С торта черпят всички ОКТОМВРИйчета добрички!

• 15 082
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА АЛИ!
 ДА Е ЗДРАВА, ЩАСТИВА И УСМИХНАТА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАТИТА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 20:48 от tanini

# 46
  • София
Катита, честит рожден ден!!! Да си жива, здрава и безкрайно щастлива!!!

# 47
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСКАТА АЛИ!!!! Много смях и веселие ти пожелаваме с кака Кари.
Да ти е здравичко и слънчево хлапето Добра, Честит празник. Тортата е прекрасна, чак почнах трудно да преглъщам.

# 48
  • София
КАТИТА, МНОГО УСМИВКИ ПРЕЗ ГОДИНАТА И МНОГО ЗДРАВЕ ТИ ЖЕЛАЯ. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН.

# 49

ЧРД и от мен, Катита!!!
Желая ти здраве, щастие, много късмет
и много обич от хората около теб!!!

# 50
  • София
Ехо, ама много мързеливи сме станали  Naughty не може така. Ще се разсърдя и няма да пиша.  Crossing Arms
Абе, каквото и да дрънкам не ме слушайте, много сте ми легнали на сърцето за да спра да ви досаждам. То, аз на вас първо се оплаквам, хваля, на вашите рамена рева, смея се и т.н. Та с две думи хич не се спотайвайте, а пишете че като ви почна............ ИЛОНИТКЕЕЕЕЕЕ теб също визирам искам Магито да видя пак на снимки.
Скоро ще станат две години откакто пълним интернет пространството  с нашите писателски творения, ехаа как лети времето. Кари малката калпазанка се научи да се тръшка като не иска нещо и днес пред входа имаше сцена - тя на земята  - реве и рита с крака , аз чакам търпеливо да спре. Минава една съседка и  Shocked какво става пита женичката видимо притеснена. Аз-  а нее нищо, малката се опитва да копира мен когато с баща и сме в Мол-а.  Whistling Joy Joy Драмата беше заради ключовете за вкъщи, бяха в нея и аз ги взех да отключа. После пък отказа да вечеря, надумка коремчето с мляко и заспа - ето това се получава когато не спи слеобяд, утре ще е на строг тъмничарски режим  Crossing Arms иска - не иска ще се спи.

Галенце, как сте с тати. Искам да ти се оплача, че това което бях купила на Жорката - Кари го счупи, удари ми го в главата, докато аз бях задрямала в хола, е главата ми се оказа по-здрава, но пък какво му се е случило преди да се събудя от удара - не знам. Сега ще го връча на баща ми да го оправя, да видим дали ще успее. Та вчера пак обикалях София да купя ново  Joy Joy Намерих и до дни сме във Варна. Но явно ще се даде на децата като станат малко по-големички.  Heart Eyes Heart Eyes

Друго за сега не се сещам. EEEE дани СТРАХОТНИ СА ТИ ДЕЦАТА, до сега гледах празниците, ти си се скапала, по две торти, направо шапка ти свалям и честит бъдещ писател или художник, ще ви муфтим после за автографи да знаете от сега.  Hug Hug Hug Hug Hug

А да Мишонка, браво че завехват тез гадни пъпки, Много весел празник сте прекарали, ама те при вас умеят да се маскират и веселят. Генгигелът можел да се ползва дълго, според докторката ми. Много добре дезинфекцирал (етаги трудната дума бе) до 4 пъти дневно след ядене. Ние с него преборихме афтите в устата, а отделно, нали постоянно си цепим чрез падане устичката, та веднага мажа и то обезболява -  нали има ликдокаин. Но аз гледам да не прекалявам. Когато има проблем мацота, иначе не.

Накрая да се оплача - избива ни следващият под ред кътник  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Joy Joy Joy Joy Joy ох ще редактирам правописните грешки, че направо съм се уляла..........
е друго е да пишеш аВти, вместо аФти или ного вместо нЕго  ooooh!

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 22:24 от meggyv

# 51
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАН НА ИЛЕНКАТА.ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ПОСЛУШЕН.(Тя Иленката не се е вясвала от 100 години,днао се мерне скоро и да пусне малко снимки на Иванчо)

Мпулле -Станислав голям сладур, Hug

Меги-не е само Кари с ревовете и тръшканията.Мила е същото диване.Последно време за най-малкото нещо ако й взема и почва едно неистово реване и понякога се тръшка назаден ако не съм до нея да я хвана ,ще стане голяма бела.На ден си удря главата по 100 пъти,понякога реве ,понякога все едно нищо не е станало.А вчера какъв номер ми скрои.Тръгваме с една приятелка ,тя с нейното момиченце на 7 години,отзад седи,Мила в стола си отзад,аз карам и приятелката до мен.Малее,в един момент Мила като рече ,че иска в мен,рееев,ужас,чак взе да се дави,наложи се спирам ,давах й мляко,приятелката ми я взе в себе си отпред,няама братче ,иска в мен и това е.Взех я з амалко,все едно нищо,ни лук яла ни лук мирисала,млъкна .Та се наложи да седна отпред и приятелката ми да кара колата.Накрая вече беше туш,точно като се прибирахме двете и заспа в стола си и така се прибрахме спокойната.Как ще я караме така,не мога да мръдна никъде сама с нея,много лошо свикна все с  мен .Вашите деца слушат ли в колите ви?

Дани- ти кога свари толкова торти да направиш?Отдава ти се ,личи си.Децата са си прекарали чудесно ,вижда се от снимките.

Добра-много хубава тортата за домашна е чудесна.Заека си личи ,че е заек бе.Как ми се прияде домашна торта Embarassed

Ох ,ние пък нямаме вода вече 4 дена.Е,пускат я за по един час сутрин обед и вечер,ама то едваа тече.Та все вардя чешмата да не отърва водата.Отивам да се тръшкам,че пак рано ще ставам,писна ми.

# 52
  • София
ИЛЕНКАТА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАН, ДА Е ЗДРАВИЧЪК И ПОСЛУШЕН И МНОГО ДАТЕ РАДВА.
[/size]
Ох мишонка - режим на водата съчувствам ти.
За возенето ами тя пищи аз или пея, или давам зрънчо, солета, или като нищо не помага надувам музиката - тя се усеща че ен я чувами спира. Но никога не я взимам в мен, не спирам да я успокоявам, че то спреш ли в София после не можеш да тръгнеш, а и да не се учи така.. Тя пищи от глезотия, просто като има нещо тогава плаче има голяма разлика. Но пък мила се е давила, та си нямала избор, ще мине, само да не се научат да ни манипулират, че тогава го закъсахме  Mr. Green
Mpulle Страхтни снимки сте му направила на дребич, много им се кефих, и есенните и с тати, а я повече да те снимат с малкия, то намерил се кой да го каже.........

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 16:23 от meggyv

# 53
Добър ден Simple Smile
 Станислав заспа преди час  Simple Smile Аз  newsm79 newsm28 newsm75 wash 1dishes  food002 и сега вече спокойно със чиста съвест мога да висна пред компа:)

Мишонка Станислав от както е със ново столче в колата е много послушен, преди като беше в кошницата беше много непослушен и вечно се измъкваше, но сегашното е по-високо и той си гледа навън, а аз за всеки случай го затрупвам с играчки и много рядко реве. НО когато реве както Меги и аз пея на сфетофарите пляскам с ръце  Crazy и в крайна сметка се успокоява. Даже разстоянието от Бургас до София си го взимаме вече без проблеми само като спираме го вадя за по 30 мин да беснее и пак обратно  Mr. Green

............. Аз-  а нее нищо, малката се опитва да копира мен когато с баща и сме в Мол-а.  Whistling Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Меги само като си представих картинката и се попиках от смях  Joy Joy
Иначе и Станислав ми се тръшка така и понакога яко избеснявам  #Cussing out Ето днес направо ме вбеси слагам го на гърнето, но от известно време то е мисията невъзможна - веднага става и хуква на някъде и днес без малко на ни опишка леглото. Изчистих и пак го слагам на гърнето а той се извива като струна и неще и съответно пак опишка всичкоиоооооо Кажете какво да го правя тоя човек  newsm78 не ще и не ще на това гърне  #Cussing out #Cussing outСлучвало се е и отвън да се наака, но нито веднъж не  е  акал вътре smile3537 оф трябваше да го слагам от 6-тия месец ама аз не  smile3538 smile3538

Добре много ти е хубава тортата  smile3501 smile3501 smile3501 браво на теб как успя да го нарисуваш зайчето  newsm78 аз ако бях щяха бая да се чудят що за чудо е това Simple Smile

Така пералнята изпра отивам да  hang и след това newsm37 Дано само да не се сабуди дзверо  Praynig

Приятен  ден на всички и много послушни дечица ви желая   love001

# 54
Здравейте мацки!
Влади е болничък, та затова по туй време седя и пиша в нета... Иначе на работата  няма как.. Надявам се да се оправи, но от нищо и никаква хрема я докарахме до бронхит...
Мпуле сериозно се размислих над твоето предложение за Коледно парти. Така и така не се организирахме за общ рожден ден, ама защо наистина не си измислим едно Коледно парти... Поне да не си забравяме физиономиите...
Меги ти определено си една от най-сериозно пишещи майки тук. Hug Hug Добре че ръчкаш от време на време та и аз да седна и да понапиша нещо. Качих снимка на Мария в общото албумче...
Честит рожден ден на всички малки пораснали октомврийчета, които съм пропуснала а те със сигурност не са малко... Да са здрави и около тях да има само послушни мами и татковци...[/[/color]size]
Добра направо ти се чудя на ентусиазма и енергията  Hug Аз съм голяма мързелана и купихме готова торта за РД на Мария... Според астроложката, която ми прави хороскоп такива били звездите, а според мъжът ми е крайно време да  #2gunfire някоя звезда и да започна да се проявявам по-творчески в кухнята...
Мишонка наистина голяма неприятност е това с водата... Дано решат да е по-закратко, че иначе голям зор ще видиш...
Отново пропускам много от вас, но.. Дългът ме зове ще трябва да се борим с Влади за поредната доза люкарства...
Хубав ден на всички...

# 55
Привет мамчета Hug
И аз най-сетне сколасах да седна на компа.
snejanka , лошо, че детенце е болно Sad, ама дано бързо се оправи Praynig Praynig Praynig!
Mpulle , аз Ленка започнах да я слагам на гърне още на 5 месеца. Отдавна свикна с него, въпреки че и при нас се случва понякога да не иска да го ползва и гледа да се изпишка в гащите (от лятото не ползвам памперси). Може Станислав да е натрупал някой неприятен спомен от гърнето, например да е било студено, когато си ги слагала и неприятното усещане да е останало у него newsm78 или ако го принуждаваш и заставяш и той да се дърпа newsm78  Или аз когато не иска да ходи в него я изпишквам над мивката или направо в тоалетната, но за акането винаги го прави в гърнето. Най й е интересно когато има с какво да се занимава докато върши работа LaughingОстави го малко да го позабрави и опитай пак Peace
Мишонка, много неприятно е да си на режим, особено с дете  #Crazy А за возенето в колата с дете - аз затова не карам, седя си отзад с бебка, а тати шофира.

Айде целувки и лек ден!

# 56
Мегиии, не спирай да пишеш,  че ако и ти спреш форума ще умре Weary
Мишонка, има една снимка на Мила между два бели стола- та първо видях ( по-скоро недовидях) малката снимка  и реших, че  сте я маскирали като ангелче Joy
Mpulle, наистина много е пораснал Станиславко! А за гърнето и Стоян ми спретна тоя номер-  в един момент просто реши, че няма да стои на него и това е. И така повече от месец май newsm78. НО- от два дена пак успявам да го излъжа, ще видим до кога Grinning
Джидже, не знам от кога не съм гледала снимки, но като видях снимката на Крис в албума за колажа и  Shocked- и той един голям станал.
Стоян още дриска и аз още го тъпча с лекарства. А той само ходи (по скоро пълзи де) и мрънка наоколо Twisted Evil
Отивам и аз да сложа снимка  в албумчето, ама освен тази от аватара май нямам друга по- свястна :thinking

# 57
Мишонка, оставяш почивните дни Мила на татко й и беж да те няма  Party Крис пък предпочита баща си...аз съм му само за запълване на времето, през което го няма...и шут, разбира се  Outta Joint
Мпуле, Станислави голям веселяк май...все усмихнат по снимките, ама в погледа му определено се виждат палавите пламъчета  Laughing Пък за вашата софийска среща...нали имаше 1 клуб до вашия вход...там що не се съберете за годинката?  newsm78 А гърнето...пробвах го аз лятото няколко пъти, видях го, че си върши работата и се успокоих...(а може би не е трябвало), но зимата ше се заема...пък ако не успея, на ясла (живот и здраве) ще се научи, нема де да върви  Laughing
snejanka, стискам палци Владко да се оправя  Praynig
добра, евала  smile3501 Тортата изглежда супер, аз не съм стигнала още до правенето на торти, нооо и това ще стане съвсем скоро  smile3508
bbibbi, хайде давай и ти снимка...на голям Стоян   Mr. Green А специално снимката на Крис търпи промени за колажа, щото го снимаме всеки ден и незнам коя в крайна сметка ще избера  Laughing И в тоя ред на мисли да призова (малко съм като някакъв партиен секретар)  Laughing Laughing Слагайте снимки, че се надявам заглавната на следващата ни темичка да е с колажчето  Party

Момичета, направи ми впечатление, че като се качват снимки, не ги надписвате...моля да пишете името на детенце и вашето, че да не вземем да ги объркаме на колажа (обмислям вариант да са с имената там)  Peace

А сега да пиша за Варненската среща
Има предложение да се съберем. Засега датата, която обсъждахме е 15-ти, но търпи промени ако не се съберем всички (почти всички). Идеята е за клубче, в което да сме само ние-децата и мамите. Днес ходих да проверя едно клубче до Червения, ето и инфото:
Залата е една, децата и майките не са отделени, малко е помещението и когато има празник се затваря цялото. Офертата е за 2 часа. Тъй като досега не са събирали толкова малки деца вместо да правят за тях меню, налага се да е за нас. На мама излиза средно 7лв, като това включва някакви хапки, 100гр. сладки и по 2 безалкохолни (мисля, че бяха Капи). Идеята беше, че са малки дечковците и не ядат повечето неща...има и някакви сокчета, които може да им предложат, но аз казах, че най-вероятно няма да сме съгласни. Всичко това го обсъждах с работничка, която каза, че все пак ще обсъди това със собственика и в четвъртък ще отида да видя как стоят нещата за последно. Друг тънък момент е датата...Тъй като съботите и неделите са им най-натоварени (предназначени са за Рождени дни), казаха, че предпочитат да изберем ден от седмицата. Все пак ние няма да плащаме за диджей, аниматор, костюми и т.н. и няма да им донесем голяма печалба  Laughing Но ако твърдо решим за неделя или събота, може лееееко да увиснем ако го ангажират за РД....Но това ще бъде коментирано със собственика. Единственото нещо, което не ми хареса в клуба е, че навсякъде е теракот, а съм сигурна, че децата няма да си играят прави през цялото време...Може да питам ако има вариант с някакво килимче... newsm78 Изкажете мнения и ако някой има друго клубче като вариант да го проучва и да дoкладва.  Simple Smile

# 58
И каква стана тя.. Писах, писах.. и после нищо.. нямам публикуван отговор...
Сега че накратко...
Влади е болен и затова аз по никое врем есе включвам във форума... Бронхит - антибиотици.. гадна работа...
Мпуле - приветствам твоята идея за коледно парти... Аз съм  Peace Миналата година беше хубаво събирането, а и е хубаво да не си забравяме съвсем физиономиите...
Меги добре че си ти, за да ни ръчкаш да пишем.. Аз чета, чета, но като стигна до някоя твоя конструктивна критика и решавам и аз да понапиша някой и друг ред...
Добра, както писах и на Булечка преди време направо ви се възхищавам за ентусиазма и енергията, която имате зада творите кулинарни вълшебства. Аз просто не съм в тази група...
Мишонка неприятна е тази история с водата, но ти пожелавам времето без вода да е по-кратко от първоначално обявеното...
Джиджа аз надписах снимката на Мария, но нямам идея дали в действителност нещо се е получило...
На всичкото отгоре като влизам във форума и нещо ми се сбъгясва...

# 59
Честит рожден ден на малкия Иван на мама Иленката! Да ти е здрав, усмихнат и палав!
Meggyv, ти си родена за политик! Леко сръчка съфорумките и виж колко поста се наредиха! Браво, само така  Hug Hug Hug
За тръшкането и Али е в кюпа. Само да и взема нещо от ръцете и настава едно виканеееееее. Понякога просто искам да и освободя за секунда ръката, за да и облека блузка, но кой ти пита ..рееееев. Опитвам да не се дразня, но при сутрешните ни излизания, когато съм още не разсънена и кисела хмммм, разменяме си по някоя остра реплика  Naughty
В колата за късмет не мрънка, играе си с това онова, най-добре с пластмасова бутилка с малко вода в нея. Голяма радост и е да я  накланя и да следи как се движи водата.
За следващото събиране-
намерих един клуб в Люлин-1. Знам, че за повечето е доста далече, но ще опиша обстановката накратко. Две отделни помещения. Детския кът се заключва, за да не избяга някое хлапе...е за нашите не важи още. Другата част е за възрастни, дървени маси, приятна обстановка. И двете части са просторни. Детският кът е 50%  с дебели гимнастически дюшеци, 50% паркет. Има пластмасова кошара с висящи играчки - за непроходилите. Миниатюрна пързалка, басейн с много топки и конструкция - голяма пързалка с тунели и въжени стени.
За децата е по 2лв на час, за възрастните има всичко като в нормален ресторант, а може и предварително да се поръчат плата. Ако квартала не ви притеснява мога да пусна и снимки скоро.

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 21:08 от dobra

Общи условия

Активация на акаунт