Бебчета сладки и игриви правят ЮЛСКИТЕ мами щастливи (тема 29)

• 10 618
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, следващия път като вземете да се втелясвате кой как бил говорил на бебетата ви, ей така, за секунда само, си спомнете, че след 30 години, вие ще сте в тази позиция, с едно мъничко мишле, кръв от вашата кръв, дете на вашето дете, може би негово копие, ще ви върне в днешно време Simple Smile Как ли ще му говорите Wink На "вие" може би Mr. Green

202uu smile3501

Много сте хубави всички мами и бебчета на снимките. Доста бяхте изписали и докато ви прочета и разгледам всички снимки мина време, затова няма да изброявам (не искам да пропусна някого) Hug.

Днес и аз ще броя и ще пиша колко пъти се храним. А за колко пъти да броя едно дъъъълго сучене от 3 до 6 newsm78?

Илия започна да заспива вечер в 18.30-19.00 и се събужда към 3 абсолютно наспал се и готов за игра. Прави ми го този номер откакто смениха времето. Чудя се има ли начин да му променя режима, защото ми става много тегаво така. А иначе по цял ден спи и ако успея да го събудя става нервен Confused.

Емзи, започнах да захранвам с оризова каша, която беше приета с голям кеф. Вчера пробвах да разнообразя менюто с 2 лъжички пюре от ранен морков, които обаче ми бяха изплюти в лицето с погнуса.

Инка, как е Бобчо? Оправи ли му се ушенцето? Драсни  2 реда да кажеш как е Peace

# 61
# 62
  • София
Здравейте мами  Hug

Отдавна не съм се появявала, но пък всичко съм изчела  Whistling
Да дам и аз отчет след вчерашната консултация - нали и ние сме от отбора на малчовците  Heart Eyes ама вече сме големи - 5800гр и 61.5см. Втория Пентаксим го понесе доста културно /чук-чук/, през ноща се събуди само веднъж, но това си е в рамките на нормалното. Това което малко ме озадачи е че лекарката каза и като навърши 4 мес пак да яде по 150 мл, а на кутията пише вече да се дава по 180 мл  newsm78 Моля мамите които дават АМ да споделят. Друг е въпроса, че на малката ламя май не й стига вече та сигурно ще увелича поне половината хранения. За захранването ми препоръча да изчакам навършени 5 мес, за да е свикнала съвсем с АМ.

Десита, стискам палци всичко да ти се размине бързо и безболезнено  Hug Знам какво ти е, за съжаление аз неможах да се оправя.

Дуци, стискам палци и за малката Анна, писнало ми е от лекари дето те самите могат да те докарат до инфаркт  ooooh!

Ето малко скорошни снимки на "голямата" Адолина: http://muhomor4e.multiply.com/photos/album/5/5#15

И един сериозен разговор м/у майка и дъщеря  Heart Eyes http://muhomor4e.multiply.com/video/item/7/7

# 63
Ей забравих да се похваля,че тигъра догодина май месец живот и здраве ще си има братовчед(или братовчедка Laughing)Сестрата на мъжо е вече официално потвърдено бременна!
Джули беше пуснала в една теме някъде признаци за готовност на детето за захранване!Е моа Мариян ги има всичките ShockedКато седнем ние да ядем,той се кротва и започва да гледа съсредоточено яденето,започва да се облизва и да му текат лигите и като че ли от няколко дни се опитва и да посяга,обаче аз като една "много лоша" майка ще си мъча горкото дете още два месеца само с кърма Mr. Green(за педагогическо захранване не ставаме,защото не можем да се откажем от подправките в манджите)

# 64
  • София
И аз гласувах - 6 пъти на кърма, понякога яде и 7 пъти. Но твърдо си хапва през нощта към 3ч. и после към 7ч. пак.

# 65
е, душичке, това не са всички признаци за готовност Simple Smile
ако не искате да се облизва,, можете да се храните в негово отсъствие, иначе скоро ще почне да нервничи.

# 66
Пенушлиев ми е бил асистент и тогава ми се е виждал старичък, на колко ли е сега? Мислех, че е пенсионер, ама явно не е още. Много колоритна личност, нали?

Незнам на колко е години, но действително е колоритна личност и най-вече човек. Такива лекари са на изчезване. Що се отнася за пенсионирането явно няма кой да го замести - всеки, който види операцията на Марти казва, че изглежда перфектно /макар че незнам кой какво е правил в операционната и чия е заслугата за това, но все пак Пенушлиев беше в екипа/

# 67
е, душичке, това не са всички признаци за готовност Simple Smile
ако не искате да се облизва,, можете да се храните в негово отсъствие, иначе скоро ще почне да нервничи.
Е то аз така правя ,защото ми пресяда като го гледам Mr. Green
обаче аз като една "много лоша" майка ще си мъча горкото дете още два месеца само с кърма Mr. Green
Ох да не се обидят тези дето вече захранват!

# 68
И аз гласувах- 6 пъти на кърма,яде твърдо по час - 6,9,12,15,18 и после в 20:30 и заспива. Peace
Джоли, мерси,поздрави Петя и ти, дъщеричката й е голяма сладурана. Flutter
Сисони-аз също не те познавам,нито пък мъжа ти  Simple Smile Живот и здраве ще се видим,някой слънчев ден  Crazy
Майра беше писала,че като пиеш кафе с мляко и Ноеми се присвива.Аз пък забелязах,че като ям кисела мляко и Йоанна се присвива нощем и има газове.Но не ми се вярва да е нещо кой знае какво  Thinking
Открих как детето ми не повръща-просто не я уригвам Peace

# 69
Страхотни снимки  Simple Smile
Аз до сега чистих, прах готвих ..... сори ма дечко се събуди  Grinning Храним се и към Заимов. Приятен ден на всички  Simple Smile

# 70
  • София
Да, и аз установих, че като го уригвам, връща веднага след това. Без уригване почти никога не повръща и нищо му няма, нали вече няма и колики...Освен това установих, че вече има нещо като наченки на режим относно акането - сутрин на второто хранене, макс. на третото. Ако до обяд не си е свършил работата, започва да се гъне и да плаче.
Пухтулка, ама направо едно към едно е вашият разговор с нашите Laughing Много сладко!

# 71
Здравейте и от мен. Аз от кога не съм се вясвала тук във форума  ooooh! направо не е за вярване. А беше време, когато всеки ден по няколко пъти пишех.  Wink. Не че не искам, но с двете деца не ми остава време, а и аз от безсъние и преумора взех да сдавам багажа.
Както и да е. На анкетата отговорих с 8 хранения, изцяло на кърма. Чудех се наскоро, дали има и други такива като мене да хранят 4 месецно бебе на 3 часа и денем и нощем. Моя юнак не иска да се нахрани като хората, че да му държи сито за 4-5 часа. Хапва по малко и заспива. Хитрец голям.  Crazy

# 72
Добре дошла на Мария Кар!
Разгледах много хубави снимки със страхотни бебчовци и красиви майки!  Heart Eyes
Роси, много си отслабнала! Аз нали не съм те виждала отдавна и много се изненадах! Peace
А на Катчето бебчето е нейно копие - толкова е сладичкооо!!! Heart Eyes
За анкетата - ние сме на 5 хранения с АМ по 150 мл. Посреднощ не яде. Нашето педи каза, че 150 мл. било много (трябвало да изяжда по 100-120 мл.), ама той и 150 като изяде и почва да реве, докато не го разсея с нещо. Питах я по колко на ден трябва да изяжда, тя каза около 800мл. А то става 150 по 5 =750мл. Значи не е много (нещо нейните сметки не излизат точни). Преди това го бяхме водили на гастроентеоролог и тя пък ни каза, че бебе на 3 и повече месеца трябва средно на ден да яде по 850 мл. На кого да вярвам и аз не знам. newsm78 Засега удържам фронта така, но ако почне да реве пак през деня по-често (той така показва, че не му стига яденето) ще му ги увелича. Наистина на кутиите на АМ пише от 3 и 4 месец по 180 мл.
Евридика, и аз се омъжих с къса коса, е не съвсем къса, но тя до лятото ще ти порасне подобаващо за прическа. Ще ти пратя снимки да видиш косата и прическата ми. Подстригах се есента (още нямахме идея за сватба, и после като решихме почнах да се тръшкам как ще бъда булка с  къса коса Laughing), дължината ми беше като твоята и до лятото стана толкова, колкото да ми направят нещо като кок с 55 фиби. Днешните фризьори си знаят работата Peace. А има и толкова красиви прически с къси коси, аз се учудих, като разглеждах каталози и снимки на булки.
[/quote]
  Ама дори когато мъжът ми през уикенда ми казва, че ще го гледа той за известно време, не мога да се отпусна и да спя или друго да правя и да съм далеч от детето. Тресе ме някакво смешно самовлюбено усещане, че никой не може да се грижи за него по-добре от мен. До голяма степен е истина, но... Rolling Eyes
Аз бях по-нервна в началото, докато свикна с бебето и с ролята си на обслужващ персонал. Първите месец-два наистина се чувствах като такъв. После вече малко задобрях и взех да намирам време и за себе си, и за бебето да не се шашкам толкоз, а и да го познавам по-добре вече.

[/quote]Абсолютно същата съм и аз, и се опитвам да си помогна, но не могааа!!! Все едно само аз съм майка и дете гледам. Confused Луда работа. Имам доверие само на майка ми, а ми се иска да мога и на мъжа ми да вярвам.
А колкото до отношенията ни - ние и преди се карахме, но откакто се роди Емо се караме много по-често. И то защото той слуша САМО майка си и баща си, не че са лоши хората, ама понякога се месят където не трябва и дават такива идеи... Shocked Няколко пъти съм му казвала, че ще му пращам документи за развод. Е, сега като поотрасна малко бебо вече ни е по-спокойно, но в началото бяхме все на нож. Той нали имаше силни колики и много ревеше и все някой дава акъл и постоянно спорехме за разни работи.
Ох, пак се олях!

# 73
Добре дошла на Мария Кар!
Разгледах много хубави снимки със страхотни бебчовци и красиви майки!  Heart Eyes
Роси, много си отслабнала! Аз нали не съм те виждала отдавна и много се изненадах! Peace
А на Катчето бебчето е нейно копие - толкова е сладичкооо!!! Heart Eyes
За анкетата - ние сме на 5 хранения с АМ по 150 мл. Посреднощ не яде. Нашето педи каза, че 150 мл. било много (трябвало да изяжда по 100-120 мл.), ама той и 150 като изяде и почва да реве, докато не го разсея с нещо. Питах я по колко на ден трябва да изяжда, тя каза около 800мл. А то става 150 по 5 =750мл. Значи не е много (нещо нейните сметки не излизат точни). Преди това го бяхме водили на гастроентеоролог и тя пък ни каза, че бебе на 3 и повече месеца трябва средно на ден да яде по 850 мл. На кого да вярвам и аз не знам. newsm78 Засега удържам фронта така, но ако почне да реве пак през деня по-често (той така показва, че не му стига яденето) ще му ги увелича. Наистина на кутиите на АМ пише от 3 и 4 месец по 180 мл.
Евридика, и аз се омъжих с къса коса, е не съвсем къса, но тя до лятото ще ти порасне подобаващо за прическа. Ще ти пратя снимки да видиш косата и прическата ми. Подстригах се есента (още нямахме идея за сватба, и после като решихме почнах да се тръшкам как ще бъда булка с  къса коса Laughing), дължината ми беше като твоята и до лятото стана толкова, колкото да ми направят нещо като кок с 55 фиби. Днешните фризьори си знаят работата Peace. А има и толкова красиви прически с къси коси, аз се учудих, като разглеждах каталози и снимки на булки.
А колкото до отношенията ни с мъжа ми - ние и преди се карахме, но откакто се роди Емо се караме много по-често. И то защото той слуша САМО майка си и баща си, не че са лоши хората, ама понякога се месят където не трябва и дават такива идеи... Shocked Няколко пъти съм му казвала, че ще му пращам документи за развод. Е, сега като поотрасна малко бебо вече ни е по-спокойно, но в началото бяхме все на нож. Той нали имаше силни колики и много ревеше и все някой дава акъл и постоянно спорехме за разни работи.
Ох, пак се олях!
Защо ме пише като гост? newsm78

# 74
Ох, извинявайте за спама, но нещо сана, не знам какво? Защо ми изчезна регистрацията и как да си я възстановя? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт