Бебчета сладки и игриви правят ЮЛСКИТЕ мами щастливи (тема 29)

• 10 627
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Уф, май го оправих.
Тити, Ясен много сладичък! Heart Eyes Защо да е малък? На мен не ми изглежда малък, много си е добре детето. Peace
А пък Емо яде в 6.30, 10.30, 14.30, 18.30 и 22.00ч. После заспива, спи до 4.00ч и почва да се мята диво наляво и надясно, но... без да се буди. Тъпче си и двете ръце в устата, а като се опитам да му дам бибата я плюе. Така неспокойно спи до 5.00ч, събужда се и почва да мрънка. Аз го взимам при нас в леглото, борим се 30мин. да заспи и в 6.30 се буди да яде. После пак се борим до 7.00ч и спи най-много час, час и половина. Най-ме притеснява обаче това мятане в 4.00ч сутринта. Има ли някоя мама, на която детето и да спи неспокойно и какво може да се направи по въпроса?  newsm78
Все си мислех, че като пораства трябва да започва да спи по-добре, а той точно обратното. Shocked
Трябва ми спешна помощ - имаме ОГРОМЕН спор с мъжа ми - кога Емил има имен ден?
В църковния календар са дадени 2 дати! newsm78

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 15:03 от nip1977

# 76
Дано се сетя да пиша каквото имах  newsm78
Дуци, тази мама ми е съседка и юлка - запознахме се на тоновете в Тина Киркова - при една и съща докторка бяхме, както и с термини един след друг. Благодаря ти, на теб и Белинда за милите думи  Hug Heart Eyes И вие сте много красиви жени, аз от отдавна си ви харесвам Flutter
Наде, благодаря ти и на теб, само се чудя за това че ме намирате за по-слаба.  newsm78Килограмите ми не мърдат Confused
Пухтулка, Адито много е пораснала! Heart Eyes А как ти приказва, ще я изям  Heart Eyes
Душичка, направо ме разби с твоя режим  ooooh! Как издържаш, не знам? Моята приятелка ти звъня миналата седмица, ама вдигнал мъжа ти и казал че не можеш да говориш, та не успяхме да направим нищо с блузата.
Рапунцел, в Щъркела си взех доста неща - чорапки, боди, ританки, много сладка играчка за Сами и бейбипорт одеялце. Много съм доволна. Абе, като докопам парите от майчинството, нямам спирка  Blush
Коколино, да пишеш по-често.  Naughty От кога те мисля. Масово децата ядат по-често нощем напоследък, няма нищо страшно.

# 77
Ето тук пише:
http://www.bulcards.com/Holidays.jspx
8 Ноември/събота/ - Архангеловден /Ангел, Ангелина, Михаил, Гавраил, Радка, Райна, Огнян, Пламен, Емилия, Емил/, ПП на касапи, колбасари и полицаи

От друга страна в църковния календар:
http://www.pravoslavieto.com/1/calendar.htm#%D1%86%D1%8A%D1%80%D … D0%B2%D0%BD%D0%B8
има няколко дни.  newsm78

А Пърли да вземе да попита чичо си  Laughing. Той нали беше свещенник. Аз така съм запомнила. Дано не се лъжа.

А в Дневника календар от Еврофутбол пише 8 Август!?!?!?!? newsm78 Ама че странно

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 15:37 от Kokolin@

# 78
  • Швейцария
Уф, май го оправих.
Тити, Ясен много сладичък! Heart Eyes Защо да е малък? На мен не ми изглежда малък, много си е добре детето. Peace
А пък Емо яде в 6.30, 10.30, 14.30, 18.30 и 22.00ч. После заспива, спи до 4.00ч и почва да се мята диво наляво и надясно, но... без да се буди. Тъпче си и двете ръце в устата, а като се опитам да му дам бибата я плюе. Така неспокойно спи до 5.00ч, събужда се и почва да мрънка. Аз го взимам при нас в леглото, борим се 30мин. да заспи и в 6.30 се буди да яде. После пак се борим до 7.00ч и спи най-много час, час и половина. Най-ме притеснява обаче това мятане в 4.00ч сутринта. Има ли някоя мама, на която детето и да спи неспокойно и какво може да се направи по въпроса?  newsm78
Все си мислех, че като пораства трябва да започва да спи по-добре, а той точно обратното. Shocked
Nip,една от мамите на която детето спи неспокойно съм аз.Влади е на същия режим и прави същите номера.До преди една седмица беше много спокоен нощем а сега и аз се 4удя какво му стана?

# 79
  • Швейцария
Белинда, наистина Аелия е много красива, забелязах го в родилното когато дойде да ме види, хванала се на опашка и една страхотни очи и тръпчинка Hug

Мария Кар, много са ти хубави децата, Маякуб твоето слънчице също Simple Smile Тититния пък ми е слабост, тя си знае.

Пърли защо я няма?

Анна също не се обръща, на път е, забива глава в леглото, но дотам, д-то й тежи.
Евридика, как можа да си отрежеш косата, толкова си хубава на ония снимки във Фейсбука с дългата коса. Не че така не ти е добре, подмладена ми се виждаш Thinking Ще излизам по някое време, но трябва да ходя до блока на АнМари, ако искате да се помотаме из кучешкия парк? Дребната сега спи, като стане ще я нахраня и после тръгвам. Заспа скоро...

Ра, следобяд ще излезе.

Супер са ви снимките - това кой е http://picasaweb.google.bg/katerina.stoyanova/30102008#5263053056328491122
Благодаря ти Дуци за комплимента.  bouquet
Вси4ки беб4ета са прекрасни!!!

# 80
  • София
nip, Емиловците имат имен ден на 18-ти юли. Нали нашата Габка се роди на тази дата и трябваше да се казва Ема, та затова знам  Wink

Брей, навън е направо лято.  Nature Sunny Някой да ми беше казал, че ноември ще ходя с къс ръкав, нямаше да му повярвам.

# 81
  • Варна
Направо лято .... Аз съм с изгорял нос и ръце  да ходя по слънцето 3 часа днес  Mr. Green Във Варна беше 26 градуса на обед  Shocked
Нип, Павел спи много лошо след 3.30 - 4.00 ...Иначе заспива в 21.30 , много уморен...Явно се понаспива до това време ..Взимам го при мен на спалнята и точно така се мята горкия в полусънно състояние...Яде м/у 5-6 в зависимост от това дали спи или около 5.00 е ревнал.Но е неспокоен към 4.00 от 1-2 седмици.След 6.00 пак спим около час-час и нещо обикновено..По този случай си лягам най-късно в 23.00 ве4ер.. за да съм що годе свежа на другия ден.

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 16:38 от Vessi_to

# 82
  • София
И ние се мятаме така през ноща,само че малко по-късно,той яде към 8,а мятането започва от 6ч.до 8 мрънка,изпуска биберона,пъшка-днес се събуди с издрано чело #Crazy и така.към 8 ядем и си заспива с една пресекулка за бибата откарва до 11 Peace

# 83
Гласувах за 6 пъти на АМ(7,10,13,16,19,22).Михаела заспива сама до 15мин.след последното хранене в кошарката (22.15)и спи до 7 без да се буди въобще.Аз не знам какво е това да ставам посред нощ(само първата седмица ).След като яде в 7 пак заспива до 10 Grinning.после имаме още 2 пъти сън през деня за по 1 час,което прави около 14 часа сън на денонощие.Не се носим на ръце,а и тя не обича.Много играем и си говорим в шезлонга,на леглото правим гимнастика(наша измислена си).Минаха коликите и спря да реве Mr. Green(сега мн малко ако е гладна или наакана).Много е спокойно дете,само се смее,пее си,гука си-може и сама да се занимава за 1-2 часа на шезлонга с играчките. Heart Eyes

# 84
5 хранения смесено  Peace По принцип са 5 и 1/2 ама нямаше в анкетата за такива капкомери като нас  Mr. Green
Kokolin@ вчера си мислех да питам какво става с теб. Мисля те от колко време, къде се изгуби, какво става с вас. Жалко, че не сме вече в района да направим някоя друга разходчица.
Ние вече си намерихме гласчето! По цял ден издава много сладки звуци  Heart Eyes и усилено си играе с играчките  Simple Smile
Днес беше страхотен ден, разходката беше супер приятна. Как искам цяла зима да е така!
Джоли, хайде душо идвай си вече, да не изгубиш тренинг, че да ходим до Витоша  Mr. Green
Хайде лека, да няма болни дечица и мами!

# 85
Нищо няма в акото на мойто дете, мъжът ми е взел преди малко резултатите bowuu

# 86
  • София
Знаех си,браво на малката Анна Heart Eyes

# 87
Дуци супер Hug

# 88
Дуци, много се радвам за вас! Супер  Hug

# 89
  • София
Нищо няма в акото на мойто дете, мъжът ми е взел преди малко резултатите bowuu

smile3501

Я си кажи сега ти докато дойдат резултатите колко диагнози и постави Rolling Eyes И колко мозъчни клетки ти умряха Confused

Общи условия

Активация на акаунт