Отговори
# 300
  • Popovo
Аз за май срам също не съм ходила на преглед след раждането.

А сега искам да си похваля детето, свекъра снощи ни води на ресторант с оркестър и певица. Гого заспа в 21 часа при цялата дандания и се събуди в 23, когато си тръгвахме. Майка му успя да друсне дупе на хорото. Ей голям кеф ви казвам, много обичам народна музика и много ми се тропаше, така се накефих. Е след това седяхме с него до 2 часа през нощта, но си заслужаваше.
Сега сериозно се замислям тази певица да си я викам в къщи да го преспива, че и при тишината която му пазим, се буди и от скърцането на паркета.
Хайде лек и слънчев ден от мен.  bouquet

# 301
Добро утро момичета Simple Smile
Ние се завърнахме в гадната софия...Но пък имам кирилица! хаха Гледам някакви спорове тука..безсмислени ми се виждат. За протокола, да кажа, че Дари нито боц, нито чао, нито здрасти, абе..нищо, даже още не сяда сама, а няма и зъби...НО като направи нещо веднага ще се похваля, можете да сте сигурни. Друг е въпроса, че как да прави малкото боц, като аз си нямам идея какво е това, и съответно няма кой да я научи. Обаче, елате да ни видите как ръмжим и рушим! Много е забавно детето (вярно растат много бързо, вече ми е мъчно!)
Докато си бях на село (то не е точно село, а банкя:) ) почти си харесвах страната, днес обаче отново взеха да ми се навъртат емиграционни мисли в тиквата..
Ценителката, много е хубав този разказ, съвсем на моята честота беше..
Да ви се оплача, имам си здравословни проблеми малко. Имам първо съмнения за херния, обаче явно е начален стадий и лекарите не могат да я диагностират..Всичко почна с проклетата количка - прехвалените Маг Ингланд, която (повлияна от повсеместното им превъзнасяне) се прецаках да си купя!! Но най-тъпото е , че имам и друга количка, лека и хубава, която ми седеше на банкя, защото си бях решила, че е за лятото, за седящи бебета (мн съм тъпа май..), чак сега се светнах, че можело легналото бебе да се върше и няма опасност да падне, абе...акъл море, глава-кофа! Освен това, и аз чакам втори цикъл, за да правя цитонамазка. бях към 6-7 пъти на зъболекар, с него поне свърших. Бях и на мамолог, слава Богу-ок съм.
Искам да питам, ако някой знае: може ли херния да отшуми сама? (ако е още лекаа малка хернийка?) Че забравих да питам лекаря.
Дари, както бях казала-вода не пие. А иначе за млякото и кашата ползвам преарена, а за тая, дето не я пие, купувам девин изворна.
малкото е гладно.ставам, до после
п.с. някой прави ли дюкан?не мога да се справя с теглото си..вече не ям сладко, нито хляб, но ефект няма...та отслабнал ли е някой с дюкан( купих си книгата)

# 302
  • Бургас
Пролетна фея, много благодаря Hug
Ами аз не помня да съм попълвала нещо за Хип Embarassed,  на мен ми дадоха мострички на Нивеа и май там попълвах нещо, ама нямам много спомен ooooh! Иначе освен рекламна книжка с продуктите на Хип имаше и писмо с честитка и много пожелания за бебето Peace
Сега бягам, че Дима е с 40 градуса температура и съм луднала - ни лекарства я свалят, ни оцетени кърпи и хукваме на лекар Sad

# 303
И Калина много се кефи на Baby Einstein. Та, по този повод искам да благодаря на Hrisi-Pisi,че ни светна за тези филмчета. Hug Сега благодарение на тях,всяка сутрин имам свободни едни 20-ина минути!

Ние вчера бяхме на консултация.Сложиха й противохепатитната и за първи път детето плака толкова много,ама и сестрата се "постара" да стане така #Cussing out Тежим 7 650 (само 150гр.отгоре) и е 66 см.-изкараха я дори с 1см. по-ниска от миналия месец(пак същата тази сестра) #2gunfire

Вода пие само преварена чешмяна.

# 304
  - че се стараем да ги научим на повече неща, за да сме най-, от другите.

Аз пък клоня към това, но....кой както го разбира. Не че и мен сте ме разбрали, но както някой казваше тука който има по-различно мнение от на масата и обира калая.....ще гледам да се въздържам за напред от някои си размисли и страсти и да пиша това, което е богоугодно. Знаех си че така ще стане.
 и още щях да пиша, ама....дет се казва "айде нЕма нужда".
Емма,аз съм с теб ! Hug

# 305
  • Добрич
Добро утро!

Голди,стискам палци на бебенцето!

Дороти,радвам се да те видя Wink

Никито,навъртаме се тука няколко броя дюканеси.Аз свалих 12 кг за 50 дни Peace

Акварелче,как беше снощи?

И за всички вас newsm51

# 306
Голди, каква е тази 40-градусова температура  #Crazy Бягайте бързо на доктор и да се отчетеш после - дано бързо се правят нещата  Praynig

Мами, аз предлагам, да заместя малко учителката ни (само за днес), и да ви приканя - всички, които не са ходили на лекар след раждането - да отиват бързо!!!!!!!! Много е важно това, наистина!!!! Хайде, и чакам отчет - кой как е, цито, мито - от-до  Naughty Ще ви следя изкъсо - ей тука почнах един списък, с мамите дето си признаха, и да не ми минавате по тънката линийка.  Mr. Green

# 307
Дойде време и за Новата тема!  newsm53

Аз изчезваааааааам.....

Общи условия

Активация на акаунт