Последните ви постинги ме окуражиха
Понякога и с пижамата иска да ходи на ясла 
Ним, успешен старт на Симона и дано няма сериозни боледувания
Докладвай как е минало

Понякога и с пижамата иска да ходи на ясла 
Докладвай как е минало
) превод.

.
В колата на прибиране от градина го питам как е минал денят и следва порой от рядко ясни думи, които аз насърчавам с кратки, общовалидни въпроси като: и?, и ти какво направи?, ами Вани? и т.н....
И на мен ми се иска Ели да не ме гледа само умно-умно, а и да отговаря с повече от една дума, ама ще трябва да почакам.

За първи път ги оставям сами тримата, и бях много притеснена, но Рик за пореден път ми доказа,защо толкова много го обичам
Но не мога да ви опиша чувството,когато се прибрах и Ники на бегом ме посрещна на вратата, хвана с двете си малки ръчички лицето ми и ме целуна , неспирайки да вика "мамо", "мамо" а Алекс ме погледна закачливо и се обърна на другата страна/което на неговият език означава - мамо, много се радвам ,че си тук/, а тати ме чакаше с току що приготвена паста със уникален сос,и бутилка вино - ей на това му викам аз щастие

Сутринта, като й казах, че отива на ясла, се зарадва видимо и повтаряше "Цицата, Цицата", което идва да рече "Дечицата, дечицата"
Само не разбрах коя кака им пее, ама предполагам е някоя лелка. Там много й се зарадваха, тя на влизане си порева, но само за минута и през деня е била спокойна, баба й я прибра на обяд.