Време за екшън или форумски номинации 2008г.

• 16 357
  • 430
  •   1
Отговори
# 135

како Сийке, а твоят зор какъв е? Или не може да обсъждам?

О, аз зор нямам (нито претенции). Забавлявам се просто.  Laughing
И се радвам на завръщането на позабравени съфорумци, които кой знае къде се изгубиха...  Hug

# 136
Обикновено винаги страня от тия "конкурси" Нито номинирам, нито искам да участвам.

Интересно ми е, как това по-горе кореспондира с 17/11.
17/11 е съотношението на постовете ти, спрямо всички останали, откакто си започнала да пишеш в темата.

Но гласувам  Wink Когато, разбира се има за какво да се гласува. Ти какво се пънеш, пък? Пак ти се става форумски плейбой, ли? Хареса ти, а?  Mr. Green

Нека някой да ми каже, обаче кога съм номинирала някого..никога  Wink

# 137
Е, хубава работа. Нали "малините" бяха за майтап, да се весели народа? Сега какво излиза? Че били с цел да се покажат... ъъъ..отрицателните потребители. Това предварително да го обясните и да го болдвате за неразбралите, а и за тези, които вечно им се ще да се "забавляват", пускайки кръвчица на някой "новак".

Струва ми се, че "Златно перо" моментално може да се присъди на ЕлиСТ и на Селтакис, които, поне аз не знам, да са надминати до момента в Клюкарника.

Освен това, също като Пипинс смятам "Пламтящите чаршафи" за безсмислена категория и отново насочвам вниманието ви към формулировката "Златна слива" - отявлен недоеб. Подесетвам се - имам номинантка. Ако се одобри категорията ще я споделя. Mr. Green

# 138
Лиске, ти също трябва да си аут от номинациите

Ето още едно потвърждение, че до
българския казан няма дявол. Бубо,
едноличното ти решение не ме касае.
Пък.

# 139
  • Paradise
Това, че малините са с отрицателен характер, не означава, поне за мен, че въпросният потребител, номиниран в някоя категория на малините, е отрицателен потребител.

За пламтящите чаршафи си казах мнението.
Мнозинството като реши, ще ги има. Глас форумски, глас Божи! Wink

# 140
Именно де! Трябва да се изясни: е ли или не е отрицателен потребителят номиниран в "малините". Simple Smile

Освен това за пръв път съм съгласна с Кейси и употребата на "златния член". Mr. Green

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 22:19 от Мишона

# 141
това ако не се лъжа са третите форумски номинации и за трети път темата се развива по един и същи начин  Laughing

# 142
  • Sofia
Моля, изяснете си тук еднозначно критериите и категориите.
После си се номинирайте и си давайте самоотводи на воля.
Съветът ми е да разделите тематично положителните номинации от "малинките", както и да си излъчите "направител-организатор" на мероприятието. Инак ефектът се губи и темата заприличва на "Кой, кого харесва или дразни".
Личните си предпочитания и фаворити, ще имате възможност да посочите впоследствие, а личните си отношения, ще замоля да не хвърляте тук върху вентилатора, а да уточнявате по алтернативни канали.
Благодаря предварително!

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 23:16 от Tatti

# 143
Смятам, че категориите са ясни вече. Биби, ако желае да се заеме отново с броенето? Миналата година се справи чудесно.

# 144
В този ред на мисли не е зле да има категория, нещо от сорта на Тиха вода, ама дълбока, точно защото има потребители с ненатрапливо присъствие, но доста интересни и стоплящи сърцето. Нямам претенции за наименованието, ако на някой хрумне по-добро.

Много добра идея! Само заглавието... малко е двузначно като че ли  Rolling Eyes

# 145
Това за новаците просто не е вярно. миналата година като абсолютен новак
спечелих нещо златно, че и без малко да стана златен плейбой.

Много добра идея! Само заглавието... малко е двузначно като че ли  Rolling Eyes
Предлагам Тихата стъпка. За ненатрапващо се, но силно и стилно присъствие.

# 146
Смятам, че категориите са ясни вече. Биби, ако желае да се заеме отново с броенето? Миналата година се справи чудесно.

Oще е рано. Много по-назад писах, че е колегиално да се даде възможност за предложения за категории от хора, които нямат компютър у дома. Събитието се развива в събота и неделя и те остават игнорирани.
Оставете темата още два дни поне.
Надявам се, Биби, да си ме прочела още вчера Simple Smile

# 147
Предлагам много старите кучета да не участват в номинациите. Такива, които две години подред са все там (за по- стари номинации не помня, остарях)  Mr. Green
Не че съм ревнива или развивам пенсионерски синдром, но наистина не се сещам за новак, който да може да бъде номиниран за каквото и да било  Simple Smile

# 148
  • До хладилника, който обичам
Предлагам много старите кучета да не участват в номинациите. Такива, които две години подред са все там (за по- стари номинации не помня, остарях)  Mr. Green
Не че съм ревнива или развивам пенсионерски синдром, но наистина не се сещам за новак, който да може да бъде номиниран за каквото и да било  Simple Smile
Не ставай смешна. Толкова малини могат да отнесат... Mr. Green

Иначе и аз не смятам, че веднъж пИчелили не трявба да участват повече (но това го казах вече). Както някой отбеляза справедливо - който иска, да се напне и да ги стигне, де... Да си новак не е извинение - виждали сме не един новак, който да блесва за броени дни, независимо в каква светлина.

# 149
  • Варна
Миналата година не схванах голяма част от веселбата в номинациите, сега ви навестявам по-често и взех да загрявам, но си мисля че можете и много по-добре да се представите в избора на категориите.  Thinking
Примерно много ми хареса предложението на Вълка - "Закукала кукувица".

И някой спомена за по-специфичните категории - трябва да бъдат поставени за номиниране в съответните подфоруми, за да има наистина заслужаващи участници, а не случайно набедени и подкрепени по симпатии.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт