Отговори
# 255
Pinit, видях те!
Похвали се деееее! Имаш прекрасна лентичка!
Стискам палци до края!
Кога е терминът ти?

# 256
  • в илюзия
Мирка честит рожден ден Hug Hug HugДа си жива и здрава , много обичана и всичко най-най-най-хубаво

На въпросите:
1. давам само преварена чешмяна вода , Девин съм давала само 2-3 пъти
2.Пийва си водичка , може да е по 25 гр , но пие
3. Не стерелизирам вече , само новите неща и залагалките , но рядко , аз мия с четката и с бебешки сапун

# 257

Ей сега ни баннаха всички заради Мирка, ама ще се жертваме Simple Smile
А това не е нашата есенна фотосесия, това е специално за рожденничката.   bouquet

Нека бъдеш обичана, красива и най-вече свободна от всички примки на миналото и с вяра да крачиш в бъдещето!

# 258
  • Някъде на път....
Aquariel, ЧРД!
Да си здрава и обичана, жадувана, желана!
Да се радваш на живота с най-близките на сърцето ти хора!
Весел празник!

# 259
Aquariel Честит Рожден Ден  Hug Hug Hug
Да си жива и здрава, много много щастлива и много обичана  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

По въпросите:
1. Вода не пием;
2. Стерилизирам веднъж дневно биберона (то друго няма);
3. Определено бебето вече се превръща в детенце Simple Smile

За хемоглобина, момичета честно казано хемоглобин 106 или 109 хич не е нисък и не виждам причина да се изписват желязосъдържащи препарати, но си зависи от педиатъра.

За една мама с наддадени 160 грама, чудесно си е наддало детето за тоз период, въобще не е малко Simple Smile Има бебета които точно на таз възраст свалят, а не наддават Thinking

Понеже пак ги гледам двамата ми е малко разсеяно  Confused Каката пак се тръшна и я спрях окончателно от градина. На Алекс в момента му пробива първото зъбче, венеца се е разцепил но още не се е показало отгоре  Crazy

Купихме и билетите за самолета, на 19 януари излитаме от София, а на 20 януари в 20:20 кацаме в Мелбърн, пак много повтарящи се числа дано ни е на късмет Simple Smile

А иначе се сетих как когато Мая беше на 3-4 месеца, седнали под едно дърво, тя в количката зяпа листата на едно дърво, а аз обяснявам за дървовидната структура Simple Smile Не че съм очаквала да ме разбере де, ама пуста му инженерна мисъл  Crazy Какво ли си са мислили за мен съседите по пейка  Crazy

Хайде цунки че голямата е на гърнето, да й бърша дупето  Hug

# 260
Добро утро!

Първо да честитя на рожденничката:

Честит празник, Мирка! Пожелавам ти звездно щастие и безброй красиви мигове с твоето семейство!    bouquet

ВаняМ, много си права за кошарката - наистина ни е плитка. Чудим се сега какво да направим, защото през деня мога да го наглеждам, но нощно време той се буди да яде и се изправя на мига. Та ще видим какво ще измислим, ако трябва ще го слагам да спи в кошарата за игра Simple Smile

# 261
  • София
Lassi, Ritka, благодаря за изказаните мнения.  Hug Разбира се, че не се обиждам, но се чудя на кое да вярвам - на научното обяснение на Ласси или на листовката на Малтофер-а  (която все пак е одобрена от МЗ) newsm78

Понеже и моята мисъл е инженерна (демек не разбирам ни от химия, ни от стойности на хемоглобина), няма да споря, а само ще цитирам листовката :

Желязото в Малтофер капки, е под формата на железен III хидроксиполималтозен комплекс, където единичните частици са внедрени в карбохидратен полимер ( полималтоза). Това предотвратява дразнещото действие на желязото върху гастроинтестиналния тракт. Тази протекция предотвратява взаимодействията между желязото и храната и осигурява бионаличността на желязото.
........
Малтофер капки трябва да се приема по време или непосредствено след хранене.
........
Малтофер капки може да се смесва с плодови или зеленчукови сокове или с млякото на кърмачето. Лекото оцветяване не повлиява вкусът и ефикасността.

# 262
  • Бургас
Ваня, ние сме с хемоглобин 108. Понеже винаги търся и второ мнение, занесох резултатите и при другия си педиатър /дето ходя на частно/ и той потвърди, че Дима е с анемия и също назначи малтофер. И двамата лекари, обаче ме предупредиха, че трябва да го давам поне на половин-един час от храненията Rolling Eyes Просто споделям инфото от тях Rolling Eyes
Акварел, честит рожден ден  bouquet
Емма, гледай от веселата страна на нещата. Аз често се забавлявам как се стремим да направим от бебетата висшисти на 6 месеца /в това число и себе си визирам, защото сестра ми често оприличава неуспешните ми опити да накарам Дима да дава здрасти или да посочва с поглед на дресировка на кученце и ме контрира с "дай, лельо, лапичка" Mr. Green/ Всъщност, аз като продукт на свръх амбициозни родители, гледам да се въздържам от някои неща Wink Честно казано, четейки доста тук , бях започнала да се тревожа, че Дима изостава, но дадох и на майка ми да прочете /тя е педагог и както казах много много много амбициозна/ и беше на мнение, че е абсурдно да я насилвам за доста от действията, които коментираме и ще започне да ги извършва сама, когато е готова за това. Не пиша, за да създавам дразги, просто споделям мнението на човек, чойто е по- на ти от мен с детското развитие Peace

# 263
  • София
Сори за чат-а, ама....

Goldie, по колко капки Малтофер даваш на Дима?

# 264
  • Бургас
Сори за чат-а, ама....

Goldie, по колко капки Малтофер даваш на Дима?
3 пъти по 5 капки Peace

# 265
Честити рожден ден на Мирка - бъди здрава и обичана жена, много любяща и щастлива майка!!!!

Ема, ние те обичаме такава, каквато си Hug

По въпроса за спора искам само да кажа, че Боби вече казва изречението, цитирам дословно : "Мои приятели, вие сте прекрасни, много ви се радвам и съм щастлив с вас" - това е в превод от бебешки, звучи като БРРРРРЪЪЪЪМ,  от устата му излизат много плюнки, които хвърчат минимум на 50 см разстояние. А, сега да видим, кой е по-по-най  Mr. Green

# 266
Здравейте!
Мирка да си жива и здрава и много обичана!
Пете това което сподели с нас едва не ме разплака! Hug

Кажете ми моля ви от коя страна на задната седалка трябва да се монтира стола на Дани?Тия от Хиполенд вчера ми пльоснаха стола в един черен чувал и айде...добре,че на касата си изпросих книжката с инструкциите за употреба!Много мразя неучтиви и некомпетентни продавачи Crossing Arms
И още нещо...от 10-тина дни съм със зачервено и възпалено гърло,едната ми сливица е огромна!Пия чайове,търкам я с мед и сода,смуча Стрепсилс,но не се оправям...не мога да преглъщам,да се прозявам,много е неприятно!Кажете с какво да се оправя?

# 267
Момичета благодаря на всички ви за страхотните пожелания, цветя, картинки, снимки (Асито  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes) и песнички(Дидсън знаеш какво да ми пуснеш ей  Heart Eyes)! Накарахте ме да се почувствам наистина много много специална днес! Много ви обичам! Two Hearts txtloves Two Hearts

Янче мисля че  е период някакъв, или зъбки ама все пак питай някое педи, казвам някое, щото твойто кой знае какви глупости пак ще ти наговори. А за поста, написах го импулсивно и точно това което мислих беше, но после реших да го изтрия, защото си мисля че някои би ме упрекнал в лицемерие  и аз незнам вече  newsm78 #CrazyPeace Знам само че занапред ще съм доста въздържана от към фукане на Габа и от към снимков материал и клипчета.както и да е не ми се пише вече за това  Hug Дръж ни в течение за Миленка  Hug

Сис отиди на лекар, щом не ти минава толкоз време е добре да те видят. Не се мъчи като изчакваш  Hug Честито ви столче! И при нас в Хиполенд-а са много зле продавачките, поне този в Люлин  Peace

Чао за сега!  Hug

# 268
МИЛА АКВАРИЕЛ (МИРКА), Hug Hug Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!
Да си жива и здрава, много усмихната и щастлива млада мама, много любов и щастие в семейството, много прекрасни мигове за цялото семейство!!!
newsm68 newsm68 newsm68

# 269
  • Добрич
Akварелче,честит ти прекрасен празник!Пожелавам ти много любов,много усмивки и голямо семейство!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт