Време за екшън или форумски номинации 2008г.

• 16 345
  • 430
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Чета настоящето, но виждам бъдещето...
Няма да се мине без жертви, въпреки, че няма обособени враждуващи страни.
Странно, странно...

ПС. Разпрашаването на категориите няма да доведе до нищо хубаво, и не само в готварския (лично мнение).

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 16:36 от Tatti

# 241
Просто аз си мисля, също лично мнение, че тая категория Златен черпак трябва да претърпи промяна - развитие или изцяло да отпадне.

Абсолютно съм съгласна с това, ако изобщо се прави да е в Готварския  Peace

# 242
То и в положителните номинации цареше напрежение. Я си написал, че "еди кой си" те кефи и даваш гласа си за него, я от десет форума доприпка някой, който не го харесва  и те хване за врата   Laughing Понякога и с подгласници.

# 243
  • София

Именно.
Да не говорим, че откакто в КМ спряха да се отброяват мненията, Готварският се препълни с красиви готвачки..., щедро ръсещи мерудия.  Mr. Green
В което няма нищо лошо, разбира се. Милото със сигурност е предоволно.  Flutter  chef
Peace Peace Peace
Е поне вече няма да има безумни коментари в КМ "Въх","малии","ау "и "бау",
сега в готварският  ще са по-извисени,ще се задават въпроси,от "къде да си купя каца за зелето" и "защо милото пърди от боба,,май трябваше да сменя водата" Mr. Green Mr. Green

# 244
Че като ще се разширяват номинациите в готварския, да има номинация
Загоритенджера - за съфорумка, дето все нещо не и се получило, или
Спихнал пудинг - ама това може да мине и за сексизъм, нали имаше тема големи и увиснали или малки и увиснали.

# 245
Хахах, Вълчо, Joy може направо Спихнал кекс.

# 246
Загоритенджера(особено много ми хареса), Мис Хлебарка - съчетание на КМ и Готварския, Сладка мама ........

# 247
Аз, примерно, съвсем без напрежение, мога да се самономинирам за Загоритенджера!  Mr. Green Я, само как готино звучи.  Или за готвароотстъпник, какъвто се явявам от известно време.  Абе има мегдан да е веселба там с такива идейки, но каквото реши мнозинството аз ще го приема. Написах си идеята, защото разбрах , в съседна тема, че няма от какво да се страхувам  Wink

# 248
Така като гледам, номинациите за оскар и малини ще текат заедно /т.е. по едно и също време?/ в отделни теми.
За малините, обаче, ще има ли утвърдени категории и анкети или ще бъде както до сега - всеки си измисля категория и си номинира човека? newsm78

# 249
Мисля,че трябва да се утвърдят номинации и всеки да предлага своят "фаворит" . Иначе не виждам как ще има повече от 1 съвпадение на номинация,че и класиране.  newsm78

# 250
A аз мисля, че е време да се пускат номинациите Simple Smile

# 251
Аз пък мисля, че е излишно цялото това надлъгване. Могат да се пуснат две теми и те да си вървят само и единствено за мнения "Този ме кефи, защото..." и "Този е идиот, защото..." и с това да се приключи. Само трябва да се променят Правилата и да се допуснат обиди и тъпи коментари по адрес на нехаресваните форумци. Mr. Green

# 252
  • под дъгата
"Тихата стъпка" мисля, че също не е малина.
Да, и аз така мисля.
Моля, Тихата вода да отпадне - равнозначни са с Тихата стъпка,  последното като наименование повече подхожда, а Вълкът е дал и много точна дефиниция  Simple Smile

# 253
Според мен, всичко ще е нагласено и призовете ще се раздадат, така да се каже, под масата...
... което няма как да не разочарова надяващите се...  Mr. Green Whistling

# 254
Като така сме тръгнали да номинираме всякакви
подфоруми и подфорумчета, дето кракът ни не е
припарвал, що да няма и номинация за чужбинска
слава, златно новобългарие, нещо от този род, за
майчунгелите от чужбинския подфорум. Ако мене
ме питате, има доста атрактивни присъствия там.
Като ще раздаваме слава на готвачки, купувачки,
жени без маска и без грим (или обратното), какви
ли не там всякаквици, искам да има категория и
за българките (и българите) зад граница. Мерси!

Моля, приемете мнението ми присърце. Надявам се
Бу да не го изчегърта от темата, все пак приносно е.

Общи условия

Активация на акаунт