ДА Е ЗДРАВА, ЩАСТИВА И УСМИХНАТА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАТИТА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!
не може така. Ще се разсърдя и няма да пиша. 
Драмата беше заради ключовете за вкъщи, бяха в нея и аз ги взех да отключа. После пък отказа да вечеря, надумка коремчето с мляко и заспа - ето това се получава когато не спи слеобяд, утре ще е на строг тъмничарски режим
иска - не иска ще се спи.
Намерих и до дни сме във Варна. Но явно ще се даде на децата като станат малко по-големички.

ох ще редактирам правописните грешки, че направо съм се уляла..........

Аз
и сега вече спокойно със чиста съвест мога да висна пред компа:)
и в крайна сметка се успокоява. Даже разстоянието от Бургас до София си го взимаме вече без проблеми само като спираме го вадя за по 30 мин да беснее и пак обратно

Меги само като си представих картинката и се попиках от смях

Ето днес направо ме вбеси слагам го на гърнето, но от известно време то е мисията невъзможна - веднага става и хуква на някъде и днес без малко на ни опишка леглото. Изчистих и пак го слагам на гърнето а той се извива като струна и неще и съответно пак опишка всичкоиоооооо Кажете какво да го правя тоя човек
не ще и не ще на това гърне
Случвало се е и отвън да се наака, но нито веднъж не е акал вътре
оф трябваше да го слагам от 6-тия месец ама аз не

браво на теб как успя да го нарисуваш зайчето
аз ако бях щяха бая да се чудят що за чудо е това 
и след това
Дано само да не се сабуди дзверо 
Добре че ръчкаш от време на време та и аз да седна и да понапиша нещо. Качих снимка на Мария в общото албумче...
Аз съм голяма мързелана и купихме готова торта за РД на Мария... Според астроложката, която ми прави хороскоп такива били звездите, а според мъжът ми е крайно време да
някоя звезда и да започна да се проявявам по-творчески в кухнята...
, ама дано бързо се оправи
!
или ако го принуждаваш и заставяш и той да се дърпа
Или аз когато не иска да ходи в него я изпишквам над мивката или направо в тоалетната, но за акането винаги го прави в гърнето. Най й е интересно когато има с какво да се занимава докато върши работа 
А за возенето в колата с дете - аз затова не карам, седя си отзад с бебка, а тати шофира. 
. НО- от два дена пак успявам да го излъжа, ще видим до кога 
Крис пък предпочита баща си...аз съм му само за запълване на времето, през което го няма...и шут, разбира се 
А гърнето...пробвах го аз лятото няколко пъти, видях го, че си върши работата и се успокоих...(а може би не е трябвало), но зимата ше се заема...пък ако не успея, на ясла (живот и здраве) ще се научи, нема де да върви 
Тортата изглежда супер, аз не съм стигнала още до правенето на торти, нооо и това ще стане съвсем скоро 

Изкажете мнения и ако някой има друго клубче като вариант да го проучва и да дoкладва.
Миналата година беше хубаво събирането, а и е хубаво да не си забравяме съвсем физиономиите...