"Бериа и Василена вече радват АПРИЛските мами Drize и Pepena!"

• 14 503
  • 306
  •   1
Отговори
# 270
ЧЕСТИТО НА ИМЕНИЦИТЕ ДНЕС! Да са живи и здрави, и много късмет да им носят прекрасните им имена!   bouquet

Linofrina, честито ви християнче (с малко закъснение)! Да е жива и здрава и Господ да я пази сладката Рая.[/color]

Честито и на всички, чиито поводи съм пропуснала през последните дни!

Хриси, много се радвам, че Кико започва да свиква на яслата!

Pepena, добре дошъл на вашя тати! Сигурна съм, че Василена ще стане любимката на тати скоро.

И аз обожавам планината, но за съжаление за големи преходи не остава време. Като отидем във Велинград гледам високите върхове и си мечтая за разходка сред вековните дървета, толкова успокояващо е. Като порасне още малко Валентин със сигурност ще го влачим по горските пътеки.

За бибата - как ще отказваме не знам Thinking. Гледам през деня да не я давам, обаче пропусна ли да я скрия, само да я види и я иска (или сам си я взима).

Спокойна вечер на всички!

# 271
  • Beyond the Frontiers
Честито на всички празнуващи от последните дни и днес.

Аз имам повод да почерпя, брат ми става днес на 24

Напоследък не ми се пиши много, че си имам неприятности в работа. Оказа се, че фирмата се е превърнала в свърталище на змии направо. Не знам дали си струват ядовете. И така...

Борис е добре, има хрема и кашля, но според лекарката му няма нищо  Shocked Rolling Eyes Сдобил се е с два кучешки зъба, а гледам, че и другите два са на път. Отново се буди нощем да яде, но предполагам, че си наваксва заради болестите.

Хриси, браво на вас, много бързо се оправяте и това е чудесно.

Нашият тати е скаран с планинските походи, дори в най-лек вариант. Последно като гаджета съм го мъкнала до Смолянските езера пеша. Иначе аз обичам да обикалям по манастирите, но ме карат с колата до самата им врата - така разбираме туризъм  Mr. Green

# 272
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Днес потвърдиха, че нашата кака Габи има варицела. До десетина дни да очакваме включване и при Теди. Милоти ми не може да се закрепи - тази нощ изгоря от температура  Sad Cry

# 273
Дейзи,чувала съм,а и съм давала на сина ми, че при шарка се дават няколко лъжички червено вино,за да избият по-бързо пъпчиците.Дано ви мине без усложнения!А за самите пъпки и възпалението- разминахме се  бързо с Гранофорин.Той вече е спрян от производство,но питай за негов аналог.Синът ми няма нито един белег,защото зачервените места бързо се оправиха и не го сърбеше толкова много.Гушки от мен! Hug

# 274
Само с добро да се споменават имената на всички малки и големи именняци днес!

Пепена, честит ви рожденник бате Генчо, много здрав и щастлив да расте! И добре дошъл на таткото, ха сега да ви поглези и да ви се нарадва Simple Smile

Дейзи, милата Теди, дано някак си я подмине или поне да я изкара леко, както и Габи!

Страчи, може да е някакъв период на Мая, и да се чувства по-спокойна при вас, не се притеснявай толкова. Скоро даже ще ви се иска пак да се гушка при вас, а млади левенти ще тичат по нея.

Слънце, много хубави снимки, чудесно преживяване сте имали. Ние бяхме планували същия маршрут, без Смолян, за миналото лято, но беше преди да разбера че съм бременна, а лятото бяхме вече 3ма. Мерси за разходката. И стискам палци Бела скоро да свикне с яслата!

elku - elena дано скоро змийте се скрият в дупките си, и да не се ядосваш за глупости.

Поли, възпалено ли очето ли има Дари, какво каза лекарят? и аз си помислих , че баща ти е преподавател в НСА.

450, Вики много тежко е понесла тази ваксина, цели 3 дена с Т. По-добре ли е вече?

ех, дайте ми и на мен трамбоване по чукаците, обожавам. А тук как се катеря...........ха ха, такива едни планини имат (а толкова улици завършват на 'планина', и градове с такова оконнчание си имат, при най-висока надморска височинна 174 м.)  Толкова ми липсват планините! Дано около празниците има сняг на Витоша и в София.........вие си карайте ски, ние ще се пускаме със шейни от Витоша надолу по пътеките  Mr. Green

Бързо да оздравяват болничките!

# 275
Като стана дума за планински поход и разходки, от 1 месец всеки уикенд планираме едно ходене до х.Плевен и района под връх Ботев преди да е паднал снега и всеки път го отлагаме заради прогнози за дъжд. Confused Обаче днес на мъжът ми му пристигнаха новите обувки за планина (страхотни са Heart Eyes), което означава, че в най-скоро време трябва да се тестват. Mr. Green
А аз с нетърпение очаквам ски сезона, за да си пробвам новата екипировка Blush

Дейзи, сестра ми изкара варицела на 20 г. Гранофорин-ът много й облекчи сърбежите и я предпази от белези.
Не е задължително да очаквате включване и при Теди. Аз не бях изолирана от сестра ми, но не се разболях. Същото се е случило и на нашия кръстник като дете - брат му е боледувал, а той не се е заразил от него. Пожелавам ви го от сърце и стискам палци Praynig

450, дано свалите Т на Вики бързо! Като чета, май почти всяко детенце вдига Т при последния прием на Пентаксим.

# 276
Добра вечер на всички!

Дейзи, дано бързо и безболезнено да мине шарката!
Ели, наистина не си струва нервите, ама няма как! Дано бързо да пребориш змиите, или поне да ги дресираш и укротиш!

Поли, как е оченцето на Дари?

450, а Вики как е?

Целувки от мен! всички болни бързо да оздравяват, другите да не се разболяват, да нямате никакви ядове!

Стискайте палци и ние да успеем малко да починем, пък и тук Амалия да слуша баба и дядо.

Някой от вас ще ходи ли на общофорумския коледен купон на 14.12.?

# 277
Стискайте палци и ние да успеем малко да починем, пък и тук Амалия да слуша баба и дядо.
Я, вие тръгвате ли вече? Май пак съм пропуснала нещо?! newsm78

Цитат
Някой от вас ще ходи ли на общофорумския коледен купон на 14.12.?
За този купон не знам дали ще се ходи, но дали не може да си организираме коледна среща на 26-27.12?! Тъкмо и Алекси ще се е прибрала, а може и някоя друга чужбинска мама да се появи! Ние ще бъдем в София само за коледните почивни дни! Помислете, момичета!  Hug
Дейзи, дано сладурките ти се оправят бързо и без проблеми!
Ели, ако не те засяга пряко, просто стои настрана!  Peace Нека си се хапят!
Утре и ние сме на ваксина, но понеже не е с Пентаксим, та ще го боцнат два пъти!
Спокойна нощ!

# 278
  • София
Честит имен ден на всички именници!   bouquet

Пак мнго болни дечица Sad Бързо оздравяване на всички  Hug

Бобо е по-добре, но нещо се опитва д акашла от 2 дена, а уж вс еоще пие АБ. Утре сме на преглед, днао не е някоя нова болест, че другата седмица вече не знам, ако се наложи пак да сме болнични, какво ще правим Sad А и хич не ми харесва да ми зависи месечния доход от НОИ - пак не са ми превели 50 % от майчинските за октомври, явно пак са ме забатачили в системата   Twisted Evil

Слънце, първата седмица при нас на ясла беше много тежка - и за Бобо, и за мен.  Ревове, тръшканици, лош сън, много притеснения и терзания за мен. Но след това нещата малко по малко взеха да се оправят и нормализират. И тъкмо вече всичко беше нормално и се разболя. Сега след 2 седмици вкъщи не знам дали пак няма да сме в стартова позиция  Confused

Ели, където има мног жени, има и много интриги. Познато ми е. И е ужасно. Гледай да стоиш настрана и да не се ядосваш много  Hug .

Лека и спокойна нощ на всички  Hug

# 279
  • София
Вики имаше 3 дена температура. Сега не дава да я меря, но леко грее, сигурно е около 37 не повече. Ние и двете сме болни, нощем не можем да спим ту едната кашля, ту другата. От както сме станали тази сутрин не сме спрели да кашляме. Снощи ходихме на лекарката зачервено гърло имала, даде хомеопатични за кашлица и капки за нос. Утре пак ще ходим, че Вики е голямо диване, а е болна, а отказва всякакво ядене  ooooh! За 7 месеца е наддала 700 грама при положения, че предишния път беше по боди, а сега със всички зимни дрехи и обувки  #Crazy Нито мога да чета, нито да пиша, за което се извинявам, виси ми в краката и ръцете и мрънка постоянно  ooooh!

# 280
Добро утро, момичета!
elku - elena - Явно си имаш емоции в службата, но не им се давай. Навсякъде е така. Ако не са змии ще са лицемери. Гледай да си съхраниш нервната система и да си безпогрешна в работата.
ДейзиГ - Бързо оздравяване на Габи.  Hug
marini- Прегръщам идеята за Коледна среща. А и щом ще сте в София с Алекси непременно трябва да се видиме.  Wink Дано чаровният Алекс не се разтрои от ваксините и да ги понесе безпроблемно.
catty m - Стискам и на вас палци Бобо да се е повлиял от АБ-то и кашлицата да е отшумяваща. Хайде, че децата го чакат в яслата  Heart Eyes
450 - Бързо оздравяване и на двете ви с Вики. За теглото й не се притеснявай. Всички деца като са болни отказват храна. Давай й повече течности. Ако можеш да пробуташ малко супа - добре, но не я насилвай. Аз при най-малкия симптом давам на Бела течен витамин С, който тя обожава. Последният път ни изписаха и капки Езберитокс за подсилване на имунната система. 

# 281
Дейзи - дано отмине по леко ! Горкото дете !

450 - и ние сме така, аз вече месец съм болна, все кашля и какво ли не, нямам сили, и вчера вече взех АБ,
Даная също е болна вече 3 седмици, тъкмо се пооправи и почва да кашля, от няколко дни сякаш става по зле, няма Т, но кашлица и сополи, направо вече незнам, а док . казва не  еза АБ, и незнам какво да правя вече , така се притеснявам да не стане по зле, възможно ли е докторката да не чува ако е слязло надолу !

# 282
  • София
И мен много ме е страх от това. Като съдя по себе как от днес като кашлям, чак имам чувство, че дробовете си ще изкашлям и като я чувам тя как какшля по същия начин и побелявам. На нас ни каза задължително да отидем утре за да я чуе. Оправила се, неоправила се, ние да сме там. 
Имам и други приеснения. От няколко дена Вики пада без причина на равно. Като се обърне рязко и имам чувството, че вестибуларния и апарат не е добре и пада. Дано да е от болестта, защото и аз се чувствам така, ама все пак ме е страх. Другото което забелязахме на детското парти беше, че всички деца като тичат или ходят и решат да сменят посоката просто я сменят, докато тя първо се спира, после се извърта цялата и чак тогава променя посоката. А тогава не беше болна. Чудя се дали е нещо временно или трябва да се консултираме. Вчера като бяхме при лекарката толкова ми беше зле, че едва гледах, пък камо ли да мисля, а таткото само седи и слуша, а после почва, ама що не пита това, що не пита онова. Честно казано както ми беше зле, така и щях да го набия. То бива бива "ти си водещата фигура в отглеждането на детето", ама вчера ми писна. В резултат на това вечерта Вики отказа да яде и той решил да и даде бисквити, при положение, че аз 3 минути преди това му казах, че като не иска да яде храна, няма да яде. Аз съм на принципа, че солети и бисквити се дават след ядене като се е нахранила с нещо нормално ако все още ги иска, но не смятам, че трябва да се учи да замества хранене с тях.

# 283
  • Чехия
Привет, Нуше много ми мъчно за Викито...дано скоро се оправи.

Ако много те притеснява това обръщане...мисля че е редно да се консултираш е Невролог , а ако той реши да идете на Унг..
Знам че може да ти звучи ужасно, но на такава малка възраст невролозите много по ясно виждат причината, или просто ще те успокой и повече няма да го мислиш...
Миналата зима още преди Верето да пролази и на нас ни се наложи да се срещнем с този тип специалист...и то по повод стискане на юмручетата и едно особено завъртане с тях, към това лек наклон на главичката...Да не ти казвам какви ги мислех ...
А се оказа, че имаме едно много активно и темпераментно Верче което иска да се учи да лази и не само това още преди мускулчета и го позволяват.. до преди два месец бяхме още регистрирани за контроли, но след последната доктора беше доста изненадан от мъничето Wink  и няма вече логика да ходим.

# 284
450 - така е мила, трудна е задачата на майката, все ние сме виновни, като падне, като не яде, като се разбеле, но няма как просто трябва да имаме търпение , а то поняког се изчерпва, ние също не искаме да ядем, но вече прилагам какви ли не методи, дори пием супата, като види че е хубава и вече иска с лъжичка, поняко казвам като не иска няма да яде нищо, но баща и решава да и даде маслини примерно, и така но то човек ако знае кое е правилно ! Дано се оправите! Защото и ние ужасно кашли, не често, но кашли !

И с тази финансова криза , която говорят постоянно съвсем ми се скапва настроението !

Общи условия

Активация на акаунт