Бебчета сладки и игриви правят ЮЛСКИТЕ мами щастливи (тема 29)

• 10 628
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Ами аз бях почти сигурна, че всичко е окей, не знам защо. Не ми беше притеснено. А и тя вече ака по-жълто и няма слуз, може би това ми е дало сигнали, че се оправя...

# 91
Дуци, браво  Grinning
Вчера вечерта ядох китайско и няма да ви казвам Бубо как пръцка  Mr. Green че и на китайско мирише  Laughing добре че не го боли коремчето, повече няма да ям  Crossing Arms

# 92
  • София
Обещаната снимка на Бобо с пелената Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=303127

# 93
Привет и от нас Simple Smile Дуци много се радвам, че изследванията са добри.

Днес бяхме в новооткрития мол в Стара Загора - готин е и е много просторен, обаче такава лудница  ooooh! Бяхме Венито с Никито (на 1.4месеца, ходещ) и Ния (с количката, ревяща, но заинтересовано зяпаща до степен да отказва гърда) и моя милост. Определено искам разлика между децата ми да е поне 3 години. По едно време като останах с Никито и Ния - с една ръка държа биберона на Ния в устата й, с другата 11кг Ники, който ме удря с балони по главата и давам 'експертна оценка' за една детска блузка  Tired

Кои имаше миома? Как процедирахте - махнаха ли я оперативно?

# 94
  • София

Joy Joy Joy Маги така ще изпадне в истерия, че абсурд да заспи Mr. Green Мисли си , че се задушава като и сложа нещо.

П.п. Много готина кухнята Sunglasses

# 95
  • София
моля,ако някой ползва Милумил да ми пише...имам въпрос Rolling Eyes

# 96
  • София
моля,ако някой ползва Милумил да ми пише...имам въпрос Rolling Eyes

Аз съм ползвала с Дени. Ако мога да ти помогна..................

# 97
Аз имам 3-ка за Пепи. Кажи какво има да видя дали мога да помогна.

# 98
Ekspa, пълна ти е кутията  Simple Smile
Аз всеки ден съм там и ще се радвам да се видим  Hug  Ако искаш в неделя да се разберем нещо за понеделник  Grinning

Дуци, ти Милумил ли даваш на Пепи Shocked

# 99
Купих му го скоро, защото е злояд и кара на голо мляко до обяд, но той нещо не го харесва Rolling Eyes

# 100
Купих му го скоро, защото е злояд и кара на голо мляко до обяд, но той нещо не го харесва Rolling Eyes

Мен много ме е страх от нещо подобно за в бъдеще. На едни приятели детето е на четири и половина и яде само пържени картофи и хляб. Не знаех, че и големи деца може да пият адапте. Дано скоро му мине "злоядството "на мъника.

# 101
  • София
Ами...решихме поради ред причини да сменим млякото и днес взех Милумил,ма той не е на прах...ами като на гранули седи...погледнах срока на годност-ок е...та се чудя,какво е това?

# 102
  • София
И аз скоро бях купила на Дени мляко, но Нестле. То за тях не е адаптирано, сухо мляко си е, но с витамини и желязо.Аз му го взех, защото много беше отслабнал и и без това всяка вечер пие мляко, по-добре да е с витамини отколкото прясно........обаче нещо ми е по лесно даа му подгрявам прясното и пак сме на него Blush

Кали такова е гранулирано споко. Като нес кафе. Затова и лъжичката е по-голяма, защото не е на прах. Пълни я.

# 103
Те го дават и за над три години.  
Е, моя не е чак толкова злояд, ако караше само на такива неща щах да съм луднала сигурно ooooh!

Да, на гранулки е.

# 104
  • София
Шада над 1г вече не е адаптирано Peace Сухо мляко с витамини на по висока цена Wink

И да те е страх нищо не можеш да направиш Rolling Eyes Каквото си е детето такова. Аз съм била отврат. Вече ходех на училище, а си спомням как майка ми готвеше специално за мен, отделно Crazy това не ям, онова не ям, отделям зеленчуците в супата  ooooh!
А като бебе съм пиела само компот Shocked Абе ужас.

Общи условия

Активация на акаунт