Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените за родилна зала и стая в болницата?
Какви са мненията за количките за бебета и кой модел се препоръчва?
Какви са препоръките за прилагане на анти-D гамаглобулин след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените за родилна зала и стая в болницата?
-
Какви са мненията за количките за бебета и кой модел се препоръчва?
-
Какви са препоръките за прилагане на анти-D гамаглобулин след раждане?
-
Какви са цените и опциите за колички за новородени и кой модел е най-подходящ за зимните месеци?
-
Какви са основните теми в дискусията?

, 

!

........а за колата не се ядосвайте,щом вие сте живи и здрави-другото са бели кахъри.

Цепи ме глава, мога ли нещо да пия за тая тиква моята или нищо не може
Още повече, че мъжа ми днес заминава за Трявна и събота цял ден ще съм си сама, а аз не обичам почивните дни да оставам сама.
будя се от киселини,до тоалетна,изтръпват ми краката и ръцете като от 2-3месеца спя само на страни,а и онази нощ имах болки ниско долу нещо като придърпване и от тях не можах да спя но пих нош -па и за радост отминаха болките,но все пак чак бесънни нощи нямам поне за сега,будя се и после пак заспивам,трябва да свикваме природата ни подготвя за нощното ставане за бебоците.Мама Таня браво за смелостта ви,възхищавам ви се!Аз пак се олях 
Отивам на очен лекар и да си взема новия болничен и след това отново ще пиша, защото исках да ви разкажа нещо от урока за естественото раждане.
(няма иконка на тетка с ролки
) Но хвала още веднъж. Като гледам момчетата в сервиза на мъж ми по на 24-5 години не могат 5 лв да заделят телефоните да си платят...се бях отчаяла, но ми вдъхнахте надежди
) и много често се пада да работи събота и неделя...да не говорим по празници-миналата година работи и на Бъдни вечер и на Коледа...Преди като беше само в сервиза(а той е в двора на къщата) си беше добре, но аз предпочитам да си ходи на другата работа и да си пази здравето, отколкото да се троши и да е до мен...
и трябва да