Първи клас не е шега, няма време за игра!

• 30 360
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
И при нас така.Бяха ни казали още на род. среща в началото на учебната година.

# 91
  • София
Здравейте,не се намери несесерчето на Роско,много ме е яд #Cussing outА за отношението на родителите и нашата госпожа се беше оплакала на мъжа ми от една майка която и била държала ужасен тон,защото мойто дете било ударило нейното, госпожата да вземела мерки.Жената казала,че за 32 години стаж,никой не се е държал така с нея.

# 92
  • Ланкър, планините Овнерог
Уф, това с примера е ужас. В училището ни има очевадеща табела със задраскано куче. Това според вас какво трябва да значи? Защото масово се разхождат кучета и кучоци и то без каишки. А децата все пак там играят и след училище. Отделно откъм входа, от където би могло да се влезне с кола си пише, че е забранено за външни коли или нещо от сорта. Да, ама платежоспособни чичковци си плащат наем за физ. салон и всеки четвъртък тренират нещо си. Ноооо....ще вземат да се измъдят, ако ходят пеша до самия салон и си влизат с колите в двора. Интересно, че тренират, но ги мързи да ходят 1мин. пеша. Та, после как да обясня на Танти, че това, че онова не е редно.

А, днес взех якето и ботите от помощите за първолаци. Не са идеално лоши(стават за игра  Laughing), но ботите са ном.32 и са по-малки от маратонките на Танти, които са ном.31  Crossing Arms

# 93
  • нейде там, където ....
И при нас доста рано бяха казали, но за всеки случай рових из сайта на министерството, за да съм сигурна.
Днес са си поиграли около час, после - цял ден игра с тате + филми. Не правим допълнителни упражнения у дома. Другата седмица е с мен  - отпуска, лабораторни упражнения, купон.

# 94
  • Варна
jd предния ти пост все едно аз съм го писала.

Май първолаците от цялата страна ще  почиват четвъртък и петък. Подарък от министър Велчев. Wink

# 95
Май първолаците от цялата страна ще  почиват четвъртък и петък.

Да, за всички първолаци е. На родителската ни поне г-жата така каза. Да не вземат да се преучат  Whistling

# 96
  • област Софийска
...

А, днес взех якето и ботите от помощите за първолаци. Не са идеално лоши(стават за игра  Laughing), но ботите са ном.32 и са по-малки от маратонките на Танти, които са ном.31  Crossing Arms[/b]
О, и ние тая седмица взехме якето и т.нар. боти. Якенцето на мен лично ми хареса, а и на другите майки, които бяха подали документи за въпросните помощи. Виж, ботите не ми харесаха хич. Ива, за мое огромно учудване, ги хареса, но, уви - малки са и, макар че бях писала 32 номер, при положение, че тя носи 30. На моя приятелка на детето - също малки. Изглежда, не отговарят на номерацията ли, що ли... newsm78
Иначе днес ходиха на поход, временцето беше чудесно за целта.
А тази вечер с приятелки се маскираха и пообиколиха тук-там по случай Хелоуин. Върна се с една торба лакомства. Аз този празник не го много одобрявам, ама децата се радват.

# 97
  • Sofia
И моята се върна преди малко, каза, че е задължително да си преброи придобивките - 120 парчета бонбони, вафлички, плодове, а и някоя и друга стотинка.
Бяха се събрали отбор вещички, минаха и двама спайдърмени... забава!

# 98
И моята се върна преди малко, каза, че е задължително да си преброи придобивките - 120 парчета бонбони, вафлички, плодове, а и някоя и друга стотинка.
Бяха се събрали отбор вещички, минаха и двама спайдърмени... забава!

Къде бе, да не са отборът дето мина и през нас? Mr. Green Аз вафлички им дадох, ама щото много ме изплашиха, иначе ако си бях събрала акъла, щях да намеря и бомбонките. Joy

# 99
приветки от Варна !!
И ние няма да учим на на 6 и 7 .11-взех си разписанието с ваканциите още в началото на м.10,та да знам за Коледа и хоп..изненада...Wink дано да е хубаво времето- да се разходим пове4е!!
Ина4е днес слънцето от сутринта се е показало и ще се метнем на разходки...

От понеделник почват съгласните и това зна4и ве4е ,4е ще 4етат...гледайте сега ве4е става сериозно!!!

Косата ни беше много дълга,но след като всеки път ресане пищеше и се дърпаше,Елеонора сама реши да я пострижем...първо малко,после още и сега е ала Риана Wink става сутрин и само с едно движение е в4есана - супер!!
Защо ги мъчите с тези дълги коси....аз също имах дълга коса- всяка сутрин баща ми ми правеше конска опашка и на обед ве4е ме болеше главата....после като я резнах- косата ,не главата Wink ми олекна...Wink

# 100
Я, да си пусна питанката тук  Crazy

Защо ги мъчите с тези дълги коси....

В нашия случай вярния въпрос е "защо СЕ мъчи с тая коса". Мен, ако ме питаш, да съм я поорязала вече. Но специално за дължината на косата не мисля да се налагам.

Каква съм  newsm57  ooooh! Майка ми има РД днес, едно бързо почерп:

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 09:12 от Гита Ог

# 101
Гита Ог, да е жива и здрава майка ти! Прочетох ти питанката, ама не мога с нищо да помогна, идея си нямам с тези здравни книжки.
Моят днес ми каза, че учителката им казала да предадат нещо на родителите в къщи, ама той забравил какво....И сега се чудя за какво става въпрос, дано да не е нещо важно за понеделник, примерно че няма да учат  Grinning

# 102
  • София
Гита,отговорих ти в другата тема.Да е жива и здрава майчето ти  bouquet

# 103
Благодарско, момичета!

liani, благодаря ти за отговора, имаш си ЛС

# 104
  • София
Днес е деня на народните будители.Честит празник на всички,да са ни много будни и умни първолачетата и най-вече разумни Laughing

Общи условия

Активация на акаунт