С торта черпят всички ОКТОМВРИйчета добрички!

• 15 097
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте  Hug
Страшно много ми липсвате и не съм ви забравила, но да не казвам, че се нямам време за комп.
Сега ходя и повече на работа, а откакто си шета Ванеската сама из нас не смея и за 1 сек да я оставя. Ходим си тя много смело може би до първото ни по голямо падане все още се разминаваме с леки падания. Бяхме болни (сополиви) 2 седмици, а имаме си и 5-то зъбче. Вече е точно голямото момиче на мама, все повече и повече почва да разбира какво става. Като се върна от работа и като дойде и ме прегърне и ми ръфне нослето толкова мило ми става. В нашата къща в знак на обич си ръфкаме нослето но много леко и внимателно, това тя го има за повече от целувка. Пращаме много целувки на всички малки октомврийчета и на техните мами и до скоро  Hug   love001

# 211
Леле колко време мина от последното ми включване в ефир... Но така става като имаш милион маймуни с техните маймунджулъци на главата. Една по една майките отлитат на работа, а децата ни се развиват без да чакат. И времето стана мрачно... Надявам се това да стане причина все по-често да се събират мами в темичката на сладка приказка и чаша кафе... Мъчно ми е за всички тук ...  smile3518

# 212
  • София

МОМИЧЕТА МНОГО СТЕ МИЛИ - ОБИЧАМ ВИ!!!!!!!!

# 213
  • София
Ох хим не мога да се ориентирам точно как де стигна, но ще се оправя все някак. Вижте сега, предлагам, който меже на Кино Тракия в 16часа, който закъснее....... че студ.
Щом има детски кът няма да взимам количката на Кари, та мога да взема пътници по пътя, обаждайте се който иска да го возя.
По-късничко ще попиша още, че терминаторът е станал и е гладен.........

# 214
коки, абе я се стягай  Naughty И аз съм свикнала да взимам колкото мъж ми, освен това и великденски, и тринадесета и пари за дрехи и т.н., ама и с 220лв. се оправяме. Радвай се, че си гледаш детенце колкото може, пък ще се оправите Simple Smile Я горе главата  Hug
Пък за обясненията...ми не мога да обяснявам като хората и толкова  Blush Не се наемам да се уговарям с някой за среща, тъй като със сигурност в 16 няма да сме на линия. Но ако венерка се навие да се разберете всички... newsm78
Ескарина, направо те чета и настръхвам  Shocked Какъвто ми е спънат в краката малкия, си представям как полита към ръба на секцията както е върху масата  #Crazy Много палави стават и дано нищо да не се случва  Praynig
учащите мамчета - успехи по изпитите  thumbsup
рали, а теб скоро да те напуска депресията  Naughty
всичи болни деца да се оправят  Praynig

Снимките за албума не мърдат! Стоят си 27 и толкова. Започнах да правя вече колажа, да знаете  Confused

# 215
Аз ще сложа снимка задължително, само да я направя. Имай ме предвид.

# 216
  Момичета, аз да напомня да погледнате   smile3513 ТУК!!!, че като гледам с какъв ентузиазъм smile3518 се организираме, май и Великденско парти няма да си направим!!! newsm45
Чудя се newsm12 миналата година как всички бяхме на линия и как за нула време се организирахме, събрахме се и си изкарахме страхотно??!!!

Джиджа, и аз ще сложа снимка на Косьо стига да се оправя с качването Embarassed, ако не успея на ЛС ще ти я пратя, но ще дам снимка!!!

# 217
Ескарина, Булечка, турям ви у тифтера  Laughing И така да е, поне да се каже кой ще слага снимки, за да предвидя местенце за бебоците и да направя рамките  Peace

# 218
И аз ще сложа снимка на Ванеса, надявам се довечера или утре да ми остане време и я слагам веднага.
Меги сега прочетох, че си имала Рожден Ден малко на патерици но ти пожелавам всичко най хубавои най вече  здраве и  любов и много да те слушка Кари   bouquet

# 219
Ей ся ще се поровя за снимка  Peace

За утре в 4 на Лятно тракия?
Аз съм с автобуса и ако случайно усетя че няма да стигна на време ще звънна  Peace

# 220
Ехоо Wink
Освен Коки, Джиджа и Меги някой друг има ли желание за варненска среща?
Джидже, подкарвайте се с Галето, стига е учила тя. Малко почивка.
Да ви кажа и на нас режимът ни всеки ден се мени. Днес се събуди в 4.20 от следобеден сън. За утре ще направя всичко възможно да заспи по-рано.  Ейй трудно стана туй заспиване бре newsm78 Особено вечер. Някой път до 10 не може да заспи.
Мамма мия беше споменала да и се обадим, ама нямам координати.
Меги , да не се объркаш да чакаш на Тракия. Срещата ще е на ЛЯТНО Тракия /бившето/ Там има градинка с барче и люлки. От там ще потеглим до 1001 приказки. Има 10-ина мин път. По-близо е пицария Тримата мускетари точно на спирката ама не я знаете сигурно.
Айде на всички  Hug Hug Hug

# 221
Здравейте, аз си ви чета честичко Simple Smile. Разбрах, че ъпдейтвате снимките на малчовците и качих и на мойто синче, не разбрах само дали има изисквания за размер.
Честит рожден ден, Меги!!! Много да те слушка сладката Кари  smile3525 , а снимката и за заглавната страничка е страхотна

# 222
Момичета, срам не срам ще питам  Embarassed Има една снимка ненадписана, незнам кой е юнака...плийз подскажете ми  Blush

http://www.bebeoktomvri.snimka.bg/album.php?album_id=303001&pid=8863769

за срещата - нямам координатите на mamma mia, оставих й съобщение по скайп, дано го види.
mimeto_iv знае ли? На нея й имам тел, но чак утре ще мога да й звънна  Confused

# 223
Джидже, това е Яни на МаринаГД

аз сега разгледах снимките - майко мила - колко са порастнали всички малчугани  ooooh!

Пра, Румбата голяма кичара отпрал  Heart Eyes

# 224
Качих снимка. Не ми харесва, ама не намерих по-хубава  Rolling Eyes
Уж я надписах, ама може и да не съм успяла. Нещо не мога да се оправя с новия изглед. Аз не съм и опитвала де  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт