Бебчета сладки и игриви правят ЮЛСКИТЕ мами щастливи (тема 29)

• 10 590
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
Честити месечинки на:
Яна на мама saxophone
Кристиян  на мама elen@
Мартин на мама Hristush
Елена на мама ДеЩоВиди
Емилио на мама maryloo
 Нина на мама Eli_cz
Елица на мама Rexy
Зорница на мама bebon4e
Боян на мама emi03
Денис на мама Cveti_Eti 

# 256
  • София
Здравейте и от мен  Hug

Честит празник на всички месечковци  baloni да са много здрави и послушни мъничета  Heart Eyes

Аз да се оплача Sad Дупето на Адолина е цялото в пъпки  ooooh! ужасно е. Чудя се вече какво да я правя - мазах с няколко вида крем против подсичане и резултат няма, освен че се увеличават пъпчиците  #2gunfire Та се замислих дали не е алегрия от памперсите, днес мисля да ги сменя. Защото тя всъщност не е зачервена като подсечено, а има много червени и ситни пъпчици. Как мислите, дали е от Памперс 3  newsm78 примерно?

# 257
  • София

ЧЕСТИТ МИНИ РОЖДЕН ДЕН НА Яна, Кристиян,  Мартин, Елена, Емилио, Нина, Елица, Делиан, Зорница, Боян, Михаела и Денис !!!
ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ СЛАДКИТЕ БЕБЧЕТА !

# 258
Ох, много съм заблеяна  Embarassed Оле, ЧРД на патерица!Здраве и щастие да те съпътстват!
Честити месечинки на всички бебешорчета! Да растат здрави, усмихнати и добри!
Пухтулка, може, пробвай да смениш марката да видиш как ще реагира детето.

Вчера взехме Либеро от Била - имат промоция някаква и ги продават с мокри кърпички Либеро. Може да се възползвате. Аз много се израдвах, обичам такива промоцийки  Crazy

# 259
  • София

Вчера взехме Либеро от Била - имат промоция някаква и ги продават с мокри кърпички Либеро. Може да се възползвате. Аз много се израдвах, обичам такива промоцийки  Crazy

И аз, и аз  smile3521 Довечера пращам мъжкото тяло - и без това се чудех Либеро или Хъджис  newsm78

# 260
Честито на празнуващите   bouquet

Пухтулка, не можах да те позная на аватара ти. Свикнала съм да те виждам със светла коса. При Ади може да е алергия и към пелените, но и към козметиката - когато я сменяш предния ден е хубаво да не се маже с нищо. Другото възможно са гъбички. Пробвай и с други пампи. Ако продължи най-добре да се обърнеш към педи след като са така упорити. Ния го правеше тоя номер преди - при нея се оказа, че е от сапун.

Момичета как да си набавям желязо, белтъчини и калции като не трябва да ям месо сега? Какво да ям или да пия? (Джулс, хелп Simple Smile )

# 261
Магданозът е богат на желязо, калций, калий и витамин С  Simple Smile  Значи повече салатки и постни супички  Peace

# 262
Я, кумата ми каза, че вече е указоконен църковният брак - сиреч - няма нужда да се подписва граждански брак ако има сключен църковен  Shocked
Мерси, Гнидка  Hug

# 263
Пухтулка, много ми намязва на гъбички. Боян беше така първия месец. Смених всичко възможно и накрая отидох на дерматолог. След две три намазвавния с изписаното, пъпчиците изчезнаха. Съветвам те директно да отиваш на преглед. 

# 264
От вчера започнах да давам плодово пюре. Пюрето е от праскови, домашна изработка, замразено в камерата.  Разделих едно от най-малките бурканчета на 2, вчера дадох половината, днес ще дам другата половина. Снощи се изака, днес на обед - също. Засега няма негативни последици от захранването с пюрето. В началото направи гримаса, после преглъщаше без противене, спрях да давам не защото вече не искаше, а защото предвиденото количество се свърши.
Последните няколко нощи не ставаме за кърмене, изкарва до сутринта. Даже тази сутрин будилникът звъня за тате и тя родължи да спи, яде чак към 7,30. Вече и аз съм нов човек, доста по-наспан и бодър.

# 265
Честит мини рожден ден на: Tada
Яна на мама saxophone
Кристиян  на мама elen@
Мартин на мама Hristush smile3525
Елена на мама ДеЩоВиди
Емилио на мама maryloo
Нина на мама Eli_cz
Елица на мама Rexy

Делиан на мама strawberry
Зорница на мама bebon4e
Боян на мама emi03
Михаела на мама Valya
Денис на мама Cveti_Eti 

# 266
Честито наспиване, Ра Wink
Забравих предния път- ЧРД Оле!  bouquet

Донка, писах ти лс, видя ли?

# 267
Агата, видях. Мерси! Най-накрая приспах Боян. С изключение на 1 час по време на разходката, не е спал въобще, благодарение на Самуил, който постоянно вика и трака.  Как ще издържа цяла седмица така?

# 268
Честито на празнуващите Tada
Днес ми е много гаден ден,едно тъжно и ревливо  Tired Пък детенце какво ми е кротичко и си спинка.

# 269
здравейте момичета.
имам въпрос - бебока от 2 дена иска да стои седнал. като лежи ми хваща ръцете и се набира до седнало положение - та, не е ли твърде малък за това упражнение, да не го повредя нещо... иначе  по корем не обича да стои и не се обръща настрани...ваште бебоци са по-големи та затова ви питам....
сега Матейката е седнал в мен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт