С торта черпят всички ОКТОМВРИйчета добрички!

• 15 088
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Качих снимките, подредени са хронологично, но повечето не са надписани. Изникна голям проблем с red eye. Оправих тези, дето бяха най-зле, само 1 на Кари и 1 на Боянски не успях...нещо не ми се получи. Съжалявам, че не са много добри, но мнооого шават мишките сладки  Heart Eyes

После ще пиша, че кумците ще посрещаме и съм по домашни задачки  Simple Smile

# 241
айде време е да сътворите заглавия...от мен толкоз

октомврийското джудже за коледа подарък ще отнесе.
мама елхата украсява, октомврийчето след нея гирлянди разпилява

джижда страхотни снимки..много се смях на коментарите  hahaha особено на снимката дето Крис и Ники се качли и шофират колата а госпожица Кари като видна персона се вози Joy  Боянски много пораснал, Коки да го нацелуваш от нас, Велин и той как смело бута колата и той станал голям мъж....а Меги.... Whistling ау какво фино гадже ставаш.....  bouquet  Crossing Arms а другите мами къде са по снимките?!

# 242
Джиджа, качих и аз снимка на Косьо най-после!!! Hug

Галеее, много готини заглавия!!! Бравос! Hug

# 243
Драскам два реда, че съм труп  Confused

Вчера си изкарах супер, като се има предвид възрастта на децата и алтернативите, които имаме за забавления  Laughing

На Боян явно му хареса, защото докато запалим колата беше заспал със солета в устата  Mr. Green
Едва го задържах буден до вкъщи ooooh!

Децата са просто прекрасни. Всички са много порастнали.
Кари си е все така мила и нежна, обаче какъв е терминатор, лелеееее. Пу-пу, страхотна е!

Велин, е уникален катерач точно както Венера разказва.

На Ники очите му стават още по-големи и изразителни  Heart Eyes Ама и той послушко като Боян.

На Крис, явно заведението му дойде малко защото се опита няколко пъти да напусне  Laughing
Той прави компания на Кари във белите  Laughing

Абе кеф ми беше да видя децата и искам пак.

Снимките много ми харесаха, Джиджа поздравления   bouquet
Пък коментара на снимката на самотния Боян, напрау ме уби  Mr. Green

И аз имам снимки, да видим само кога ще успея да ги кача че ме налегнаха едни грижи  Tired Баба ми е в болница и утре я оперират. Днес ходих да говоря с лекари и да си просят пари  #Cussing out

# 244
Варненки - много са сладки дечицата Hug Hug Hug
Меги липстваш ни   love001
Поздрави за всички!

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 20:55 от Надя 73

# 245
 Ето пак нахълтвам. Днес се правих на образцова домакиня. bowuu Спретнах вечеря, даже   шоколадова торта за празника приготвих  chef През това време Велин беше разпилял прането /чакащо за простиране/  из стаята и изпразнил един шкаф newsm78 Както разбрахте вече луд умора нема. И наш Велин снощи си заспа след 22 ч. и си стана в 7 Rolling Eyes

Мишолина, чудесни деца имаш Heart Eyes знаеш си нали! Снимките са невероятни.Страхотни моменти си уловила. С каква техника си майсториш тези чудесии. Rolling Eyes Направо са картички. Ама те и моделите са си картинки.
Гале, заглавията са трепач Laughing Браво вече си на коледна вълна, ама няма да има нужда от други заглавия, че вече много бавно се пълнят темичките. Така че няма да се напрягам Laughing
Коки, много непричтно това с баба ти. Дано минат неприятностите и  всичко да е наред fingerscrossed А лекарите ...се превърнаха в търговци... Sad
Джидже, благодаря за снимките. Разгледах ги. И по снимките си личи динамиката на дзверчетата Wink Супер са.  PartyА коментарите мнооого точни. Последните 2 снимки качих на Кари и Боянски  с проблемните червени очи. Малко се опитах и аз да ги пооправя. На Кари нещо не се получи, но е по-добре.
Хубава си беше компанията, но наистина Меги е права ...и аз съм потресена от това, че беше доста мръсно и имаше НАГЛИ пушачи #Cussing out Ние когато ходихме с Джиджа на "прослушване" беше по обяд и бяхме само двете. Нямаше пушачи, а сега Rolling Eyes
За други местенца мислете.
Набързо ето за какво се сещам:
В Елитис /до Практикер/ има детско заведение. Преди беше 2 лв. на час за малчовците.
В мола Капела плей е много добър, но е около 10 лв за час. и май е за по-големи деца.
Във Възраждане имало някакъв детски кът "Вики" много го хвалят. А в "Шарен петел" също се пушеше преди Rolling Eyes.Някой знае ли нещо за тези последните. Или за някой друг. И аз сега ще се гмурна да потърся Wink

Хайде, че ще вечеряме празнично Wink
На всички  Hug Hug Hug
------------
Ето линк, да не се ровите  Wink
СРЕЩА ВАРНА

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 20:32 от _venera

# 246
И аз на 2 на три да попиша (което не е добре, щото така пълня темата и си съкращавам сама времето оставащо за колажа  Twisted Evil ), ноооо mamma mia каза, че имало детски кът в Пикадили парк и щяла да провери какви са условията. Наистина беше много мръсно, но и родителите бяха на килима...няма как и те да обуят пантофи, дори и малките да го направят. А в заведението щъкат всички - малки и големи...Просто няма начин да е чисто. Имало идея за заградят детския кът (Дано стане скоро!) и така предполагам няма да е така мръсно, а малчовците няма да ходят дето си поискат, а и майките им няма да се налага да им вървят зад гъзовете и да не мой една приказка да си кажат  Crossing Arms
венерка, месри за опитите, не съм ги видяла, но при първа възможност ще го направя. Ще сложа коментари и на оставащите снимки (ако друг не го направи преди мен)Гале, следващия път с нас. Виж, Меги е готова още за другата седмица  Laughing Меги, твоят девиз да не е като на скаутите?  Joy Joy (от което предполагам мъж ти би трябвало да е най-доволен  Mr. Green)мишонка, мнооого хубави снимки  Heart Eyes Винаги съм ти се радвала на таланта  Hug И на мен ми е интересно с каква техника снимаш (ама на ушенце, че мъжо дан види и да си направи устата и той  Laughing )
Няма да се вясна до неделя може би или понеделник и ако утърва началото на следващата тема, като вляза ще сложа "творението". Приятен уикенд от нас   bouquet

# 247
  • София
ЕЙ, забравих Преславче мерси за пожеланията - много сте мили всичкитееееееее  Hug Hug Hug Hug Hug

Аз утре ще ходя до Пикадилито да видя за кво иде реч и ще има отчет. В София съм била само в един детски клуб, но там се събуват и мамите искащи да влезат при децата,  но определено няма за какво да влизаш - абсолютно сериозно, аз забравих, че имам дете, но пък Кари е самостоятелна напоследък, само гледа дали съм наблизо, а ако и децата познава хич не ме търси. беше по 5 лв на час, с какички вътре. Съгласна съм само да си почина малко от терминаторчето.
НАЙ-ОТГОВОРНО ЗАЯВЯВАМ, че от понеделник сам пак на диета - АТАКААА на последните 10кг. (качила съм два) ама така е като бях слон  с цели 26 отгоре.  Embarassed Embarassed Та Джидже мерси, че ми помогна да се видя, че аз хич нямам снимки с куклето. Абе не ви разказах, но Кари нещо е доста силничка - при сблъсък с по-големите деца за сега все тя печели и обикновменно по-големите реват след това.  Rolling Eyes днес в парка се опитаха да и вземат търкалото, но докато стигна до нея, тя хем беше си издърпала търкалото, хем беше успяла да повали 3 годишно момченце.  newsm78 От къде таз сила, може и височината да е от значение - тя бута от ниското  ooooh!

НАДЕНЦЕ ИДАААА - в сряда през ноща съм в Софето, всъщност в четвъртък сутринта де.  Hug Hug Hug Hug

Мишолина - имаш едно ЕВАЛА от мъжо, каза прекрасни деца и прекрасни снимки, ако го оставя да погледа още малко вашите творения, твойте, на Дженка, на Нигела и всички други снимащи с готини апарати ще вземе да ми купи и на мен, но аз съм голям галфон и ако ще и най-скъпия апарат да ми даде пак нищо няма да сътворя. Просто нямам око за снимки. Я ще липсва крак, главата ще е резната, кошчето за боклук ще е в центъра, сополчето ще е текнало.......

Коки, дано всичко мине добре. Такива са станали гадовете, хипократ за тях е мираж.

galentinass страхотни са заглавията, аз не се пъна, че знам - ти ще се справиш перфектно, както винаги. Фаворит ми е второто.  Mr. Green

Отивам да надписвам - нали знаете обичам,  Whistling

Варненки другата сряда в пикадили, ако дам добра оценка - няма измъкване, аз обещавам няма да спя и да се успивам..... Embarassed

# 248
Меги, аз от началото на месеца вече 3 път започвам диета. Embarassed Защо съм станала толкова несериозна незнам. И сега /след тортата/ се хващам за 4 път Rolling Eyes
А за Кари... Забелязах аз, че само фасадата и на нежна дама, а вършее наред който и се изпречи. Laughing Сладуранка Heart Eyes

Ние сме ходили в детския кът на Пикадили парк миналата година  с баткото. Преди се пушеше , а сега май вече не се пуши. Тогава беше по 2 лв на час и е заградено, но масите са доста далече от заграденото. Rolling Eyes Имаше и какички да занимават децата. Това за нас не се отнася. Фурията чужди хора НЕ признава. Та незнам как ще се получи.
Имало някъкъв клуб в Чайка, Портокал се казва. Добри отзиви има и за него. Някой знае ли нещо за него? Да имаме повече информация.

# 249
  • София
Ехооо...Варненки ,много са сладки и пораснали всички деца Heart Eyes   
Честит първи сняг на всички при ,които го има Hug    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=310732  парола на Меги Mr. Green  Меги нали не се сърдиш   bouquet ама понеже всички я знаят твоята парола и няма да се налага да я пиша ,а така само наши хора ще гледат снимките Mr. Green

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 14:29 от nelkin

# 250
Ееее,какви сладки муцунки.Много са пораснали децата и са още по-красиви.Как си играят заедно,пууу,направо завиждам благородно.

нелкин- страхотни снимки с първия сняг и първия допир на Йоанка със снега.Ама нещо сърдита ми се вижда.Сигурно я е било страх,а?

мишолина- както винаги,май няма нужда и аз да казвам,че ти си майстор на снимките,то отделно че и моделите си ги измайсторила,ама в комбинацич са страхотни. Wink

Джидже -поздравления и за теб ,страхотни снимки Wink

Меги-моля ти се,направо вече като чуя за диети и ми се изправя косата.Аз съм на същото дередже.Свалих 7 кила,после качих 1,5 кг защото ми е голяма човката,и сега имам да свалям и аз колкото тебе.Не знам сега баш за Коледа как ще се удържам.И с тез дъждове,както си седим в къщи вс еми е в главата някой сладкиш да забъркам ooooh!

Искам да ви питам-вие пошляпвате ли дребните?Днес се наложи да и лепна един по памперса,че направо нерви не ми останаха,реве като заклана и то от инати,аз мия пода тя реве за стирката,дадох й една малка,тръгна с нея да маже,обаче се подхлъзна и падна.Взех й я и като каза,че ще реве,ама рев,вече глас нямаше,че като кипнах,един през памперса и още повече ревна.Мале ,ужас ви казвам,а най-странното е,че само докато я взема на ръце и веднага млъква,ама веднагически.Туй са гевезелъци,знам аз.Абе не ми издържаха нервите ви казвам.Я кажете вие изпускате ли си нервите като мен или не?После направо ми се реве,свиди ми се,ама в момента не издържах.

Друд въпрос-малко интимен.Мамите които пият противозачатъчни как сте с желанието за интимности?На мен ми се е изгубил мерака много отдавна,от как се е родила дребната нещо хич ме няма.Вие как сте?Айде много въпроси почнах да задавам.Изчезвам да поспя,че снощи гости пак до 3 сутринта.Познайте кой,съседите Grinning

# 251
Здравейте Simple Smile

Варненските октомврийчета са страхотни Simple Smile Някои от децата не ги бях виждала, всички са големи сладури. Кари си е намерила мястото в мъжката компания, няма как да остане без внимание Simple Smile
Коментарите към снимките много ме забавляваха.

нелкин, Йоанка изглежда се е позабавлявала на снега, за разлика от нашето шубелийче, дето не посмя да го пипне, даже и да стъпи върху него не събра смелост. Само заобикаля отдалече, а ако няма от къде да мине, врещи да я взема. Голям страх Simple Smile Аз тъкмо се зарадвах как ще я возим сега с шейна, ама то такъв пъзел къде да го возиш  Laughing

мишонка, аз един път пляснах Калина по дупето, обаче тя си умря от смях. Понеже до сега много пъти съм я плясвала лекичко като игра и за нея това си е игра. Точно този метод няма да има възпитателен ефект, ще трябва нещо друго да измисля.
Иначе за нервите, изпускам ги, обаче гледам да се накрещя на таткото като се прибере  Embarassed На Калина ако много и се ядосам, я оставям сама и отивам в другата стая да ми мине.
Имаш късмет, че млъква като я вземеш, при нас няма такова нещо. Реве и се къса, аз се мъча да я забаламосам с нещо, тя ми бута ръцете, хвърля предметите, които и давам... абе много сърдита. Ама за половин минута и минава в повечето случаи.
Драмата обикновено е в това, че иска да цъка Keyboard Pounder по цял ден. И както си клика, нацелва копчето за изключване, всичко изчезва и следват рев и писъци  Tired Аз го крия с ръка да не го натиска, но тя нарочно иска да го натисне, защото свети и изобщо не се сеща, че си изключва компютъра така  ooooh!
Бяха и подарили едни детски лаптоп за рождения ден, но тя не може да си го отваря сама. Като го затвори и не се сеща как да го отвори и се почва пак с писъците.
С таткото сме в голям спор. Той ме обвинява, че всичко и разрешавам и така я разглезвам, а аз му се карам, че я оставя да реве и не и дава нещото, което иска, без да има някаква особено основателна причина.

За секса - аз съм пила хапчета само веднъж в живота си, в продължение на 4 месеца. Толкова драстично ми падна желанието, че стана направо отрицателно и не правих секс нито един път за тези 4 месеца. От тогава не искам да си правя такива експерименти.
Но повечето жени, които познавам, нямат никакви странични ефекти.

# 252
  • някъде там
Здравейте!!!
Аз тотално откачам покрай моя бяс  Confused
Днес само два пъти яко падна .В резултат на второто падане между двете малки синини на челото има огромна цицина.Падна от стола на батко си , който е на колела и то яко се изгърмя.Водих я в тоя студ до спешното.Мъжо с колата на работа , та виках баща ми.Чесно да ви кажа баткото беше щур , но това дребното просто ми скрива шапката.Днес от прозореца я смъкнах сигурно 100 пъти аз и 100 пъти Криси.Утре трябва да ислим някакво разместване , защото от там ако се изгърми ще е сериозно.Вчера я оставих за 1 час на майка ми и тя каза , че не е могла да я остави и за минта, вика само се катери навсякъде ooooh!
Йоанка е страхотна в снега.Тука спря да вали и не успя да натрупа , много ме е яд.
Хайде оплаках се , лека вечер... Hug

# 253
  • София
илонитка   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug милата, ще си поговоря аз с малката Маги, ще ти стопи лагерите. Да я нацелуваш, как е възможно да е толкова нежна, красива и луда  newsm78 ще бъде много будно дете, поне това, ако малко те успокоява.

Ескарина
представих си как се страхува от снега име напуши смях, извинявай, сигурно и моята ще реве от него, тя си е принципно голяма бъзла. Лепни изолирбанд върху копчето да не свети, при мен помогна, вече не се сеща за него и махнах черното тиксо.

mishonka95
Признавам си, крещяла съм и, и плесник по памперса е получавала - е почна да се хили, и да се кикоти, явно и при нас няма да има резултат този стар метод, но да ви кажа как два пъти ми се отплесна ръката - направо червено и оставих върху нейната малка бъркаща в контакта с химикалка ръчичка  #Crazy #Crazy хич не ми стана гузно, но признавам беше си чист инстинкт, нито креснах, нито викнах, просто от раз и то с голям замах. После ми беше жал, рева поне 10 минути и то истерично, но аз твърда -   Crossing Arms Надявам се трети да няма - голяма любов са тези контакти бреее. За секса - аз хапове сега не пия, но определено хич не търся мъжо за тази готина дейност, но и той се скатава, явно не ме харесва пухкава. кофтиииии нали, ама тъпкано ще му го върна и обещавам да ви разказвам.  Whistling

Нелкин
- страхотна е, ЧЕТИТ ВИ ПЪРВИ СНЯГ. Добре, че си ти да пуснеш малко снимков материал на сладураната и първата и по-съзнателно среща със снега. Естественно, че не бих се разсърдила, то так най-гот, гледаме си само ние снимките. Даже скоро се чудих далида не я сменя паролата, но нещо не ми дойде музата да пращам на всички ЛС.

Венера - не можах да мина днес преез пикадили, утре ще се пробвам . За Портокал, някъде четох, че са го затворили, но не съм убедена в това де. Фурията я намачкай хубаво - много е сладък маестрото, направо ми скри шапката с катеренето,а зъбки вече има ли, че беше крив та крив по едно време?

# 254
Ох да се оплача.Мила падна тази вече ужасно.Удари си устата на ръба на масата в хола.Текна една кръв,ужас,аз веднага омекнах,щях да припадна,стана ми лошо.Добре,че беше мъжо в нас ,та я взе на ръце ,аз докато се укопитя.Оказа се,че и устната е подута,молих се кръвта да е от там,но уви.Зъбчето от дясно до предния горе ,между зъба и венеца има събрана кръв,венеза точно там е посинял.Аз викам на мъжо давай в спешното,той вика няма нужда.Дадох й едно лекартсво за никнещи зъби ,болки и т.н. ,за сега спи добре,изпи си млякото ,да видим как ще усъмнем.Дано не е счупено зъбчето.Междудругото забелязах днес 2 нови зъба,ама са много навътре и не се виждат лесно,ми те порастнали,аз се чудех що детето не спи.Май и долу се белеят два нови ма да видим кога ще избият.

Ох,илонитка и вие сте в пълен екшън,направо незнам на колко трябва да са ни очите,ей на мойта на терикота как се спъна и разби устата,ей тъй от нищо,ни килим има ни дяволи,как се спъна?!

Ескарина-Мила е същата с дистанционните,обаче вече знае кое е копчето за изклюване и само цъка,включва,изключва,много се кефи,аз се дразня.

За хапчетата -май ще се консултирам с гинеколожката,ми не е нормално,хем не ми се иска нищо да правя,хем не мога да свалям лесно килата,казват ,че има влияние хапчето.Дали спиралата  ще има такъв ефект,я споделете ,койот е със спирала да каже,моля.

Меги,ужас с тази химикалка,и аз съм имала случаи на такава реакция,неволна,един път Мила беше хванала краищата на две зарядни за мобилни тел и ахаа да ги лапне,а те бяха включени в контакта.Не знам за коя част от секундата скочих до там и й ги изтръгнах от ръцете,и имаше неволен шамар през ръцете й.А след туй голямо викане по таткото и баткото.Другото сега което е научила е да рови в коша за боклук и да си хвърля играчките дето не ги иска.Кога ли ще ми хвърли нещо полезно?!И все крещя по мъжете да затварят вратите на баните,ами дребната ходи там и наднича в клекалото,кога ли ще си измие ръцете там незнам.

Ох,пак дълго стана,дано Мила е наред със зъбчето,че ако не,ще я водя на зъболекар да видим какво е станало.Айде до утре.

Общи условия

Активация на акаунт