Време за екшън или форумски номинации 2008г.

• 16 356
  • 430
  •   1
Отговори
# 165
Предложенията за нови категории до момента са :

"Златният член (на форума)" -" член на форума който е просто "злато" за форума"

"Палава монахиня на годината"

"Най-ограничен потребител"

"Рошавата гарга"- яко фенове на КМ

"Липса на годината" - за потребителите,които често ги хваща липсата

"Златен ПръвопиЗ"

"Златен На-а-а-ПЪН" - "потребител,който се изказва компетентно по въпроси,които едва ли познава"

"Златна фраза" такава май имаше  newsm78

"Златна фъшкия" -  "да се изакаш на току-що преметеното", както и "да осираш форума със скорост 4823954 теми в час"...

"Златна слива"- форумка/форумец/ отявлен недоеб

"Стресиращ аватар"

"Приз за златната маймунка" - кой е изял най -много БАНани през годината

"Най-заспал потребител"-този, който все не е чул, не прочел,не разбрал, не видял

хор "Бодър форумец" - няколко потребителя, които пеят хорово след публикациите на техен фаворит

"Самотен ездач" - нещо от рода на всички наопаки, той на терсене или и сам воинът е воин

'Раздвоена самоличност'

"Закукала куковица" - "За потребител, който като зацикли на мнението си, мърдане няма. Кука ли, кука"

"Форумски хемороид " - 1. "за висял най-много време във форума" ИЛИ
                                        2. най-досаден форумец, който дето не го сееш, там никне и има мнение по всички въпроси, независимо пита ли го някой и дори - интересува ли го някой

" Бий ме, обичам те" - за вечна позитивност

""Да напомня за себе си "

"Тихата стъпка" - За ненатрапващо се, но силно и стилно присъствие

""Златен екстеншън" - за съфорумка, която видимо отделя най-много време и усилия да се отдалечи максимално от вида, който природата й е дала

"Златна картечница"-  1.за най-много изхарчени пари и съответно похвали в нови продибивки от всякакво естество ИЛИ
                                                  2. за най-скоростно пазаруваща съфорумка (която си го признава публично

"Ощипана булка" - за обидчиви и склонни към фръцване

"Саграда фамилия" - категория за двойки 

"Чисто злато" - най-човечен и неконфликтен потребител, изчезващ вид /това прилича на "Златен член"/

"Позлатен потребител" - ще му се да е като.... (Лиска?) ама не става

"Изтърсак на годината"  /подобно на "Новак на годината"/

"Пойна птичка"

"По-по-най-шизо"

"Вкисната Туршия" - за тези,които най-активно споделят и оплюват несподелящите възгледите им

"Облаче ле бяло" - за най-атрактивен потребител в
подфорум "Родители в чужбина".

Ако някое предложение липсва - свиркайте.
Предлагам да се съсредоточите върху дадените предложения - кое да влезе в номинациите.

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 19:57 от Biby

# 166
Може да се пусне линк въввсички подфоруми към темата за номинациите в Клюкарника, и да се позакове докато мине офанзивата.

Татти, въпрос - по правилата ли е някой да не ще да го номинират и ще трият ли модераторите номинирани по тяхно желание ? Щом си част от форума, си част от всичко, и активи, и пасиви.

п.п. - Имам предложение - категория "Ощипана булка" - за обидчиви и склонни към фръцване.

# 167
Смятам, че категориите са ясни вече. Биби, ако желае да се заеме отново с броенето? Миналата година се справи чудесно.

Oще е рано. Много по-назад писах, че е колегиално да се даде възможност за предложения за категории от хора, които нямат компютър у дома. Събитието се развива в събота и неделя и те остават игнорирани.
Оставете темата още два дни поне.
Надявам се, Биби, да си ме прочела още вчера Simple Smile
Прочетох те, Анджи  Grinning И аз мисля, че трябват още 2-3 дни за предложения.

За броенето - ОК, но ако има още 2 мераклии ще е по-добре. Миналата година с Лео си разделихме категориите /броене и пускане на анкети/.

# 168
  • До хладилника, който обичам
"Ощипана булка" - за обидчиви и склонни към фръцване е чудно Simple Smile
Биби, редактирай Златния екстеншън и картечницата и във варианта, предложен от мен Simple Smile да се види кое повече ще допадне на народа.

Интересно какво ще каже Татт, но аз лично от позиция на мод - не бих трила, нито бих уважила вопли "Ма не ма номинирайте, моля ви са, такава скромна, умна и хубава!". Номинирали са те - значи номинирали са те, де си блял през годината, че да избегнеш номинация?

# 169

Татти, въпрос - по правилата ли е някой да не ще да го номинират и ще трият ли модераторите номинирани по тяхно желание ? Щом си част от форума, си част от всичко, и активи, и пасиви.

Аз съм "за" това да няма възможност някой който не иска да бъде номиниран да се оттегля от номинациите. Всеки може да бъде номиниран за всичко. И без такива "Ама аз не искам..."

# 170
Добре де, ама няма ли да се разграничат номинациите от малините? Тези новопредложените са малини до една.

# 171
За броенето - ОК, но ако има още 2 мераклии ще е по-добре. Миналата година с Лео си разделихме категориите /броене и пускане на анкети/.

Тази година съм пас  Whistling

Аз лично мисля, че тези номинации освен обидени и излишни дразги, друго не носят. Crossing Arms

# 172

Аз съм "за" това да няма възможност някой който не иска да бъде номиниран да се оттегля от номинациите. Всеки може да бъде номиниран за всичко. И без такива "Ама аз не искам..."

Да бе, всеки има право да откаже да бъде номиниран.
Каква е тази комунистическа политика? Или да викаме "Слава на БКП"?

# 173
  • При хората, които обичам
Аз ще помагам, Биби.

И съм съгласна с Дона, че това са малинки. Дайте да не се разпиляваме и да отделим едните от другите.

# 174
Всичко изглежда по балкански хаотично.
Новите предложения са за малинака.

# 175

Е как ще откажеш да си номиниран. По света като се правят анти-класации като тези тук да не би хората в тях по собствено желание да се отказват и да не бъдат номинирани.

# 176
  • До хладилника, който обичам
Каква е тази комунистическа политика? Или да викаме "Слава на БКП"?
Ъъъъ...
Това са форумни номинации, все пак, не Оскари.
Или - цяла година можеш да се държиш като пън, но когато - логично - получиш номинация за Форумен хемороид или Мерудия/Нааа-ПЪН, или каквото там, да кажеш - "Ох, нидейти, ни ма номинирвайте, моля, мен мъ йе срам от публичност!"
М? Не мисля Simple Smile По-склонна съм да се съглася с Калин@ - активи и пасиви, все са си твои Simple Smile

# 177
В предишните анкети, за да не стават конфликти, махах тези, които казаха, че не искат да участват.
Но бяха все положителни категории - за хубост, черпак... Rolling Eyes

Но за малините - там няма да има смисъл от номиниране и гласуване, ако може да се "заяви" отказ.

Де Ваня,  Hug

# 178
  • София
"Златен член" - в положителен смисъл и "Липса на годината" мисля, че не  е лошо да влязат. Иначе съм за запазване на миналогодишните категории с одобрените нови.

# 179
Добре де, ама няма ли да се разграничат номинациите от малините? Тези новопредложените са малини до една.

Аз викам - всичко вътре, и малини, и къпини. Номинациите са ясни, уточненията в скоби още повече. Всеки гласува наред, според както го разбира. В крайна сметка цялото начинание е за забавление и ухае предимно на горски плодове.

Общи условия

Активация на акаунт