Отговори
# 210
Здравейте бе мами,
 ЧЕСТИТО НА ГАБРИЕЛА, САШКО (къде си бе Съни?) И КАЛОЯН!!!

Аз ФлАзЯм само да спомена, че Самуил яде, повтарям ЯДЕ!!!, а за тези, които не са разбрали-потретвам яяяяддддееее моркови!!! Такова чудо не бях очаквала, щях да почина!!! Че си и отваряше устата с нетърпение трътльото му с трътльо! Малко взе да ми олеква.
 И друго искам да напиша, защото така го чувствам. Въпреки, че мисля че на някои от вас няма да им хареса, но нали тука всички си споделяме-та и аз. Предварително да кажа, че не искам да обидя НИКОЙ! Просто напоследък малко ми намирисва на....нещо като съревнование м/у децата....вярно е, че всяка майка се радва, че нейното дете прави това или онова, ама някак си......абе не знам как да го обясня, някои май се стараят малко повече от нормалното. Поне аз така го чувствам.

# 211
  • Добрич
Емааа,браво на Сумо!!!!!А дано ти е ящно детето,че моето е толкова злоядо....нямам думи.Няма нещо,което да харесва,има такива които ги плюе по-малко Whistling

# 212
Емма може и аз да съм сред тези някой, но само да ти кажа че това е съвсем нормално! Това съревнование винаги ще го има, то ни е заложено като майки. И аз като си хваля Габата, ми става хубаво, щото си е мойто и си ми е най, както и на всяка една от нас. И когато някоя друга пък си нахвали детенцето, пак ми става хубаво, щото знам че за нея това е най-голямата радост. Аз поне така го разбирам, може ида греша. Но искам да ти кажа че когато и да съм си хвалила чавето, никога не съм искала някой да се чувства гадно заради това.Ако е така извинете ме   bouquet

Честито прояждане, дано да е все така от сега нататък  Heart Eyes Mr. Green. Кога ли ще дойде и за нас този ден  ooooh! Whistling Thinking

# 213
не ми е и изляза линийката  Sad

# 214
  • Разпиляна във въображението
1. Каква вода даваме? - не давам вода все още
2. Стерилизирате ли още? - не съм ползвала шишета
3. Как възприемате вече порасналите бебенца?  - Димана е дете. Има характер, харесвя някой неща повече от други, има настроения и т.н. Не мога да я възприема и като бебе, защото с нейните почти 11 кг. си е доста голямо "бебе".

Захранвам от 5 дни вече и сме леко запечени Sad

# 215
  • София
Виждам, че обсъждате столчетата за кола, ние сме избрали Рекаро, и то е 450 лв, но тъй като и ние доста пътуваме, смятам че сигурността на детето е от първостепенно значение. Peace

Всички есенни модели са много готини!!

Марти още няма зъбчета, не пълзи и не прави опити за изправяне, но пък нон стоп се върти като пумпал, а най- голямото му постижение е да пляска с ръчички (след доста голямо старание от страна на баба му)  Wink Боц категорично не възприема. Хапва зеленчукови и плодови пюрета, но все още няма пълно заместено хранене и основната ни манджа е кърма.

Вода пие почти всеки ден, от два месеца му давам розов Девин.
Пак от 2 месеца не стерилизирам.
Иска ми се да остане по-дълго така мъничък, но с всеки изминал ден от бебе се превръща в малко човече, откриващо света.

# 216
Ей дали пък тоя път ще успея да си напиша поста  newsm78 Много пишете бе ,много въпроси ,много отговори,много нещо.
 такааааа.....
 дървени играчки нямаме,освен дето вика Верчо кухненските ни работи,който много я радват и играчките за големи,това пластмасови чаши и шишета,пликчета и торбички,дистанционни и телефони,лъжички и панички,абе ей с такива неща по се забавляваме ние.Ама се замислих да се поразтърся щом казвате.
 Проходилка имаме-"куча марка"  animal037 ама е на аванта от комшииката,щом върши работа ,значи е ок.
противозачатични(прозвуча ми като противоотрова) не съм пила и не мисля да пия за сега.Ама Джул я кажи какви са тия твойте ,че ми е интересно.
  ТВ-то го пускаме евентуално вечер да видим аджаба кво става извън вкъщи. Но не ни е кой знае колко интересен,някой път го зяпа ,някой път не,абе нали знаете че забраненото е по-искано ,така че ако и се гледа да гледа ,колко ще гледа детето я ?-минута -две.
 Когато е сама-няма такова положение братче,трябва да съм около нея,като сиамски близнаци сме sling където съм аз там е и тя и само да смея да се скрия running,малиииии ще срутим блока mamma.
Пера заедно всички дрехи,нейните ги пускам с по -светли наши с Персил Сензитив,ползвам омекотител,БИнго ..нещо си ,бал с едно бебе отпред,много хубаво мирише и наистина омекотява дрехите.
 Температурата в къщи си се поддържа за сега сама,в рамките на 18-22 градуса или повече.
 Ноктите ги режа всяка седмица,горе-долу в един ден,Това на ръцете,на краката и растът по-бавно затова по-рядко.Но доколкото знам колкото по често режем ноктите олкова по-бързо почват да растът.
Вода давам Розов Девин.
Не стерилирирам от 2 месеца някъде.
Как я възприемам-като голямооото ми момиче.
 Та тъй да се изкажа и за Емма- браво на тоз Сумо бе ,ше почне той да яде,ама майка му и тя за моя санаториум със специалните ризи. Аз пък не мисля че се съревноваваме с бебоците си,всяко дете си е индивидуално и се развива по различен начин.Аз например какво извличам от всички ваши споделяния,дет се вика крада идеи,ето например сега се учим да правим разни работи,чао -мао и те такива.Не че поемаме нещо ,ама пробваме,като и дойде музата ша ги направи.Бяхме започнали и да приказваме малко(ба- ма - да-) и сега сме само на А-.Та отплеснах се в смисъл можем по скоро да обменяме идеи отколкото да се съревноваваме или поне аз така го приемам,ма.ка му дали някой ще ме разбере.и аз също се радвам на всички постижения на Бебетата ни и Калина много им се радва като и ги пусна,даже скоро се смя тук с Ава и Габка.
 Ох да взема да изчезна от тоя компютър найнакрая, че ше ме пратят барабар с него у санаториума.

# 217
Диде бе, кога тръгва превОза за твоя санаториум? Че да си опаковам туй онуй...или те от там дават к'от си трябва?
 Byni, напиши два реда бе жена, не сме толкоз страшни, ама сме пък любопитни за теб и твоето дете!

# 218
Емч Joy чакай да питам дали има свободни стаи че викат голяма навалица станало напоследък у тез заведения,и не се тревожи те там та къпят,гащи ти слагат,от тия модерните кат на Сумо,дето само обуваш и  хвърляш после,ама не се знае кога е после....
 Аз за Ваня М щях да питам,къде отиде тая жена,изчезна като старите пари.
 Айде ще ме извинявате за спамчето

# 219
  • Пловдив
didimora, Ясмин са. Пила съм разни видове, но тези са единствените, от които нямам никакви оплаквания  Peace

# 220
Сисе, столчето на нашия Васко е "КАМ", даже е по евтино - ето линк: http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_42_126&products_id=3320 от 9 до 36 кг. Доволни сме. Но детето трябва да е малко по-голямко за този вид, защото се държи с коланите на автомобила отзад.
Мисля да прехвърля малката там, като започне да седи стабилно, а на Васко да купим само седалка.
Вода давам Розов Девин.
Не стерилизирам вече. С Васко стерилизирах почти до втората годинка, ама сега нещо съм решила да я свиквам от по-рано с микробите. Peace
Честити цели 7 месеца на Габи! Да е много здравичка и щастлива!!!

# 221
  • Добрич
Аз видях,че съм пропуснала да отговоря на някои въпроси:-вода-само розов Девин
                                                                                                :-все още стерилизирам
                                                                                                :Борко за мен си е винаги на мама хубавото момче-малко или голямо Simple Smile

Аз нещо не схванах-за какъв санаториум се блъскате бе хора GrinningА вземете ме и мен да ви правя простотии и да се веселим.Ама как се намъкнах в групата Blush

Освен Ваня и Галиво нещо липсва Thinking...и Ценителката...

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 19:53 от naana

# 222
  • София
Днес бяхме на ДК: та тежим 8200 и сме дълги 72 см. Захранваме се успешно за сега с тиква и към нея картоф, брокол, важното е тиква да има, тогава яде Crazy. Но... това захранване ни върна коликите  Shocked, то за това пъшкало таласъмчето през 40 мин нощем

# 223
Момичета, хемоглобина на Лилито е 106  newsm78 Rolling Eyes Нисък ли е според вас?

# 224
  • Бургас
Момичета, хемоглобина на Лилито е 106  newsm78 Rolling Eyes Нисък ли е според вас?
Да, трябва да е над 111 Peace Не ви ли изписаха желязо newsm78

Общи условия

Активация на акаунт