Бебчета сладки и игриви правят ЮЛСКИТЕ мами щастливи (тема 29)

• 10 656
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Доне, бързо оздравяване на Сами. Стискам палци по-леко да се размине Hug

Момичета, ако наистина някой знае нещо за косопада(което не вреди на кърменето) нека да го сподели Praynig Praynig При мен положението е трагично. Катче, горе долу като при теб е ситуацията, проблема е, че моята коса и без това е супер рехава Cry Много скоро съвсем без коса ще остана.

И аз и брат ми сме злояди, но на различни теми. Аз по-малко, но той е направо ужасен. Отрасна на пържени картофи и шоколади chef, абе голям ужас. Цял живот му се молят да хапне нещо. Дано Алекс да не е злояда, ама мисля че това е от подхода към детето. Дано да намеря правилния и да се разберем за храната Wink

# 166
  • София
Момичета, накой може ли да ми предложи маршрут на Витоша, подходящ за количка и различен от дендрариума? Последният ми е писнал Confused

# 167
Джоли, резервирах си полет за 17ти. Дано всичко да е наред дотогава и да стигна жива до София. Днес тъкмо преглеждах общия мейл на моята специалност и като видях, че дискутирали датите за изпити, направо ми се изправи косата. Имам късмет, че не са засегнали този, за който идвам, че щях да ги ступам здраво.  #Crazy
Досега спах- три часа като труп. Антон ми донесе Боян по едно време, не помня как съм кърмила и кога го е взел обратно.  Crazy
За акането - за моя радост Боян вече ака веднъж на ден, сутрин, дотолкова, че оклепва чувала чак. Добре че е сушилнята, иначе ще спи гол. Разхлабващите вече не му влияят толкова много и започнах да си хапвам круши и тиква. Но като цяло, плодовете са толкова гнусни, че нищо не ми се купува. Това обсъждахме с мъжа ми, че как да се храним с плодове и зеленчуци, като са или без вкус, или докарват на химикали.
Шада, не се дразни толкова. Явно е в стрес човека. Мъжете догава се вдетиняват. Дано да не е прекалено инат. При моя, примерно, всяко сърдене докарва обратен ефект. Подходът е само мили думи и търпение. Не че не му крещя като ми избие чувията... крещя, ама полза няма. ooooh! Човешките отношения са противоречиво нещо. И винаги по-зрелия партньор отстъпва.

# 168
Белинда, отидете на Златните мостове, малко по-нагоре от Дендрариума. Има готини полянки, капанчета, приятни хижички с ведри пенсионерски дружинки, които свирят на китари, акордеони и пеят отривисто Simple Smile Много са готини! Ние ходихме там, когато човекът беше на 16 дни, супер си изкарахме Simple Smile
Може да отидете и на Алеко и да поскитате малко към Лалето и пътечките за Бистрица и Железница. Мисля, че и там е ОК за количка.

Уф, ние с приятеля ми отдавна не сме се карали. Дано сме така, че като се скараме и много ми става криво. Добре, че бързо се сдобряваме!

# 169
  • София
Въй, значи съм мърла - моята Ния изкарва деня с един лигавник. Не че не се плюнчи, но й го оставям като е мокър (като го сменя пак ще го налапа в устата и то кел файда Wink от нов )

Joy
Няма такова нещо. И аз на тво място не бих сменяла, но Елена като повърне все едно е окъпана - цялата е мокра, много често и блузките отдолу се мокрят, а понякога, ако изригне на фонтан и панталоните и са за смяна. Случва се всичко да намокри, дори и долното боди. Обикновено си пълни врата с повърнато, което отива на гърба и. Аз за това броя дните до захранването. Надявам се тогава да престане , или поне да намали.  Praynig  Като си помсиля до сега само чорапи не съм сменяла, защото са повърнати.
Гледането на това дете се състои в постоянно преобличане .  Crazy

И мен ме е страх от косопада. При предната бременост не помня да е падала така страшно. Косата ми е наполвина вече. Cry

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 19:00 от kami_ch

# 170
Джоли, мани тия ОПИ, за нищо не стават. Най-хубавите трайни лакове са на Орли. А за по 5 лв. и трайни(ползвала съм много пъти тяхно червено) са Rimmel.

Днес бяхме цял ден по улиците, много ми е хубаво така, още повече като знам, че това са последните хубави дни до пролетта.

За косопада май бях споменавала шампоан Фитовал, но той е с градински чай - билката за спиране на кърмата. И мен почна да ми пада, първо тънките косми, сега и качествените. Минавала съм и преди през това и знам, че не е страшно. Но може би ще си купя Виши, той ми помогна миналия път. Ако го намеря, де, нали уж бил спрян. За ампули ми се свиди, ако наистина са по 60 лв Rolling Eyes

Днес бях с дънки, надух се като въшка по улиците, още повече че взеха да ми се свличат по едно време hahaha
Установих, че всичките кила са ми на талията, май ще чета форума за отслабването да видя нещо подходящо за това Thinking

Ябълката е за регулиране на стомаха - ако е стегнат разхлабва, ако е разстроен - запича.

# 171
  • София
Здравейте, момичета!
Аз с тия две деца в хубавото време не мога да стигна до компютъра! По цял ден съм навън, Дея (3г.) отказа да спи на обяд и се прибираме само да хапнем и изчезваме!
Александър е доста капризно дете – когато му се спи или е гладен (понякога не знам защо) но цялата махала ни чува. Това да го изкъпем преди лягане е невъзможно. Трябва да е нахранен, да се е наспал и в добро настроение, за да го вкараме в банята. Иначе ни пука тъпанчетата.
Аз не смея да пътувам с него, защото има голяма вероятност да не мръдна от стаята.
Ядене: денонощно на 2, 3 часа - средно 8 пъти. В 5ч. всяка сутрин дриска и после ми се радва. Като го приспя към 7ч. Дея се буди.... Sad
Ака 2-3 пъти на ден, но е много рядко и понякога зелено.
Миналия месец беше качил 500гр а сега от 7-30 Окт само 350г. Педиатърката настоя  да давам добавка, но той по никакъв начин не иска да я пие. Пробвах Фризолак, Нан и Нутрилон!
Ако някой иска да даде съвет...

Косата - и на мен  ми капе, но нали ми е за втори път и знам, че от тази работа не се оплешивява. Споко ще мине.
Мъжа и мен ме дразни понякога, ама нали не може без тях.

На Витоша подходяща е бабешката пътека Бистрица - Железница, но не съм ходила там от 2-3 години. Тук - Панчарево около езерото е мн. приятно. (  И двете са ти далече всъщност)

# 172
  • София
  Оооо само 2 страници за четене bowuu

Косопад имам и аз зверски. От 1 месец ходя само на опашка и пак всичко е в косми. Много се радвам, че си купих перука Mr. Green
Аз си правих домашна маска и намаля , мисля пак да си направя.

Уф, забравих какво щях да пиша newsm78

# 173
Ра, и аз мисл, че ако детето е спокойно - няма проблем. Но моят Сами днес втори детн не беше ходил и отрови живота на бба си, трябваше да го гледа два часа докато поработя.
Доне, благодаря!
Аз съм с дълга коса от "сто" години, но такова падане не познавам. Катче, дано спре скоро!

# 174
Кетито, дай рецептата за маската Praynig Ама аз съвсем сериозно се страхувам, че ще оплешивея. Просто съм предразположена към това Sad Преди три години, косата започна да ми капе и... Cry образуваха се две доста големи, напълно плешиви петна(гнездови косопад). Какъв ужас изживях тогава, само аз си знам. Какво ли не правих, къде ли не ходих на лекар, но коса не ми и растеше. Едва след година се появиха зачатъци на коса, като мъхче. Сега всичко е наред, но много се страхувам пак да не се получи така.

# 175
Здравейте,

Ох и  аз да се оплача от  косопада  ooooh! Направо е ужасно, но си знаех, че ще дойде и този момент.
amarinova  Дано не се налага. Незнам дали си пробвала с чесън. Сестра ми също имаше такива  плешиви  петна  без коса. Единственото което й помогна беше скилидка чесън. Натриват се петната по няколко пъти и след време /не помня точно колко  Embarassed, но не е повече от месец/ и покара коса.
От тогава не е имала повече този проблем.

# 176
О, имаше една билка за гнездов косопад, обаче не я помня. Утре ще ви я кажа. Дядо ми се е лекувал с такава и се е оправил. А сега даже се продава по аптеките, като лосионче.

# 177
  • София
amarinova, чак страшно ми страна с този гнездови косопад  Shocked Някаква помада ли ти изписа лекарят тогава? Впрочем и аз за чесън се сетих Simple Smile
И на мен ми пада много косата, но съм спокойна, понеже знам, че това просто са косите, които заради бременността не са паднали. Дано не оплешивея, де  Laughing

Чудесно време беше днес! Даже 2 разходки направихме, чудничко време! И красиво, красиво... И Дари днес беше в хубаво настроение цял ден, сега вечерта изчистихме къщата със съпружеското тяло, сега пък седнах да почопля интернета, а той гледа ТВ с Дари в скута  Sunglasses Както Криша каза, понякога ме дразни, ама без него не върви  Joy
Пърли, как сте? Не боледувайте в тези вълшебни дни Sad 

Ха, в продължение на цял месец на Дари акото беше станало зеленикаво, по-рядко, на моменти чак пенести  Rolling Eyes Иначе се чувстваше добре детето, не беше обезводнена, нито нищо. Звънках веднъж на педиатърката - каза ми, че щом общато й състояние е добро, може би просто преяжда. Обаче отркрих причината - витамините  Close Бях сменила марката витамини, които пиех. Преди около седмица ги смених с нов вид - изведнъж се нормализираха нещата  Shocked И тогава се усетих от какво е бил проблемът  ooooh! Добре, че вече знам, няма да ползвам "проблемните" за нея, щом не й понасят.

# 178
  • София
Честно казано, не мисля, че гнездовия косопад има нещо общо с падането на коса след бременност Confused

# 179
  • София
Честно казано, не мисля, че гнездовия косопад има нещо общо с падането на коса след бременност Confused
Но пък би могло да бъде отключен от стрес - примерно от първите месеци с бебето. Само предполагам, де Simple Smile Иначе и аз не очаквам да започне да ми пада гнездовидно, готова съм да се примиря само с обикновения следродилен косопад Wink

Общи условия

Активация на акаунт