С торта черпят всички ОКТОМВРИйчета добрички!

• 15 098
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Честит рожден ден на  Меги! Бъди здрава, щастлива и безкрайно обичана и глезена жена!!!

Честит рожден ден и на Pipi_bgbouquet  bouquet  bouquet/на патерици/

Илонитке, уникални са снимките! Heart Eyes А аз си мислех, че Румен е шавлив. Mr. Green
РалиHug
Тристе, гледах и аз най-после клипчето с Катето / в началото не ми се отваряше/. Много се забавлявах Laughing
Мпуле, много хубава торта Peace и много весел празник е имал Стани.
Дженка, този път те улових Mr. Green Да нацелуваш Ноли от нас! Hug

За уменията- ами Румето и той нещо поумнял ми се струва напоследък. Mr. Green Като му кажа да си прибере играчките и той хоп всичките в коша. Е после пак отвън , но важното , че разбира какво му казвам. Wink Пляска с ръчички за "браво"; показва "чао" и дава целувки / само че от ухото  Laughing/; мие ръчички като му пея "Хей ръчички...", показва колко голям ще стане ; показваше и на колко годинки е / това го е забравил май, май/; носи ми предмети , които поискам , например обувките, дистанционното ..... ; като му кажа "Ти защо си се събул?" и си гледа крачетата; използва GSMа , дистанционното и мишката на компютъра по предназначение; сочи с пръст лампичките, часовника , Мечо Пух; търси и чака татко си на входната врата като му кажа , че се прибира и това е май всичкото...... Thinking Откъм речеви умения- ма-ма; ба-ба; та-та; дай; та-ня  Thinking/ това не знам от къде го е чул/; да-да и с това  се изчерпва репертоара му......

Хубав и усмихнат ден от нас!!! Hug / па макар и мрачен/

# 196
Честит рожден ден, мила Меги! Бъди винаги така ведра, забавна и мила. Нека малката Кари те радва и слуша все повече и повече!!!

# 197
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МЕГИ! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА! МНОГО ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!

# 198
МЕГИИИИ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!! МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ ТИ ПОЖЕЛАВАМ.НЕКА ЛЮБИМИТЕ ТИ ХОРА ТЕ УВАЖАВАТ И ОБИЧАТ ВИНАГИ!!!!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!!

# 199

Mила Меги,
Не се кахъри, че вече си с една година по-голяма!
Защото вече си и с една година по-красива,
по-умна и по-привлекателна!
Продължавай с тази скорост!

*  *  *  *  *
Върви по пътя на живота,
обсипан с рози и цветя,
и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!

*  *  *  *  *

# 200
Меги честит рожден ден миличка. Нека Веско цял живот да те вози в облаците, а малката Кари винаги да те слушка!!!

П.С. Сигурно сте ме отписали вече от списъка, но момичета нямам никакво време. Цял ден на работа и Гери, събота и неделя Гери знаете как е да не се оправдавам. Но ще направя всичко възможно по силите си да си донесем дебелите дупенца с Герито на празнеството по случай 2 в 1то:). Иначе за протокола Гери спря да ходи падна изплаши се и сега не иска да се пуска. Никне и 3ти зъб.  hahaha hahaha и такива ми ти неща. Иначе папа та и плющат ушите. (80 см, 11600).

Айде засега толкоз да не ме бият Blush

# 201
Меги, честит рожден ден! Бъди най-щастливата днес!

# 202
Честит Рожден Ден, мила Меги,
Бъди все така лъчезарна и пълна с енергия.
Малкото ти съкровище Кари много да те радва и да те прави горда мама.

# 203
Меги честит рожден ден  Пожелавам ти блестящи спомени за всеки един твой вчерашен ден и щастие
             с всеки нов изгрев на слънцето!
           Много радост желая ти от все сърце!
          Ако има нещо по-ценно от здравето, по-хубаво от щастието и
         по-сладко от любовта, нека то да бъде твое!
           И сбъдване на всичко, за което мечтаеш.

# 204
Честит рожден ден и от мен, Меги!
Пожелавам ти от всичко по много - здраве, любов, сбъднати мечти и щастливи мигове!
Весело изкарване на празника довечера!

Гледам не пишете...е, айде аз ша попиша малко  Laughing
коки, пак ли сополи беее?  Sad Ама кат казваш, че му няма друго...види ми се като че ли да е от зъбките наистина  newsm78
joly, никого не забравяме, помним кат слончета  Laughing Гери как падна, че чак толкова да се уплаши?  Confused Дай снимки да я видим  Simple Smile

Аз да си изкажа мъката...ще дам малкия в Русе за около седмица и за пръв път ще сме разделени за толкова много време. Отсега ми е мъчно, представям си като ги кача на влака... Cry Но трябва да свиква и да е с други хора, а и мама и тате имат нужда да сеповеселят, да си починат.
От известно време дребен иска да прави нещо с повивника-постоянно го дърпа, обръща, нагласява...и все се ядосва, че не става. Ама като не мога да разбера какво иска... Crazy Та днес разбрах!  Mr. Green Искало детето да си направи пързалка и да се пързала и кятери по нея  Joy Joy Joy Успя да сложи повивника под наклон на леглото и като се набра кат храбър червей и беж да се катери по него  Laughing От къде го измисли това, незнам, но вече е щастлив  Laughing Другото, което направи днес-събори сушилника с всичките му дрехи накачулени. Добре, че не беше върху него. Та сега сушилника стои в тоалетната  ooooh! Няма да ви казвам как я използваме  Whistling О, да се похваля - запознахме се отблизо с кучешкото ако  ooooh! Добре, че го видях навреме, точно преди да си го натика в устата  Rolling Eyes Направо ми писна от безотговорните стопани! Разхождат си кучетата на площадката и въобще не им пука, че постоянно има деца  #2gunfire Искам да се оплача на някого, но като не съм запозната... newsm78

За срещата
- много съм зле със улиците, но сладкарницата се намира до следващото кръстовище след Бурлекса, май до Тримата Мускетари  newsm78 Пък ще се разберем да се чакаме. Може в градинката на Летния, може до Мускетарите...на който както му е удобно. За часа...малкия спи точно тогава, но ще гледам да измисля нещо, че не мой цял свят да се съобразява с нас я  Laughing

Айде, спирам засега, че да има и за после  Laughing Laughing

П.С. Чувам как мъж ми учи малкия да говори : "тате дай!", "Тате дай!", малкия пак нищо и баща му възкликва..."...нищо не дава.."  Joy Joy Joy
Сега му каза пък: "Кажи "шамар"!"  Joy Joy

# 205

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МЕГИ
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ И БЕЗКРАЙНО ЩАСТИЕ   bouquet

# 206
Здравейте пак Simple Smile

viarkata, много е хитра Марина Simple Smile Радвай и се докато не ходи, че после става  Crazy

Днес отивам да оправям в кухнята и съм оставила Калина да си играе в хола, като переодично поглеждам какво прави. По едно време я поглеждам, тя се разхожда върху масата  Shocked Качила се първо на дивана, от дивана на масата и си прави разходки на високо равнище!
Вчера пък изпадна в истерия и рева поне 15 минути, понеже и опропастих плановете да си пусне обувките в тоалетната чиния  ooooh! Аз банята я смятах за защитена територия, защото има стълбичка пред нея, ама от известно време стълбичката вече е преодолима и няма спирачка за дивотиите.

илонитка, Маги е много изобретателна, като гледам!
Това с клечката е много неприятно  Confused но важното е, че няма лоши последици. Дано да се оправят проблемите с баткото по-бързо!

rally Hug какви са тези депресии, ти си толкова слънчев човек и имаш невероятно готино семейство!
А за програмиста и морските свинчета, няма нищо вярно Simple Smile Ето ти един поздрав от мен - малко мрачен хумор
А Ивко за творческа натура ще го гласите, браво Simple Smile Калина хвана актьорската маска, макар че като я гледам каква е срамежлива, много не си я представям.

коки, дано нищо да му няма на Боян и скоро да избие и този зъб, без да го мъчи много.
За забравянето не се притеснявай, нормално е. Децата като научат нещо и спира да им е интересно да го правят, започват да учат следващото.

Tristia, гледах и аз клипчето най-накрая! Невероятна сладурана, пуснах си го няколко пъти  Laughing

Радвай се, че крачи из къщи, че ние имаме голям проблем с лошото време. Аз до сега дете не бях приспивала. Извеждам я навън, тя търчи като изтървана, катери се по пързалки и всякакви видове катерушки до пълна изнемога, прибираме се пеша, качваме стълбите до 4-тия етаж, давам и да яде и в момента, в който се хоризонтира в леглото, вече е откъртила. Да, ама не. Откакто седим два дни вкъщи е ужас. Няма къде да се измори и въобще не и се приспива. А като заспи, много бързо се събужда, отново пълна с енергия за нови дивотии, за които обаче няма простор в апартамента. В много голяма чуденка съм какво да правя Thinking Мисля да я запиша на някакъв спорт... Като си извъртях на ум всички по-известни спортове, взех да си мечтая да има някъде тренировки по бебешки баскетбол  Joy Струва ми се най-подходящ.

bbibbi, Джиджа, аз Калина я научих да си държи шишето, като я слагах в столчето за хранене, връчвах и шишето в ръце и й подпирах лактите на масичката. След 2-3 дни се научи сама да си подпира лактите като и дотежи, а след още няколко вече не и тежеше. Но тя определено сама прояви интерес към това, иначе аз нямаше да се реша. Помня, че за мен това беше много преломен момент от бебешката възраст към детската, защото вече не можех да я държа на ръце и така да я храня като малко бебе, а ми беше много приятно  Embarassed

Джиджа, това с пързалката ме уби  Joy Много е сръчен този Крис, ще стане някой архитект  Laughing
Поздравления за решението ти да си починете една седмица. Дано да я запълните само с интересни събития Simple Smile

Хайде, изсъхна ми косата, време е да се хоризонтирам и аз, че утре пак рано ще се става Simple Smile

# 207
Здравейте... Ооо.. ст ази моя работа и тези болести на дребните не мога да вляза да випрочета... пък какво остава и за писането...
Виждам, че тук сладката Меги е имала рожден ден... Меги да си жива и здрава и мноого хубави мигове с двете люими същества - Кари и мъжлето, пък живи и здрави може и да увеличите бройката  Peace
За зъбите - на Мария вече й избива четвърти.. Направо ме уби за няма и месец четири пробиха... За белите - цар е и като гледам надминава брат си... За боледуването - с Влади са като скачени съдове... Единия боледува, после другия - гадост....
За срещата - казах на Булечка ако се разберете нещо да ми звънне - и ако Мария е здава сме на линия...
Толкоз, че вече трябва да започва трудовия процес...
Хубав ден на всички и се пазете, че тези болести голяма напаст бре...

# 208
Аз си отдъхнах след прегледа на Боян вчера.
Нищо му няма на детето. Гърло, уши, гърди всичко е чисто. За пореден път проблем правят късите носни ходове  Close 
Аз нали го бях водила на УНГ като бебе и тогава ме предопреха, че ще имам грижи с нослето, ама също казаха че ще го израсте. Само дето аз вече си мисля, че това ще стане към 18татат му годишнина  Confused
Изрично попитах лекарката дали мога да го събирам с деца, даже малко послъгах че ще има и бебета  Embarassed, за да съм сигурна че е безопасно и тя ме увери че няма проблем. Още повече, че той няма хрема, като да му тече носа постоянно, а се случва веднъж на ден - два. От вчера например нищо не е имало.
ОБАЧЕ, ако някой от вас се притеснява, моля да каже за да не идваме  Peace

Джиджа, с твоето обяснение вече се обърках. Ти говориш за Мускетарите, а Струга е от горната страна до канала  newsm78
Иначе, твоя разбойник много изобретателен бееее. Браво на детето Hug

Рали, липсваш  Hug  Гони депресиите и ни навестявай по-често.

И като говорим за депресии...
Като ми свършиха големите майчински и започнах да взимам по 220лв взех, че се спекох. Аз съм свикнала да работя и да вадя пари наравно с мъжа си. Сега се получава така, че моите пари свършват точно за два -три дни. И като ме удари сачмата, че трябва да си търся работа. Ама не каква да е работа, ами забележете, нощна смяна  Whistling Съответно имаше само една обява в джобса - в Кауфланд  Laughing Спретнах си автобиографийка и я пуснах, без да казвам на мъжа. Е, така и не ми се обадиха, от което аз съвсем се депресирах, почнах да си мисля че даже за нощна смяна в Кауфланд не ставам  Mr. Green Мъж ми като разбра направо ме спука от бъзици  ooooh!, приятелите - също  Blush
Ох, да почват изпитите че да не мисля за глупости  Wink

# 209
Ей ме на и мен!
коки мен пък ме викнаха на интервю в някъв супермаркет. И аз ей тъй отнийде реших, че ще работя. Та днес ще ида да вия, макар че алтернативата не ме блазни много, откакто видях, че в ясла трудно ще се класираме, пък на свеки хич не ми се ще да я давам... Абе как дойде, ако изобщо ме потърсят след интервюто  Joy Joy
Ескарина ти голям оптимист за стълбичката пред банята  Laughing Мен педката още кат проходи ме запита дали пробва да качва стълби. Демек това е следващото умение което придобиват, веднага след прохождането. Ние нямаме стълби, ама в МОЛ-а бая височки стълби преодолява, та ми е ясно и нямам такива илюзии. Виж при слизане е лошо. Това не го е усвоила и директно през глава се приземява. Бузата и носа са охлузени по таз причина  Joy
Джидже развесели ме с тоз шамар  hahaha Целувки за малкия изобретател Крис. Пързалка в леглото да измислиш не е лесна работа  Hug
Пра верно много умен Румбата бре  Shocked Че и подреден, на мама се метнал  Grinning Абе гена си е ген, аз не се и надявам да си прибере някога играчките в коша  Sad Тоя ген ни липсва на нас с мъжо... hahaha
Биби замириса на лИбоФ тукаааа. Айде да ги събираме младите, да ги видим ко ще натворят  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт