ФЕВРУАРЧЕ да пълзи обича, мама все след него тича!

• 18 730
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
Каттт, колажът е страхотен Grinning, Благодаря от сърце Grinning

За Алекс и Ева от сутринта си мисля и все се надявам да не е нещо сериозно. И моите двете деца кашлят, няколко пъти ги водих по прегледи, ту се повлияват от лекарства ту- не, успокоява ме само фактът, че не са вдигали темперартура, хранят се и играят- дробовете им чисти, гърлата им чисти, сополи нямат, а сутрин като почнат да кашлят по 15 мин не спират. Камен днес ми се струва по-добре, но ако до утре не намалее чувствително кашлицата пак тръгваме по доктори.
Чара злато,да не ви шашкам но и аз като Вал и Камчо да кажа-правете всички изследвания,като трябва и снимки.Каката ми направи Вирусна Бронхопневмония без да вдига температура или други симтоми,само беше отпаднала и отвреме навреме покашляше.Видя се след 2седмици на снимка чак.Но дано не те стряскам,може и просто от промяната на влажноста на въздуха да е. Hug

Кат- Hugмного е хубав.

# 271
Каттт, колажът е страхотен Grinning, Благодаря от сърце Grinning

За Алекс и Ева от сутринта си мисля и все се надявам да не е нещо сериозно. И моите двете деца кашлят, няколко пъти ги водих по прегледи, ту се повлияват от лекарства ту- не, успокоява ме само фактът, че не са вдигали темперартура, хранят се и играят- дробовете им чисти, гърлата им чисти, сополи нямат, а сутрин като почнат да кашлят по 15 мин не спират. Камен днес ми се струва по-добре, но ако до утре не намалее чувствително кашлицата пак тръгваме по доктори.
Много неприятно Чара.А да не е задна хрема newsm78Похърква ли от време на време?Ама най-добре си е да се направят пълни изследвания!

# 272
Сега говорих с Роси,сутринта Алекс е свалил Т ,но са изкарали кошмарна вечер Sad с висока температура Sad.Тя ще пише повече когато може.
Евичка как е ?

# 273
Здравейте!
Роси , Изабелка , моля се за дечицата ви скоро да оздравеят и повече никога болни! Praynig
Кат , много благодаря за колажа!Страхотен е! Heart Eyes

# 274
  • София
Кас, не ме шашкаш, и на мен само това ми е в акъла, някоя вирусна пневмония и затова през ден ги водя на преглед.
Зузу, точно това си мислят и двете лекарки- задна хрема. Да, похъркват. При Георги, обаче се усложнява и от това, че има уголемена трета сливица.
А за пълни изследвания- утре ще решим.

# 275
Най-сетне новини от Алекс и Роси. Чакам новини и от Евичка и Изабелка!
Снощи прочетох и от сутринта ми е едно притеснено! Дано да се оправят по-бързо малките душички!

Чара, наистина направете изследвания.  Hug Не се шашкай, всичко ще е наред, най-вероятно е хрема и ги дави. Блажко ми е кашлял така.
Кат, страхотен колаж!   bouquet
Драконче, не си знам мерките на Маги, затова като ходя на консултация ще погледна в картона  Embarassed и тогава ще мога да ти кажа.

Маги все още е с червено дупе, прилича на маймунче горкото. Сега я мажа с цинкова паста и пудра Нивеа и май малко позавехна. Иначе Нинка я видя - не са гъбички със сигурност, тя подозира реакция към храна и е съвсем възможно (откакто започнах да я давам на майка ми разбрах, че си е хапвала и крем ванилия с мляко, та с мама си поговорихме на 4 очи на кой са децата и с какво се хранят Twisted Evil). Ако не мине до ден-два - ще действам с Имазол. Аз я бях оставила само на мляко, но ми каза да си я храня нормално. Така че днес Маги пак ще похапва кашичка и пюре и ще е много щастлива, че ме гледаше с едни гладни очи...

# 276
Здравейте, момичета.
Роси, Изабелка, дано по-скоро се оправят буболечетата ви. И Стилян вчера ме стресира с 37,9. Сутринта също беше толкова. От обед вече е под 37. Ще видим обаче довечера какво ще стане. Предполагам пак я е вдигнал заради зъбките, понеже вчера бяхме на консултация и хубаво ни преслушаха и ни провериха гърлото, което е спокойно. Този месец сме пораснали с 2 см/73/ и 700 гр. /9300/.  Whistling
Кат, колажа е страхотен. Голямо БЛАГОДАРЯ.

# 277
Присъединявам се в очакването на добри новини.
Каттт, колажа е много интересен. Браво на теб.
Евелинар, за подсеченото дупе..Рая вече месец е зачервена, помогна ми Дактарина.
Сега с тоя АБ, същата работа, но..не знам и аз какво да кажа. То не са болести,то не е чудо.
Днес за пореден път бяхме на контролен преглед..писна ми с това висене пред кабинета на лекарката всеки ден, но много се страхувам, а така ми е по-спокойно, АБ спираме в съботата, АСС кидс още днес. Не е кашляла както предните дни, не е и вдигала Т. Беше един ден само. Не знам дали писах, вече забравям , но и кръвната картина не показа показатели над нормата. ЧУденка голяма.
От понеделник Рая започва рехабилитации. Нито иска да се изправя, нито иска и с помощ да стои на крачета, ако се задържи то ще е секунди и с кривене на ляво краче. Водила съм я на ортопед два пъти до момента, д-р Драганов твърди че детето няма никакъв проблем, просто не й е дошло времето. Но моята педиатърка ми каза, че нищо няма да загубим ако отидем малко на упражнения, освен сълзичките на Рая. Това е от нас. Целувки и здраве..

# 278
Дано скоро има новини и за Ева и дано всичко е наред.
Гала, надявам се че се притесняваш излишно и че всичко е наред с малката ринцеса Рая.Имам една позната с бебенце-декемврийче, което започна да се изправя преди около седмица.Ние сме доволни от д-р Алексиев в ортопедията в Горна баня-можеш да се консултираш и с него, ако не ти е омръзнало вече от ходене по лекари.Това е сайта му:
http://www.einet.bg/~alexiev/ Стискам палци всичко да е наред
Catt, колажа е страхотен, благодаря  bouquetPuhka, Мечо Пух е прекрасен Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 17:16 от Espoire

# 279
Здравейте милички.
Много болно ми стана като прочетох за Евичка и Алекс  Sad . Стискам палци бързо да се оправят, дано да е нещо по-безобидно. И ние бяхме така с високата температура преди 2-3 седмици, и така не се разбра от какво беше. Смъквах я най-ефективно със свещички Ефералган 150мг (нищо че го дават от 8-9 кг нагоре... но иначе с нищо не сваляше). Ох, чакам да прочета добри новини.
Чара - дано кашлицата да е само от хремичка.
Маминки - основно това променливо време ни създава тези ядове, бъкано е с вируси.
Cattt - поздравления за колажа! Страхотен е.

Сега за табличката - в Google съм създала акаунт с името fevruarki, влиза се с поща: fevruarki@abv.bg и парола същата като на пощата. Който не я знае да ми пише. Който иска с този профил може да попълва в таблицата с мерките нови данни. Който не знае как, няма време и т.н. нека да ги изпрати на ЛС на мен или на Де3демонка, ако проявява желание да помогне и така.

Galadriel - имам една позната, голямото й детенце е на 3г и нещо, то е почнало да пристъпва само едва на 1г5-6м, а проходило стабилно чак по-късно. Дано рехабилитациите да помогнат на Рая, макар че искрено се надявам да няма нужда от тях. Просто има дечица които по-късно се изправят и прохождат.  Hug и стискам палци.

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 18:38 от thedragonbg

# 280
  • Sofia
Ихаааааааа какви усмихнати бебоци са се появили на първа страница  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Catt
БЛАГОДАРЯ

Току що влизаме. 
Чара, да не е нещо алергично Thinking Само предположение...дано не е. Само сутрин ли кашлят така?

Гала, надявам се че се притесняваш излишно и че всичко е наред с малката ринцеса Рая.Имам една позната с бебенце-декемврийче, което започна да се изправя преди около седмица.Ние сме доволни от Алексиев в ортопедията в Горна баня-можеш да се консултираш и с него, ако не ти е омръзнало вече от ходене по лекари.Това е сайта му:
http://www.einet.bg/~alexiev/ Стискам палци всичко да е наред

Гала и аз смятам, че не е зле да се консултираш с още един специалист. Аз също съм много доволна от Алексиев. При това имахме сериозен проблем с коляното на каката, когато тренираше активно гимнастика.  Peace След доста ходене по ортопеди той постави точна диагноза и имаше ефект от лечението.

Цитат
Драконче, не си знам мерките на Маги, затова като ходя на консултация ще погледна в картона  Embarassed и тогава ще мога да ти кажа.
Embarassed Embarassed Embarassed и аз така......
Ще преписваме с Евелинка, хем от една и съща докторка.  Laughing
     ХУБАВА ВЕЧЕР

# 281
Здравейте!
Благодаря за загрижеността на всички ви  Hug
Евичка и днес е с температура между 38 и 39 градуса.Така и не я свалихме по-надолу.Радвам се че Алекс е по-добре.Роси цункай го от мен.Малката сега в 18ч.пак ще я водя на доктор,да види изследванията и после пак ще пиша.Ще копирам кръвните да ги видите и вие.Седимента също е със завишени левкоцити.12 при норма 5

PISANEC LABORATORY

Пловдив 4000, ул. Петко Д. Петков 23, ет.3, тел.: 032/ 263 363, 620 443, 0885 92 45 33, www.pisanec.com, e-mail:pisanec@mail.bg

--------------------------------------------------------------------------------

06/11/08
 Ева Костадинова Керемидова ID
 352085

Лекуващ лекар : Георгиева, д-р Денка - ОПЛ - Г.Кондолов Външен ID

Фонд/Клиника 1 НЗОК Фонд/Клиника 2

Забележка : Няма

--------------------------------------------------------------------------------

Хематология  

Забележка : ПКК - ПОВТОРЕНО!!!!

Име на теста (изследването)
 Резултат

Единици
 Референтни граници

Пълна Кръвна Картина *
 Профил Виж по-долу

Хемоглобин 97.4
 g/l М (140 - 180); Ж (120- 160)

Еритроцити 3.46
 T/l М (4.50 -6.00); Ж (4.20 - 5.40)

Левкоцити 22.3
 G/l 4.0 - 10.0

Хематокрит 0.277
 l/l М (0.40 - 0.54); Ж(0.36 - 0.47)

Тромбоцити 445
 G/l 150 - 450

MCV 80
 fl М (85 - 89); Ж (82 - 92)

MCH 28.1
 pg 26 - 31

MCHC 351
 g/l М (295 - 345); Ж (320 - 360)

RDW 15.1
 %  

PCT 3.34
 %  

MPV 7.5
 fl  

PDW 16.1
 fl  

ДКК /микроскопски/ *
 Профил Виж по-долу

NEU 14.4
 10e9/L 2.0 - 6.9

LYM 5.85
 10e9/L 0.6 - 3.4

MONO 1.74
 10e9/L 0.0 - 0.9

EOS 0.202
 10e9/L 0.0 - 0.7

BASO 0.184
 10e9/L 0.0 - 0.2

NEU % 64.3
 % 37 - 80

LYM % 26.2
 % 10 - 50

MONO % 7.81
 % 0 - 12

EOS % 0.904
 % 0 - 7

BASO % 0.825
 % 0 - 2.5

СУЕ 35
 mm/h М (0 - 10); Ж (0 - 12)

Урини  

Резултат

Единици
 Референтни граници

Седимент НЕГОТОВ

Други  

Резултат

Единици
 Референтни граници

Това е засега .После пак ще пиша  Hug

# 282
Галадриел, дано няма нищо сериозно , за което да се притеснявате. Както вече писах и Киара не може да се изправя още сама, но много обича да седи права, като я държа за ръчички , разбира се. Иначе се клати като пате. Моята педка ми препоръча да я оставям да се държи за решетките на кошарата права и да я стимулирам да прави крачки встрани...Вие поне там имате добри специалисти, за разлика от тук, в БУргас
Моля се всички болнички дечица да се оправят час по-скоро. Praynig

# 283
Изабелка, пусни тема във форума на Слънчева и дано скоро да се включи и да види.
Аз не съм мед. лице и повечето неща нищо не ми говорят.
Стискам палци! Praynig Hug

# 284
Изабелко,дано мила вече има промяна и Евичка се подобрява.
Но макар почти нищо да не разбирам за резултатите,Левкоцитите ви са много завишени.Дано да не е сериозно Praynig
Галка-дана всичко с Рая има добро развитие.Наистина малко рехабилитация не е лошо,но потърси и друго мнение.Нагушай усмивката от нас Hug
Момичета ета сайта за пребиотиците www.enterosan.net.
Айде вече всички да се оправят.
Евелинар,пак ще кажа ,че аз съм супер доволна от Судокрем.А положението беше отчайващо. Wink

Общи условия

Активация на акаунт