тя ми е с атопичен дерматит и притеснението ми е да не се обостри на нервна почва.
И според мен е по-добре да ходи на половин ден докато свикне (аз още съжалявам, че Емко като тръгна на ясла само 2 дни беше до обяд, а беше и много по-малък
).
И според мен е по-добре да ходи на половин ден докато свикне (аз още съжалявам, че Емко като тръгна на ясла само 2 дни беше до обяд, а беше и много по-малък
).
страхотни сте, дано свикне. и аз така съм решила да е поне в началото до обяд но да видим...
, усспех!
. В градината имаше подписка - дали да се съберат пари и да се купят еднакви подаръци за момчетата/момичетата или всеки да си занесе. Майките гласувахме за еднакви. Дадохме пари та да видим какво са им взели. Лази много се вълнуваше сутринта.

- само бели, кажа нещо, той се прави, че не е чул, дразни Дани. Направо в чудо се бях видяла, защото с баща му умишлено се стараем да не му се караме за всяка дреболия, че е по-свит характер и да не се стеснява още. Сега последните 2-3 дни ме слуша, но при нас може да е и вид ревност. Препоръчани теми