Бебчета сладки и игриви правят ЮЛСКИТЕ мами щастливи (тема 29)

• 10 650
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Katche, Маги е страхотна кукла!
Много неприятно, че така ти пада косата...ако ти звучи като успокоение - поне имаш коса в огромни количества, та много-много няма да се забелязва. Ако моята тънка косица тръгне да пада така, ще трябва да си купувам перука.Моята коса не пада толкова прогресивно, но един зъб ми се счупи наполовина. Почни да пиеш витамини. Мисля, че Про-натал са най-удачни. Аз ги пиех по време на бременността, сега също. От няколко дни пия Елевит - сестра ми ги прати от Швейцария.

# 151
Хайййй...
Аз успях да свърша всичко , което си бях намислила. Не мога да си обясня как така не ми се спи и съм свежа като краставичка  Rolling Eyes спала съм само три часа. Като сме скарани с мъжо съм много продуктивна и тухли да ми дадат да нося, няма да ми се опъне в момента  Mr. Green Бубчо заспа преди малко, чакам да се събуди и излитам навън  Simple Smile без компания обаче, ще му дам да се разбере веднъж за винаги, не съм склонна да търпя повече детинщини  Naughty
Благодаря на всички , които ме светнаха за кърпичките   bouquet хич не съм ги забелязала по магазините  Blush ама то аз и лигавници не съм купувала до сега.
Перленааааааааа, драсни някой ред. Как сте с Алехандро?

# 152
Тъкмо мислех да се оплаквам от косопад, но май няма. Все пак като се замисля, Катче, ти имаш наистина голяма, буйна гъста грива. Процентното съотношение на косопада при двете ни може би е еднакво, само дето моята коса е рехава и не изглежда толкова много. Макар, че днес като се събудих бялата възглавница беше станала бяла космата възглавница.

Пуснах ЛС на желаещите суши рецептата.

Кетито, може и за това да мина толкова бързо седмица  Hug. Преди да замина от София, не осъзнавах колко много приятелства съм завързала там. Добре, че е форума иначе щяхте много да ми липсвате.

Ще се контя, че мъжо идва  Flutter Ауу, да ви кажа - обикновено си купувам лакове на OPI. Обаче вчера гледам някакви лакчета на Golden Rose по 1лв. Купих едно, което ми напомняше на ОPI Modern Girl - и...резултатът вкъщи беше 100% същия цвят. Спестих 19лв Simple Smile

# 153
Ще се контя, че мъжо идва  Flutter Ауу, да ви кажа - обикновено си купувам лакове на OPI. Обаче вчера гледам някакви лакчета на Golden Rose по 1лв. Купих едно, което ми напомняше на ОPI Modern Girl - и...резултатът вкъщи беше 100% същия цвят. Спестих 19лв Simple Smile

Ама не се изненадвай, ако до утре ти е паднал  Mr. Green
Тенкс за сушито   bouquet

# 154
  • Швейцария
Katche, Маги е страхотна кукла!
Много неприятно, че така ти пада косата...ако ти звучи като успокоение - поне имаш коса в огромни количества, та много-много няма да се забелязва. Ако моята тънка косица тръгне да пада така, ще трябва да си купувам перука.Моята коса не пада толкова прогресивно, но един зъб ми се счупи наполовина. Почни да пиеш витамини. Мисля, че Про-натал са най-удачни. Аз ги пиех по време на бременността, сега също. От няколко дни пия Елевит - сестра ми ги прати от Швейцария.
Aз през цялата бременНост пиех Елевит.Един косъм не падна,но след раждането ги спрях.Явно и аз трябва да въстановя приема им,защото и на мен в огромни коли4ества ми пада косата.За сега не ме притеснява много това,защото е много гъста и ми тежи,но знаели се...От много коса може и без нея да остана Grinning

# 155
Момичета, благодаря за милите думи. Кети,  Hug
Днес Сами е по-добре, но още има темп. Сега легна да поспи, че е много изтощен. Баща му също, че той ставаше тази нощ да го следи.
На мен ми е супер смотано. Като ми е болно някое от децата и направо нямам желание за нищо.  \ще си пусна някой филм да се разведря.
НБМ, да се похвалиш какво си получила!
Дени, приятна работа в Гърция!
Белинда, приятна почивка!  Wink Няма какво да се чудиш.
Шада, какво толкова направи мъжа ти, че си супер бясна?

# 156
Дони,  Hug, Елай Стоун ми действа много разведряващо в подобни ситуации. Сериалче е. Снощи се чудех - кога ти беше пътуването до София?

Шада, цементирах го както правя с другите (база, лак, лак, топ, изсушител) - сега ще проследя за трайността Wink

# 157
Шада, цементирах го както правя с другите (база, лак, лак, топ, изсушител) - сега ще проследя за трайността Wink
Е, така ще поизкара  Laughing
Дони, той много неща прави напоследък ... но ще споделя последното. Снощи ми заявява , че имал тооооолкова много работа  и че е скапаааааааан милия и си хвана лаптопчето, та цоп на диванчето  Crazy все едно аз по цял ден си почивам. То това е откакто преди месец се преместихме при майка му  Tired ття жената много помага, но ми правилоша услуга като му върши работата  Crossing Arms

# 158
Деница, много разреди акането. По веднъж на 2-3 дни и след като свърши работата, направо коремчето й спада. В началото ходеше по 2-3 пъти на ден и изведнъж, като отрязано с нож, започна на тия дълги интервали без никаква промяна в хранителния режим.  Като се изходи накрая, не е запек, а даже течна субстанция, с термометър не става нищо. Давам сокове, и това не помага. Чудя се вече дали да не мина към пюре от сливи или круши....

# 159
Дони Hug
ra2 и ние сме така с акането,на 3 дни,и аз заради това почнах по 20-30 гр сок от ябълка да давам,но нещо не виждам ефект. А не е запек - нормална е гъстотата,пръцка,не е подуто коремчето. Явно е нормално.
За косопада - още не е почнал и за сега съм в тревожно очакване  Mr. Green

# 160
Йоанна ака 2 пъти на ден,сутрин и обед, рядко и вечер. Изцяло на кърма,без вода и сокчета  Peace
Ра доколкото си спомням ти кърмиш-хапни малко круши,тиква,сливи....

# 161
ra2 и ние сме така с акането,на 3 дни,и аз заради това почнах по 20-30 гр сок от ябълка да давам,но нещо не виждам ефект. А не е запек - нормална е гъстотата,пръцка,не е подуто коремчето. Явно е нормално.

Ябълката не е от непременно разхлабващите. Повече инфо Запичащи и разхлабващи храни

Ноеми имаше периоди на по 1 седмица неакане. Щом е спокойно детето - не виждам проблем. Сега имам варена тиква и от няколко дена хапвам, няма съществена промяна - по 1 път на ден, ако са 2 - много малко.

Катче, не се подстригвай. Няма да помогне срещу косопада. Това си е хормонално и ще отмине до към 6ти месец. И при мен е доста, нямам толкова коса като теб, пък още не съм оплешивяла Mr. Green

П.С. искам и аз рецептата за суши. Подарих на една приятелка курс - тя ще ходи другата седмица - иска ми се да сравня Peace

# 162
Ето тук намерих  и аз рецепта за суши - обожавам го! Но никога не съм правила,ще взема и аз да се пробвам.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=111602.0

# 163
Гласувах за 9 кърмения на денонощие, макар че това е средно...Всеки ден е различно!

И моята коса капе ужасно много Shocked. Цялата къща е в космииии #Crazy. Мъжът ми по цял ден се разхожда с една метла  hahaha и обира.
Катче, няма нищо притеснително! И това ще отмине Wink.

Когато хапна шоколад или пийна повечко пр.млекце малкият човек пуска мириз Sick ливки газчета Crazy. Нормално ли е това състояние? Rolling Eyes

Дуци, радвам се за принцеската!!!

Приятен уикенд от нас!  bouquet

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 17:30 от Penelope

# 164
Когато хапна шоколад или пийна повечко пр.млекце малкият човек пуска мириз Sick ливки газчета Crazy. Нормално ли е това състояние? Rolling Eyes
Аз откак съм родила, всеки ден ям поне по 1 шоколад, зверски ми се яде и не се лишавам. Но едва в последната седмица усещам миризма от пръцканията на Малчо... newsm78 Може би е от това, че започна да ака по-рядко - веднъж на 2-3 дни... Rolling Eyes
Как обичам сушиииии! Сега ме подсетихте и ще си купя продукти и ще направя тези дни. Само незнам уасаби откъде може да се купи, някой знае ли?
Днес бяхме на дълга разходка из центъра, видяхме се с приятели. Експа, купих си трико за слинг от ОНЗИ магазин  Sunglasses Продавачките казаха, че в последните дни много майки ходят там да си търсят слинг. Аз бях и със стария си слинг, като влязох в магазина и още като попитах за трико и те се светнаха защо съм дошла Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт