Отговори
# 270
Здравейте мамита!  bouquet
Лассинка какво да направя мила-имам си паранои и това е! То е заради болното краче,върху което после падна и закачалката! #Crazy  Пък и гънките не и съвпадат,но разбрах поне,че луксацията е вродена и щом сме били на ортопед на 3 м,не може да имаме! Пък и с мойта тежка бременност проблемът с мойта параноя се корени отдавна Sick! Ама аз го казах в смисъл,че си тормозя детето по друга причина , а не за да е по-по-най! Heart Eyes
Акварелче,въобще не съм го изтълкувала кото лицемерие,а даже напротив-наистина се насълзих! Хич няма да си триеш подобни постове Hug И продължавай да си фукаш момиченцето,както и аз правя,както и всички тук според мен Peace
Сводка за неяденето на Милена-днес пак отказа и аз реших да послушам мама Ласси и я ставям само на мляко 2-3 дни! Пък дано подейства,че ми омръзна вече! На никого не пожелавам злоядо дете-ужасно мъчение е! А пък ние хем сме злояди,хем дебели hahaha
И след спора забелязах,че няколко човека взеха да пишат на Емма,че я обичат и тн! Това не значи,че не я обичаме! Емма,на мен лично се ми много симпатична и ти чета постовете с интерес Hug
И един въпрос-понеже от вчера се подвизаваме с проходилка-искам да купя обувки за прохождане-има ли други,освен на Колев и Колев,че на външен вид хич не ми харесват?  bouquet

# 271
 Aquariel, Честит Рожден Ден!
Желая ти от сърце: любов, добри приятели, пари и още много, много рождени дни!
  bdbaloni

sisee, забелязах, че си намерила шапка, тип ушанка за Дани. Много е хубава. За възпалено гърло мога да ти препоръчам БИОПАРОКС. И аз бях по абсолютно същия начин и за два дни с Биопарокс-а и Стрепсилс в комбинация се оправих.
 Peace И не на последно място честито ви столче. Мисля, че се слагат от страната на шофьора, но не съм сигурна. Ако някой знае нека да ти бъде в по-голяма помощ.

azvasi, питаше за пералня. Ние имаме Samsung, но честно казано не съм много доволна от нея. Ниски са й оборотите и не ми изпира така добре дрехите, както аз искам. То зависи и от модела, де. Нашата е SWF 4003E. Та.... НЕ си взимай такава. И аз искам нова,  Confused но имаме други дупки за запълване... Rolling Eyes

Lassi, аз ще издам Pinit.  Mr. Green Тя е при мартенките 2009  Wink  Whistling  Дано не се сърди..  Hug

# 272

искам да купя обувки за прохождане- bouquet:

Всъщност най добре е детето да прохожда босо! За тоя сезон - терлици, чорапки и т.н. Ако се взимат обувки - възможно по меки !

# 273
  • Разпиляна във въображението
Здравейте.

По повод на столчетата за кола. Честито Сиси със здраве да го ползвате.

Тови вид столчета http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4127 не смятам, че са подходящи за толкова малки деца. Седалката не се регулира и детето ще трябва да седи на дупето си по време на целия път. Ако реши да заспи ще бъде в седяща поза, а това не е удобно.

# 274
  • Варна
Относно нашите есенни снимки, вижте на какви прекрасни такива попаднах в един руски сайт. СТрахотни са направо.

http://gallery.materinstvo.ru/index.php?s=bf7cb5241a3bbbcfb34081 … view&conid=64

# 275
  • Пловдив
Aquariel, Честит Рожден Ден! Аз съм малко скарана с картинките, но от сърце ти желая здраве, късмет, любов и Габа да расте усмихнато и здравичко детенце!
Страхотни са ви есенните фотосесии на всички!
Кой беше питал за пералня  newsm78 Нашата е Уърлпул-6то чувство. Взехме я за миналата НГ, че беше на промоция-6 години гаранция. Еми страшно съм доволна, абсолютно попадение. Сега пак са на същата промоция, така че...
За споровете ... как да кажа...май като онези оплаквания с мъжете  newsm53 проблемът е с първото дете. Да ви кажа аз хич не бързам моето гардже да проявява двигателните си умения по 2 егоистични причини:
1. Ако вземе да мести краците ще ми се счупи гърба от сега, та колкото по-късно, толкова по-добре, щото и без това не може изцяло да се избегне.
2. Някак си не бързам да расте...искам да ми е по-дъблго бебнце. Тоооолкова бързо растат! Някак си докато се усетиш и....чак ми е мъчно. Хем съм постоянно с тях, все имам чувството, че изтървам моменти.
ще вземе да порасне и това, че ще трябва да се напъвам за трето  smile3506
Сисе, честито столче, със здраве да си го куландрисвате smile3521 Столчето по принцип се слага на задната седалка по диагонал от шофьора, за да може който кара да вижда детето в огледалото. Ако няма air bag може и на предната, аз като съм сама в колата предпочитам така, че или се килва, или се давичка...и да ми е по-близо биби на пъхам.
ritka, аз не разбрах защо заминавате?
ВаняМ, нашият хемоглобин е 106, не са ни изписали железа. Не че нещо разбирам от медицина, ама по скоро бих приела обяснението на ласси  Peace

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 16:48 от jul

# 276

# 277
Ние няколко дни нямахме ток и ще продължаваме да нямаме Sad така че се изнасяме временно у нашите.

Гледам пак се е заформило скандалче Naughty Аз се радвам на постиженията на Ава и затова ви ги споделям. Чувствата са ми най-чисти и добри. Радвам се и на постиженията на всички останали дечица Hug Още повече, че като чуя, че някой е научил детенцето си на нещо се сещам и аз да почна да я уча. Например, Съни като каза, че са научили Сашко на боц и аз почнах да показвам на Ава, а то взе, че стана  Peace Hug Не знам дали попадам в категорията на амбициозните майки, но ми става малко тъпо тук да срещам такова отношение. Особено за това, че ми е интересно да се занимавам с детето си и да си играя с него. Чудя се ако спрем да си говорим за това какво правят бебоците ни, за това как ги храним и тн за какво ще остане да си бъбрим?... прах за пране, пюрета и готвене?!?!  ooooh! Така че, хора, стига се втелявахте - айде да се радваме на бебоците и ноу мор драма! Naughty Peace

Исейн, на въпросите ти:
- вода не давам още
- не стерилизирам отдавна. Само помпата, но почти не ми се налага да я ползвам
- Ава с всеки изминал ден е все по-жива и с характер. Имам усещането, че всичко разбира, хитра е, дяволита, истински бандит Heart Eyes Не е вече бебето дето само спи и мълчи.... ех, колко бързо отмина Grinning

Морковите ли запичаха? Щото мойта щерка днес за 1ви път имаше твърдо и смръдливо ако ooooh! ooooh!

Акварел, честит рожден ден Hug Желая ти да запазиш идилията около себе си и да си винаги усмихната и позитивна, особено към Васко и Габи! Heart Eyes

ценителката, що реши, че не липсваш? На мен ми липсваше... Wink Hug

# 278
Само хубави моменти с най-прекрасното и лъчезарно момиченце и неговия татко Heart Eyes

# 279
здравейте.днес пак не се спряхме у нас-но така ще е докато си дойдем,че и после.решихме да си вземем контейнер с багажите и е доста тичане и опаковане да пристигне сейв у дома.стига с тия скандалчета вече,че стана банално Hug

# 280
ЧРД, Aquariel!
Да си жива и здрава, да се радваш на детски смях, да бъдеш винаги обградена от любовта на мъжа ти и да се чувстваш обичана и желана съпруга и майка.

За една мама с наддадени 160 грама, чудесно си е наддало детето за тоз период, въобще не е малко Simple Smile Има бебета които точно на таз възраст свалят, а не наддават Thinking

Това беше за мен, нали? Благодаря ти, наистина ми стана по-добре от думите ти.  Hug

Сисе, ще падна от смях, ей! Преди малко се прибрахме от цял ден скитане по магазините. Купихме столче, но аз побързах да вляза във форума да видя твоето столче (а и другите предложения, ако има такива). И като видях вашето столче направо паднах. Защото я виж нашето:

Joy  Joy  Joy

Дани и Поли пак са с еднакви придобивки (или почти). Вашето какъв цвят беше?

А, да. И аз исках друг модел, но накрая взехме това...

# 281
Aquariel честит рожден ден! Да си жива и здрава, щастлива, влюбена, обичана, обичаща, вярваща, доволна, доверчива, искрена, нежна, бременна, вярна, добра, лоша, истинска, бъди всичко, което си пожелаеш!!!!!  bouquet
Да се включа по една две темички и аз- за столчето знам, че мястото зад шофьора е най-безопасни и за това се слагат там. travel
Наистина е хубаво детето да прохожда босо, но тъй като сезона е такъв няма как а терличките се пързалят съм си взела нещо като чорпапче с гумени пъпчици. Някакви световно неизвестни китайски са. 4470
Вода доколкото пием и преварена и Девин, стерилизирам през ден през два, а Калоян си е да нас бебИтУ все още нищо че си проявява характер и всичко останало. cold newsm53 Между другото мерси на мамите, които вчера го поздравиха по случай седмата ни месечинка, аз май забравих и сега много се срамувам, но просто все не знам коя дата сме и съм пропуснала че е 6-ти, срамота за мен! newsm11
По този повод да ви попитам- като бебче Калоянче и да прахосмуча в стаята не се събуждаше, а сега спи доста по-леко. При вас промениха ли се нещата? smile3506
За отговорите ми на въпроса с пералнята мерси, дано случим на добра! Praynig
Лека нощ от нас! Peace

# 282
Jul, ама много си права за първото и второто дете Simple Smile И затова някак си тези спорове ми се виждат малко смешни, надявам се да не ми се сърдите  Laughing Ама  щото с първото съм ги водила преди 3 години тук в тоз форум  Mr. Green Та на второто хич не му се връзвам и ми е много мило че е още бебче че и аз за трето ще трябва да се напъвам, че после и за четвърто  Whistling

За Австралия, емигрираме, ами нещо не ми се вижда средата в България добра за отглеждане на деца  Sick Морално, физически и психически. Там финансово ще бъдем по-зле, ще започнем от нулата. Тук продаваме всичко, най-вече новия дом. Зарязвам отлична кариера, която най-вероятно там няма да постигна, но ми омръзна три годишната ми дъщеря вместо да играе да задава въпроси неподходящи за възрастта й, например "Мамо а защо тези коли са паркирани на тротоари, хайде да ги накажем. А ние откъде ще минем ?". Е повярвайте ми след такъв въпрос и един компромис цялото възпитание да учиш детето да не ходи по улицата отива по дяволите  Crossing Arms Ами не знам дали ще ме разберете, ама по-добре не мога да го обясня ooooh!

# 283
  • Варна
привет от мен, аз напоследък само чета и нещо нямам настроение да пиша, но не мога да подмина

Честит рожден ден, Мирка! Бъди винаги усмихната, обичана и щастлива с любимите си хора!  newsm51

по въпроса за хваленето с постиженията на децата - наистина забелязвам, че това го правят най-вече мамите с първи деца. Не искам да ме разбирате погрешно  Hug , и аз съм била така с Ели, всичко ми беше "ново", учудващо, смайващо и неповторимо. Не, че не се радвам на развитието на Ники и Невена, но някак си амбициите ми се изсипаха върху Ели горката и за другите не остана.  И да ви кажа, така е май по-добре. Сега с Невена въобще не бързам, знам, че ще почне да се изправя, ще проходи, ще почне да се катери когато й дойде времето, знам, че ще проговори рано или късно, ще се научи да брои, да чете и прочие. Но и никак не се сърдя и засягам, когато други майки споделят за техните бебета, защото съм била и в тяхната позиция.  Hug

Само за сравнение - с Ели, както казах бях много амбициозна, да не казвам кога проходи и проговори това дете, че да не помислите, че се хваля, рано я научих да чете, да смята и прочие. С Ники бях почти в другата крайност, нищо почти не съм го карала да прави, освен ако не видя, че той проявява интерес. И какво - проходи сам почти на същата възраст, сам се научи да чете, че и по-рано от сестра си, с математиката е къде къде по-напред (хоп май пак се хваля, ама то е само за сравнението Embarassed), ми просто няма как гените да не се проявят рано или късно

А, и Емма ти къде се слагаш се твойто хвалене "Сумо яде моркови, че и ушите му плющят".  Ми сега да се засегнат ли майките на злоядите дечица? А?

И моля да ме извините, но не виждам кой знае какъв смисъл в това "учене" да прави "боц" и тем подобни - кое му е развиващото в случая?

airin555 и аз още не съм почнала захранването

Абе моята Невена, дето е само на кърма, ли е с най-високия хемоглобин тук - 117? Да няма някаква грешка в изследванията  newsm78

# 284
по въпроса за хваленето с постиженията на децата - наистина забелязвам, че това го правят най-вече мамите с първи деца. Не искам да ме разбирате погрешно  Hug , и аз съм била така с Ели, всичко ми беше "ново", учудващо, смайващо и неповторимо. Не, че не се радвам на развитието на Ники и Невена, но някак си амбициите ми се изсипаха върху Ели горката и за другите не остана.  И да ви кажа, така е май по-добре. Сега с Невена въобще не бързам, знам, че ще почне да се изправя, ще проходи, ще почне да се катери когато й дойде времето, знам, че ще проговори рано или късно, ще се научи да брои, да чете и прочие. Но и никак не се сърдя и засягам, когато други майки споделят за техните бебета, защото съм била и в тяхната позиция.  Hug

Наистина е така, давам го по-лежерно, наслаждавам се на всеки моменти дори ми е мъчно, че пораства, не бързам за това. В тази връзка беше предния ми ? за това как усещате бебоците?
И Емма не е цитирала никое име, че да се засягате лично и да възникват женски скандалчета. Просто изказа мнение.
Честит рожден ден, Акварел! Да си все така лъчезарна, обичаща и обичана жена и майка!

Общи условия

Активация на акаунт