Първи клас не е шега, няма време за игра!

• 30 379
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте,
и ние днес разпускахме,никакво учене. WinkВчера се упражнявахме и се изнервихме и двете,че днес реших че ще си почиваме.Нещо и се запушва нослето и се надявам да не се разболее,ама то като и тримата сме хремави едва ли нея ще я пропусне.Брой колко дни ще е на училище и после да ходи при другата баба.Няма търпение да си види кучето на село. GrinningДано времето е хубаво, че да се надивеят на въздух.
Успешна седмица на всички.

# 121
6 и 7 ноември нали са за всички първолачета почивни дни  newsm78 защото ние ще почиваме тогава и седмицата ни се очертава доста кратичка Crazy

# 122
  • Sofia
За всички, да.
Да се чудя какво да я правя два дни...

# 123
  • Хасково
За всички, да.
Да се чудя какво да я правя два дни...
и аз така...вече нямам отпуск

# 124
На нас не са ни казали за ваканция днес учат..В петък по англииски имаха задачка да нарисуват смешно лице.Крис го нарисувал но госпожата му казала  МИ НИКОЙ НЕ ТИ ГО ХАРЕСА в резултат на което моят син надраскал цялата страница #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire(то   е в учебната тетрадка по английски)Така ли го мотивират хубавичко ще си похговоря с неяаз #2gunfire #Cussing out.Събота и неделя писахме но и на село много работихме.Много  е помагало детенце за дърва и си легна вчера много уморено Joy hahaha hahaha Joy

# 125
Добро утро-Успешна нова седмица  Hug

Дидка с нетърпение ги чака почивните дни ,обещала съм и да ходим по магазините,а тя обожава,ще си търсим ботушки още не съм и взела smile3539

# 126
Пак проспах темата  Blush

# 127
 Joy

нали знаеш че на 6 и 7 няма да учат първолаците Laughing

# 128
Всъщност Галя ми напомни вчера  Blush
Много съм отнесена.
Явно затова са ми читави децата.

# 129
  • На черешата
Добро утро!  Hug
Искате ли в събота да ги водим на куклен театър и после на пица или сладкарница?

# 130
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро утро!  Hug
Искате ли в събота да ги водим на куклен театър и после на пица или сладкарница?

Хубава идея, но точно тази събота сме на два рождени дни  Grinning Един на обяд и един следобяд.

# 131
  • На черешата
  Mr. Green Неделя тогава?

# 132
  • нейде там, където ....
В неделя по-може Simple Smile. И нашата събота е запълнена отдавна.

# 133
  • На черешата
Е хайде казвайте кой е ЗА.И в кой салон на Гурко или на Янко Сакъзов? В първия ще играят Любопитното слонче а в другия Принцесите и змеят.

# 134

Скоро ходихме в Театър 199 - много приятна обстановка и добри постановки.

Ето какво имат за 8/11 - Хензъл и Гретел
                              9/11 - Красавицата и Звяра
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт