Първи клас не е шега, няма време за игра!

• 30 363
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Да се запиша тук.На такива смени работя,че не мога да смогна даже да си включа компютъра Confused

# 106
  • Варна
Да се запиша и аз в новата темичка, че докато работя вие сте я преполвили... Hug
Петьо не е суетен. Облича, каквото му приготвя, претенции няма. Косата му расте много бързо и често го водим на фризьор - държи да му слагат гел след като го подстрижат Laughing. Иначе в къщи нито гел , нито парфюм. Има един на Спайдермен, ползвал го е 2 пъти.  Последния път го подстрига баща му в къщи с машинката - получи се много добре. Даже го документирах: http://mar4ela5.multiply.com/photos/album/8#7
А вчера се върна от училище с "нова прическа".  ooooh! Едно момченце, което преди го беше ударило с пръчка и го беше ограскал в близост до окото, сега решило да го подстриже  #Cussing out. И сега има едно петно на главата си - като плешиво. Confused. http://mar4ela5.multiply.com/photos/album/8#8 Ще порасне бързо, но аз се притеснявам - можел е да го нарани с тази ножица. Не бил казал на госпожата, защото започнал часа, а после забравил Crazy.
От понеделник започват съгласните - наистина става сериозно.
 За съжаление през мини-ваканцията няма да можем да отидем никъде, че и двамата с баща му сме на работа. Добре, че има баби да помагат. Hug
Гита, да ти е здраво и щасливо майчето!   bouquet

# 107
  • Между гори и планини
Здравейте момичета!
Днес с децата сме се отдали на почистващ ден - те чинно си чистят и подреждат стаята, защото обещах Макдоналдс за обяд  Mr. Green
По обед докато малкият спи, баткото ще пише прословутото писмо до дъщерята на Фантичка!
Само ако знаете колко ми е романтичен - типичен телец и какви неща ми сподели  Blush Бил сънувал момиченцето (нищо че не я е виждал) и за него била като принцеса... ще й прати роза, а в друго писмо пръстен  Crazy Май ще се ходи до магазин детска бижутерия (Фантичке, щерка ти харесва ли такива неща?)... няма търпение лятото да се запознаят и да ходят на плаж. Каза, че много ще се старае и ще пише правописно , а не с печатни букви....
Иначе вчера ме ядоса - върнали им контролните по БЕЛ и понеже нямал "Отличен" го хвърлил! Другите деца имали шестици, а той не.
Обясних му, че е нормално в първи клас не винаги да има шестици... и там където той е добър, други може да не са. Освен това сега как ще видим къде е сбъркал и да се упражнява? Наказах го - не защото е имал грешки, а защото е хвърлил контролното.
Това е от нас за сега, отивам да яхвам метлата....

# 108
  • София
И Дияна изпадна в комична ситуация, не знаеш дали да й се караш или да с смееш.
Спим, чувам едно неистово реване от към стаята "Татиииииииии". Наритвам мъж ми да отиде и като всякак майка започвам да нареждам черногледи сериали, какво ли е станало с децата. Мъж ми отива, влиза в стаята и чувам Дияна да реве и нарежда "напишках се заради теб".  Бре. Питам мъж ми, той казва "била се напишкала". Казвам да се оправя и тя веднага почва да реве и нарежда. Надигнах се. Влизам в стаята. Дияна си съблича дрехите и ще влиза в банята.
- Защо да си се напишкала, заради баща ти?
Дияна започва да реве и нарежда:
- Защото вратата на стаята не се отваря отвътре?
- Е, как да не се отваря?
И показах. Тук трябва да отворя малка скоба. Дияна оня ден счупи вратата си, т.е. направо изскубна едната и част (външната). Отвътре бравата е наднала вертикално, но може да се отваря вратата, просто трябва да завъртиш. Дияна се оправя с таз брада. Но Явно сутринта толкова й се е пишкало, че 2 не е виждала. Питах я дали изобщо е хванала дръжката, ревящ отговор "Неееее".
Детето е стояло втренчено в дръжката, ревало и пишкало Simple Smile

# 109
  • София
Ей,няма жив човек тук през уикенда LaughingРоско сега се прибра от баба си и е със страхотен конюктивит на едното око,та сега се чудя ,трябва ли да го пускам утре или не newsm78 Почнах му капки,дано до утре да го поовладее.

# 110
  • Варна
Няма никой в любимата ми темичка Rolling Eyes. Времето е прекрасно и явно всички са на разходка, без мен - на работа съм Twisted Evil. Петьо 3 дни само палува и после е твърде изморен да се упражнява, ама и аз този път не настоявах - да се порадва на последните топли дни. Хубавото на бягането по цял ден е, че заспива бързо и сам вечер Laughing. Е, към 3-4 часа като се събуди си взема завивката и хоп при нас в спалнята...чудя се кога ли ще се научи да спи и стои сам?  Thinking Вашите първолаци така ли правят? Само за Танти знам, че не можеше самичка. Има ли други? Е, приятна и спокойна неделя от мен  Hug
liani   Hug
По-добре го заведи на лекар, че скоро върлуваше някакъв вирусен конюнктивит... дано не е от него де  Praynig, но каквото и да е не е приятно. Скорошно оздравяване!   bouquet

# 111
И ние събота и неделя се поувлякохме с разходките и така се отпуснах,че още не мога да се настроя че идва понеделник.Дидка още не е писала домашни,а те не са никак малко  Tired сега е на балет но върнели се сяда,че няма време Crazy

# 112
  • София
С капките като че ли ще овладеем нещата.Росенчо спи сам откакто си има стая,т.е от 2006г,преди бяхме в гарсониера и той спеше при нас,но не му стигаше,че леглото му беше долепено до нашето,ами и се пренасяше по някое време през нощта.Ние домашни този уикенд почти нямахме та се напочива детето.

# 113
 Хора, направо ще полудея.Моят е болен, в момента пише домашни и няма буква на която да не е кихнал, кашлял или чистил носа. ooooh!Оставих го сам, защото не мога да го търпя.Идва ми не не знам какво да го направя, адски много ме изнервя. Ох, да идва утре и да го поема майка, че.... #Cussing out

# 114
Ji дано не е сериозно и да се оправите бързо,но със сигурност и на малкия не му е хубаво сега  Hug

# 115
 Знам, че не е виновен за ситуацията, обаче ме е яд.И не е само това, ами и малкото спи в другата стая с Т 38,5,  какво ще ги правя тази вечер не знам.Днешната разходка в Морската много добре ни се отрази. Аз се надявах да се постегнат и оправят пък то... ooooh!

# 116
  • област Софийска
Ji, наистина не виждам защо се ядосваш? В края на краищата, сигурна съм, че не се е разболял нарочно. А и ако е болен, няма и да иде утре на училище, какво толкова newsm78 Важното е бързичко да се оправи, нали така? Хубаво е, че има кой да ти го "поема", ние си нямаме баби при нас, всички работят и са коя в София, коя на село.
Иначе и аз не съм карала Ива да се упражнява, само малко задачки порешава от сборника, ама то това си и е интересно и сама поиска. Обаче по писане не щя и да пипне, а то точно там повечко упражненийца и трябват. Съботата и неделята ги изкара в игри навън и нека, че после цяла зима вкъщи...ще издивее, както обича да си играе.

# 117
  • Между гори и планини
Здравейте и то нас.
Ние вчера чистихме и подреждахме с момчетата.
Писахме и половината писмо (с ръкописни букви!) до дъщерята на Фантичка.
Съответно Вики ми изкара нервичките, нали повечето неща не са учили и беше доста трудно.
Днес до обед бяхме на разходка - как ще пропуснем чудесният ден?!
После седнаха с майка ми и дописаха отново писмото - цели 2 часа и половина с кратка почивка  ooooh!
Пуснахме го в пощата, тоест Вики лично и много горд от себе си. Каза, че не било толкова трудно, забравил, че вчера плака над листа, но много се старал.
Това е от нас - успешна нова седмица и всички да оздравяват бързо!

# 118
  • Ланкър, планините Овнерог
.... Само за Танти знам, че не можеше самичка. ....

Mr. Green Обича да се сгуши в някого, какво да я правим. Добре, че е баба, че щеше да ни дойде в повече да все в нашето легло  Whistling

# 119
здравейте Wink

Ние два дни го ударихме на забавления. Времето наистина е прекрасно и не е за изпускане. Единия ден Крис вилня с баба си на детския кът, после с нея четоха любимите му списания с игри и задачи.
Днес бяхме по разходки и после го заведохме и в детския кът в МОЛ-а. . С баща си изпробваха почти всички забавления. Разпусна добре момчето , че си е заслужил....пък и  ние Joy
Днес само приготви чантата си и е готов bowuu
Нека за всички да е спорна и лека новата семица! За първолаците май ще е по-лека и по-кратка Wink

Общи условия

Активация на акаунт