Отговори
# 195
Невероятна снимка

# 196
Добро утро от мен момичета!
Вчерашното ни настроение се загуби на нейде и сега мрънкаме в леглото в напразен опит пак да заспим сами без мама, демек моя милост, да го потупа по гъза.
Най-късно в 8 сме влезли да се къпем и в 8 и 30 вече спим дълбоко. До по-късно просто не мога да го задържа буден. А ми се иска, защото в 6 и 20 наааааай-късно си цънкаме за закуската.
Есенчовците ви са просто изумителни, дано и тук малко се подавръндиса времето и го метна в листата да го нащракам. Честити зъби на забанчовците и хубав ден на маманчовците!!!  bouquet
За Коледа  santa2 ще има много манджи, много украса, или поне толкова колкото успея да закупя, надявам се елхичка в саксия( да си я имаме и за внуците), подаръци играчки и най-вече липса на роднини, осооообено тип свеки  af

# 197
Привет, привет!
Awake, благодаря за снимката - аз по-късно ще кача и от мойто фото. За останалите мами да поясня:

Вчера, 5.11.2008 в Южния парк се състоя групова есенна фотосесия.
Участваха: Рада (на galia ilieva), Елица (helenblondy), Боян ( Vanyivan), Ема ( Lassi) и Ади ( прекрасната голяма госпожица на Awake)
Зад кадър е Самуил(на Awake), който за съжаление проспа теренните снимки и остави Боян сам да се оправя с компанията на младите дами.(Боби достойнозащити мъжката чест, удостои всяка от тях с внимание). Сесията премина в игри и закачки - може да си представите 4 бебета и една кака с какъв кеф се въргаляха из листата, а и майките им се заредихме с положителна енергия!

По другите теми да се изкажа  Laughing
Пера отделно, омекотител ползвам от самото начало - не купувам специален, сипвам от нашия.
ТВ напоследък гледаме рядко - опитвам се да я слагам така, че да няма пряка видимост към екрана, но това вече е мисия невъзможна.
Заспива между 21-21.30ч след ритуално къпане и пиене на мляко, спи до към 7 сутрин.
Темп у нас е към 21-22 градуса
За дървените играчки - тези, които аз гледах и съм взела 3 нещица са специално обработени - нямат остри ръбове, боите са специални, могат да се дъвчат - имат сертификати за безопасност и пр. Харесвам ги, защото подпомагат развитието на когнитивните функции на детето, на финната моторика и пр. Не харесвам стандартните, защото освен цвета нищо друго не я привлича в тях. Установих, че по-дълго се забавлява с празна бутилка от мин вода, отколкото с разни плюшени и пластмасови играчки.

Sisee Дани е прекрасен в есенните листа! А за падането - юнак без рана не може! За столчетата - има доста инфо в нета, сравнителни таблици с резултати от краш-тестове и пр. За сега няма да вземаме много скъпо, защото те са 9-18 кг, а ние сега сме 10.  По вече пари ще дам за следващия размер 18-36 кг, защото ще го ползва по - дълго време.  Аз лично май се насочих към моделите на Romer. (Рьомер - нямам немска клавиатура, пише се с умлаут)
roska_ps, чуден младеж си имаш!
Anilinda, започвайте вече да четете енциклопедията - и догодина - първокласник!

Приятен и слънчев ден на всички!

# 198
  • Разпиляна във въображението
1. Телевизора работи по цял ден, както и лаптопа. Димана се заглежда само когато сме пуснали музика, т.е. не много често.
2. Дъри да е с мен иначе започва да ме търси, вече дори с проходилката търчи след мен
3.В началото заспиваше сама, но сега малко я полюшвам в леглото и заспива
4.Между 21-23 градуса поддъраме в стаята

Алоказия
1. Имам доста дървени играчки от каката - влакче, строители, кола с фигури и други.
2.Проходилка имаме и ползвам от време на време за разнообразие или когато трябва да свърша малко работа, а тя да стои с мен.
3.Никога не съм пила противозачатъчни  и може би няма и да взимам. Да не се заричам де, но не ми се пият хапчета.

Столче за кола имаме Chico Key1 и съм много доволна. От този месец Димана сяда в него, а ние купуваме по-голям за Вики.

Есенните снимки са просто страхотни. Моделите много сладки. Сиси дано Дани е добре. Нямате ли колани на каличката? Ние нямаме и аз малко се притеснявам, като вдигна облегалката, Дима да не се килне силно напред.

Димана си поспива между 18-18.30. Към 19.30 предявява претенции към банята. Хапваме към 20 ч. кърма, заспива на цица, като я преместя тя леко се размърдва, но аз леко я залюлявам и тя продължава да спи. Не винаги е така обаче Laughing И има навика да се събужда в момента, в който изгася лампата и лягам да спя Wink

# 199
ПП
Alokazia Anilinda, кажете кога точно сте в София - с удоволствие ще се запознаем с вас и бебоците (ако сме в града по това време)

# 200
Добро утро!

Голям купон е било в София на 5-ти!Много хубава снимка!Ама вие сте ги "Пазили" вашите и сте им постлали якета Grinning при нас нямаше такъв филм,човека се отъркаля като магаре в пръста,а докато седеше седнал ринеше листата пред себе си!
Miriel количката има колани Peace Ще разкажа на две на три какво се случи...понеже на обяд спи само в количката я вкарвам в хола!Наспа се нашия,сложих го седнал както е коша смъкнат в хоризонтално положение и аз си цъкам нещо на компа,той до мен си играе,но по едно време чувам "ТУП"...обръщам се количката празна и последва един рев,писъци Rolling Eyes Той нашия се надвесил отсрани на количката и се преобърнал!На килима падна де,но бая издрънча тази глава!

Lassi , Miriel ей сега ще погледна какво предтсавляват тези модели столчета Peace
Oхооооо Ласи като каза,че за столчето няма да даваш много пари си представих съвсем друга цифра!сега го видях въпросното Romer...много е хубаво,но е 450лв WhistlingАз търся нещо до 200лв Peace

Ха,вижте какво намерих на Cam и става за деца от 9 до 36кг и цената е добра Grinning http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=2779

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 10:41 от sisee

# 201
Много сте сладки всички с тези снимчици Simple Smile
Сисе, и аси онзи ден тъй се изтърколи от спалнята, за 2 секунди, ама си порева и му мина мъжката

Иначе е по-добре, оправя се.

Цунквам ви всички!

# 202
Освен и аз да разкажа за нащо падане. Отлеглото, на глава. Последствията- цицина, синина, рев писъци, аз само рев ама пък повече от него, че и до докторката го заведох. А като учителка си мислих че по леко ще го преживея, че много пъти ми се е случвало ама на- мека Мария съм си и това си е!!! Предписа ми едно хомеопатично за мазане и наистина синьото мина за отрицателно време. Айде чао за сега!

# 203
  • Разпиляна във въображението
http://family-bg.com/prX_1335.htm

Това е нашето столче

# 204
Здравейте банда!
Пак сте изписали много и пак ще наваксвам.
Емма, много си права за Коледа, изобщо недей да изпитваш угризения за мислите си. Ние всяка година ходим при наште, но тази май те ще дойдат, да не мъчим детенце с пътя. Преди всичко вие сте си вече семейство и сте най-важни.
Сисе, страхотни снимки, винаги успяваш да ги правиш много нестандартни и интересни. И аз с каката имах такъв мерак, сега нещо правя по-рядко и като че ли все еднакви стават Crossing Arms Иначе и Кристея падна от количката миналата седмица и то на терикот. Много се изплаших като чух как тупна.
Лурдес, и ние заспиваме рано, в 19,30 я къпем, ай сме закъснели, ай е настанал рев. В 20,00 вече спи. Ставаме окончателно в 7,00. На мен ми е добре с този режим, вечер имам време за другите членове на семейството, че и те внимание искат... А сутрин успявам да сколасам.
Ние още нямаме зъбче, казваме "боц" от 1 месец, но нищо друго. Анилинда ГОЛЯМО БРАВО на Кръсти!
Температурата в стаята е около 20-21. Пера отделно, омекотител започнах отскоро да ползвам, на Семана и Силан. Вторият ми харесва повече.
Сега имам някоко въпросчета:
1. Каква вода давате на бебоците?
2. Стерилизирате ли още?
3. Как възприемате вече порасналите бебенца? Защото за мен Кристея вече е малко детенце. Не е онова бебе, което няма мнение и предпочитания. Съвсем различна е.

Айде стига толкова засега.

# 205
заравейте.Отдавна не съм писала.Искам да попитам има ли все още не захранили мами.Ние сме вече на 6м и 10 дни и не смятам още да захранвам,пък и педито е с мен PeaceТа мисълта ми е има ли и други мами като мен,защото като гледам май всички вече са захранили.Чао засега,че имам доста да чета.

# 206
Добро утро!
Днес мойто Габче Жабче стана на 7 месеца! Честито и на другите месечинковченца днес! Да са ни живи и здрави всички дечица!

Ето един поздрав от нас с Габи -   :hug:

# 207
Sisee, вярно, че Рьомер са във високата ценова категория, но нуждата определя решението! Напр ние пътуваме много на дълги разстояния, напролет ще пътуваме до Италия с колата и затова няма да правя компромис със сигурността на детето. Ще спестя от други неща, но не и от столче. Още повече, че наскоро бях свидетел как едно добро столче спаси 10 мес бебе на мои приятели при положение, че ударът беше от страната на детето и цялата задница на колата беше смачкана.
Та, всеки решава в зависимост от нуждите и възможностите си.
Сигурно сте ги видяли, но за всеки случай: (има и резултати от тестове)
това и още
Честити месечинки!

# 208
  • Добрич
Добър ден!Днес пак съм с стария комп и мога да пиша Grinning

Честито на малката голяма Габка-Жабка!
Много си я обичаме ние Heart Eyes

Много въпроси бяха,много нещо,не помня,мама Васи ни знае и ще ни прости,че не отговаряма.

Лурдес,жълтък ядем от два месеца
                       детето ми по принцип е спокойно
                       мисля скоро да почвам попарата със сирене,но идея си нямам с какво сирене Peace

Алокация,повечето мами са казали за дървените играчки-правени са с мисъл и развиват креативност,мануалност и прочие у детето Peace
                          проходилка няма да ползваме
                          пила съм хапчета,не съм им фен

Хиксита,не ползвам омекотител за бебо(по-малко миризми по-добре) и пера отделно Peace

Акварелче,ноктите режем на 2,макс 3 дни-много бързо растат ,много поразии правят ooooh!

# 209
здравейте,
искам да ви се похваля, че от вчера си имаме още 2 зъбчета и така стават вече 4.

Общи условия

Активация на акаунт