Бебчета сладки и игриви правят ЮЛСКИТЕ мами щастливи (тема 29)

• 10 604
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Момичета, следващия път като вземете да се втелясвате кой как бил говорил на бебетата ви, ей така, за секунда само, си спомнете, че след 30 години, вие ще сте в тази позиция, с едно мъничко мишле, кръв от вашата кръв, дете на вашето дете, може би негово копие, ще ви върне в днешно време Simple Smile Как ли ще му говорите Wink На "вие" може би Mr. Green
Снимките са много хубави! Аелия, ти си красива жена, много ми харесваш Heart Eyes
В анкетата днес няма да гласувам, щото цяла нощ кръмих Crossing Arms
Определено няма да говоря на внучето за "кунките" и всички изкълчени "бебешки" думи - против тях се изказах. Аз и сега говоря на Дари за ядене или хапване, а не за папане или ам-ам. Но ще гукам на внучето, даааа  Laughing Ама това не го водя за "неправилни" думи  Hug
Евридика, хайде сега кажи, че не си ти на тази снимка  smile3534
Тити, след поста ти вече съвсем не бързам да искам Дари да се обръща  Laughing
Белинда, то и моята хубостница някои дни яде по незнаен брой пъти, ама мисля да посоча броя хранения за дните, в които си хапва по-спокойно (за нея това е на 2 часа), тогава излизат 8-9 или 10 най-много хранения. Ще броя днес, дотук едно и скоро я чакам да се събуди за второто Wink

# 46
Не съм гласувала, днес ще броя. Вчера ходихме следобеда с баткото на контролен преглед и изследване (да се похваля веднага - хубаво е изследването) и понеже се позабавихме доста, свеки е натъпкала шишето с АМ щом ми е видяла гърба. Около час и половина след предишното ядене малката се е размрънкала и понеже плач=глад без алтернативи, направила 100 мл и лакомията изпила 60, после интервалът се удължи и  в края му вече гърдите ме боляха. Наистина най-добре да не се оставя на някой гледач, ама понякога няма варианти, та съм доволна и на това. Последните 3-4 дни се храним преди лягане към 10,30 -11 часа, през нощта промрънква, но не се стига до як рев и пропускаме, яде сутринта към 6 -6,30.
Изплатили са ми болничните до септември, вкл. , но на 76%. Намерих тема, в която се дискутират подобни проблеми и запитах, пратиха ми линк с обяснения. понеже съм имала предходни болнични, те влизат в базата за изчисление на настоящите болнични и сумата автоматично става по-малка. Така е то, като трябва да вземат - високата ставка, като трябва да пуснат - ниската!
Пенушлиев ми е бил асистент и тогава ми се е виждал старичък, на колко ли е сега? Мислех, че е пенсионер, ама явно не е още. Много колоритна личност, нали?
Дуци, радвам се, че няма такова нещо. Какво стана с микробиологията? Излезе ли резултата?

# 47
  • София
Ето и моите снимки от вчерашната среща - ЦЪК Simple Smile

# 48
мауките кунки ли папаш маме?

Какво означава това в превод на български Mr. Green

Аз нямам проблем - знам, че им е кеф и на бабите, и на една приятелка дето иска, но за момента не може да си има деца, и ги оставям да си говорят както искат. Ноеми и без това не разбира - за какво да си хабя нервите Laughing Виж за каката съм строга Naughty - тя разбира и запаметява веднага всичко, което чуе (знае и една псувня вече ooooh!)- на нея само правилно се говори.

# 49
Здравейте
гласувах 6 пъти на АМ. от 2 нощи вече пропускаме и второ хранене през нощта: в 12 го проспиваме а в 3 пием чай.
в предния пост бях писала че имаме проблеми със съня, по-точно със заспиването вечер - открих му цаката - давам малка дозичка мляко, просто било ама кой да се сети. Значи той си яде в 9 и после будува час, час и половина и му се доспива и тогава почваше големия рев, с голям зор го приспивахме, какво ли не пробвахме, чай, биберон, люлеене - нищо и понеже не е време за ядене не съм му давала мляко. Сега му давам мъничко и той си заспива.
ето една скорошна снимчица
http://www.bg-reality.com/gallery2/main.php?g2_itemId=1201
много е забавен, много гука, пее, мята ръце, крака...сладур...
сега ще пробвам да ви почета малко, че все не остава време....

# 50
Katche, мерси за снимките!  bouquet

# 51
Белинда, наистина Аелия е много красива, забелязах го в родилното когато дойде да ме види, хванала се на опашка и една страхотни очи и тръпчинка Hug

Мария Кар, много са ти хубави децата, Маякуб твоето слънчице също Simple Smile Тититния пък ми е слабост, тя си знае.

Пърли защо я няма?

Анна също не се обръща, на път е, забива глава в леглото, но дотам, д-то й тежи.
Евридика, как можа да си отрежеш косата, толкова си хубава на ония снимки във Фейсбука с дългата коса. Не че така не ти е добре, подмладена ми се виждаш Thinking Ще излизам по някое време, но трябва да ходя до блока на АнМари, ако искате да се помотаме из кучешкия парк? Дребната сега спи, като стане ще я нахраня и после тръгвам. Заспа скоро...

Ра, следобяд ще излезе.

Супер са ви снимките - това кой е http://picasaweb.google.bg/katerina.stoyanova/30102008#5263053056328491122

# 52
Момичета, следващия път като вземете да се втелясвате кой как бил говорил на бебетата ви, ей така, за секунда само, си спомнете, че след 30 години, вие ще сте в тази позиция, с едно мъничко мишле, кръв от вашата кръв, дете на вашето дете, може би негово копие, ще ви върне в днешно време Simple Smile Как ли ще му говорите Wink На "вие" може би Mr. Green
Надявам се, че няма да говоря така Laughing Честно казано мен просто много ме бяха изнервили всички тогава и всичко ме дразнеше. Още ми държеше откакто бебето беше на 2 седмици и всички му се скупчваха отгоре, пипаха го и чакаха да се събуди да му видели очичките, а аз само се молех да поспи още малко, защото като се събудеше почваше рев Close Сега вече приемам доста по-спокойно нещата. Просто в началото ми беше трудно и нямах нужда от излишни дразнители. А кандидат свекървата не че прави нещо лошо, но се усеща нещо в нея...просто като види бебето и трябва да го вземе в ръцете си. И е леко изнервящо, че по всякакъв начин иска да се докопа до малката, но и с това вече свиквам. Не прави нещо лошо жената, разбирам я.

Аз съм. И моят е отЛана. Много ми е симпатична Лана и ми е съкварталка, на всичкото отгоре, от време на време ходим заедно в близкия парк, но цените на слинговете й са много високи  Crossing Arms
Мисля да си купя трико от магазина, който Експа спомена и да си направя още един слинг.
Значи е съвсем същия Mr. Green Аз обаче нямам снимки с него, само тази - http://i28.photobucket.com/albums/c202/lizzy_ms/DSC02620.jpg?t=1225442077
А иначе са скъпи, да, но аз не разбирам особено от платове и шиене и предпочитах да заложа на сигурното. Доволна съм от слинга.

# 53
Душичке, не си сама на фронта - и Раян яде тези дни по 11-12 пъти, а обикновено са около 9 - таки и отговорих в анкетата  Peace
Бухтичке, значи не съм само аз с проблема "мила и всеотдайна свекърва", добре, че вече не му казва "моето дете", щах да й направя забележка вече!
Майра, в превод : малките ръчички ли си ядеш/лапаш?
Аз пък си мисля, че разбират децата и запомнят все нещо, колкото и невероятно да звучи. Ето днес за пръв път Раян се обърна (пълен десен завой с главата Simple Smile ) към мен щом го повиках по име, аз само на име му говоря и много рядко му казвам "маме".
Вие какви играчки купувате на децата си - меки, дрънкащи, висящи? а плюшените вредни ли са, че се водят за деца над 3 години?

# 54
  • София
Milena_vk82   Аз давам от тези играчки-дрънкалки от късичкия плюш. Антиалергенен и става за лапане, не пуска влакна Wink С другите дрънкалки все се млаи по главата Crazy

# 55
Бухтичка, много сте сладки с Лили в слинга Simple Smile как се сърди, милата...И Никола така се дърпаше преди в слинга, но явно с малко повече практика и слагане в слинга всеки ден за по малко, се оправят нещата  Peace
Дуци, отрязах си косата, че много падаше, да му се не види!  ooooh! Иначе и аз се харесвам повече с дълга коса и вчера точно това казвах на момичетата - как ще се омъжвам лятото с къса коса... Tired Дано дотогава израсте достатъчно, че да могат да се правят някакви прически с нея! Praynig И Никола сега спи, след като цяла нощ вилня. Така че като се събуди Анна и хапнете, звънни и да се разберем къде да се видим. Аз между 12 и 13 часа ще съм в Надежда 1, но после мога да се присъединя към разходка в Кучешкия парк.
А моята свекърва е супер, да ми е жива и здрава! Но сигурно за това допринася и фактът, че живеем в различни градове  Crazy

# 56
Водят се над три години, защото имат копчета - очи,нос и може бебето да ги глътне. Но не са хубави плюшките, добра среда за са акари и аз като цяло ги избягвам. Тези които имаме пера често.
Иначе ние имаме плюш от 0+, с бродирани очи.

# 57
Ау, ще се жените ли? Супер Heart Eyes
Ами пусни си я на черта ала Виктория Бекъм, така лесно може да се измисли нещо Thinking Без да е толкова проскубано, разбира се Mr. Green
Никой не каза коя е тази мама от снимките в парка newsm78

# 58
Ау, ще се жените ли? Супер Heart Eyes
Ами пусни си я на черта ала Виктория Бекъм, така лесно може да се измисли нещо Thinking Без да е толкова проскубано, разбира се Mr. Green
Никой не каза коя е тази мама от снимките в парка newsm78

Тази мама също е юлска мама, но не влиза във форума. Позната е на Аелия.

# 59
  • София
Desita, как си днес? Надявам се по-добре Hug

Общи условия

Активация на акаунт