Време за екшън или форумски номинации 2008г.

• 16 380
  • 430
  •   1
Отговори
# 105
И понеже форумът има много нови попълнения, нека номинирани бъдат "новите лица", на тях хем ще им е интересно, хем ще бъде забавно. Иначе още миналата година взе да става скучно с едни и същи номинирани от 4 години насам  Tired

И да напомня, че както миналата година, така и тази (и за в бъдще) не желая да бъда номинирана в която и да е категория (че имаше години, в които бях във всяка категория, като на олимпийския принцип- важно е участието  Laughing )

Нека ако има категории, да бъдат същите както преди. Или поне аз нямам нови предложения за тази година  Peace

# 106
  • Paradise
Има ли някакви шансове категорията "Мис пламтящи чаршафи" да отпадне?

Как, аджеба, да разберем колко е страстна въпросната потребителка, че да гласуваме за нея?

# 107
И понеже форумът има много нови попълнения, нека номинирани бъдат "новите лица", на тях хем ще им е интересно, хем ще бъде забавно. Иначе още миналата година взе да става скучно с едни и същи номинирани от 4 години насам  Tired

Сигурно е така, но... Кой новак, примерно, би номинирала за Златното перо?
Аз лично не се сещам за подходяща кандидатура, която би надминала Краставицата или Василиса, например...  newsm78
То не става само с мерак, иска и акъл. По-точно - талант.  Mr. Green

Как, аджеба, да разберем колко е страстна въпросната потребителка, че да гласуваме за нея?

Брой коя е пускала най-много теми на сексуална тематика и готово.  Laughing

# 108

Аз имам идея. Сульо, Пульо, Атанас и аз, можем да преслушаме кандидатките. Как ви звучи?

# 109
И да напомня, че както миналата година, така и тази (и за в бъдще) не желая да бъда номинирана в която и да е категория  Peace

То не е концерт по желание.
Да те хвърлим в малинака не е необходимо нито желанието ти, нито съгласието ти.

Тц, по скоро белег за недоклатеност, нишан за смачкани чаршафи, нежели за пламтящи.
Сопрано е предложил решение, аз го подкрепям.

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 21:03 от Вълкът с дълъг ник

# 110

По това, което пише. Макар всички да сме чували поговорката, че куче, което лае, не хапе  Laughing

П.С. Била съм номинирана и в тази категория и аз не знам защо  Thinking Може би идеята е как те възприемат хората и дали от постингите ти лъха страст..знам ли  Laughing

Аз лично не се сещам за подходяща кандидатура, която би надминала Краставицата или Василиса, например...  newsm78
То не става само с мерак, иска и акъл. По-точно - талант.  Mr. Green

Како Сийке, има и новаци, на които им отива перото(например ТинаХрис)..То ако се номинират едни и същи, не е ли предизвестена победата тогава?! Или спечелилият миналата година няма да се номинира, та вторият най-после да има шанс да се добере до първото място? (говоря по принцип, не специално за тази категория)

# 111
Видях Буба и се сетих за категория "Да напомня за себе си (но и за чаршафа), все пак"

# 112
И да напомня, че както миналата година, така и тази (и за в бъдще) не желая да бъда номинирана в която и да е категория  Peace

То не е концерт по желание.
Да те хвърлим в малинака не е необходимо нито желанието ти, нито съгласието ти.

Всъщност не е така. Никой няма право да ме номинира в каквото и да било, ако аз река да не е така. Миналата година имаше объркали се, лично им благодарих на ЛС за номинацията, но ги помолих да отменят номинацията си. Ако не, има и модератори  Wink

Пък и малинака са други номинаци  Laughing

# 113
Видях Буба и се сетих за категория "Да напомня за себе си (но и за чаршафа), все пак"

И аз те обичам

# 114
Хич не се сещам обаче за новак, който да бъде номиран в категорията ''Форумски плейбой''. Grinning

# 115
Кои са тези потребители? Не ги откривам с търсачката на форума  Rolling Eyes

# 116
Хич не се сещам обаче за новак, който да бъде номиран в категорията ''Форумски плейбой''. Grinning

Има, има!  Grinning

# 117
Тина Хрис новак?  newsm78
А, стига бе!  Laughing

Аз все пак считам, че конкуренцията трябва да е истинска. Ако на някой са му писнали едни и същи победители, да се стегне и да работи по въпроса.
Ама през цялата година, а не да изпълзи в последния момент незнайно от коя отчетна с претенциите си.  Rolling Eyes

# 118
  • под дъгата
Предубедена си, Как`Сийке  Wink По мои наблюдения има, не е като хич да няма.

В този ред на мисли не е зле да има категория, нещо от сорта на Тиха вода, ама дълбока, точно защото има потребители с ненатрапливо присъствие, но доста интересни и стоплящи сърцето. Нямам претенции за наименованието, ако на някой хрумне по-добро.

# 119
Тина Хрис новак?  newsm78
А, стига бе!  Laughing

Ами сравнение с краставицата  Wink

П.С. под новак нямам предвид регистриран тази година

Общи условия

Активация на акаунт