Хей, АПРИЛче, я се усмихни и пъстрата пролет посрещни!

• 16 040
  • 314
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ваня, предложи на клубчето да поръчаме 1-2 плата за родителите, вместо детските менюта. От тях ще хапнат децата. Така няма да се чуди по-малко или повече е бройката, отделно да делим  ooooh!.
Например, jujka ще бъде само с Лази. Някои от мамите не са се появявали след първия им пост. Така, че и за тях не се знае точно  Thinking.

Мими, бързо оздравяване на Велинчо  Praynig. След седмица ще им е тържеството в градинката. Жалко, че няма да присъства  Cry. Да не е някаква алергия  newsm78?

Веси, бях писала за подаръчетата по-напред в темичката. Може да погледнеш точно.

# 91
  • София
Ваня, предложи на клубчето да поръчаме 1-2 плата за родителите, вместо детските менюта. От тях ще хапнат децата. Така няма да се чуди по-малко или повече е бройката, отделно да делим  ooooh!.
Дори, това е супер идея. Само дето госпожицата от клубчето никаква не се обади (а по тел. ни изкара нас несериозни, че нищо не сме уточнили и т.н.).  ooooh!

Жужка, защо ще си само с Лази?

Мими, много неприятно това с болестите?  Confused

# 92
Момичета,май и при мен ще изникне проблем за събота CryТрябва да съм на работа,но ще направя всичко възможно да се сменя с една колежка,но..... Confused.Дано да успея,стискайте палци Praynig.Иначе аз също мисля,че идеята на Дори за платата е най-приемлива,защото всичко друго си е чисто изнудване от страна на клубчето,но какво да правим празници и България Twisted Evil

# 93
  • София
Момичето от клубчето ми звънна. Разбрахме се да няма детски менюта, а 2 плата със сандвич хапки и 1 с мини банички. 40 и няколко лв. ще са трите.
Проблемът е с дядо Коледа - техният актьор е зает тогава. Може да се наеме от агенция, но ще струва поне 150 лв. На мен ми изглежда доста скъпичко, но кажете и вие какво мислите?

Светле, дано успееш да дойдете!

# 94
  • София
Момичето от клубчето ми звънна. Разбрахме се да няма детски менюта, а 2 плата със сандвич хапки и 1 с мини банички. 40 и няколко лв. ще са трите.
Проблемът е с дядо Коледа - техният актьор е зает тогава. Може да се наеме от агенция, но ще струва поне 150 лв. На мен ми изглежда доста скъпичко, но кажете и вие какво мислите?

Светле, дано успееш да дойдете!
ваня, чудесно е че си успяла да уговориш да няма задължителни менюта, аз мисля че е по добре всеки каквото иска да поръчва а не всички под строй  Rolling Eyes
аз мисля че е раничко за дядо коледа но ако кажете да наемаме няма да се дърпам.

# 95
Здравейте,
Идеята с платата е супер.   bouquet
За Дядо Коледа и на мен ми се струва много скъпо 150 лв., ще излезне поне по 10 лв. на детенце.
Ванче, а дали от клубчето ще се съгласят ако някой дядо се направи на Дядо Коледа/в смисъл да дойде и да раздаде подаръчетата/ или не позволяват външни лица?

# 96
  • София
Здравейте,

Аз съм за плата с хапки, без дет. менюта. Не ми се иска дядо Коледа - това са си много пари и то за 30мин. ooooh!.

Няма да водя Ирка- с нея сме на прати на августките 2007, предния ден - тя там ще си се забавлява повече с наборите си, а с Лази и по-големите деца ще трябва само да я пазя, някой да не я бутне и т.н, че е още нестабилна с ходенето. Баща и ще я гледа Hug.
Айде отивам за подаръците.

# 97
  • София
Ванче, а дали от клубчето ще се съгласят ако някой дядо се направи на Дядо Коледа/в смисъл да дойде и да раздаде подаръчетата/ или не позволяват външни лица?
Ами ако вашия тати или дядо се съгласи да го дигизираме ще е супер! А костюм имаш ли откъде да намериш? Първата година, сигурно си спомняте, на Валентина мъжът й беше Дядо Коледа. Ще ги питам от клубчето, но мисля, че не би трябвало да има проблем, все пак това е роднина на някой от децата (и да не е, не е нужно да обясняваме Crossing Arms).

За техния Дядо Коледа - ще го откажа, още повече, че тя ми каза поне 150 лв., което значи, че може и 200. И ако се съберем само 10 деца, става много. Money Money Money

# 98
  • София
аз мисля че е по добре всеки каквото иска да поръчва а не всички под строй  Rolling Eyes
Да, но повечето клубчета работят с фирми за кетеринг и, или поръчваш предварително, или няма никаква храна. Само консумация на напитки при тях. Затова държат да поръчаме нещо, защото затварят за нас и искат да спечелят повече пари.

# 99
  • София
аз вече

Айде отивам за подаръците.

аз вече свърших тази работа вчера и купих 2 подаръка, дано ви харесат.  bouquet
нямам търпение да се видим.  и пазете дечицата, дано не се разболеят и да няма отсъстващи повече.  Praynig
аз мисля че е по добре всеки каквото иска да поръчва а не всички под строй  Rolling Eyes
Да, но повечето клубчета работят с фирми за кетеринг и, или поръчваш предварително, или няма никаква храна. Само консумация на напитки при тях. Затова държат да поръчаме нещо, защото затварят за нас и искат да спечелят повече пари.

да, знам но платата стана идеално, хем вълка сит, хем агнета цяло  Laughing

# 100
Не е алергия, а по скоро не се е излекувал напълно преди това и тръгвайки отново на градина вирусите отново са го докопали.
Имен ме е яд за тържеството в градината и клубчето, но нямах избор - не мога да отсъствам от работа точно последните дни от годината, а и малко да смени климата. Има ефект от местенето - повече не е вдигал температура, накашля но е по - добре.
Сега е важно преди отново да тръгне на градина да е укрепнал.
Пожелавам Ви да си изкарате страхотно и после да покажете снимки. Ние за първи път пропускаме купон.

# 101
# 102
  • София
Говорих пак с клубчето, за тях няма проблем някой от родителите/дядовците да се преоблече като Дядо Коледа. Само като отидем там да уведомим аниматорката.

Честно казано не съм хич очарована от момичето от това клубче, държат се сякаш са единственият клуб в София и ние трябва да сме им длъжни.  Tired Но може да е само мое мнение, де, дано да си прекарат добре децата утре!

# 103
  • София
Момичета , има ли някоя от вас от Младост или в близост до квартала? Нас таткото утре ще ни докара , но на връщане ще мъдрим варианти за маршрутка .

# 104
  • София
http://www.journey.bg/bulgaria/bulgaria.php?guide=3781 - виж тук, но аз на пръв поглед не видях.

Общи условия

Активация на акаунт