Време за екшън или форумски номинации 2008г.

• 16 352
  • 430
  •   1
Отговори
# 180
Смятам, че всеки има право да се откаже от номинация в Годишните Форумски Номинации, както беше миналата година. Иначе не е демократично. Това е мнението ми.

За "малините" скоро разбрах, че откази не се приемали.

# 181
  • До хладилника, който обичам
Подкрепям Калин@.

# 182
А цялостен принос и останалите положителни номинации и те ли са малина?

Ако ще са малини да само малини, положителните не ги правете.

# 183
Аз не подкрепям Анджи. Като не иска човек да го номинират, да си замрази акаунта и да спре да плаща членски внос. Даже предлагам, всички които настояват да ги махнат, да влизатавтоматично в категория ощипана булка. Потретвам, че цялото упражнение е с цел забавление и резултатите няма да се вписват в длъжностните характеристики или сивитата на участниците.

Ако ще са малини да само малини, положителните не ги правете.

Просто се започва с положителните, празен ред, изброяват се малините. защо да се махат?

# 184
Не, не съм съгласна. Форумът е от полза за много потребители. Всеки има право да пише и да не желае да участва в номинации.
Не желая да предизвиквам полемики. Изказвам си мнението и уважавам това на Калина, без да го подкрепям.
Точка.

# 185
Подкрепям Калин@  Peace Hug  bouquet

# 186
  • София
"Саграда фамилия" - категория за двойки  Mr. Green

# 187
"Златен член" - в положителен смисъл и "Липса на годината" мисля, че не  е лошо да влязат.

"Тихата стъпка" мисля, че също не е малина.

Предложение:
В положителните номинации да може да се прави отвод.
В малините - не.
?

# 188

Предложение:
В малините - не.
?

Това мисля, че беше правилото от миналата година. Приемам.

# 189
  • При хората, които обичам
То в малините са си само номинации, така или иначе. Дали ще си направиш отвод, не е толкова важно, защото номинацията вече е прочетена Mr. Green

# 190
То в малините са си само номинации, така или иначе. Дали ще си направиш отвод, не е толкова важно, защото номинацията вече е прочетена Mr. Green
Може и тях да направим с анкети и гласуване  Mr. Green

# 191
"Саграда фамилия" - категория за двойки  Mr. Green

О йе! Задължително!

# 192
  • До хладилника, който обичам
Въпреки че по старите правила съм (си) правила отвод на номинация (положителна), не приемам идеята Simple Smile
В крайна сметка - това е просто поредната форумна тема. Не е нито номинация за Нобелова награда, както се каза, нито носи някакви специални награди/бонус точки/негативи или всъщнст каквото и да е.

# 193
Биби, ще имаш ли търпение да правиш и малините?  Grinning

# 194
  • София
"Тихата стъпка" мисля, че също не е малина.

Предложение:
В малините - не.
?

Подкрепям.

Боре, ако искаш да спреш да пишеш във форума, можеш и сам. Шансовете ти след номинации са близки до 100% ако ти се приеме предложението.

Общи условия

Активация на акаунт