiki беше дала изпитани народни рецепти против кашлица. Една приятелка се канеше да изпробва тази за ряпа с пудра захар, но не ми е  споделила отзиви.

# 303
Linofrina -За кашлица - в някоя от предишните теми mama na kiki беше дала изпитани народни рецепти против кашлица. Една приятелка се канеше да изпробва тази за ряпа с пудра захар, но не ми е  споделила отзиви.
[/quote]

Това и аз го пробвах какво ли не пробвах вече, може и от това да е имало ефект , но не смея да казвам защото кашля още, но сега спи вече час и половина и не е кашляла ! А вчера през целия следобеден сън !

# 304
  • гр.Варна
Здравейте и от нас!
Клер,копреса с изварата четох,че е добре при зачервено гърло или ангина.Знам,че изключително много помага.
Ели,Много съжалвам,че Бобчо пак е болен!Дано бързо да се оправяте!Много съжалявам,че не се чувстваш комфортно на работа,защото е доста кофти,когато ходиш без желание на работа.За съжаление недобронамерени колеги и от типа"змии",има навсякъде!
450,заведи малката дама на лекар,щом токова се притесняваш за това със сменянето на посоката.Да ти кажа честно,като се замисля,май и Кристиан е така.Никога не съм го виждала да прави завпои.А ако има нещо голямо на пътя му е готов да падне отгоре му,а не да го заобиколи.Не мисля,че това е проблем!Мисля,че една майка най-добре усеща детето си.Има случаи,когато и аз доста се шашкам с моят синковец.Като виждам колко бързо се развиват другите дечица на неговата възраст,а той.....
Днес казаха,че е бил по-спокоен на ясла,което ме радва адски много.Играел си обаче сам.Каза,че  ил"самостоятелен".Аз предпочитам да се заиграва с децата,но надявам се скоро и това да стане!Да ви кажа,напоседък го водех и вземах със свито сърце,защото много плачеше и на влизане и на излизане от яслата.На всичкото отгоре сестрите нон-стоп мърморят,че мрънкал и нервничи и това съвсем ме довършва....много често за жалост денят ми започва по този начин.
Иначе откакто ходи на ясла спи по 3 часа следобед.Незнам дали защото става по-рано-към 7(а преди спеше поне до 9) или защото се измаря доста там....вчера едва съм го събудила в 16:50,като заспа в 14:40 Thinking
Ваксини,засега сме ваксинирани и по принцип следващата вакисна е в първи клас.Ние обаче не сме слагали пентаксим,а бяхме с Инфанрикс,та се чудя дали да не му купя една против менингит и да му я сложат Thinking Thinking

# 305
Елиииии, пускай нова тема, че ще ни заключат  Heart Eyes Hug Grinning!

# 306
  • Beyond the Frontiers
Нова тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347035.new#new, но по-късно ще е я пипам и оправям

Общи условия

Активация на акаунт