С торта черпят всички ОКТОМВРИйчета добрички!

• 15 096
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Момичета направо се разплаках като разгледах албума...Нашите малки бебчовци станали големи каки и батковци....Сега ще кача снимка и на Гери...Качих я, но вероятно по късно ще се ъпдейтне. Следобяд пак ще погледна и ако не е пак ще я кача.

Коки това с нослето е гадна работа братовчед ми между другото някъде към 16тата го израстна Sad, а това за заплатата никакви депресии да не съм чула щом имате възможност да го гледаш го гледай докато можеш. На теб трябва да ти дават не 220, а 220000000 за гледане на дете ама в наща държава е така. Радвай се, че мъжа ти е до теб и прави всичко възможно да ви осигурява майната им на парите.

Джиджа ами падна много лошо и си удари тиквата в един шкаф, ама гледам сега пак се окопити. Ще проходи пак, като този път ще е по внимателна надявам се. Айде варненки прятно на срещата.

Айде да бачкам.

П.С. Танче аз не успявам да пиша за срещата, но за 30ти съм ОК където и да решите.

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 11:44 от joly24

# 226
Никой не потвърди ще се срещаме ли днес  Confused

# 227
Леле, от кога не съм минавала от тук  Blush Прочетох сега, видях снимките - не мога да повярвам колко са пораснали всички!!!

Както казва Мариана "мама, Антон не е бебе, той е мъничко момченце!" - само мънички момченца и момиченца са вече  Heart Eyes Heart Eyes Джиджа, благодаря че си се заела с фотошопската задача! Ще сложа снимка на Антон веднага.

Антон проходи; има 4 зъба. "Приказва" много - включително за себе си казва нещо, което звучи като "Тонту." Много е музикален; трябва да направя клипче как пее  Crazy Не е голям калпазан, забавлява се сам; качва се по стълби - като забравя вратичката отворена и веднага хуква нагоре. Яде всичко вече; най-много обича банани - знае къде стоят и направо ходи да си взима...

Пожелавам ви да са здрави децата - и весела подготовка за празниците!

Аз съм в Пловдив от 10-ти до 29-ти дек; ако някой има път натам, да свирка  Simple Smile

# 228
Мнооого се радвам как се пълни вече албумчето-за 1 ден 6 снимки, 2 от които близнашки  Party
Jenna, благодаря за подксзката  Laughing Айде, слагай снимка на Ноли  Heart Eyes
коки, среща ще има! Днес 16ч на градинката на лятно тракия. Надявам се венерка да е там ако ние закъснеем. Пък щом не ти харесва снимката на Боянски, днес каква друга работа имаме на партито?  Wink
мишолина, минавай по честичко. Така ни оредяват редиците, че... Sad Браво на Антон. Ако се научи и памперса да си сменя, вече може да го оставяте сам по няколко часа вкъщи  Laughing Laughing Laughing А колаж за сефте ще правя  Blush И сега е времето да кажа да не сте прекалено претенциозни от резултата  Embarassed Иначе с фотошопа си бачкам, но само обработка на снимки. Та минах през вашата фотошопска тема да открадна идейки за фрийбита (тъй се казваха май)   Crazy

Айде, отивам да творя   tooth

# 229
  • София
ЩЕ,ЩЕ -
Аз, Джиджа, Венерка, коки, мимето ив и по вероятност Грета.
На недошлите глобиииииии  Mr. Green
АА изпреварили са ме  Mr. Green

# 230
МИЛА МЕГИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици  Blush Бъди здрава, много обичана и горда майка, обожавана съпруга и много успяла жена, с каквото и да се захванеш!!!
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ай са, след като поздравих Меги  Heart Eyes, да поздравя и вас  Hug  Heart Eyes Hug ...знам, знам, че не сме се отчитали от сто години, но явно съм от тези НЕорганизираните мами, на които все не им достига времето  Blush Blush За потокола - добре сме да чукам на дърво, ходим, говорим толкова, колкото са описали повечето от вас, отказа окончателно да яде купени пюрета и сега само готвено  Mr. Green С гърнето сме до кривата круша, мисля да започна сериозно чак напролет. Иначе расте и "дебелее" на мама муцунката - 80см. и 12,200кг. Ааа...и аз да се оплача за нощното будене, от няколко седмици и ние сме в кюпа  #Crazy Буди се поне по три пъти, аз давам вода, в резултат сутрин целия се напикал, ужас  Thinking Това е всичко, за друго не се сещам сега освен да кажа, че където и когато да ни е срещата 2 в 1 ние сме там само да сме здрави де  Praynig

Рали, Джоли, Марина ГДHug Heart Eyes Hug

Булечка - евала, аферим, ашколсун и бравос за плетките  Hug

е тва беше, отивам да храня...

# 231
Ейй, всички се изпокриха.. Wink без отчет Naughty

Такааа...днешната срещичка се състоя най-после. На мен лично много ми хареса и много ме разведри. Прибрах се в къщи с приповдигнато настроение и викам на мъжо: Я сипи по едно питие сега Laughing Та доброто настроение се задълбочи. Laughing
 Фурия Велин си легна в 22.20 ч. Нямашше и грам умора от обиколките в заведението newsm78 И утре пак ще кукне в най-добрия случай в 7.00 ч.
На манежа бяха: Коки, Джиджа,Меги, Мимето ив, и ние де.
Мисля, че и на децата им хареса. Party Имаше от всичко : nuts  kiss  yahoo_49  smile3540  action032  ritnik  tongue newsm01 Kissing Heart
Сладкия и кротък  Боби- пишете го проходил вече. Прави тигели стройни Laughing

Зад нежната фасада на Кари  4470се крие една бойна и оправна мадама. Ходи вече като ветеран smile3539  Hands Clap
 А днес се прояви като спящата красавица. И тя и мама. Ама простено им е , че те празнуващи бяха. Heart Eyes

А Крис се беше вкопчил в една табла и правеше проекти  за новото и приложение. newsm78  В "почивките" си дръпваше по един хАрАкТеРеН скоклив танц  jumpuu Wink

А Никито  с впечатляващите очи  кротко изучаваше терена. И той скоро ще крачи без помоща на мама. Ама това е то- дете с мярка, накрая беше готов заспал. Wink

Велин смени 2-3 настроения. Още ме изненадва Rolling Eyes Ту се заиграваше, ту се инатеше. Май зъб ще посрещаме пак, че отдавна не е излизал. Иначе се прояви с  хобито си -катерене навсякъде.И hahaha шофьор го раздаваше.

Иначе майките свежарки ми се сториха и по-хубави от предния път.  bouquet Много , много не можахме да си бъбрим ама  всяка  си имаше  hahahaсъответен  маршрут  Laughing. Ама и на лафаа ще му дойде времето, като се коалират децата по-сериозно. Wink
Радвам се, че се запознах и с Коки  наяве най-после Hug

С фото не мога да се отчета, ама имаше  фотографи  виртуози няколко.  bouquet..така, че драпаме за снимкиии photo  Hands Clap
Айде да лягам,че  утре /днес/ ще изпращам баткото на екскурзия newsm78
На всички  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 01:17 от _venera

# 232
Хайде и аз да драсна два реда,че направо срамота.Чета ви аз постоянно,ама нямам много за писане.
При нас няма много ново,имам предвид Мила.Май зъби ще никнат нови,защото спането й пак е ужасно.Очертава се да е голям инат с характер.Ако не стане по нейната почва едно пищене,врещене,тръшкане.Съседите сигурно си мислят ,че я претрепвам от бой.Най-новото е ,че си блъска главата в стената или където свари  когато й се откаже нещо.
За гърнето-слаба работа сме там,но имам една книга тук,в нея пишеше ,че децата сами показват кога са готови за него.Мислех да сканирам текста и да го пусна тук,гледам ,че всички ни вълнува тази тема.

Мишолина-вече стана добре дошла да ти викаме.Само при американките се разписваш,виждам аз,шпионирам. Grinning Децата ти са много сладки на новите снимки на аватара ти.Антон голям бонбон,а Тонту на испански нали знаеш кво значи(глупак),да не ми се разсърдиш сега,стана ми смешно. EmbarassedПочна ли работа какво стана?

Преславче-глобена си hahaha

Венерка-браво,че сте си изкарали добре на срещичката,нямам търпение да видя снимки на тайфата.Така имам нужда от една такава среща а и Мила също.Айде дано на лято успеем да се приберем.

А да кажа,че при нас е  много страшно днес,очертава се и утре.От обяд не е спирало да вали,а тук като завали става мазало.Хората не могат да се приберат,страхотни задръствания,съседка имам 5 часа вече е на магистралата,няма излашък,тук в наща община има 3 ма починали,срутвания,нали сме планински участък тук,до нас вече се чуха 2 срутвания ,ама утре ще разбера какво е станало.Направо не ми се мисли ,дано спира да вали,че не мога да мръдна от нас ,а Мила абсурд.Извинявам се за мрачното постче,ама туй ме вълнува сега,гледам новоните и смао цъкам с език,ужасии.Мда,айде ,утре пак ако имам за писане,ако не ,само ще ви чета. Hug

# 233
я да се разпиша и аз...а добър ден!
Пропуснах купонЪ вчера...бяхме на ваксина..и за пореден път ми идеше да удуша скъпата педка. Помолих я за направление за ортопед, Жорето е на 1 г а още не сме ходили, нали и преди ми го беше отказала под предлог, че си ги пазела за "родители дето неможели да си позволят частен преглед"...та този път бях с МЪЖО викам си няма да ми откаже....."ами то не минава прегледа през здравна каса...няма смисъл до 2г..някой да му гледа свода и да има проблем чак тогава ортопедични стелки"....дори не благоволи да му събуя чорапките, че да погледне ooooh! та ....."ако много настоявате ще ви дам де-но няма смълъл"
Та да ви питам аз ходихте ли на ортопед...за Меги знам, че води Кари я да споделят другите....ако може някоя варненска мама да ме светне къде да си заведа детето, да не се ровя из форума като кокошка да търся...може и някой КООООрдинат да подметне Praynig
Със зъбите останаха ни последните 4 кътника и сме готови, имаме 16 броя за героя като се усмихне сме с 16каратова усмивка...не е проходил още прави опити но все гледа да се хване за нещо.Педи каза, че няма да ни мери защото чак на 1г и 3 месеца се полагало-аз си го измерих вкъщи 13 килограма.
Най-после чух чаканото "мама" макар, че преди спрягаше "ба-ба ти" сега повтаря "ма-ма ти" hahaha hahaha hahaha отсега се учи да псува Embarassed
за гърнето.....дори незнаем за какво се ползва..срам несрам ама нямам време да се занимавам Crossing Arms
Кухнята ми е в насипно състояние още сложиха долните шкафове, вторник чакаме прословутия плот и чак тогава горната част и уредите да монтират-ще пусна снимки тогава newsm78 друго майче няма, мъжо по цял ден е в апартамента, ние си седим с Жорето сами, аз уча, на 2 ми е изпита...до никъде съм и ме хващат нервите...поне вечер има с кого да се скарам Party

# 234
Днес е ден на християнското семейство !
Честит празник !
Обич, щастие и благодат за всички!

МишонкаHug   Дано да спрат тези порои при вас Praynig Целувки за Мила Heart Eyes
Гале, ние и досега не сме ходили на ортопед Rolling Eyes Даже и Криси преди не съм водила. Добре че не е имало проблем. Ама ти за какво си се притеснила? Нека другите майки да се включат с инфо, че да се успокоиш.
И другия път  на линия за купона Naughty

Днес Велин стана в 7. 10 ч., въпреки че заспа след 22  Rolling Eyes ooooh! Еййй голям НЕсвъртак  Rolling Eyes  Laughing
-----------
Ейй, как времето лети...Преди година на този ден правихме погача на бебе Велин  Heart EyesRolling Eyes Wink
---------------
Айде навсички  Hug Hug Hug
пс /  ...и драпаме за фото Wink

# 235
Айде бреееее варненки! Къде са ви снимките? Искамеееее Rolling Eyes
Гале ти убуу ме подсети за тоз ортопед, че бях съвсем забравила. Ние ходихме още първия-втория месец. Педката каза, че понеже всичко и е екстра на Катерината, ще идем пак кат проходи. Щото имало само два прегледа от здравна каса. Демек има право всяко дете два пъти да иде без пари. Бой за вашта педка  #Cussing out И си искай направлението, щото що пък да не идете да си спокойна. Амаха.
За гърнето и аз кат мишонка четох, та се успокоих и съвсем се измързелявих. Тоест, нищо ново няма при нас. Освен, че вчера счупи една порцеланова чинийка и си сряза пръста туй диване. И гледам аз по едно време набива зрънчовци с кръв в устата Shocked Лепнах една лепенка, то беше гледане, пипане, голяма забава настана с туй чуждо тяло на пръста  hahaha Не се сетих да снимам, та сега ме е яд.
мишолина цунки за Антон и мама му, дето ич се не сеща да ни посещава  Hug Един Пловдив мисля да спретна аз около празниците, ама да видим мъжо на какво мнение ще е Thinking
Преславче айде и ти по-честичко. Да не се налага повече да те глобяваме. Ми тъй де.
Джидже ти си нашата гордост, душа. Сигурна съм, че ще ни смаеш с колажа. И да си кажа, че лично аз не съм от претенциозните. Както го направиш - така ще си го гледаме.  Hug
Венерка много яко клипчето в подписа ти!  Flutter
Ми май това е  newsm78
Айде чао засега.  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 12:18 от Tristia

# 236

Честит празник, мили момичета!!!

Пожелавам ви топлината, любовта, обичта и разбирателството
никога да не напускат семействата ви!!!

Ето го и новият ми шал Wink

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 13:13 от Bulechka™

# 237
  • София
Ехо мацки, аз от моята любима половинка не мога дасе докопам до компа  Confused Та чакам с нетърпение да доставят масичката за моя и той да го инсталира.
Вчера беше готино и ми се видя кратко, дали се видяхме, ами не особенно, тез малките не ни оставиха за секунда. Самото клубче не ми хареса, защото имаше ИДИОТИ дето пушиха вътре и там където играят децата се ходи с външни обувки, та се прибрахме мръсни и миришехме на цигари, ходи обяснявай, че на детско клубче сме били. Признавам си, че ако бях с мъжо щях да помоля да спрат да пушат, а ако ме отсвират вече щяха да се разправят с мъжо.  Mr. Green Аз също съм пушач, но при деца никога не си позволявам да пуша. Предлагам другата седмица да преслушаме някое друго детско клубче а мацки?
След малко ще се поровя да видя какви има. Аз си носих апарата, но виж картата останала на компа - блейка и половина, та сега чакаме фотоси от Джиджето - а тя направи много готини, снима ми езика от близък план, но повече няма да разказвам - чакаме включване, дано днес Крис спинка дългичко, та да има време да ги качи.
Мишонка, айде да спира да вали при вас, че направо не ти завиждам с малката палавница.
Гале, на мен ми даде педито направление, но определено сводът се оформя до третата година, идея си нямам къде се водят тук дечицата, в София нали си имаме цял ортопедичен център. Мъжете са за това да им се караш  Mr. Green и аз практикувам този спорт напоследък. Сутринта направо ми идеше дза го разстрелям, търси си боята за обувки и ножичката за оформяне на вежди (и така си има) и аз била съм виновна, някъде съм ги сложила. Сетих се аз, че съм ги меркала при неговите неща в едно чекмедже, дето аз не пипам - ейййй нямат срам тез мъже, не стига че не подрежда, а и претенции като САМ нещо някъде си сложи. А цялата фиеста е, защото го натресоха да го снимат за варненска телевизия в някакво детско предаване и да го питат за професията, та шефът му каза в пълна униформа и куфарчето да помъкне  hahaha  hahaha ще го видим после.
Тристиа - и аз мързелллллл- малката си играе само с гърнето, но не съм я слагала сигурно от два месеца, сега си обещавам утре да почнем плавно и славно запознанство наново. Катенцето бандит и половина, да я нацелуваш.
_venera Велин е страхотен, как само не обръщаше внимание на Кари, тя се опитва да го гушка, той железен - бяга Joy Joy Joy Невероятно пъргав е и катеренето определено му е любимо занимание за твой ужас, просто за секунди е върху масата, перваза и т.н.
Зо Боянски и Ники мога само да кажа, че са невероятно спокойни и внимателни - и двамата са проходили, но виж шубето и по-голямо. Крис е малък терминатор, наравно с Кари само измислят някакви бели, мъкнат столове, ламарини  Heart Eyes пу, пу ВСИЧКИ малчовци са страхотни.
Я мъжо се прибрааааааааааа

# 238
Набързо и аз да се запиша за днес.
И аз чакам с нетърпение снимките от срещата,само като чета какво сте писали си личи, че е било весело. 
Да се похваля и в наше "село"  откриха детско клубче и мога да кажа, че е много хубаво. Малко е но пък за сметка на това тук нали повечето мами са с едно мислене  ooooh! и не ходят че не се пушело вътре , а и не им се дават пари. А ние като отидем ВАнеса е много доволна 1 час докато си пия кафето изобщо не се сеща да ме потърси, обикаля си, играе си много е самостоятелна. Но пък у дома се ми е до мен и не ме изпуска за секунда.
Ставам вече , че ще ходя и на работа лек ден от мен

# 239
Ха-ха, не знаех, че Тонту е "глупчо"  Joy Ще го научим в един момент как се казва  Joy

Ето една фотосерия от мен
http://misholina.multiply.com/photos/album/80/80

Чакам вашите снимки от срещата  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт