Махнете всякакви прегради, аз Януарче съм, прескачам сгради!

• 11 672
  • 277
  •   1
Отговори
# 225
Ноемка, пиши какво става Hug
Последните ви постинги ме окуражиха Mr. Green То не било само мойто криво - сега не иска да си събува пантофите, а навсякъде с тях да ходи ooooh! Понякога и с пижамата иска да ходи на ясла Crazy
Ним, успешен старт на Симона и дано няма сериозни боледувания Hug Hug Hug Докладвай как е минало Peace

# 226
Селма, не съм попадала на подобни обяви. Преди превеждах за една фирма, но преводите стават бавно, така че незнам дали бих се справила Rolling Eyes Rolling Eyes Здраве да е, другото ще се нареди
   Знам ,че е по-лесно  да превеждаш писменно.Така имаш време да помислиш.....Друго си е жив(или как му викат там newsm78) превод.
    Една моя позната превежда статии от руски вестици и списания.
    Но ти си знаеш към какво те влече. Peace Simple Smile

# 227
Ним, докладвай как мина, днес ли беше първият ден?
Цвета, здраве да е, ще намериш друга работа.

Аз ви чета редовно, но не винаги е удобно да пиша от работата. Сега е лудница, че ни смениха генералния директор, та свикваме с нов началник, плюс още един- на моята дирекция.
Ели след 2 седмици плътно ходене на ясла, от петък пак е със сополи, та 2-3 дни ще я погледа майка ми. Поне ще излизат на разходка, че в яслата не ги извеждат.  Close

# 228
  • Русе
Здравейтееееее  Hug
Ноеми, как е баща ти  Praynig
Нимски, как беше яслата при Симонестата  Heart Eyes
Ние с Дени сме ОК, слава Богу! Днес бяхме на госдти на племенника. Много се забавляваха двамата. С етървата се разбрахме да ги събираме всеки ден, че така по-лесно се гледат. Умът ми не стига какво ще правим цяла зима  ooooh!
А сега, моля майчетата, които вече ходят на работа и дечицата им не са на ясла да споделят как се справят със сутрешната раздяла. Аз нещо много съм се спекла, като знам, че Дени не ми дава да изляза от стаята в нейно присъствие, камо ли да изляза от къщи  Rolling Eyes
Целувам ви и ви желая хубава вечер  Heart Eyes

# 229
  • София/Варна
Аз по принцип рядко пиша, но по питането на Рали не мога да се сдържа да не споделя опит Wink.
Всяка сутрин Ого след закуска ни връчва чантите, носи ни обувките, дава бузка за целувка и започва да ни казва "Чао". Няма търпение да изрита "дъртите" (които вкарват ред и дисциплина) и да започне да тормози бавачката Wink

# 230
  • София
Кат' стана темата "кой е по, по, най", да се поФаля и аз: Шош спрята от около седмица къси изречения: Къде е баба?, Къде е деди? Бибата къде е?...  Blush В колата на прибиране от градина го питам как е минал денят и следва порой от рядко ясни думи, които аз насърчавам с кратки, общовалидни въпроси като: и?, и ти какво направи?, ами Вани? и т.н....  Mr. Green голЕм разговор пада, вЕрвайте ми!  Flutter

# 231
Ех, Ивонска, звучи много сладко.  Grinning И на мен ми се иска Ели да не ме гледа само умно-умно, а и да отговаря с повече от една дума, ама ще трябва да почакам.

# 232
  • София
Ех, Ивонска, звучи много сладко.  Grinning И на мен ми се иска Ели да не ме гледа само умно-умно, а и да отговаря с повече от една дума, ама ще трябва да почакам.

4 месеца деЦка ще ви оправят!  Mr. Green

# 233
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ноеми,моля се баща ти да се възстанови бързо и отново да се радва на крепко здраве Praynig Hug

Ив, работа е ясна - Шоши ще е "мълчалив" като майка си - да му мислят девойките,как ще ги омайва Mr. Green

В почивните дни ме нямаше,бях в Пловдив служебно, и моите мили мъже са се справили перфектно- тати готви,разхожда, сменя памперси, децата се бият на поразия, гледат детски и пият Нескуик - беше време за мъже Flutter Flutter За първи път ги  оставям сами тримата, и бях много притеснена, но Рик за пореден път ми доказа,защо толкова много го обичам Heart Eyes Flutter Flutter Heart Eyes Heart Eyes Но не мога да ви опиша чувството,когато се прибрах и Ники  на бегом ме посрещна на вратата, хвана с двете си малки ръчички лицето ми и ме целуна , неспирайки да вика "мамо", "мамо" а Алекс ме погледна закачливо и се обърна на другата страна/което на неговият език означава - мамо, много се радвам ,че си тук/, а тати ме чакаше с току що приготвена паста със уникален сос,и бутилка вино - ей на това му викам аз щастие Heart Eyes Heart Eyes

Ним, успех с яслата и много,много да сте здрави Hug

На всички ви желая здраве,усмивки и много споделени щастливи мигове Grinning

# 234
   Браво на Шош! Hug
   Алекс все още не говори.....Бъбори нон стоп на неговия си език,но при него не се чува нищо разбираемо.
   Но пък знае вече 12 букви. Grinning Различава ги навсякъде.

# 235
Ноеми моля се всичко с баща ти да е наред и той бързо да се възстанови  Praynig Praynig Praynig
Относно дрехите - Евангелина напоследък започна да предявява претенции - кое яке да облечем, кои обувки, кои точно фиби. Обикновено държи всички възможни фиби и ластици да са й на главата  Joy
Тя също познава няколко букви, а устата й не спира да мели. И то в повечето случаи разбираемо. Сега е на тема Мечо Пух. Има едно филмче -  Pooh's Heffalump movie - http://disney.go.com/disneyvideos/animatedfilms/heffalump/main.html - страшно го харесва и мисля, че вече го знае наизуст. Като й го пусна започва да разказва сега кой ще дойде, какво ще направи, какво ще си облече, кой ще се появи и т.н.
Магнолия, голямо браво на твоя мъж. Дай Боже всеки му  Hug

# 236
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Eли, дай Боже и най-вече да ми е жив и здрав дълги години Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ти как си мила Thinking Hug Hug Hug Как сте всички в къщи Hug

Ели, това филмче,трябва да се закупи ли,щото не ми тръгва автоматично Thinking  Crazy

# 237
Магнолия права си - да ти е жив и здра и дълго все така да се обичате  Hug
Добре сме, физически вече съм ок, психически - посъвзех се, нямам друг избор, заради Ева, заради мъжа ми - не мога да се предам.
За филмчето - този линк го дадох само да го видите как изглежда (ама май и това не съм направила Embarassed ), иначе в data.bg го има, сега проверих, но незнам как да дам линк към него, ако може някой, който е по-наясно как се пуска линк да даде. Филмчето е наистина сладко и си заслужава.  Peace 

# 238
  • София
Момичета, благодаря много за пожеланията за Симона.   bouquet Сутринта, като й казах, че отива на ясла, се зарадва видимо и повтаряше "Цицата, Цицата", което идва да рече "Дечицата, дечицата"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Обясни ми, че там "Кака пе" (каката пее) и "АМ-АМ", което си е ам-ам и на нашенски. Crazy Само не разбрах коя кака им пее, ама предполагам е някоя лелка. Там много й се зарадваха, тя на влизане си порева, но само за минута и през деня е била спокойна, баба й я прибра на обяд.

Цвета, успех с работата или по-точно намирането й.

Аз
също ще сменям. Мислех да трая до пролетта, но искат да ми направят работното време от 8.30 до 18.15, което за мен е твърде много при положение, че няма да ми променят заплатата, а така съвсем няма да си виждам детето. Сряда е денят хикс, когато ще се решава кой какво и по колко. Confused

# 239
Ним, браво на Симонка. Този път всичко ще е наред, сигурна съм  Hug Успех в сряда, дано стане това, което ще е най-удобно за теб.
Аз също ще си търся работа, не ми се секретарства повече, прави ми се нещо смислено. Като (ако) стане, ще споделя.

Общи условия

Активация на акаунт