Добре, че понякога имат странични работи, та да ми падне някой час
Честит рожден ден на Йо! 
Добра, страхотна торта. Как успявате? Аз един омлет не мога да забъркам. Добре, че мъжът ми си хапва в обедната почивка и вечер диетично - салатка.
Тристе, а твойта торта кога ще покажеш? Гризе ме едно любопитство, откакто разказа приключенията си в кухнята
Мишонка, гадна работа това с лекарствата. Пожелавам ви бързо да оздравеете. А защо пък 3 месеца?
Вярката, аз Калин мажех с Калгел, иам ефект, ама краткотраен. В началото много бързо му изникнаха 8 зъба, сега вече втори месец нито един. Сигурно са на периоди

Калин днес си идва. Ще си стои две седмици у дома. Купон!
За тръшкането - не се тръшка, обаче пищи. Пронизително и продължително ако се опиташ да му вземеш нещо. На всичкото отгоре е голям инат. Не стига, че почти нищо не казва и не иска да научи - зайчета, мечета и т.н, за песнички да не говорим, ами ако го питаш нещо, той нарочно стиска устни и само мучи. Ако нищо не го питаш сам носи книжката и показва, ама как да направя демонстрация какво умно дете имам

Във вторник ще го водя да му слагат ваксина. Нали на годинка и един месец се слага, те минаха почти два, дано не е фатално
Любимите му играчки са - чукове, летви, пръчки, дървета и всякаква дървения, пластмасови бутилки пълни с вода, които разнася нагоре-надолу, чекмеджетата на нощните шкафчета, които вади и мъкне из цялата къща, холната маса на баба си, с която затиска вратата, да не може човек да влезе, вратите на стаите, които тряска и блъска.... Изобщо всичко, което тежи поне два пъти колкото него и издава звук при удар. най-много обича да вдига тежко
С баща му се смеем, че ще стане щангист
Ама поне олимпийски
И да ме пита някой защо му купуваме детси играчки - плюшени мечета, гумени топки, камиончета? Ми той не ги и поглежда. Купихме му кола да се вози, той само я обръща с колелетата нагоре и се чуди как да ги откачи. В събота хванал коритото си, и го влачи, и го мъкне. Ама нали е по-голямо от него - пада, ту на пода, ту в него. Но не се отказва. Замъкна го на терасата, доволен трясна вратата и се запъти към нощните шкафчета
Абе, момчета, кво да ги правиш.Единственото с което си играе, е една музикална играчка. Пуска си я, има любима мелодия и си денси. Ама бързо му омръзва и изчезва да руши къщата. Баба му слабее яко покрай него

Аз не пиша, пък като почна, нямам спиране.
Измислихте ли дата за Коледно парти?
Изчезвам да доизчистя, макар че сутринта преди лекции
и малко
сега остава
в 17.30 съм на лекции, на връщане
........... Аба, организиран човек съм аз, няма що

Тъй ни се пада я...и заради другите дето не се вясват пишем
После пак ще дзакна
Ще пиша по-късно или утре ,че нещо са ме налегнали куп домашни задължения 

оф.....
Ама на лято живот и здраве лятно парти ще заформим.Айде ,изчезвам ,че ми се спи.Пак не можах да спя,голяма жега беше снощи.
,тъй ,че Добра ,който ти е казал нещо по-различно ,не разбира 

голям кеф било да не те сабудят в 7
с тая гнусна мъгла до обяд за разходки има само 2-3 часа
Иначе и моя господин нещо се сополивише ония ден ама вчера нищо му нямаше - поне не му течеше носа
от няколко дни го слага на главата си като шапка, само изчаква да се обърна и го е нахлупил
Сега остава и да е читава за изследване, та да не ми се налага втори път това упражнение. Е много ми е трудно да стана с нея и вместо да пийна кафенце да вися до гърнето