photo books 2 (книжки, календари, снимки и други неща)

• 20 792
  • 378
  •   1
Отговори
# 270
Калина, благодаря   bouquet

Много се извинявам за безкрайните въпроси, дано да не Ви отегчавам много.  Blush

# 271
Калина, благодаря   bouquet

Много се извинявам за безкрайните въпроси, дано да не Ви отегчавам много.  Blush

който се отегчава, да не чете Wink
нали за това сме се събрали.

някой питаше за размера на снимките.
ако са с хубаво качество, много е готино да е голяма снимката.

# 272
Дойде ми книжката от Инку  днес Party !Имайки предвид,че снимките не ги обработвах преди да ги кача-смея да кажа,че съм сгрешила-има нужда от предварителна обработка.Забелязах,че са доста по-тъмни от реалното си качество и по-мътни! Това обаче не ме отказва,ще пробвам с още една книжка,но този път задължително с обработени снимки  Peace ! Ще снимам утре няколко страници като имам време,за да видите за какво говоря!

някой питаше за размера на снимките.
ако са с хубаво качество, много е готино да е голяма снимката.

Подкрепям Калина,имам само няколко такива-е точно те са най-хубаво излезнали.Не мога да си обясня защо именно в по-малък размер са излезнали по-мъгляви !  Thinking

# 273
Eй добре, че най хубавите снимки на малкия реших, че искам да ги има в пълен размер. Аз обработих само по-тъмните снимки. Останалите ще видим как ще станат  newsm78

yaya - благодаря за съвета  Hug.

# 274
Момичета, записвам се при вас
Мисля на пролет да направя книжка за 60 години от сватбата на баба и дядо с техни снимки, снимки на децата, внуците и правнука. + евентуално размисли и послания за тях
В няколко екземпляра - за тях и за семейството.
За сега съм на етап събиране на идеи и суров материал.

# 275
  • Разпиляна във въображението
уауа чакаме снимки на албума. Аз изобщо не разбирам от обработване на снимки Confused и така и ще продължа да ги слагам  в следващата книжка Wink

# 276
Момичета, просто копи и пействам един пост от друг форум, писах и на мацката да ти пише тук ама гледам че не го е направила та ето какво дава тя от кравичката

Hi Everyone, is me the Photobook girl again!

I have 1 coupon from ArtsCow for a 20 pages 8x8 Photobook (doesn't include shipping). And some coupons for single Scrapbook pages (8x8 and 12x12) All of them expires around November 23 If you are interested on these please PM and I'll give the coupon to you free, no strings attach...

If you don't have an ArtsCow account, you can set one for free here
(they will give you a bunch of credits for other stuff as a new member)

And finally I have a bunch of discount coupons (you have to enter these during check out) that expires on November 23th These are good for a 30 pages 8x8 Photobook plus Shipping for just $11.99. Feel free to grab any of these too...

ZJ3R5HH Nov/23/2008
ZN1ATW6 Nov/23/2008
Z7ZW5R6 Nov/23/2008
ZYCUR39 Nov/23/2008
ZA3VS5H Nov/23/2008
ZDS463R Nov/23/2008
ZFQJ4NG Nov/23/2008
Z2XCWRF Nov/23/2008
Z8VSF8M Nov/23/2008
ZE8DXE1 Nov/23/2008

ETA: I don't have any attachment with AC just happen to have too many coupons and hate to see them waste

# 277
Всички имаме от тези кодове.. идеята е че ако някой използва твоите кодове, ти получаваш фри книжка от 39 страници. Аз предлагам на някой ако му трябват да използва моите, после ще си му дам и кода за фри 39 страници книжка Wink
ZWRU2NZ, ZAS8BD7, ZLXGX7B, ZAEGM25, ZLLL54A, ZZ1AMT7, ZGRK2Y6, ZQJ1K64, ZSCCATD, ZDAADEV
Всички изтичат до 23ти Ноември Peace

Ако използвате вашите си няма да получите екстра книжката Peace

# 278
Гаргамелчо,здрасти пак съм аз. Laughing

Значи първо да се похваля,че след 2 дена висяне на компа. направих календара за 2009.Да обаче сега искам да го поръчам в 5 акземпляра.Може ли да използвам някой код, че да ми излезе по ефтино. Wink
И да викажа че кода CDR499 е вече изтекъл И неможеш да си го поръчаш календар за 4,99.

# 279
  • Тук и там
Иве - ти си добре, що си успяла да събереш снимките от цели 4 години.
А не като мен - 120 страници ми стигнаха само за първите 6 месеца на Зрънчото.
А останалите месеци  ooooh! Тайничко се надявам да успея да синтезирам снимки за подаракъ от анкетата на ИНКУ-то и там да запечатам останалите мигове на мъника.
...

О, нали се сещаш колко пъти селектирах снимки отново и отново - от няколко хиляди да ги света до около 2000, от тях пак наново съкращения  ooooh! Мъчих ги ето близо месец - иначе като си готов със снимките и ако си невеж като мене просто ги слагаш както си искаш  Crazy Доста компромиси ми се наложи да правя за снимки, но си признавам, че изобщо не стигнах до снимките на малката в семейния ни албум - нейните вече се правят в кравичката като отделни книжки за различни периоди. Иначе е просто абсурд да успееш да вмъкнеш всичко, което ти се иска  Peace А и на нея съм извадила доста на хартия.
Може би по-нататък ще пробвам да й направя и на нея такава сборна в инкуту, но засега почивам, че от тези занимания не мога да си обърна достатъчно внимание на детето  Wink

Да допълня, за да не ставам досадна:
код от кравичката за календар Get Photo Calendar at only $6.99/each with FREE SHIPPING.

No limit on quantity! Share with your friends.
And order early to avoid the rush.
http://www.artscow.com/diy/calendar

Coupon code for $6.99 calendar: CRSD699
Expires on 12/20/2008 (30-Day Extended)

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 11:14 от Iva-1977

# 280
да допълня Гаргамелчо, че тези кодове са за 30 стр( иначе са по 15 $), тъй че има смисъл да си менкаме кодовете. моите са валидни до януари, тъй че ако някой не сколасва със срокове, да свирка

# 281
Гаргамелчко, не знаех че има такава уловка, нали наминавам набързо и чета мужду редовете Embarassed

# 282
Ето част от снимките от книжката от Инку! Бясна съм междудругото-след 3тото разгръщане първите няколко листа вече хвърчаха отлепени  #Cussing out ! Пак да спомена какво ми направи впечатление като цяло от книгата-снимките в по-малък размер са много по-лошо излезнали от големите,ползвах техен лейът за по-бързо ,само нахвърлях снимките и толкова. Лепенето им е под всякаква критика,както и ще видите на снимките,в това отношение шитите страници на кравичката нямат равни! И само да уточня-това е формат 8,5х8,5" с меки корици,незнам и аз защо реших с такава първо да пробвам  Tired !
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=310087&pid=8985274
парола 1234

# 283
хмм.. много кофти работа е това с лепените страници. не си представях, че може 120 страници да са лепени ?! доста глупаво ми се вижда.
а спомняш ли си на коя дата я поръча?
аз вече очаквам да дойде и мойта първа, чудя се защо я няма ...

още нещо ми прави впечатление... белите ивици от долу и по средата.
Цлер май имаше от инку една книжка, с твърди корици... нямаше проблеми с бели петна. Клер, а при теб шити ли са или лепени?

# 284
Отоворих мейла,за да видя кога са ми я шипнали-на 7.11. Позабави се около 2 седмици  Peace !
Колкото до лепенето-и аз не го очаквах,може би другите размери с твърди корици ще са шити или поне се надявам да са! Като цяло книжките на кравичката са с по-добро качество според мен!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт