После ще пиша, че кумците ще посрещаме и съм по домашни задачки

особено на снимката дето Крис и Ники се качли и шофират колата а госпожица Кари като видна персона се вози
Боянски много пораснал, Коки да го нацелуваш от нас, Велин и той как смело бута колата и той станал голям мъж....а Меги....
ау какво фино гадже ставаш.....
а другите мами къде са по снимките?! 
Ама и той послушко като Боян. 
Баба ми е в болница и утре я оперират. Днес ходих да говоря с лекари и да си просят пари 
Спретнах вечеря, даже шоколадова торта за празника приготвих
През това време Велин беше разпилял прането /чакащо за простиране/ из стаята и изпразнил един шкаф
Както разбрахте вече луд умора нема. И наш Велин снощи си заспа след 22 ч. и си стана в 7
знаеш си нали! Снимките са невероятни.Страхотни моменти си уловила. С каква техника си майсториш тези чудесии.
А лекарите ...се превърнаха в търговци... 
Супер са.
А коментарите мнооого точни. Последните 2 снимки качих на Кари и Боянски с проблемните червени очи. Малко се опитах и аз да ги пооправя. На Кари нещо не се получи, но е по-добре.
Ние когато ходихме с Джиджа на "прослушване" беше по обяд и бяхме само двете. Нямаше пушачи, а сега 

(от което предполагам мъж ти би трябвало да е най-доволен
Винаги съм ти се радвала на таланта
И на мен ми е интересно с каква техника снимаш (ама на ушенце, че мъжо дан види и да си направи устата и той

От къде таз сила, може и височината да е от значение - тя бута от ниското 

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=310732 парола на Меги
ама понеже всички я знаят твоята парола и няма да се налага да я пиша ,а така само наши хора ще гледат снимките 

Някои от децата не ги бях виждала, всички са големи сладури. Кари си е намерила мястото в мъжката компания, няма как да остане без внимание 
Аз тъкмо се зарадвах как ще я возим сега с шейна, ама то такъв пъзел къде да го возиш
Аз го крия с ръка да не го натиска, но тя нарочно иска да го натисне, защото свети и изобщо не се сеща, че си изключва компютъра така 

милата, ще си поговоря аз с малката Маги, ще ти стопи лагерите. Да я нацелуваш, как е възможно да е толкова нежна, красива и луда
ще бъде много будно дете, поне това, ако малко те успокоява.
хич не ми стана гузно, но признавам беше си чист инстинкт, нито креснах, нито викнах, просто от раз и то с голям замах. После ми беше жал, рева поне 10 минути и то истерично, но аз твърда -
Надявам се трети да няма - голяма любов са тези контакти бреее. За секса - аз хапове сега не пия, но определено хич не търся мъжо за тази готина дейност, но и той се скатава, явно не ме харесва пухкава. кофтиииии нали, ама тъпкано ще му го върна и обещавам да ви разказвам.