С торта черпят всички ОКТОМВРИйчета добрички!

• 15 093
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
Малкия се събуди, та мога вече да тракам по клавиатурата.
Явно всички се тръшкат  Laughing Без нас няма на къде, но аз не го отразявам. Оставям го да си се тръшка, обяснявайки му тихо и кротко, че това не трябва, онова не трябва. Колкт разбрал-разбрал  Laughing
Сега голям хит са търкалките...счупи 4, купихме му и 5та последна(поне така се заканва татко му  Laughing Laughing ). Ами той 2 часа след като ги купим ги троши..маха по улиците с търкалото, блъска хората, всички коли съответно са наши, аларми пищят след нас...както се казва ходим си с данданията  Laughing Laughing Laughing Освен това ги обичаме и от най дрънчащите  Crazy Съответно в нас също се разхожда с такава и блъска навсякъде...така си придърпва каквото иска от масата докато ядем...БАМ! и хайде долу на земята  ooooh! Та събрахме всички счупени търкала и татко му  какво направи мислите?...АРМИРА ГИ  Joy Joy Joy Сега си ходи с железни търкала навсякъде и просто не ми се мисли за минаващите покрай него хора, коли... Crazy
Друго любимо занимание са ни...капачките  Mr. Green Де що види капачка, трябва да я има и трябва да я завие някъде! Представете си какво шоу настава когато се опитва да завинти капачка от буркан на бутилка, или обратното  Laughing ....И колко ядосани и прекарани се чувстваме съответно  Whistling  Laughing На полянката пък незнам от къде ги вижда, но изкопава капачки (от тези назъбените метални), които са в пръста сигурно с години  Crazy

Dobra, тази оферта толкова хубаво звучи, че ми се иска аз да играя таааам  Crazy

# 61
  • София
Хайде пък и аз да драсна някой ред Wink
Първо Честит рожден ден на Иван на Иленката!!! Да е жив и здрав и много щастлив!!!
Гледам за тръшкане си говорите  ooooh! това е на Николая специалитета Twisted Evil като не стане на нейната, ляга на земата и реве с пълен глас  ooooh! Най-неприятно ми е било като съм гледала други деца да го правят и съм си мислела "ама тези майки защо не си възпитават децата", а тя каква стана....моето е върхът на сладоледа в това отношение. Освен това е голяма драма слагането в количката, извива се, пищи, с триста зора я натъпквам ooooh!
Добра, тортата е страхотна, браво   chef
Снежанка, стискам палци на Влади бързо да му минава Praynig
Мимоза, браво на теб, впечатляващо постижение  Shocked това, че  сте махнали памперса на тази възраст е повече от страхотно Peace
Джиджа, и при нас хит са търкалата  Crazy
Мпулле, Станислав голям сладур и както е казала Джиджа палави пламъчета горят в очичките му  Hug
Меги, права си за форумския мързел, себе си също слагам в това число Embarassed Добре, че си ти да ни посръчкваш от верме на време Hug
Мечтание, много гадно тов със спринцовката, ужас  Close
 Hug Hug Hug за всички, които не споменах  Simple Smile Отивам да простирам, баня и хайде в леглото, че Николая повече от две седмици се буди я в 4.30, я в 5.30 часа и аз вече вампирясах  от безсъние и умора  Tired Не съм гледала снимки и не съм избала на Ники  Embarassed но и това ще стане тия дни  Flutter
  bouquet  bouquet  bouquet

# 62
Мара мацки,как сте?Ей разписахте се значи,а,така.Меги трябва по-често да дърпа ушите ,виж как се появихте бързо бързо,ахааа,можело значи. Laughing

Сега да кажа аз пак съм ядосана,нашия батко е на антибиотици,писна ми вече ви казвам.Откак сме се върнали от Бг то все някой болен,скъсах се да давам пари за лекарства,тук е толкова скъпо вече,че всеки път излизам от аптеката така Shocked #Cussing out #2gunfire #CrazyДнес 100 долара само за преглед и половината лекарства,другите утре,че ги нямаше.И на всичкото отгоре,две от лекарствата най-скъпите трябва да ги пие 3 месеца ooooh!Дано оздравява бързо,че ми писна вече и ми иде да си хвана шапката и да забия на някой остров, под една палма и да ми носят само пиняколади и да ми правят вятър с палмови листа и масажи и охх,май много се размечтах.Кога ли ще ме огрее newsm78

Гери Мила е същото диване когато ще я слагам в количката,само когато я слагам в нас знае ,че излизаме навън и седи мирно,обаче ай съм я извадила от нея навън и пак да я сложа просто е мисия невъзможна.

Мимоза-как така бе жена го махнахте тоз памперс?Ми то детето казва ли като му се пиша,ака,как излизате на разходки,я раздуй малко каква е тайната плийз!

Снежанка-Влади да оздравява и той бързо,сига с тез болести и при вас. Hug

Да не ме чува дявола,ма да кажа ,че имаме вода вече,и познайте какво правих днес,освен да се мотам из трафика с баткото да го водя по лекари,ми пране,пране и пак пране.А сега имам да гладяяя за целия китайски народ.Утре ужким щеше да идва една да ми чисти и да глади,ма телефона й изключен,пак не ме огрю значи.И прозорци чистих и прахото пусках,мъжо вика,за кво ще идва жената?Ми да идва викам,аз работа ще й намеря,ма съм една гадна аз,много обичам да ми шетат Mr. GreenТака мили мои,ша ма прощавате ако съм пропуснала някой ,ама ми замириса яко на възглавница.Утре пак ще ви нагледам,който не се е разписвал,веднага да пише,че освен глоби има и дърпане на уши. Joy

# 63
Здравейте Hug,
ето 2 снимки от РД:
http://prikachi.com/users/nina_ilieva4/41n.jpg
http://prikachi.com/users/nina_ilieva4/42T.jpg
И да се оплача,че още не е проходил и нищо не иска да каже,нито мама,нито тате Sad.

# 64
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!

И да се оплача,че още не е проходил и нищо не иска да каже,нито мама,нито тате Sad.
споко, не сте само вие  Mr. Green Много сте сладки на снимките

за срещата по принцип съм навита, ще видим коя дата ще остане последно, за мен не е проблем и през седмицата. А за теракота ако няма друг вариант нещо по-дебело на дупетата и така ...
Джиджа, благодарности че се нае с организацията. Меги и за теб че успяваш да ни посъбудиш винаги  Hug
Аз не пиша защото Ники пак се сополиви и кашля и ми е гадно, вече претръпвам ама пак ми е смотано.
Мишонка, за този обрив много интересно ми стана защото аз съм същата, нещо да ме гризне някъде и цялата съм изрината. Дано Мила се оправи бързо и да не ви се случва повече
Хайде, болни-здрави излизаме на разходка  Hug

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 12:13 от mimeto_iv

# 65
А тъй. Ей ме на и мен. Пренесохме се значи, поподредихме (то не бяха багажи, а планини от чували и кашони), почувствах се човек и се явявам  Rolling Eyes
Разгледах всички снимки, за което благодаря, че така ми е най-сладко кафенцето - със сладки муцунки  Grinning
Моите снимки още са в апарата. Мъжо издирва кард-рийдъра, като успее, веднага прехвърлям и показвам. За колаж също ще сложа веднага като прехвърля. Само не разбрах трябва ли да намаля снимката и колко  Rolling Eyes
С две думи, полека-лека ще вляза в час.
Болни батковци гледам има. Веднагически да оздравяват. Не позволявам никакви болести вече #Cussing out
За коледно парти съм съгласна, естествено. Общия рожден ден ме хвана в много неподходящ момент просто, нямаше време даже да отворя темичката, камо ли да взема дейно участие  Blush
Ами май това е от мен засега. Избива и втори зъб, вече всичко е в устата, което ме радва, че педката ме изплаши преди - не било нормално да не муши всичко в уста и щяло да има проблем с храненето сама.  Thinking За консулта не помня писах ли, не писах ли  newsm78 Чукна 10 кила на мама караванката  Laughing Друго не се сещам... та изчезвам сега да допивам кафе  Rolling Eyes

# 66
Честит рожден ден на всички дечица, които пораснаха последните дни
Хайде да се цопна и аз в новата темичка( докато се наканя  ooooh!). но затова са виновни пустият му мързел и хубавото временце, както и лошите избиващи зъбаци.  Вече се чудя дали е нормално, толкова бавно да избиват и толкова болезнено. Чакаме 2-ия от цял месец. Всеки ден имаме поне по 2 часа истински рев, със сълзи, зачервяване и други там екстри. Направо и на мен ми се плаче. Пробвахме вече всякакви мазила и обезболяващи но ефекта е твърде краткотраен. Само тампон с ракия дето не съм и натикала още в устата. Оплаках ви се Sad
 За колажчето и аз съм изпуснала какъв трябва да е размера. Blush

Тристе, радвам се че сте подредили вече планините от багажи и сте добре. Чакаме снимки на сладкото Кате и тортата, разбира се.
Нина и Марина още не е проходила, . но то нейното си е от мързел мисля, защото не ми дава и зор да я държа да ръцете да ходи. Прави по няколко крачки и все си избира удобно местенце да седне. Иначе е горе -долу стабилна, като има желание върви самичка с количката на куклата, аз я държа само за яката и вика Бръм- Бръм.

Що се отнася до тръшкането, когато не реве от зъбите , Марина се тръшка и мрънка за нещо, което не й давам или което са й взели. И ние вчера имахме екшън пред входната врата за ключовете. Чак баба комшийка излезе да види какво му правя на детето. Rolling Eyes

Мимоза ти направо ме озадачи с това че не ползвате вече памперси.Браво на теб  bouquet

Чао за сега, все обещавам да съм по редовна, но съм такава хаймана ooooh!

# 67
Честит 1-ви рожден ден на ЙОАНА на НЕЛКИН ! Весело и щастливо детство ! Да е ЗДРАВА, усмихната, все така чаровна и пъргава!Нелкин  Hug прекрасни дечица имаш.Нека винаги да ви радват!

Ейй, рожденните дни за сега свършиха, но нека празничното настроение за нас никога да не свършва! Two Hearts

Джиджа, благодарим, че си се захванала с организацията Wink и аз предпочитам да е през седмицата, че повечето  почивни дни се резервират за тати.
По принцип нямам претенции особени. До нас е заведението "1001 далматинци"..ще проверя там как стоят нещата, но мисля, че и там е за по-големи деца...няма килими. Незнам дали е добре за дечицата, които още не ходят. ..по този теракот. newsm78
Мпуле, Станислави голям чаровник...Голямото око ...пиратското му име. Страхотни очи!
Нина, децата и моментите на снимките са страхотни!
Тристе , с две думи само и ми повдигна настроението. много ти се отдава. Откъде я измисли тази... Joy каравана
Мишонка, всички болести да ви напускат вече! Еееее. много ви стана на вас! Ама как така 3 месеца ще тъпчат детето с лекарства бе.  Вземи и друго мнение. Толкова ли е сериозно положението?
 Мила в албума е чаровница ..любопитката ми тя. Hug Път за дамите Wink
А за тръшкането , май всички го правят. Велин ТРОПА с крак, когато нещо не го огрее...аз обаче се правя, че не забелязвам Rolling Eyes
Хайде да използваме и последните хубави дни.
за колажчето не съм намаляла снимки. Джидже, казвай да намаляме ли?

# 68
Честит първи рожден ден на Али, Иван и на днешната ни рожденичка Йоанка!!! Бъдете здрави, весели , засмени и безкрайно щастливи дечица!!!

Мишонка, снимките от хелоина са много забавни , а и Мила  с тази рокличка Burberry е много чаровна. Heart Eyes С возенето на Румбата в колата нямам проблем когато сме само двамата, но виж има ли отзад при него друг човек различен от мама е просто истерия. Mr. Green

За тръшкането- явно са на такава вълна всичките.  Thinking

Добра, Дани, поздравления за  тортите- срахотни са! Hug
Нина, и Преславчо ще проходи , няма да му се размине Mr. Green
МимозаShocked Shocked Shocked как успяхте да махнете памперса??? Казвай тайната и аз съм любопитна. Thinking

Р.S. За снимката в албумчето, аз лично не съм я намаляла.

# 69
  • София
Честит рожден ден на последното ни октомврийче Йоана!
Нека бъде много здрава, все така красива и усмихната,
а за мама, тати и бати Калоян - само прекрасни емоции с нея!

Честит рожден ден на патерици на Али! Много здраве, късмет и лудорри!

# 70

На всички, които съм пропуснала желая да са все така чаровни, палави, игриви, здравички и много щастливи...

Ние сме с хрема вече втора седмица. Много упорито нещо. На всичкото отгоре и моят нос протече, та се чудя кой по-напред да бърша.
От вчера падна гадна мъгла в града и съм в лека депресия. Не става за много дълго време навън, както бяхме свикнали. Май ще трябва да свикваме с таз мисъл.
Но всяко зло, за добро. Ще ви чета и пиша по-редовно.

Ето малко снимчици и от нас http://bg.fotoalbum.eu/jazznia

И накрая да не забравя: Нека ви е СЛЪНЧЕВО, ЦВЕТНО и НЕЖНО.....

# 71
Привет на всички Hug

на малката Йо. Да е жива, здрава, много щастливи детски дни. Да радва мама и тати.

За тръшкането - ние пък не правим така, нямаме такива изяви (и дано да нямаме де newsm78 Praynig)

За памперсите после ще пиша, че ме зоват да ядем Laughing

# 72
Здрастиииии

Честит Рожден ден на Йо. Да е жива и здрава, пожелавам и безгрижно детство!

За клуба нямам претенции абе имам ама са си мой проблем  Mr. GreenИмаше една тема за клубчета във Варна, ще се опитам да я изровя. Там може да намерим нещо по-подходящо.
Венера е права, тоя теракот за непроходили деца не ми се чини добра идея. Ама пък то май само мойто не ходи, та  Joy

Пък махането на памперсите ми се вижда недостижимо поне до следващото лято  Tired
Боян гърнето го използва само за игра. Нито веднъж не е свършил нещо там. Ама и аз съм го слагала много малко пъти, щото той докато седне и става веднага.

И Боян нито върви, нито говори. И като го  гледам няма никакви изгледи нещо от тези неща да се случи скоро  Crossing Arms

На мен ми е тъпо, че времето се разваля. Въпреки че му беше време вече де  Rolling Eyes

# 73
Здрасти пак Wink  ! За срещата във Варна
Ходих да взимам баткото от уч-ще и на връщане минах през  детското заведение, което споменах.Само че съм се объркала с далматинците. То било "1001 приказки"  Laughing
 Ето сайта: http://www.1001-story.com/gallery.php
На мен ми хареса. Не е кой знае какво, но за мен е ОК. Говорих с шефа за оферти. Нямат някакви специални куверти, свободна консумация е .Каквото ви душа иска. Разгледах и цените -нормални са. За рожден ден обаче се плаща такса  20 лв.  Заведението е с ламинат , има и постелка. Вижда се на снимките./сега като се загледах виждам, че има и снимки от преди ремонта на заведението/
Хайде изказвайте  мнения и давайте предложения. Wink

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 14:37 от _venera

# 74
Честит рожден ден на Йо!
Много игри, много здраве и много подаръци!

тъй тъй, пишете, тъй ви се пада  Mr. Green
mimoza, как съм пропуснала за памперса  Shocked Ай стига бе! Я, я, обаждай как стана номера  Party
за снимките в албумчето - не ги намаляйте, щото и аз незнам колко малки ще са  Laughing
venera, това клубче определено изглежда много по добре от Арлекин   Party Имам питанки обаче...къде ще играят малчовците? Ще може ли да се осигури място, където да са само те или поне деца на такава възраст? Защото както виждам местата за игра са общи и по големите няма да ги пазят?  Rolling Eyes Другият ми въпрос е: има ли маси, намиращи се точно до мястото, където дребните ще играят? ... за да ги вардим все пак... Ако искаш утре да дойда до там и да ги говорим тези неща с персонала... newsm78 Хем и да се видим  Simple Smile

Аз пък съм се хвърлила в чудо с този ЕОН. Все плащаме суми дето месец с месец нямат нищо общо. И нарочно започнах само на нощна да пускам пералня, съдомиялна и бойлер и на последната сметка дневната 6 пъти повече от нощната  #Crazy Пък извинете, ама септември печки не сме пускали  Crossing Arms А ще ги видя какви цени ще ми пишат зимата, при все, че ще сме на твърдо гориво  Whistling Отделно от туй комшиите ни нямат за нищо поради факта, че сме наематели и ние ключ за електромерите нямаме! Оплаках се и аз  Mr. Green

От сега се чудя като стане яко студено с какво ще го забавлявам дребен в нас...В София сте по МОЛ-овете, ама нашите са доста далеч от  нас и това няма да е вариант  Confused

Общи условия

Активация на акаунт