Махнете всякакви прегради, аз Януарче съм, прескачам сгради!

• 11 690
  • 277
  •   1
Отговори
# 210
  • София; Дружбето
Ним Hug дано да е здравичка
Миша отново е сополива, вчера цял ден и цяла сутрин киха и незнам какво да правя. Давах хомеопатични вчера, но файда няма. Сега пак съм я натъпкала с каквото има и се надявам до довечера да е по-добре Praynig
Днес ще ходя на интервю за работа, така че стискайте палци девойки Flutter

# 211

Днес ще ходя на интервю за работа, така че стискайте палци девойки Flutter
   Стискаме!!!Дано,те оценят по достоинство,Цветке! Hug

# 212

След месец у дома, утре Симона тръгва отново на ясла. Моля се да е здрава, пък останалото е лесно.
      Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover newsm17

# 213
  • София
Шош тази сутрин (за 2-ри път) прояви претенции към обувките, които да обуе!  Tired Дано само не се сети да иска някоя рокличка....  ooooh! Мислех, че мъж се гледа по-лесно поне по отношение на дрес-код претенциите...  Tired

# 214
Ох, и ние сме с претенции към дрехи и обувки... такива комбинации си избира, че свят ми се завива! Затова дрехите ги приготвям от вечерта и я обличам в хола, за да не си вижда гардероба, че започва едно тръшкане и рев... последно си беше избрала розова пола, зелена блуза, синьо елече и ботуши  ooooh!

ПП ... пропуснах да споделя, че започна и на мен да казва какво да си облека...

# 215
  • София; Дружбето
И Миша държи да ходи с едни розовки обувки винаги и доста трудно я убеждавам да сложим нещо друго Crazy И дрехи редовно вади и рев ако облека нещо друго
Отказах работата, не знаят работното време, можело и до 8 да се седи ако има работа. Айде мерси Crossing Arms

# 216
  • София
tsveta, стискам и аз. Казвай как мина.

Ив, добре дошла в клуба  Mr. Green

# 217
Ноеми, стискам палци за баща ти! А на теб пожелавам кураж и търпение!

tsveta, ще си намериш по-добра работа. Не се ядосвай!

Успешен старт на Симонка в яслата.

Ева също има претенции за дрехи и обувки. Понякога с хиляди уговорки се съгласява да й облека и обуя, това което аз искам. А друг път реве като магаре 15-20 минути и една от двете се предава и отстъпва.  #Crazy

# 218
Ноеми,  Hug. Пожелавам на татко ти бързо възстановяване.

Ним, дано Симонка се чувства щастлива в яслата. И повече никакви болести. Naughty

Цвета, гледай си Мишата. Нали това искаше... Що ти е да почваш нова работа?  Flutter

# 219
Да похваля Алекс: вече се храни сам самичък. Само супата я разлива все още, но ще свикне и с това. Най-важното е, че с удоволствие се храни сам с любимите му кисели млекца, манджичките и т.н..

По отношение на дрехите не предявява претенции, но към обувките - положението е нетърпимо. Даже и с пантофите ме нервира. Вчера му събувам пантофките, за да му сложа другите, а тези да ги изпера и като ми се разсърди... Малеее. ooooh! Crossing Arms Ми познайте дали ги смених.  Tired Twisted Evil

Цвети, радвам се, че Ния най-после е добре. Все така да е - винаги жизнена и здравичка.  Hug

# 220

Отказах работата, не знаят работното време, можело и до 8 да се седи ако има работа. Айде мерси Crossing Arms
   Дано в скоро време да отидеш на ново интервью!
   Знаеш ли,някои жени,владеещи езици,занимават се с преводи,без да излизат от вкъщи!Пращат им текстове по електронна поща.Струва ми се,че ти би могла перфектно да се справяш с такава работа(щом и аз се замислям... newsm78 Embarassed)

# 221
Ноеми стикам алци за баща ти! Дано пораженията са минимални искоро да е на крака! Това ми е пазнато майка ми миналата година по това време получи инсултл Засегна частично зрението и перифернот зрение. Но да чукна на дърво това е минималното.
Ники проявява претенции за обувките основно. Ама аз му се връзвам които даде тях  стига да са от един чифт- те всичките са сини. При девойките е друго те са по накипрени

# 222
  • София
Ноемка, стискам палци на баща ти. Praynig Дано да не е толкова зле и бързо да се възстанови. Сила за теб и семейството. Ако мога с нещо да помогна, каквото и да е  - насреща съм.

Цвета, правилно си направила, щом от самото начало поставят такива условия...не ми се мисли за по-нататък.  ooooh!
А, за претенциите, малкия рядко предявява, по едно време имаше собствено мнение ТОЧНО какво да му облека, че ме караше и по 10 пъти на ден да го преобличам, ама му мина. За Никол няма смисъл да казвам, че там пък вече не пея в хора. Отваря гардероба, вади каквото реши и точка, няма сила на света, която да я откаже. Е, прибрала съм несезонните дрехи с цел преотвратяване на сценки. Както и дрехи за неежедневна употреба/големи също са на височкина почти 2 метра и няма достъп до тях.

# 223
  • София; Дружбето
Селма, не съм попадала на подобни обяви. Преди превеждах за една фирма, но преводите стават бавно, така че незнам дали бих се справила Rolling Eyes Rolling Eyes Здраве да е, другото ще се нареди

# 224
  Моят Алекс няма претенции към вида на дрехите,по-скоро предпочита изобщо да ги няма!Обожава да тичка гол из вкъщи.И в най-големия студ си сваля чорапките и шляпа с босите си крачета( а аз съм с по 2 чифта чорапи).
  Снощи направи нещо смешно.Хвана голямата халба за бира на таткото,седна върху нея и шепне:"пиш-пиш-пиш...."
  Добре,че все-още не пишка,когато казва така!Иначе,хубава бира щеше да осигури на баща си! beer3

Общи условия

Активация на акаунт