С торта черпят всички ОКТОМВРИйчета добрички!

• 15 092
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
.

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 04:42 от Jenna

# 256
  • София

заповядай
Да нацелуваш аватара си - страхотен е.

Мишонка , докато спи внимателно отвори устата и провери зъбчето, само това се сетих в момента. Рискуваш да я събудиш така, но ние нали разбивахме вече три пъти устата и аз така правих и веднага бутах шише със сок и почти не я събуждах.

Кари спи мен ме мъчи зъб. Този доктор какво е правил не знам но ме боли зъб без нерви, след аналгина се търпи, но ще звъня още днес, само чакам да стане 10, 10 и 30

# 257
Хей аз докато спят мойте гадове да се разпиша,

Мишонка, милата Мила дано всичко да е наред  baby_neutral А ако пипнеш с пръстче ще те усети ли  newsm78. А за пошляпването пошляпвам я. То иначе понякога ме заболява устата да повтарям. "Не мамо колонките на комп'търа не се блъскат в земята или не яж тапетите"

Нелкин много сте готини на снега, като малък снежен човек е малката. Гери вчера много се накефи на снега. То не го лапа, стиска въргаля се... Hug

По тоя повод момичета я дайте идеии за шейни, че искам да купя на малкия звер Crazy

Меги
милата ти  Hug Вашто семейство според мен трябва да си наеме частен зъболекар то с толкоз перипетии Whistling

Момичета какво става за 30ти ще има ли Софийска среща?

П.С. Варненки да нацелувате малките бръмбари от мен  Heart Eyes

# 258
 джоли  http://images11.snimka.bg/001489478.jpg  това ми е фаворита за шейна за дете...само дето у варненско село нямаме такоз чудо сняг..10см ако паднат и обявяват бедствено положение и го махат всичкия ooooh!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=249604  тука има повече инфо за нея около 200лв е..може да си я буташ като количка..има си и коланче за връзване Mr. Green

# 259
Гале  Hug много много мерси за линковете. Ами тука пък никой не чисти снега както знеш. Затова те каним в софийско да се попързаляте  Hug

# 260
Меги, защо не си сложите предпазители за контакти? При нас това спасява положението. Даже вече толкова е свикнала с тях, че ако сме включвали нещо и сме забравили да сложим предпазителя, тя го взима и го пъха.

Ако те боли зъб без нерви, има вероятност да е от възпален джоб или да имаш гранулом. То това не прозвуча много оптимистично всъщност  Rolling Eyes

Мишонка, дано Мила да е добре  Praynig Представям си как си се шашнала  Confused Но на тази възраст нямат опазване. Дано да растат без повече инциденти  Peace

илонитка, голям екшън е при вас...Кой гледа Маги докато си на работа?

# 261
Привет, привет!!!
Прекрасен зимен ден е днес!!! Бяхме навън, на Косьо много му хареса снега Hug 

Мишонка, дано на Мила да й няма нищо Hug

Меги, и ние сме с предпазители на контактите, ама пък и Косьо не им обръща никакво внимание!

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 15:27 от Bulechka™

# 262
Много ме е срам че не съм писала толкова време. Извинете за което .... но нещо не мога да се организирам напоследък. Сега като застудя може би ще има повече време за нет и форума.

Срещата и на мен много ми хареса. Всички са големи сладури - и мами и дечица  Hug
Благодаря за милите думи на всички.

За Портокала мисля че работи, една приятелка правиха РД там през септември, ще разпитам като се видим с не и ще докладвам.

Мишонка, дано е добре Мила  Praynig
Меги, успех с диетата  Hug
Гале супер заглавия  Peace  За ортопед във Варна всички ходят при Райков, но не преглежда с направления и месеци напред са заети часовете, иначе мога да ти намеря веднага координати ако искаш
Коки стискам палци всичко да мине добре  Praynig

# 263
Ей ме на ,пия кафето и да дам отчет от вчерашния инцидент.Нямаме счупен зъб,поне така видях,пипнах го,не се клати.Но венеца е лилав точно до ударения зъб.Дивее,беснее,значи е добре.

Джена
-ааа,май ще ги спирам аз тия хапчета,мъжо накрая ще вземе да си намери някоя дето има мераци. Twisted Evil

Изчезвам на разходка.Меги кво стана със зъбаря?

# 264
  • София
 newsm45 newsm45 newsm45 Зъбар утре в осем и половина. Като съм навън не боли, но прибера ли се в къщиииииииии cry Щом не се клати зъбчето Мила е шест точки. Може самият венец да е ударила.

Миме
, аз си открадвам винаги време за компа, не може само мъжо да вдига крака на масата или да си джитка игрички, това дете двама сме го правили и двама ще го гледаме, да не се измъква, като почна работа кво си мисли, работа, готвене, чистете, пране, подреждане а и само аз да се занимавам  Crossing Arms - охх нещо пак съм му набрала, а нищо не е направил.... Whistling Сигурно ми писна да ме боли зъбчето  Cry Cry

И днес не успях да отида до Пикадили клубчето, утре ще се пробвам.

Булечка
много сте сладки с Косьо, проходи ли малкият разбойник? Сега се сетих, че той има богат речник, ние се ограничаваме с тата, тати, тате, мама, ам-ам, айде. Иначе не  спира да дърдори нещои от с интонация подобна на моята.

Ескарина Ами споря с твърдоглавата глава на мъжо и не става и не става. Та нали сме в ново строителство, там всичко е обезопасено, първо самите контакти са от такъв тип с предпазители,а ако случайно даде на късо падат бушоните за части от секундата, няма как да наранят човек. Да но в София не е така и ако тук не се научи да не пипа, ще пипа всички контакти. Тези в София са с предпазители.
Този зъб без нерви го затвориха на 20-ти, а на 17 извадиха нервите, та предполагам сега пак ще го отваря и ще слага пак лекарство, е трябваше да остана с лекарството поне 1 седмица, ама го счупих зъбчето и явно на дядото не му се занимаваше с мен повече.  #Cussing out  След като извадиха нервите не ме болеше, но докато го запълваха нещо направи тоз дядка, направо сълзи ми излезаха - май с нещо остро ме прободе някъде, абе ще го питам какво е правил.

Джоли тази фаворитът на Галето ме кефи страшноооо. Абе аз проблеми със зъбарите нямах до преди Кари.  ooooh!

Гале
имаш ли време утре за едно бързо кафенце???? Има една синя кутия тук при мен за Жорката, ако се забавя още ще стане коледен подарък  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 265
Привет в зимната утрин и от мен Hug МАма си отиде вече и ние пак сме самички Rolling Eyes Отивам да ви smile3529 и после ще smile3523

# 266
  • София
Привет момичета Simple Smile

Най - сетне ви изчетох, ще се опитам да попиша (имам 11 минутки свободни, да видим колко ще успея).

Снимките на Варненчета са прекрасни  Heart Eyes Мале, колко са пораснали всички, малки дами и господа  Heart Eyes

Мишонка, хубаво, че всичко е наред с Мила Simple Smile И Ивайло си разби устната преди няколко дни, както и си опари пръстчето.

(Нали на село се отопляват на дърва, голям проблем с тая печка значи  newsm78 Поне след като се парна, вече сочи печката и пръстчето и вика: "Оф, Оф, Оф")

За шейните - ние си имаме от Мартин - супер си е, стара шейна като от едно време тези с облегалките, дърво и метал - направи му я на Мартин един съсед от село, и Ивкото ще я ползва. Имаме и някаква Росиньолска пластмасова, но тя репи да яде пред добрата стара селска шейна  Heart Eyes
Иначе в Говедарци шейните се ползват мноооооогооооо - то там зиме с количка не става, какъвто и танк да е  Crazy

Коки, бях обещала да свирна ако намеря апрески - фиууууу  Party Намерих на Сандик за 24 лева, в Самоков. Доста са високи, закопчават се добре с няколко лепки, с доста дебела подметка са и са му удобни на дребен  Peace Изпробвахме ги вече - на село има доста сняг Simple Smile

Меги, чакам ви  Hug За зъбите ... какво да кажа - и аз преди Мартин нямах ни една пломба, сега май нямам зъб без пломба. И двете ми бременности и кърмения се отразиха доста зле там, ама какво да се прави  Confused  За контактите - имаме предпазители, Ивото не им обръща внимание за щастие.

Нелкин, голяма сладуранка е Йо, прекрасна  Heart Eyes
Ескарина, пък кокетката Калина е мома за чудо и приказ (видях я в албума за заглавните)  Heart Eyes

Еми ... толкоз като за 11 минути, отивам в среща за 3 часа ( Rolling Eyes ooooh! Tired) Позле ще се опитам пак...
Благодаря на всички за прегръдките миналата седмица  Hug (още не ме е пуснало  Confused)

# 267
добро утро от мен
дребния е паркиран вече, а на мен ми остана време за кафе с вас    food010

Рали и ние сме с камина на дърва и  като почнахме да я палим се приближихме с него до печката и тамън да я пипне му дръпнах рязко ръката така че да се стресне и му казах "къх" и така на няколко пъти. За щастие Ники се оказа бъзлив и действа тактиката, сега от далеч сочи и повтаря "къх, къх", даже като го питам и сочи към печката.
Мишонка, радвам се зъбчето е добре, дано й мине бързо удареното
Меги перфектно те разбирам  Peace аз на моя мъж съм му приготвила други занимания така че и той няма време за компа  Joy Успех със зъболекаря  Hug

Забравих вчера да се похваля че Ники официално проходи вече  Mr. Green

# 268
Влизам набързо да пратя целувки за имения ден на Катето! Heart Eyes
Тристе, да я слушаш и да я нагушкаш едно хубаво Hug

# 269
Мммм, дааа Мимето ме подсети, че и Боян проходи, най-сетне  Mr. Green

Рали, тенкс за инфото тия дни ще потъся и аз  Hug Аз видях в Метро, май пак на Сандик бяха, ама там няма шанс да ги пробвам на детето и се отказах да взимам  Confused

Щом казвате, че Катето е именица, да и е честито името и със здраве да си го носи  Hug

Аз вече съвсем не знам на кой свят съм, операцията на баба ми мина и сега само се чудя на кого да зарежа детето, че да бягам за свиждане  ooooh!
На всичкото отгоре има и лоши новини и едно дълго чакане има сега за резултати, абе ужасТ ви казвам.

Ако измислите нещо за клубче във Варна свиркайте. Пък ако случайно не отговоря във темата, моля преслушайте ме и по телефона  Peace

Айде отивам да доготвя на детето и после се мятам по задачи навън, дано не е много студено  Confused

Общи условия

Активация на акаунт