Работна тема за кандидатстване за детска градина София- 3

• 53 572
  • 1 136
  •   1
Отговори
# 570
Запис  Hug
Ние сме от новите попълнения.
Но като гледам, още всичко е мЪглА  ooooh!

# 571
  • Върху лъчите на Слънцето.
                   И никакви вести ли няма още?

И да има и да няма - вестоносеца вече не иска да пише тук...  Mr. Green

# 572
 Хей,какво става?!Няма среща,няма тема,няма нищо?!

Намерих темата на трета страница,най-отдолу...Отказаха ли се всички?!

Аз нямам много време,но ако измвислите нещо,включвам се веднага...

# 573
Няма среща,няма тема,няма нищо...
срещите явно вече се осъществяват без родителите...
темата заспа, защото се уморихме да се дъвкаме едни други...
няма нищо, защото всички очакваме новините, но такива или няма, или няма кой да ни ги каже...

# 574
Мълчим си, защото всички разбраха, че нещата не само не зависят от нас по никакъв начин, ами и толкова време и усилия изгубихме напразно! Close

А нещата си вървят по същия начин!При положение, че кандидатстването беше до 31.05 - в градините продължават да се оглавяват списъците деца с предимство и да пререждат кандидатствалите в срок!!!! Close

http://kg.sofia.bg/?page=stat-rating&stat=YTo1OntzOjk6InJhdG … iO3M6MjoiX3ciO30=

http://kg.sofia.bg/?page=stat-rating&stat=YTo1OntzOjk6InJhdG … 7czoyOiJfdyI7fQ==

http://kg.sofia.bg/?page=stat-rating&stat=YTo1OntzOjk6InJhdG … 7czoyOiJfdyI7fQ==

http://kg.sofia.bg/?page=stat-rating&stat=YTo1OntzOjk6InJhdG … iO3M6MjoiX3ciO30=

И още мнооого такива случаи на които попаднах произволно и без да си давам много зор да търся! Rolling Eyes

# 575
от поста на hi-mama

3. Сирма Яворова Чаева 04.08.2008 17:16:54 Вх.№ 785 предимство
4. Джансу Исмаил Байрям 18.08.2008 14:06:18 Вх.№ 790 предимство
5. Джанер Исмаил Байрям 18.08.2008 14:12:05 Вх.№ 792 предимство

На първото дете какво ли му е предимството? Може би името?! Mr. Green  hahaha

А следващите две ме навеждат на мисълта, че (не ми пука, че ще ме обявите за расистка!) не може деца, с гражданство, различно от българското да са с предимства! Дори трябва да се приемат, ако остане място!  Crossing Arms

# 576
Гневна, мисля, че тези две деца са българчета ( имам предвид, че по-различните им имена не означават, че не са българчета), мисълта ми беше, че са кандидатствали след изтичане на срока обявен  в началото на годината. Не стига, че  бяха дали цели 4 месеца за тази елементарна регистрация, ами и с предимство извън срока за кандидатстване- направо  нямам думи! ooooh!

# 577
 hahaha Ти да не мислиш , че са чужденци за БГ - напротив Джансу, Джанер и други подобни си имат БГ гражданство, понеже имам опит в тази насока , мога да споделя , че никак не е трудно Байрямите да си взимат БГ гражданство.

# 578
Прави сте! Но не е честно!
Няма да забравя как като ученичка се криех от едни Байрями, които ме причакваха на тръгване от работа. (Започнах да работя на 17 години и все още учех) Заради тях си тръгвах през задния вход и почти на бегом стигах до спирката на трамвая. Един клиент беше чул техен разговор и ме беше предупредил. Един от въпросните типове се нуждаел от БГ-гражданство...
Ако са българчета защо ли не носят имена като Калоян, Камен, Теменужка, Роза, Петър ... например... Това е поредната гавра с БГ!
Извинете ме за отклонението от темата!
Просто вече ми идва в повече - чета тия деца в списък за БГ ДЗ, гледам новини по !националната! ТВ на турски език,... нещо май съм объркала държавата...  Thinking

# 579
Прави сте! Но не е честно!
Няма да забравя как като ученичка се криех от едни Байрями, които ме причакваха на тръгване от работа. (Започнах да работя на 17 години и все още учех) Заради тях си тръгвах през задния вход и почти на бегом стигах до спирката на трамвая. Един клиент беше чул техен разговор и ме беше предупредил. Един от въпросните типове се нуждаел от БГ-гражданство...
Ако са българчета защо ли не носят имена като Калоян, Камен, Теменужка, Роза, Петър ... например... Това е поредната гавра с БГ!
Извинете ме за отклонението от темата!
Просто вече ми идва в повече - чета тия деца в списък за БГ ДЗ, гледам новини по !националната! ТВ на турски език,... нещо май съм объркала държавата...  Thinking
Браво гневна!!!  bouquet
Много си права.....разни "турчуля" или араби ли хич не ми пука  какви са....са с предимство пред нашите българчета.....
И защо системата не ги е декласирала, щом са кандидатствали след заявеният срок???

# 580
от поста на hi-mama

А следващите две ме навеждат на мисълта, че (не ми пука, че ще ме обявите за расистка!) не може деца, с гражданство, различно от българското да са с предимства! Дори трябва да се приемат, ако остане място!  Crossing Arms

Сирма има сестра близначка,която също е в списъка.Това им е предимството.

# 581
от поста на hi-mama

Сирма има сестра близначка,която също е в списъка.Това им е предимството.
Ау...това май не НЕ Е предимство!!!

# 582
  • софия
Днес си мислех, че това затишие не е никак на добре Confused Имам подозрение, че ще треснат новия регламент около празниците с надеждата да не може да се отреагира. Дано не съм права!

# 583
Днес си мислех, че това затишие не е никак на добре Confused Имам подозрение, че ще треснат новия регламент около празниците с надеждата да не може да се отреагира. Дано не съм права!
А едва  ли!!!
Те още от сега са запразнили...
И да сме честни....каквото и да мислят, няма как да напишат такъв  регламент, чрез който да приемат всичките деца на София....факт, който хич не ми харесва....

# 584
                    До колкото съм в час мисля,че искахте системата да е отворена.Е, тя е отворена и всеки може да кандидатства по всяко време.И понеже няма нов регламент се ползва при класирането стария.Някои от цитираните случаи се дублират в различните ДЗ и са близнаци,а другите вероятно са брат / сестра или на инвалиди.Поне това бяха предимствата от стария регламент.

Общи условия

Активация на акаунт