Работна тема за кандидатстване за детска градина София- 3

• 53 428
  • 1 136
  •   1
Отговори
# 930
  • Ланкър, планините Овнерог
Не. Просто всяка събота има текущо класиране и вечерта преди това не може да си пипаш из профила. Утре пак ще е достъпно.

А, може

# 931
Не. Просто всяка събота има текущо класиране и вечерта преди това не може да си пипаш из профила. Утре пак ще е достъпно.

А, може
Да така е Гита, споко.   и моят профил е блокиран докато се извърши текущото класиране.Утре може да са приели Ема в някоя ДГ.

# 932
  • Ланкър, планините Овнерог

А, може
Да така е Гита, споко.   и моят профил е блокиран докато се извърши текущото класиране.Утре може да са приели Ема в някоя ДГ.

А, аз съм споко   Hug Емма си е приета и записана. Заради djeni влезнах да видя какво беше.

# 933
Аз опитвам от понеделник и не става.Ще изчакам утре,и ще видим какво ще стане.Благодаря Ви Августински майки.   Hug

# 934
А ако сложат крайния срок за записване на 31-ви януари, даже ще останат свободни места в градините и проблемът ще е решен Joy Joy Joy Joy

Дам..дори може да позакрият някоя и друга детска градина...понеже липсват кандидати.. #Cussing out #Cussing out

# 935
Най-добре да ги закрият всички, няма градини, няма проблем.

# 936
Здравейте,
Имам 2 въпроса:
Моят син е на 7,5 м. Искам да кандидатстваме за ОДЗ, защото не ми се разправя като стане на 3 г. с кандидатсване в ДГ. Ако го приемат сега, септ. ще тръгне на ясла, аз на работа и после автоматично ще се прехвърли в ДГ като навърши 3 г. (нали така?)
1. Знае ли се вече от кога започва кандидастването за 2009 г.? (както м.г. беше 4 февр. 2008 г.)
2. Гледам списъците с чакащи за 1 група в ясла и виждам, че има хора, регистрирали се октомври, ноември, декември 2008 г. (както и много в предишните месеци, разбира се). Като се регистрирам и кандидатствам 2009 г., нашата кандидатура след всички тези хора ли ще е - автоматично ще застанем на опашката? Или всички, които не са приети 2008 г., пак ще трябва да кандидатстват?

На някой може да се сторят глупави въпросите ми, но не съм запозната в детайли. Не знаех, че след май 2008 г. може да продължи кандидатстването.

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 00:07 от elada

# 937
  • София
записвам се да следя темата заради детето на една позната. То не го приеха никъде на ясла, сега като гледам новия регламент няма да успее и за градина да се класира, защото е имало нещастието да се роди ноември.

# 938
  • Върху лъчите на Слънцето.
Съвсем случайно попаднах на темата днес след работа и видях, че в понеделник ще започва някакво класиране!
За какво класиране става въпрос - за ежеседмичните или някакво друго? Къде го видя?

# 939
Моят син е на 7,5 м. Искам да кандидатстваме за ОДЗ, защото не ми се разправя като стане на 3 г. с кандидатсване в ДГ. Ако го приемат сега, септ. ще тръгне на ясла, аз на работа и после автоматично ще се прехвърли в ДГ като навърши 3 г. (нали така?)
1. Знае ли се вече от кога започва кандидастването за 2009 г.? (както м.г. беше 4 февр. 2008 г.)
2. Гледам списъците с чакащи за 1 група в ясла и виждам, че има хора, регистрирали се октомври, ноември, декември 2008 г. (както и много в предишните месеци, разбира се). Като се регистрирам и кандидатствам 2009 г., нашата кандидатура след всички тези хора ли ще е - автоматично ще застанем на опашката? Или всички, които не са приети 2008 г., пак ще трябва да кандидатстват?
  Опашките, които виждаш за Ясла1 в ОДЗ са от деца , родени 2007г., което означава , че няма да си на тази опашка, нали сте набор 2008г..На друга опашка сте , на "Предварително кандидатстващите", която не се вижда, защото не Ви е активна кандидатурата, разбира се , ако сте регистрирани и сте направили предварителни кандидатури.В някакъв неизвестен момент, автоматично кандидатурите за Ясла 1 ще станат за Ясла 2, а предварителните кандидатури на набор 2008г. ще сформират опашката за Ясла1.Нямало да има вече такава дата като 04.02.2008г. като "старт" на кандидатстването, отчетено е като грешка.Можеш да  се регистрираш още сега и да направиш кандидатури , това е възможно от 20.10.2008г.  http://kg.sofia.bg/?page=news&id=110   А какво ще се случи с вече кандидатствалите и неприети деца , не се знае, всички чакаме новия регламент.

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 09:09 от Анаид

# 940
Майчета, черпя за моя юнак, който стана днес на 3 годинки
Да ви кажа само, че засега все още не са ми активни кандидатурите за ЦДГ. Да видим до края на деня как ще е.

# 941
Ако вече си регистрирала детето в сайта просто влизаш в профила му с ЕГН и парола и избираш градините които искаш.Ако не си,го регистрирай и направи пак същото.
Много ти благодаря! Така и направих.

# 942
  • София
Честита Нова Година! Здраве и късмет на всички!

Коледна фея, Честит рожден ден на порасналото детенце! Много да е здрав и да ви радва!  newsm59

Аз въпреки всичко проверих моите кандидатури с плаха надежда, естествено не са активирани. Но твоите пък защо, не ми е ясно как става това активиране.

# 943
  • гр.София
Майчета, черпя за моя юнак, който стана днес на 3 годинки Да ви кажа само, че засега все още не са ми активни кандидатурите за ЦДГ. Да видим до края на деня как ще е.

Що ли очаквах да ни изненадаш с новина ?! Очаквайте неочакваното Crazy
 Сега ми е смешно ,после може да плача.

ПС Да ти е здраво и щастливо хлапето Hug

ПС. Анаид,страхотно обясняваш Peace

# 944
Засега не искам да се ядосвам, защото ми предстои празник с много деца. Ще видим до края на деня какво ще измислят.

Общи условия

Активация на акаунт