Първи клас не е шега, няма време за игра!

• 30 358
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
КЕТРИ  къде се загуби ти . Аз Крис го взимам на обяд      хаиде да се видим Blush

# 76
Тео, преди имаше такъв спрей на Ейвън, страхотен беше, но май го спряха. Последно в Джъмбо при козметиката на долния етаж видях спрей за разресване. Не съм взимала, не го знам бива ли. Констанца след къпане я реша с пръскане от балсама Глис Кюр, иначе не става.

Аз точно тоя взех от Джъмбо, ама и аз не знам бива ли го, толкова и съм го ползвала, иначе мирише хубаво.  Този балсам Глис Кюр без отмиване ли е? Силно ме заинтригува, има ли го, откъде го купуваш? Точно такова нещо ми трябва! Иначе аз я разресвам в банята, с повечко балсам, след шампоана. Ама всяка сутрин с това ресане, вече лошо ми става, пък не дава и дума да се издума да я подстрижа! ooooh!

Много се извинявам за отклонението от темата! Praynig

# 77
  • Ланкър, планините Овнерог
Тео, преди имаше такъв спрей на Ейвън, страхотен беше, но май го спряха. Последно в Джъмбо при козметиката на долния етаж видях спрей за разресване. Не съм взимала, не го знам бива ли. Констанца след къпане я реша с пръскане от балсама Глис Кюр, иначе не става.

Аз точно тоя взех от Джъмбо, ама и аз не знам бива ли го, толкова и съм го ползвала, иначе мирише хубаво.  Този балсам Глис Кюр без отмиване ли е? Силно ме заинтригува, има ли го, откъде го купуваш? Точно такова нещо ми трябва! Иначе аз я разресвам в банята, с повечко балсам, след шампоана. Ама всяка сутрин с това ресане, вече лошо ми става, пък не дава и дума да се издума да я подстрижа! ooooh!

Много се извинявам за отклонението от темата! Praynig

Във всяка парфюмерия. Ето го Без отмиване е.

# 78
Записче
Ние ползваме за косата детски шампоан с балсам на шаума и ефекта е много лесно разресване на косата.Друг е върпоса че имаме само два варианта за прически: с лента или на една опашка.

Учителката ни се оказа голямо мрънкало, за разлика от тази в занималнята. Иска ни се (на родителите) да ги врътнем някак си  Joy.Сутрин си развалям настроението от мрънкането на учителката по всеки въпрос, добре че децата засега не се оплакват...но мног ме е яд че условията в училището са добри, децата също, само тая невротичка да я нямаше....

# 79
  • Варна
Аз все още не мога да си изградя мнение за класната... т.е. по дефолт ми е добро.
Снощи станах свидетел на много грозна сцена, едва се стърпях да си замълча. Децата са втора смяна, отивам да взема Сиси, влизам вътре и виждам как една родителка застанала на вратата и крещи. Пред нея стои класната и се опитва да я накара да спре с истеричните си крясъци и да проведат диалог ама не и се получаваше. Половината деца излезнали, останалите 10тина стоят вътре и слушат всичко това . Излязоха все пак и си тръгнахме но цяла вечер ми беше кофти. Разбрах само по принцип за какво става дума но за каквото и да е - не е това начина. Трябва да си много тъп за да крещиш на учителка пред децата и. Възмутена съм, наистина.
Надявам се скоро да имаме родителска среща.

В занималнята/частна/ сега когато са 2ра смяна не им дават да се упражняват допълнително, предполагам защото са само 2 първолачета и едно от 4ти клас, нямам друго обяснение. Пишат домашните и лайф! Сутрин я води баща и и не ще да говори с жените по въпроса. Ще изчакам докато стигна до там и ще говоря с тях, за сега аз давам на Сиси допълнителни упражнения които да подготви в занималнята за да не я товаря вечер.

# 80
 Ох, не им е лесно на госпожите.Освен с децата и с родителите трябва да се разправят.

# 81
Ей Гита, супер си, много ти благодаря!  bouquet Още днес ще мина да си купя.

Flash*, това много кофти, какви са тия хора бе, нямам думи! Tired

# 82
  • На черешата
 Ох,аз вчера се развиках на един пред детето и ми стана кофти,ама се вбесих.  Sad
 В уличката до училището  има строеж и вече няклко пъти я затварят,когато леят плоча.
 Та вчера сме на косъм да закъснеем за първия час и те пак затворили улицата,а зад мен по уличката още 2-3 коли.Е накипя ми,слязох и им вдигнах луд скандал на строителите.За още някакви си 200-300 м. до училището трябваше да заобиколя през няколко преки.Всеки си прави каквото си иска в тази държава. ooooh! Crossing Arms

# 83
Еми то си има такива хора, ние имахме много проблеи с една личност в детската градина, добре че в детската поне има охрана...просто някои хора са доста...странни , да кажем...за съжаление няма как да избягаме от човешката простотия, а и занапред ще ги залива все повече....

# 84
  • Sofia
Проблемът с разресването на дългата, жилава и сплитаща се коса на Лори реших с един спрей за разресване, който донесох от Германия - хем мирише на малинки поне половината ден, хем не си и късам нервите сутрин.

Тука няма ли го някъде, че и ние сме със същия проблем? Аз купих някакъв такъв спрей, ама нещо не съм много наясно кога трябва да го пръскам. Преди ресане ли? Лошото е, че и се намокря косата и после трябва да излезне с влажна коса навън, затова не го ползвам много. newsm78

Преди ресане и го пръскам, съвсем леко в краищата и докато тръгнем, е изсъхнало, няма проблеми.
Тук не съм виждала.

# 85
Здравейте и от нас!Ние днес бяхме на театър, по случай деня на будителите.На децата им хареса.Поли също е с дълга коса и разресването е трудно.Но вече започна ухажване в училище и всеки ден иска да е сресана или с прическа.Та се мъчим пред огледалото и аз не съм особено сръчна, ама успявам.Днес има концерт по пиано и е малко притеснена.Аз знам, че ще се справи.Чакаме с нетърпение ваканцията.

# 86
Цитат на: Гита Ог link=topic=342911.msg9062648#msg9062648
[/quote

Във всяка парфюмерия. Ето го Без отмиване е.
Имам го същия добър е

# 87
  • нейде там, където ....
Флаш, кофти, наистина!  Confused И аз не знам как бих реагирала, не им е лесно на госпожите. А после - учителите нямат авторитет, за какво ми е да уча, бягат от часовете, от поредната "сухарка" (учителка, която иска да ги научи на нещо и държи на дисциплината) ... И аз имам познати, вече порастнали, но като малки родителите им ги защитаваха, оправдаваха, караха се с учителите, дори са ги псували. Слава богу, с децата не се случиха непоправими неща, но сега те какво могат да кажат на децата си? "Аз от малък бягам, пак човек станах, не се притеснявай!" или "Я кажи кой ти се кара да дойда да й се скарам аз!" Как ще се работи в такъв клас, какъв пример ще получат и нашите деца? И как аз да обяснявам после нуждата от образование, след като те виждат горните хора, живеещи в собствени жилища (без заем взети), зарязали децата си при баби и дядовци, за да ходят на екскурзии по света и каращи последен модел джипове? Какво да кажа на съседчето, което искаше да стане мутра, защото те имали всичко? Утре и моето може да го поиска. И тогава?
Извинете за отклонението, но това наистина ме притеснява, макар да няма подобни преживявания поне в нашия клас досега.

# 88
  • София
Здравейте и от мен в новата темичка.
Ние едва вчера бяхме уведомени, че днес е неучебен ден, голяма организация. ooooh! А и никой не знаеше, че 6 и 7 са неучебни, добре, че си направих устата, да се сети заместник директорката да проверява. Хората масово си бяха купили купони за цялата седмица.

Иначе днес докато чакахме да тръгнат си коментирахме, че са много кротък клас, досега не са имали сериозни проблеми.

За разресване, аз ползвам един детски спрей на Орифлейм. Че малката е къдрава и много се оплита.

# 89
При нас другата седмица има два дни ваканция- четвъртък и петък.Само за 1 клас  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт