Време за екшън или форумски номинации 2008г.

• 16 361
  • 430
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Има ли някакви шансове категорията "Мис пламтящи чаршафи" да отпадне?

Как, аджеба, да разберем колко е страстна въпросната потребителка, че да гласуваме за нея?

Аз имам идея. Сульо, Пульо, Атанас и аз, можем да преслушаме кандидатките. Как ви звучи?

Joy Joy Joy

# 122

За трима се сещам, но на никой от тях не мога да му спомена името. Ако случайно се озоват в номинациите, обаче с удовлствие ще гласувам. Има много даровити (за да не кажа надарени  Mr. Green ) плейбойовци  Laughing

# 123
Не разбирам логиката за игнорване на спечелилите миналата година. Тва е тъпо, мноо ясно.
Не разбирам и абдикацията, комбинирана с вълнение и много идеи.

Аз лично, от сега заявявам, че бих желал да бъда номиниран във всички категории, включая Златният черпак, понеже ми е важно.

# 124
на никой от тях не мога да му спомена името
Има много даровити (за да не кажа надарени

Толкова са надарени, че не можеш
да се сетиш за имената им. Ами, ок.

# 125
  • Paradise
Сопрано, hahaha

Майтапът настрана, но наистина тази категория за пламтящите чаршафи е глупава. И както каза някой вече, куче, което лае, не хапе Wink

"И сам воинът е воин" е категория от малините, но с положителен характер.
Може да се премести тук.

# 126
на никой от тях не мога да му спомена името
Има много даровити (за да не кажа надарени

Толкова са надарени, че не можеш
да се сетиш за имената им. Ами, ок.

Хаха, точно така  Joy

Лиске, ти също трябва да си аут от номинациите, освен ако не искаш да си повториш миналогодишната победа   Laughing

# 127

Майтапът настрана, но наистина тази категория за пламтящите чаршафи е глупава. И както каза някой вече, куче, което лае, не хапе Wink

Е, именно, де.  Mr. Green
Ти нали не си мислела, че това е положителна категория?  Shocked

# 128
Лисицата  се е поочовечила тази година, нема да я огрее..

# 129

Е, именно, де.  Mr. Green
Ти нали не си мислела, че това е положителна категория?  Shocked

А форумският плейбой каква е?   Mr. Green

# 130
Лисицата  се е поочовечила тази година, нема да я огрее..

Аз мисля, че има шанс и тази година, затова не трябва да участва.  Laughing Изобщо който е бил номиниран в дадена категория НЕ тряба да участва повече. Щото както казах вече, по тая логика рано или късно на всеки ще му дойде ред за победа  Joy

# 131
Бубе, кажи си за коя номинация се пОтиш толкоз и да не спамим повече темата, а?  Peace

# 132
Бубе, кажи си за коя номинация се пОтиш толкоз и да не спамим повече темата, а?  Peace

Е, що ще спамим, бе?... Нали идеята на тази точно тема е да се обсъдят предстоящите номинации  Thinking Аз зор за нищо нямам. Нито искам да номинирам някого кокретно. Обикновено винаги страня от тия "конкурси" Нито номинирам, нито искам да участвам. Единственият ми принос миналата година беше предложението ми за категория "форумски плейбой" и толкоз.

како Сийке, а твоят зор какъв е? Или не може да обсъждам?

Честно казано не можеш да не се съгласиш, че съм права за перото, което обсъдихме по-горе. Тъпо и скучно е едни и същи да се номинират и да печелят..Но като се замисля ако това ви влече, ок  Wink  Laughing

# 133
  • Paradise
Сийке, срам не срам, така си мислех, че е положителна Embarassed
Няма да казвам какви мисли са ми минавали в тази връзка Laughing

След като е отрицателна, то да се премести в малините, предлагам.

# 134
Обикновено винаги страня от тия "конкурси" Нито номинирам, нито искам да участвам.

Интересно ми е, как това по-горе кореспондира с 17/11.
17/11 е съотношението на постовете ти, спрямо всички останали, откакто си започнала да пишеш в темата.
11 твои и 17 на всички, от общо 28.

Общи условия

Активация на акаунт