Имаме си ново бебе в Добричката тема/48/

• 13 982
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Резервацията за довечера я преместих за друга, по-голяма маса....Само да имате късмета да сте по-малко Mr. Green
Който не е смеел до сега да заяви присъствие от притеснение, че няма да има място за него, моля вече може да заповяда Laughing

# 76
Кеми благодаря за кафенцето!  bouquet
Хубав ден на всички!

# 77
Здравейте на всички!
Пожелавам ви весела среща довечера. Дано времето не влияе на настроението ви.

Приятен и усмихнат ден Joy

# 78
Малко ме е  Embarassed срам, но имам един въпрос, ако може някой да ме опъти.
Защо не ми се променят публикациите няколко пъти съм писала а те си стоят 1 Embarassed

Аз ли нещо греша Embarassed
и откъде да си намирам и аз такива картинки  Embarassed Embarassed

Благодаря ви, новак ще си остана явно Laughing

# 79
Защо не ми се променят публикациите няколко пъти съм писала а те си стоят 1 Embarassed

В отчетните теми и в Клюкарника публикации не се броят. Някъде имаше линкове към аватари...мисля, че беше в една от закованите теми в Клюкарника...

# 80

В отчетните теми и в Клюкарника публикации не се броят. Някъде имаше линкове към аватари...мисля, че беше в една от закованите теми в Клюкарника...

+ виж тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336416.0 и тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

За други въпроси тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?board=21.0

# 81
Благодаря ви много! Grinning

# 82
Привет  Hug
Този път мислех да дойда,но съм болна  Tired От една седмица съм в болнични,пия АБ,но нямам подобрение.Сега пак отивам на лекар,весело изкарване довечера  bowuu

# 83
Весело изкарване довечера.Дано си изкарате страхотно Simple Smile

# 84
Момичета да ви питам нещо.Ааааааам  newsm78 не знам към кого да се обърна обаче.В началото на темите има списък ''добричлии(родени тук и дошли да живеят тук)'',а бе или нещо такова newsm78беше.Мен ме няма там.Кой ,как трябва да ме прибави и трябва ли да съм в списъка newsm78?

# 85
.Кой ,как трябва да ме прибави и трябва ли да съм в списъка newsm78?
Ми трябва Laughingщом пишеш в темата.
Кажи ми повече за себе си и ще те включа Laughing

# 86
Ами 1980 набор съм.Завършила съм техникум по лека промишленост в Добрич.Имам син  казва се Борислав роден е на 4 октомври 2005г.Ако трябва друго кажи ми.Благодаря ти Mari^ Simple Smile

# 87
an dji БЛАГОДАРЯ  ти много за отговора. Засега това ме интересуваше, ако има още нещо ще ти пиша. Ти беше достатъчно изчерпателна.   bouquet

Тайничко си се надявам, че може да пропуснем това "прекрасно изживяване", но ще видим какво ще ни кажат в сряда.
Благодаря ти още веднъж.

# 88
Аааааааа, момичета, немоите така.......Вчера ви няма цял ден....Разбирам - купон ви предстоеше, рокли гладехте, цепки и голи гърбове оправяхте, лимузини ви взеха от вас,че да идете на задушевната среща......Снощи - кой знае в колко сте се прибрали, часовниците ви сигурно са почервеняли от срам, мъжете ви горките сигурно са заспали редом с дечица от много чакане......Днес - пак няма да ви има - махмурлийки, мечтаете за зелев сок, в главите ви музиката и наздравиците от снощи......Ааааааа, а ние с гайдите седим и ви чакаме.......И въздишаме тежко, тежко.......Дано поне е имало добри души, които да са запечатали незабравимите мигове на купона ви!Че да оплакнем и ние очи.......

Като се прибера следобед или довечера, да съм прочела кратък анонс от срещата и видяла снимки.......

Hug Hug Hug Hug Hug

Болните да оздравяват час по-скоро!

# 89
Добро утро!Днес кафето е много вкусно Laughing

Цоци,тук сме и сме живи даже Laughing
an_dji ,готово Laughing
Бори,успях да свърша работа HugБлагодаря за открития урок Laughing

Общи условия

Активация на акаунт