Време за екшън или форумски номинации 2008г.

• 16 358
  • 430
  •   1
Отговори
# 150
  • До хладилника, който обичам
И някой спомена за по-специфичните категории - трябва да бъдат поставени за номиниране в съответните подфоруми, за да има наистина заслужаващи участници, а не случайно набедени и подкрепени по симпатии.  Rolling Eyes
Чудна идея...
Вече сме виждали как обединението на отчета прави силата. Мога само да те уверя, че това, кой форум е най-многоброен, не означава най-справедлива победа. Така че, гласуванет само в клюкарника (по симпатии, ако щеш), е не по-малко справедлив начин за избор.

# 151
  • При хората, които обичам
Златен черпак си е категория за готварския подфорум.

# 152
Златен черпак си е категория за готварския подфорум.
Златния черпак не го ли дадохме на Сопрано?

Ако сериозно - въпреки това мисля, че гласуването трябва да е тук. Там да се пусне тема за гласуването, може би, но всички гласувания да са тук. Както и за КМ номинациите (как се водеше там категорията за най-не-знам-си-каква-форумка, дето всяка година по това време има драма кой за кого гласува и кой пИчели накрая). Защото в КМ примерно постоянно текат някакви конкурси  за грим, за прически, за щуротии всякакви,...

# 153
  • Варна
Бу, не четеш. Crossing Arms

Казах номинирането, а не гласуването.  Laughing

И някой спомена за по-специфичните категории - трябва да бъдат поставени за номиниране в съответните подфоруми, за да има наистина заслужаващи участници, а не случайно набедени и подкрепени по симпатии.  Rolling Eyes

# 154
И аз мисля, че гласуването трябва да си остане в Клюкарника. Все пак, наистина не става въпрос за раздаване на Нобелови награди. Ясни ли са вече всички категории, какво се добави, какво ще отпадне.

# 155
Бу, не четеш. Crossing Arms
Казах номинирането, а не гласуването.  Laughing
Тогава да. Но то освен за черпак друго за номиниране по подфоруми няма. Отказвам номинациите за "Златно огледало" примерно да се правят в КМ, защото определено не смятам, че само там е мястото на хубавите жени (пази Боже Laughing )

# 156
Отказвам номинациите за "Златно огледало" примерно да се правят в КМ, защото определено не смятам, че само там е мястото на хубавите жени (пази Боже Laughing )
За там може "Златен екстеншън" - за най-поддържаната  Grinning

# 157
За там може "Златен екстеншън" - за най-поддържаната  Grinning
Охохохо, чудна идея е това Joy
Въпреки че аз не в този смисъл разбирам номинацията... но ти ми знаеш мнението по въпроса дали "поддържана" по нормалните критерии означава да живееш в салона Mr. Green

# 158
 Може и "Златна картечница" за най-много изхарчени пари и съответно похвали в нови продибивки от всякакво естество.

# 159
Вижте, предлагам да се разноминираме из другите форуми, то се е видяло, че Клюкарнишките номинации и лица са ни писнали вече  Laughing КМ, Д и С - благодат...

# 160
  • Варна
Може и "Златна картечница" за най-много изхарчени пари и съответно похвали в нови продибивки от всякакво естество.

Бе направо "Златния Фосил"  Laughing

# 161
  • Варна
...Но то освен за черпак друго за номиниране по подфоруми няма. Отказвам номинациите за "Златно огледало" примерно да се правят в КМ, защото определено не смятам, че само там е мястото на хубавите жени (пази Боже Laughing )

Ами в Хоби?
Нали имаше мис Едисон и мис Пикасо. Тогава бяха посочени имена, които не бях и чувала, а много кадърни момичета въобще не бяха упоменати по простата причина, че не пишат в клюкарника.

Иначе призовете си отидоха където трябваше. Wink

За Черпака аз лично не мога да оценявам, защото не смея да вляза в готварския. Mr. Green

# 162
Чудесни идеи Grinning
"Златна картечница" - за най-скоростно пазаруваща съфорумка (която си го признава публично - така, слава Богу, мен освен Флор няма кой да ме номинира, нито да ме гласува Mr. Green)

"Златен екстеншън" - за съфорумка, която видимо отделя най-много време и усилия да се отдалечи максимално от вида, който природата й е дала Grinning

# 163
  • При хората, които обичам
Е, то и аз не влизам в КМ, но съм достатъчно честна да не гласувам.
Минутка за реклама

# 164
  • София
Чудесни идеи Grinning
"Златна картечница" - за най-скоростно пазаруваща съфорумка (която си го признава публично - така, слава Богу, мен освен Флор няма кой да ме номинира, нито да ме гласува Mr. Green)

"Златен екстеншън" - за съфорумка, която видимо отделя най-много време и усилия да се отдалечи максимално от вида, който природата й е дала Grinning

Тия са много точни - право в десетката. Но не са ли повече с аромат на малинки?

Общи условия

Активация на акаунт