.
Тя има две страсти - кукли и коли. Едно от двете ще е. А може и двете
.
Аз обикновено питам родителите, какво да взема за голямо дете, но за моят няма кого да питам
Обаче моята се затръшка за едно механизирано кученце, което все рекламират по ТВто, Fur Real Biscuit Puppy . Ама то хем за по-големи деца, хем цената му не е никак ниска
Та вече купих друго подобно кученце на същата фирма, по-малко и на по-достъпна цена, пак изпълнява гласови команди, но не толкова много, както това голямото. Моята иска и AquaDraw, но това с телетъбис, пак по рекламите го е видяла
На мен ми се струва бебешко и няма да го взимам 
А за апликация, давам и детски ножици, цветна хартия, бял лист и едно твърдо лепило. Тя си реже произволни форми от цветните хартии, маже с твърдото лепило и лепи върху белия лист. Ако съм на кеф и давам и разноцветен блестящ прах, да ги украсява накрая. С часове може сама да се занимава така, само накрая държи да го видя и да бъде похвалена 
Оле, настръхнах , като прочетох за вашите перипетии! Дано бързо го забравите и малкия се възстанови 
Трепереше като лист дори и като си бяхме тръгнали.. 
Добре, че е бил малкият дявол при вас!

Уж само най-близките роднини и едни приятели, а сме 12 човека без децата (още 6бройки)
Тези дни ще викаме поп в къщи, защото напоследък много неща се случват и си мисля, че е защото не сме освещавали.Препоръчани теми