С торта черпят всички ОКТОМВРИйчета добрички!

• 15 095
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Ей, Меги, добре че ни се скара, че то нашето на нищо не прилича.  Embarassed Аз ви прочитам редовно, ама все не ми остава време да напиша. То пък и какво да кажа - Калин е при майка ми, аз пътувам като луда, ходя на лекции, почти не ми остава време за нищо. Те пък и едни напъвачи преподавателите ooooh! Добре, че понякога имат странични работи, та да ми падне някой час

Tada    Честит рожден ден на Йо!  Tada

Добра, страхотна торта. Как успявате? Аз един омлет не мога да забъркам. Добре, че мъжът ми си хапва в обедната почивка и вечер диетично - салатка.
Тристе, а твойта торта кога ще покажеш? Гризе ме едно любопитство, откакто разказа приключенията си в кухнята
Мишонка, гадна работа това с лекарствата. Пожелавам ви бързо да оздравеете. А защо пък 3 месеца?
Вярката, аз Калин мажех с Калгел, иам ефект, ама краткотраен. В началото много бързо му изникнаха 8 зъба, сега вече втори месец нито един. Сигурно са на периоди newsm78

Калин днес си идва. Ще си стои две седмици у дома. Купон!
За тръшкането - не се тръшка, обаче пищи. Пронизително и продължително ако се опиташ да му вземеш нещо. На всичкото отгоре е голям инат. Не стига, че почти нищо не казва и не иска да научи - зайчета, мечета и т.н, за песнички да не говорим, ами ако го питаш нещо, той нарочно стиска устни и само мучи. Ако нищо не го питаш сам носи книжката и показва, ама как да направя демонстрация какво умно дете имам Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Във вторник ще го водя да му слагат ваксина. Нали на годинка и един месец се слага, те минаха почти два, дано не е фатално
Любимите му играчки са - чукове, летви, пръчки, дървета и всякаква дървения, пластмасови бутилки пълни с вода, които разнася нагоре-надолу, чекмеджетата на нощните шкафчета, които вади и мъкне из цялата къща, холната маса на баба си, с която затиска вратата, да не може човек да влезе, вратите на стаите, които тряска и блъска.... Изобщо всичко, което тежи поне два пъти колкото него и издава звук при удар. най-много обича да вдига тежко #Crazy С баща му се смеем, че ще стане щангист  hahaha Ама поне олимпийски  hahaha  И да ме пита някой защо му купуваме детси играчки - плюшени мечета, гумени топки, камиончета? Ми той не ги и поглежда. Купихме му кола да се вози, той само я обръща с колелетата нагоре и се чуди как да ги откачи. В събота хванал коритото си, и го влачи, и го мъкне. Ама нали е по-голямо от него - пада, ту на пода, ту в него. Но не се отказва. Замъкна го на терасата, доволен трясна вратата и се запъти към нощните шкафчета  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Абе, момчета, кво да ги правиш.
Единственото с което си играе, е една музикална играчка. Пуска си я, има любима мелодия и си денси. Ама бързо му омръзва и изчезва да руши къщата. Баба му слабее яко покрай него   newsm77
Аз не пиша, пък като почна, нямам спиране.

Измислихте ли дата за Коледно парти?

Изчезвам да доизчистя, макар че сутринта преди лекции  newsm79 и малко  clean clean сега остава wash в 17.30 съм на лекции, на връщане  newsm71........... Аба, организиран човек съм аз, няма що hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 16:05 от rozenshon

# 76
 newsm67 newsm67 newsm67 Честит рожден ден на малката Йо! Да е здрава, весела и палава!   newsm59

Ох, Розеншон много ме разсмя с вашите истории. Голям палавник бил този Калин. Аз още удържам фронта с рушенето на къщата, защото я държа за ръка и не и давам да ходи сама. Но и така успява да събори това онова, непредвидено оставено на ниско.
Ще ни побелеят главите  Crazy

# 77
Айде пак дзак Wink Тъй ни се пада я...и заради другите дето не се вясват пишем Laughing
Сега се замислям...колко ли варненски мами сме newsm78 Меги, тука ли си или в Софето?
Дидже, аз мисля, че ако платим тези 20 лв.заведението си е само за нас.
Ама знам ли? Утре ще питаме, че аз днес съвсем набързо. Заведението не е голямо и е малко забутано в една уличка. Днес на обяд като ходих нямаше никой.Така че едва ли ще има много деца особено през седмицата.
Масите са точно до пързалакта и къщичката. Има и отделен кът с коли и разни конструктори. Абе не се задълбочих , ама утре ще направим оглед с теб. Дано само желаещи да има, че май само с теб и Коки си правим сметки  Rolling Eyes
Ако сме малко можем да отидем просто като клиенти, без да плащаме тези 20 лв.
Да ме извиняват мамите дето не са от Варна, че използвам "ефира" , ама така всеки може да се включи.
Джидже , утре кога ще направим свръзката?Аз до обяд съм без малко дете.
 Галеее, ехооо...добре ли сте? Много те занимава мъжо ей Laughing
Айде, че ще мятам един омлет  chefПосле пак ще дзакна Wink

# 78
венерка, ами тъй, като не си влизаш в скайпа  Crossing Arms

# 79
Вярката само да споделя, че разбирам болката ти. С Влади в прекия и буквалния смисъл сме избудували и преболедували всяко зъбче... Много мъчителен, болезнен за него и продължителен процес беше това зъбоникнене - от 6 месеца до  гтодини... Беше някакъв кошмар..  #Crazy #Crazy Сега в малко по-лека форма се развива прозеса със зъбоникненето при Мария. Съчувствам ти и да ти кажа, че на Влади венците сме му ги мазали с всякаки известни мазила за облекчаване на болката, давала съм му всякакви хомеопатични и други болкоуспокояващи лекарства включително и мазане на венци с течен Аналгин, мазали сме венците с ракия, вино, водка, мастика и ром  Mr. Green... Но.. ефекта е краткотраен и... толкоз.. Голям зор беше... ooooh!  ooooh!Но всичко приключи... след две години.... така че спокойствие му е майката

# 80
  • София
Здравейте момичета!
Благодаря ви за милите пожелания!  bouquet  cook Wine Glass Ще пиша по-късно или утре ,че нещо са ме налегнали куп домашни задължения  Wink

# 81
  • София

Честит рожден ден на Йо!!! Да е здрава, весела и щастлива!!!

Мишонка, що три имесеца хапове  Shocked ужас. Стискам палци бързо да се  оправя детето Praynig
Тристия, дано бързо откриете  кардрийдъра, за да видим Катеринкината тортичка  Party
Джазния, голям е сладурко синът ти  Heart Eyes
Розеншон, направо ме разби  hahaha Представих си как Калин с и влачи коритото  Joy Joy Joy
Ники снощи се събуди в 2.30  Tired оф.....
 Hug

# 82
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНКА!!!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА!!!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИК И МНОООГО ПОДАРЪЦИ.
Hug

Днес Мила ако знаете как се опита да влезе в един магазин през стъклената врата,аз умрях да се хиля,хората ме гледаха като ,че ли съм луда.Ми аз видях ,че Мила се запъти натам,ама не видях опасасност и я оставих,защото друг път обикновено се залепя на витрината и си зяпа там.Обаче този път явно витрината беше много чиста и Мила не видя,че е врата.Засилена отива към вратата и бууум челото във вратата и хоп на дупе.Аз не реагирах шумно,даже взех да се смея,тя заплака ,ама нищо й няма де.Ама имаше бая хора дето ме изгледаха странно,че се смея,ми кво да правя да се тюхкам ли,не знам вие как реагирате в такива моменти,но аз май съм станала по-хладнокръвна ли,свикнала ли съм,не знам,ама не викам от уплаха или ужас.Майка ми например ме стряскаше всеки пет минути дето се вика,ох,въх,мале и т.н.Забелязвам,че ако извикам уплашена Мила почва да реве,ако се смея или й говоря спокойно или реве много малко,ако се е ударила силно или хич не реве.

За хаповете на баткото дето ще ги пие 3 месеца,нямам обяснение.Май ще звънна на педката да ми обясни.Но му ги изписа,защото Мишо вече наколко пъти вечер,май спи с отворена уста и по някое време се задавя.Та май са за отпушване на дихателните пътища,нещо такова разбрах.Защото едните хапчета се пият само по един път на ден и то точнопреди лягане.

Розеншон-
голям палавник Калинчо.Ах,как се хилих тука с коритото и колата.Да го нацелуваш от нас. Heart Eyes

Тристе-браво на вас,честито ви нова къща,само любоФ и усмивки в новия дом.

Как ми се идва на коледно партии Sad Ама на лято живот и здраве лятно парти ще заформим.Айде ,изчезвам ,че ми се спи.Пак не можах да спя,голяма жега беше снощи.

# 83
  • София
 Hug на всички! Благодаря още веднъж за пожеланията!
Та вчера не сме празнували ,аз бях на работа до към 6 така ,че никакво време нямах ,отложихме го за събота или неделя ,още не сме решили newsm78.
Ние тези дни бяхме малко болни ,почна се изведнъж -сополи и вечерта температура . Слава богу Т беше само една вечер . Интересно ,че носът не й се запушваше през нощта  newsm78 и сополите са й бистри така и не станаха зелени newsm78. ЕЕ сега вече са малко . Днес сме на консултация ще ни мерят и ще видим какво ще каже докторката.

Цитат
малката се опитва да копира мен когато с баща и сме в Мол-а.   
Мегии ама къде ги измисляш такива Joy Joy Joy

Тръшкането е характерно и за нас,особено кагато сме навън.Вече излизаме без количка/когато сме наблизо/  и редовно иска да върви обратно на посоката ,която аз съм избрала,та тогава сяда на земята ,свлича се по-точно и не мога да я изправя -инатче голямо. За рожденния й ден й подарихме количка за кукли ,нямахме търпения и й я дадохме по-рано Embarassed вместо кукли возиме камъни hahaha

Дани,Добра поздравления зя тортите ,най-хубава е домашната торта Peace,тъй ,че Добра ,който ти е казал нещо по-различно ,не разбира  chef

Возенето ни на столче в колата на нас не ни се отдава,мачка всичко и всички отзад.

Мимоза поздравления от мен за памперсите  bouquet  ние като Станислав все навън от гърнето не вътре. Редовно ,когато свалям памперса ,става права разкрачва се и...готово ,но не в гърнето Naughty

Цитат
Та събрахме всички счупени търкала и татко му  какво направи мислите?...АРМИРА ГИ 
Джиджа hahaha Joy Joy Joy

Мишонка ,Снежанка дано бързо ви се оправят батковците  bouquet

Ясния много е сладък малкия ,като кукла Heart Eyes

Наде как сте ,каката оправи ли се?   bouquet

Рали, Венера  Hug  bouquet

Тристия и аз чакам да видя тортата Mr. Green  Heart Eyes

ЕЕЕ щях да забравя за снимката ,нещо нямам май подходяща newsm78 ,до кога е срокът Rolling Eyes

ще трябва да ставам  Hug  bouquet на всички ,които съм пропуснала . Ще пиша ,когато мога Peace

Хубав ден на всички!

# 84
Добър ден  Simple Smile
Станислав още спи  newsm68 голям кеф било да не те сабудят в 7  Shocked с писък Simple Smile Уф нещо пак ме хвана мързела. ама много тъпо времето бе #2gunfire с тая гнусна мъгла до обяд за разходки има само 2-3 часа  ooooh! леле какво ще правим през зимата просто не ми се мисли Blush Иначе и моя господин нещо се сополивише ония ден ама вчера нищо му нямаше - поне не му течеше носа Simple Smile Ония ден като го заведох на доки тя ме обяви за параноичка  Embarassed нищо му нямало зъби го мъчели  Embarassed

Искам да честитя рожденния ден на Йо (на патерици)
Да е здрава и много щастлива
И нека има едно много хубаво и веесело детство
Да слуша мама и да я радва мнооого Simple Smile

Розеншон Simple Smile Калин голям терминатор и той като Станислав Simple Smile Напиках се от смях как изкарал коритото на терасата  Joy Joy Joy нашия и той се сили бута си леглото из цялата стая Simple Smile ама коритото още не е докопал  Mr. Green

Джижде абе кви са тия екстри армирано търкало  Joy Joy Joy Станислав и той счупи две  и чак сега с третото схвана как се действа с него и че всъщност не служи за да се лапа или блъска с него по земята Simple Smile Вчера доволен обикаляше градинката търкаляйки топчето Simple Smile

мимоза издай как става чудото с премахването на памперса? И как всъщмност да го накарам да седне на пустото гърне Thinking от няколко дни го слага на главата си като шапка, само изчаква да се обърна и го е нахлупил Simple Smile
 Педставям си ако се изпишка преди това в него каква ще е картинката  Joy Joy Joy Май и ние до първи клас ще сме с памперс  ooooh! Ама от известно време сутрин като се събуди и целия е мокър от кръста до гърдите  ooooh! Дали не му е време за по-голям номер памперси ? А?

За коледното парти предлагам да се организираме овреме. Възможните дати според мен са 7-ми, 13 или я4 (т.к., 6 е Никулден) Аз мога ако искате да го организирам в кафето при нас няма да ми е никакъв проблем, но все пак ако не искате съм навита където и дае само верно да се съберем всички  Peace Идеята на Добрето за клуба в Люлин също е добра Simple Smile ХАйде вие сте Simple Smile

Станислав се събуди  Crazy
Приятен ден   bouquet

# 85
  • Банкя
Здравейте!

Честито на порастналите дечица!
Да са здрави, щастливи и винаги засмени!

MPulle Хвърли един поглед в темичката за партито за РД - там в момента обсъждаме дата между 22.11 и 29.11. Ние за там не може да се организираме още Rolling Eyes, пък за коледно изобщо не знам как ще станат нещата. Освен да ги направим 2 в 1.

Иначе за клубчета - има много хубави из София. Майка ми беше водила Марти преди седмица е в едно в Овча купел и беше много доволна, а и той. Mr. Green
За мен е важно да са безопасни за децата и от отделението за майките да има видимост към децата. Peace

Sorry, че съм толкова лаконична, но имам много работа в офиса и няма как да открадна повече време. Wink

Слънчев ден! Hug

# 86
 Hug привет от мен аз се загубих по трасето....ама чатнах 2 държавни не съм ви чела..гледам партита обсъждате... Crazy от утре се залавям да уча за следващите 2 държавни които са след по-малко от месец

при нас кой знае какво ново няма имаме 3 кучешки зъба големи...т.е ако са млечните зъби 20броя още 4-5 и ги свършваме...много зъби има това дете бе..... Embarassed не е проходил ама взе и той да се тръшка Crossing Arms ръката му е почти оздравяла...туй то отивам да пирувам, че сега се върнах от изпита..после ще намина и ще попрочета по задълбочено Outta Joint

# 87
Здравейте и от мен!
Нелкин искам специално да отправя мойте поздрави за първият РД на малката сладка Йо!на патерица  Да е весело и жизнеразостно дете и само радост да ви носят с батко и  Hug Hug Hug
добре ми е Вики вече даже ходи на училище и вдига и брат и да го носи и ще се караме даже скоро    ooooh! Благодаря ти Hug
Добра и на теб искам да честитя първата ви годинка на малката чаровница Али! И за вас най-добри пожелания!
Галенцее   bouquet Hug  bouquet и целувки за малкият морски човек от нас!
Не съм ви чела трябва да съм честна но нямам време пък и нищо ново около нас.....
Искам всички които съм пропуснала да ме прощават - не е нарочно!
И наче за парти съм съгласна и аз и относно датите също мисля че нямамч претенций  Peace
Важното е да има сбирка и да ни е весело!
Приятен и слънчев ден на всички от мен!  bouquet

# 88
Здравейте мили мами и сладки дечица  Hug

Първо искам да поздравя всички дечица, които чукнаха първата годинка!! Да са много здравички и щастливи, и да радват мама и тати с мнооого усмивки и безброй бели!!!!

Сега да се оправдая за моето дълго отсъствие, но бях на гости при мама, а там нямаше нет. Така че няма да мога да се обърна поименно към всички, поне докато не вляза малко в час.

Иначе при нас нещата са като при всички дечица - пищим, тръшкаме се, когато нещо не се случи както е решила, руши всичко, което и се изпречи по пътя  Crazy
Имаме само 4 зъба, но ходим като за световно, и не иска да чуе за количка в парка, а моя кръст вече сдава багажа.
На 1 годинка резултата от консултацията беше 9700 кг и 73 см.

Рожденният ден мина весело, на деня бяхме в къщи с бабите. А на следващия я кръстихме и отпразнувахме с приятели 2 в 1.
Ето и малко снимки:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8746096
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8746094
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8746097
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8746099
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8746103
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8746104
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8746105
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8746106
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8746107

Аз принципно съм ЗА среща, че нещо от последните такива все липсваме. Надявам се да се организираме.

Ами засега толкова, че Ева се събуди.....
  bouquet за всички

П.С. Качих снимка в албума за заглавната страничка

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 16:18 от Mexx

# 89
Честит Рожден Ден на Йо на патерички! Прекрасно детство и послушни родители!  Hug
Нелкин каква количка взехте? Че с тия малките Катеринка пада, тя нали свикнала с нейната си голямата да ходи и явно се отпуска повечко и се обръща барабар с количката  Joy
Тръшкането ние не сме го усвоили още. А дано не го усвоим изобщо  Praynig Ама едва ли  Confused
Венерка караванката баща и я измисли. Всъщност това си му е израз за по-едрички хора по принцип  Laughing Тя не че е много едра Катеринка, ама той е така, та се очаква да поеме малко ген  Laughing
Мишонка и аз като теб съм от хладнокръвните. Най-много да я плясна и по дупето, не стига че се ударила, ами и аз да ударя  Blush Ами то ми писна от рани и кръв вече. Че и спрей за деца няма в тая държава поне да пръскам и да спирам кръвотечението. В аптеките ме гледат тъпо като питам за такова нещо.  Thinking
Гале Бравос на теб, душа  Peace Давай кат си ги почнала държавните, да ги изядеш наред всичките. И на Жорето бравос, че му минава ръчичката. Цунки и на него и на теб. И поздрави на мъжо!  Hug
Мехх честито християнче и на вас!   bouquet Много сладка Ева  Hug А дано я видим на живо в скоро време  Party
Розеншон ще я покажа тортата, ама още не си намирам чарковете за прехвърляне на снимки.  Sad Кога ще успея не знам. Калинчо много сладък сред обувките. Много ме разсмя  Joy А относно играчки и игри Катеринка е същата. Само коритото не мъкне, щото отдавна сме го пенсионирали в мазето, но компенсира с гърнето  Laughing Разнася го навсякъде, бута го като количка, влачи го, даже веднъж седна на него. Може би ми е време да се хвана с тая работа с гърнето, колкото и да ми е неприятно  Thinking
В този ред на мисли да кажа, че днес за пръв път в живота успях да взема урина, при това в гърнето  Grinning Сега остава и да е читава за изследване, та да не ми се налага втори път това упражнение. Е много ми е трудно да стана с нея и вместо да пийна кафенце да вися до гърнето  Tired
Вчера изби и втория зъб, както предполагах. Сега уж няма да излизат скоро следващите (поне според педката, ама тя една познавачка...  hahaha), та ще е мирно и тихо. Не че много зор видях с тия двата, но нали ни чакат тия сложните кучешки и кътници, та аз се настройвам психически от сега  Joy
За парти аз съм ЗА когато и където решите! Общия рожден ден много го занемарихме, пък и май няма да стане като гледам. Та като ще си правим софийско парти, може да е 2 в 1. Така си мисля де, ама и две да направим, няма да е излишно  Blush И да благодаря на организаторите, че аз нали все наготово чакам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт