Махнете всякакви прегради, аз Януарче съм, прескачам сгради!

• 11 670
  • 277
  •   1
Отговори
# 270
Честито на всички именяци!

Стискам палци на болничкте да минава леко и бързо  Hug

Ноеми,  Praynig Hug

Момичета направо ви завиждам как имате време за форума, особенно тези с две деца и обебилите се наскоро Wink

Прегръдки на всички

# 271
  • София
Много благодаря за поздравленията  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Hug
Чесито и на всички други именници   bouquet
Аз принципно не го знам този ден  Embarassed, но сутринта в работата ме поздравяват, та почерпих  Mr. Green
Включвам се набързо, няма да ви черпя с картинки, че още съм на работа. След малко ще тичам да прибирам децата, че тази вечер съм на лекции  ooooh!
Ноеми стискам палци баща ти да се възстанови бързо и напълно  Praynig

# 272
Честито именници да сте много здрави и щастливи!!! smile3525

# 273
  • Русе
Честито на всички именници!

Бягам да правя салата, че чакам гости.
Наздраве  Grinning

# 274
Честит Имен Ден на всички именници и именнички! Grinning Grinning Grinning

# 275
# 276
  • София
Честит имен ден на всички именици! Да сте живи и здрави, много щастливи и спокойни! Наздраве!  bouquet

# 277
  • София, Лагера
Здравейте, момичета!
Много ви благодаря за милите думи!  Hug Hug Hug  Така имах нужда от малко надежда, и вие наистина ми я вдъхнахте!
Тате се оправя невероятно бързо. Е, никога няма да бъде същия човек, но пък очевидно е "малкия дявол". По някакво чудо вижда, а според скенера и лекарите не би трябвало. Няма краткосрочна памет, но това също е бял кахър. Да ми е жив и здрав само!

Цветке, не се ядосвай, проверявай jobs.bg редовно и все ще изскочи заек!  Wink

Ним, нямат право да те държат толкова време на работа. Според мен това са слухове, не може да бъде писмено регламентирано! Не те навивам да останеш, просто споделям. Струва си да видиш черно на бяло как стоят нещата. Ако наистина е така, кажи, аз ще се обадя в инспекция по труда (вече имам опит  Mr. Green)

Писунякът няма претенции към нищо. Не знам какво го омагьосва баба му, но човекът се държи много прилично. На моменти си мисля, че не е нормално, но пък и такива хлапета има (и майка ми е била такава). Само от време на време, като не му давам нещо, пищи и после веднага си казва на себе си "Гонооооо" (превод - грозно) и спира.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт