С торта черпят всички ОКТОМВРИйчета добрички!

• 15 082
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
 newsm59   Теодора-Клавдия    newsm59

Момичета, нямам нищо против всяка седмица да честитите на Калин рождения ден  hahaha hahaha hahaha

Не можах да избера снимка за колажчето  newsm78 всичките ми близки планове са размазани, а тези които не са са толкова в профил, че направо са в гръб  Embarassed Embarassed Embarassed

Утре ако ми остане време ще кача

Изчезвам сега, че съм скапана

# 31
Здравейте от нас
Simple Smile
Станислав вече е добре Simple Smile Ох от колко много време не съм писала но с него не остава много време Thinking Лудее и дивее здраво Simple Smile Няма секунда спокойствие като е буден Simple Smile белите се правят по няколко в минута, очите ми са на 10 отворени и пак не успявам да реагирам понякога  ooooh! Качих снимка в албумчето:)
Относно отчета на годинка - 10980гр., 80 см Simple Smile Роди се 3220, 51см Simple Smile Пораснало си ми е момченцето  Mr. Green
Мишонка много яки снимки от хелуина  Heart Eyes
bbibbi  хайде бързо да се отървеш от тая депресия   bouquet и Целувки на Стоян Simple Smile Кой знае колко е пораснал Simple Smile

Относно рожденния ден ами то както гледам май по добре пак да си организираме коледно парти Simple Smile От сега да определим дата за да има поне месец за да резервираме клубче че всичко е заето със седмици напред, даже и на Станислав РД-то ще го празнуваме по-късно точно заради това - няма местаааа в клубчетата ooooh!. Примерно 7-ми или 14 декември  Thinking
А сори видях че се обсъждат 8-ми и 15-ти ноември - аз съм за 15-ти  Peace но къде ще намерим свободно място?

Ох хайде лека нощ Simple Smile
Утре ще кача нови снимки на Станислав Simple Smile

# 32
Ауууу,как се изложих,абе някой сега е оправил датата на Калин,сигурна съм 100% ,че беше сложен за днес ,че има рожден ден.Ама карай,Калинчо да си жив и здрав мойто момче,не ти мислим злото Hug Hug Hug

Ама пък и вие къде се скрихте бе,врмето малко се стопли и хич ви няма.

# 33
Честит 1-ви рожден ден на принцеса АЛИ на Добра ! Да ви е все така прекрасна и добричка! Да е здрава, умна и щастлива !
Весел и незабравим празник и мноого снимки Wink

И на всички сутрешното ви кафе bowuu

Велин вече 3-ти ден се събужда маалко по-късно 6.30-7 ч. Шшшшттт само тихо, да не се развали магията. Wink Много съм доволна, че то к,во беше #Crazy

Големи сладури в албумчето сте  наслагали. Като ги сравнявах със старите снимки....колко са пораснали дечицата Grinning Heart Eyes Ей, май бързо мина времето. И трудностите бързо се забравят. Толкова са забавни сега.
На всички повече слънчеви дни и слънчеви мисли ! Laughing

# 34
На сладура Калин и аз му бях честитила 2 пъти. По-късно се усетих newsm78., че и снимки бях гледала.
Сега пак го погнаха момчето Laughing. Айде от здраве да не се утърве Laughing
Май трябва да го поместим в рекордите, като момчето с най-много рожденни дни за месец. Joy  ura

# 35
  • София
Честит рожден ден на Али!!!

Да е жива и здрава и много да радва мама и тати !!!

# 36
  • Банкя
Честит Рожден Ден на Али на dobra!
Да е жива, здрава и винаги усмихната!
Радостта на всички вкъщи!

Честит Рожден Ден на Катита!
Много здраве, щастие и любов!

PS: И аз не съм избрала още подходяща снимка за колажа, но ще гледам до утре да кача някоя в албумчето. Hug

# 37
Здравейте и от нас Laughing
Честит рожден ден на принцеса Али на Добра!Много здраве и безгрижно детство!Да е гордост за мама и тате!
Честит рожден ден и на Катита,много да те радват и глезят всички в къщи    bouquet
Благодаря за честитките за рожденния ден на Боби Heart EyesЧестит празник и на всички които сме пропуснали  bouquet
Малко със закъснение Embarassed обаче ние с толкова рожденници и празненства се омотахме съвсем GrinningАз бях поела ангажимента и за всички приготовления та ми беше доста нагорно,но вече приключихме Mr. GreenДа сваля снимките и ще ви пусна линк.Ще сложа и аз снимка в новото албумче.
Охххх събуди се,отивам после повече.
Успях да кача малко снимки от нашите рожденни дни

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304119 - това е от рожденния ден на Боби

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304113 -това е от рожденния ден на Лора

паролата е 040977

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 11:20 от dani2753

# 38
Честит рожден ден на Сладката Али!
Добра, да ви е жива и здрава
и мнооооого веселие и балони!

# 39
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛИ Hug
ПОЖЕЛАВАМ И ЗДРАВЕ КЪСМЕТ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО  Heart Eyes

ДОБРЕ да ти е жива и здрава и много да те радва   bouquet весел празник   bigdance2

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  И НА  КАТИТА
ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ ЛЮБОВ ТИ ЖЕЛАЯ 

Ето малко снимки от нас Simple Smile ЦЪК

Дани много хубави снимки Simple Smile Личи си че и на двата рожденни дни е било много весело Simple Smile

Венерка мерси за кафенцето Simple Smile ох колко добре ми идва Simple Smile ама не знам за вас но аз вече и кафе не мога да пия сутрин от станислав. Направя си и го оставя на прота и чак като заспи терминатора тогава успявам да го пийна Simple Smile Студено - против бръчки  hahaha

Розеншон Simple Smile Калин на дали ще протестира да му празнувате по няколко пъти рожденния ден Simple Smile Даже ще е много доволен на подаръците  Mr. Green

Приятен ден от нас Simple Smile

На вън времето е хубаво и всички май се възоплзваме максимално от него Simple Smile Че от другата седмица го дават студддддд Sad

# 40
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ГОЛЯМА ВЕЧЕ АЛИ.МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ.
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!!
[/b]

# 41
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Али!

Да ви е жива, здрава, много да ви радва, безброй щастливи детски дни й желаем!

# 42
  • София
Честит рожден ден на Али!Да е много здрава и щастива!   

# 43
Здравейте момичета!
Благодаря ви за милите пожелания.
Поздравявам всички октомврийчета и техните майки, които пропуснах. Да са ви здрави и весели малките слънчица  Hug Hug

Ние се завърнахме от гостуване при баба и дядо. Отпразнувахме рожденния ден там, макар и по-рано от датата. Какво пък, важно е да си със семейството, другото е условност. Само не сложихме свещичка на тортата от суеверие. В София ще правим друго празненство, там вече ще духаме свещичка.

Та при нашите реших лично да спретна тортата, това предизвика вълна на ужас у всички. То бяха молби и увещания да вземат готова, но аз не и не ... Резултатът беше учудващо вкусна домашна торта, ометохме я на бързо и родата се покая за недоверието  Mr. Green Mr. Green Mr. Green /макар че оприличиха заека на вампир, куче и др. подобни/

# 44

На Али,
да е здрава, щастлива, умна,
красива, много обичана и
гордост за мама и тати!!!

Добре, много е хубава тортата! Браво!!!

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 19:42 от Bulechka™

Общи условия

Активация на акаунт